World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

ispričavam se zbog duplog,al ovo je EPIC{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
12 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
luka94 kaže...

OK,kako to ljudi rade,koji je to bug,i kako ga se izazove?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
g12356 kaže...
luka94 kaže...

OK,kako to ljudi rade,koji je to bug,i kako ga se izazove?

možemo se dogovorit pa ti pokažem u sobi za trening :)

16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

S obzirom da je ova grdosija teška 188 tona ovo bi se trebalo sve srušit {#}

16 godina
World of Tanks

Pošto traje specijalka (do utorka,čini mi se) u kojoj tier 6 mediumi zarađuju 50% više, a premium municija je na popustu, odlučio sam isprobati 105mm derpgun sa prem municijom na E8...

Stvar totalno rastura. U skoro svakoj borbi napravim preko 2000 dmg, zaradim 700-1100 exp i preko 30-40k creditsa ,te bez obzira na premium municiju budem 15-20k u plusu svaki put.

Ako imate Easy8, preporučujem vam da isprobate derpgun ra premium municijom dok traje specijalka jer je jako zabavan, a i brže ćete grindati s njim.

btw: ne zaboravite kupiti zalihu premium municije za tenkove. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 14:18 (Shamrock).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Pošto traje specijalka (do utorka,čini mi se) u kojoj tier 6 mediumi zarađuju 50% više, a premium municija je na popustu, odlučio sam isprobati 105mm derpgun sa prem municijom na E8...

Stvar totalno rastura. U skoro svakoj borbi napravim preko 2000 dmg, zaradim 700-1100 exp i preko 30-40k creditsa ,te bez obzira na premium municiju budem 15-20k u plusu svaki put.

Ako imate Easy8, preporučujem vam da isprobate derpgun ra premium municijom dok traje specijalka jer je jako zabavan, a i brže ćete grindati s njim.

btw: ne zaboravite kupiti zalihu premium municije za tenkove. {#}

Na svojem panzeru iv sa 105mm topom uvijek imam 2 komada premium municije :).Isto i na panzeru III sa 7.5 topom i na t-29...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

2 komada ne znače ništa.

Na svakom tenku vozim 60:35:5 premium:obične:HE.

Osim na M48 imam 60:35:5 obične:premium:HE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

2 komada ne znače ništa.

Na svakom tenku vozim 60:35:5 premium:obične:HE.

Osim na M48 imam 60:35:5 obične:premium:HE.

Sa toliko municije se ništa ne može zaraditi,ja govorim o random battleu.

16 godina
World of Tanks

Drmnuo sam 2 IS-7 tenka - najjača u partiji. Ali zanimljivo je da danas stalno gubim sa T-34-85, ali barem dobro zarađujem. Koliko god se trudio dobro igrati uvijek izgubim. Zapravo s njim igram upravo zato jer ovih par dana ima 70% veću zaradu.

Staviti ću nekoliko slika i snimku bitke sa IS-3.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ima li danas kakvih akcija,bio bi red ipak je gazde danas slave Bozic!! :D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Odlučio sam se na kupovinu premium tenka, e sad ne znam koji da uzmem {#} 

samo da nije T-34... trebam vaš savjet??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dasoo988 kaže...

ako ne želiš T34 onda ja mislim dolaze u obzir samo SU-122-44,petar i JT8.8

14 godina
protjeran
luka94 kaže...
dasoo988 kaže...

ako ne želiš T34 onda ja mislim dolaze u obzir samo SU-122-44,petar i JT8.8

da to bi i ja uzeo al ako ne voli igrat s TD-ejima onda nema baš puno za birat

17 godina
dasoo988 kaže...

Ja sam kupio SU-122-44, posadu s 400 golda digao na 100% i stavio opciju "Accelerate crew training"

Za male pare kupio Ventilaciju, Gun Laying i Rammer.

Taj tenk je ok, no ima veliku manu, samo 330 metara vidnog polja..dakle moraš uvijek biti iza nekog tko vidi dalje od tebe inače si mrtav u roku keks.

Tenk se užasno brzo okreće u mjestu i često sam tako ubio protivnika koji se išao zaletit na mene s boka.

Granate su skupe, no ako paziš gdje i kako gađaš onda ti neće prebiti zaradu.

Ako ništa ne igraš i vozikaš se bezveze dobiješ oko 15.000 kredita. No za vrhunske partije meni je rekord 95.000 kredita od koje odbiješ municiju, popravke...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

kako za vrijeme bitke doznat tko te od tvojih pogodio?

sorry zbog OT

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne možeš. Jedino možeš u trenutku kad si pogodjen, ako ti je usput oštetio neki od modula, vidjeti tko ti je što oštetio. Potražiš to ime na popisu igrača u partiji i vidiš da li je tvoj ili njihov.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
15 godina
World of Tanks

ovaj vjerovatno znate?

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
luka94 kaže...

ovaj vjerovatno znate?

Majstore, kak to radis? {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,šta mislite o panzeru iv s?

jeli dobro zarađuje creditse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...

Napije se pa uleti nepozvan tenkom u nečiju kuću.....

i onda psuje poljacima sve odreda {#}

g12356 kaže...

Nego,šta mislite o panzeru iv s?

jeli dobro zarađuje creditse?

Ovisi kako igraš samo partiju i da li imaš ili nemaš premium... no ne očekuj ništa spektakularno za taj Tier....

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 14:03 (Ziga).
17 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Triba si na to mislit kad su bili blagadani,sve je bilo na popustu. Ako pare nisu problem onda te libo taki. 

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 14:26 (Zaja).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sinoc top na E50. Tek sada nakon 100 partija sam dobio pravi tenk i svida mi se za promjenu. Mogu mislit kakav je E50 M{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...
luka94 kaže...

ovaj vjerovatno znate?

Glitch, desilo se i meni jedanput sa crticom na toj istoj mapi

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
World of Tanks

O ovome pričam. Tenk kao da je uklet. Koliko god se trudio gotovo uvijek izgubimo. Sjećam se kada sam imao 52% pobjeda, pa sam prestao igrati s njim na duže vrijeme. I onda je počeo igrati moj mlađi brat s T-34-85 i igrao je odlično, ali su se partije svejedno gubile.

I sada ja ponovno igram s njim zbog 70% veće zarade ovih par dana i opet se nastavlja niz poraza. Pa mislim ono...

Ali barem lijepo zarađujem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dasoo988 kaže...

Sve zavisi kakav stil igre ti najvise godi. Ja imam T34, Super Peru, SU 122-44, KV5, JgTiger 8.8 i FCM50 i T25 tier V.

T34: Odlican top, bez problema ces da busis skoro sve sto ti MM pruzi. Bacat ce te i u tier X borbe ali ne toliko cesto, a i kada se to desi to ce biti par tier X tenkova, ostali ce da budu IX i VIII. Cesto znas biti u partijama gdje si ti pri vrhu, a u kojima bude i tier VI tenkova i te partije su zlatna koka osim ako ti tim nije totalno retardiran (desava se cesto).
Kupola je odlicna i slabo sta te moze probiti s prijeda, medjutim komander kupolica je vec poznati weakspot i dosta ljudi te gadja u nju. Sto se tice ostatka tenka uzas. Oklop buse bez problema i tier VI tenkovi ako se ne postavis kako treba. Najveci problem je artiljerija koja te naprosto obozava.
Tenk nije nesto brz i okretan ali za teskasa je solidan.
Sto se tice zarade je odlican. Dobar top pravi dosta stete i ako ti se posreci nije tesko preci 100k zarade. Granate su skupe pa ako se nafulas onda zarada bude slaba...
Top nije nes precizan ali nije ni toliko los, srednja klasa kao i ciljanje...
Stil igranja je najbolji u hulldown poziciji a ako to nije izvodivo druga linija i support.

SuperPershing: Odlican oklop kojeg i tier IX tenkovi nekad imaju problema probiti. Po meni uz JgTiger-a 8.8 najdrazi tenk u citavoj igri jer je prezabavan za igrati. Top mu nije nesto ali nije ni toliko los ako znas gdje trebas gadjati. Neka te ne iznenadi ako budes imao i po 50 primljenih pogodaka i opet prezivis partiju :) Problem je komander kupolica na kupoli i vecina nizih tierova (VII i VI) slabo znaju za nju ali sam primjetio da postaje sve poznatiji weakspot. Jedna vazna stvar iako je oznacen kao medium tenk on to nikako nije. Po meni dodje kao poluteski heavy tenk i tako se i treba igrati sa njim.

Problem moze predstavljati brzina jer je tenk uzasno spor ali navikne se brzo ako igras sa heavy tenkovima.
Sto se tice zarade meni je odlican. Niski troskovi granata u kombinaciji da jednostavno progutas dosta pucanja donesu odlican profit. U prosjeku kada je pobjeda zaradim oko 75000 sa premiumom i kad oduzmes popravke (ako si unisten) i granate ostane ti nekih 60000

SU 122-44: Veoma mobilan i brz. Samo sto ja sa njim ne igram kao sa klasicnim TD vec vise kao support tenk iz druge linije. Cesto znam cak i flankati nekog tenka jer je brzina okretanja tenka u mjestu odlicna i nije tesko zaobici nekog teskasa, opaliti i produziti dok on okrece kupolu. Top radi dobru stetu i penetracija je dobra za njegov tier ali je neprecizan i treba mu da nanisani. Reload je dobar oko 7 sekundi ali je lagano poginuti mada i nije cudo s obzirom na moj stile sa ovim tenkom.
Koliko sam primjetio ima odlican cammo ali meni nekako nije za vecih distanci i snajpanja...

Zarada mu nije losa ali jos nisam presao 100 000 sa njim, max mi je bilo oko 93000 ja mislim. Granate su skupe i ako je poraz i ne bude neki profit znacajan. 

KV5: vise nije u shopu pa ne vrijedi pisati o njemu. Nije los moneymaker ;)

JgTiger 8.8cm: Meni najbolji moneymaker trenutno. Oklop gornje konstrukcije je 250mm i slabo sta ce ga probiti ali prednje dvije ploce su vec druga stvar, pogotovo donja ploca koju je lagano probusiti i vecinom te tu i gadjaju. Problem je sto pogodci tu cesto sjebu motor i znaju ga zapaliti.

Poenta je da nadjes kakvu dobru hulldown poziciju i onda ne moras da se brines.
Top je apsolutna bolest :) Penetracija mu je 200mm ali top ima nenormalan reload od 4.5 sekundi sto znaci da u jednoj minuti mozes nanijeti 2500+ stete. Ja prvo gadjam gusjenice i onda krene zabava. Cesto ce ti pisati da si cheater jer ljudi i ne skontaju sta ih je trackalo a vec dobiju drugu granatu {#} 

Preciznost je odlicna i tesko da ce ces kada fulati, samo na vecim udaljenostima.
Tenk je uzasno spor i okretanje je drama prava, popijes kafu dok se on zarotira za 180 :) 
Sto se tice zarade uopste nije tesko preci 100 000 i prosjecno ako je pobjeda zaradjujem oko 95000. Ispucat ces dosta granata ali su jeftine tako da neces ni primjetiti ;)

FCM 50t: Nebuloza tenk. Ovaj tenk te zna i oduseviti i razocarati i sve u jednom matchu {#}. Oznacen kao heavy ali ubrzava, okrece se i vozi kao medium. Njegova najveca mana i prednost po meni je bas ta brzina. Mana jer te mami i cesto dodjes prvi pa lagano pogines a isto tako veoma lako flankati nekoga i peek a boo se odlicno izvodi. 
Oklop je uzas kao i na svim francuzima i ne treba ni ocekivati nesto spektakularno, artiljerije te obozavaju i treba znati da je tenk uzasno velik, veci i od Tigera II. Top po meni je veoma dobar, precizan je i ima dobar reload (7 sekundi) pa se moze nanijeti dobra steta. Problem su moduli koji se veoma brzo ostecuju na ovom tenku te bih preporucio uz rammer i gun drive i wet ammo rack jer cesto ti uniste ammorack, ti ga popravis i onda opet sljedeci pogodak ga opet unisti :)
Tenk je zabavan jer je brz i brzo puca ali nije za one slabih zivaca i ne bih ga nikako prepeorucio kao prvog premium tenka osim ako se ne igra francuska heavy linija.
Zarada nije losa, sa pobjedom zna doci i do 100 000 ali isto tako zna se lagano i poginuti pa i ne bude nesto ekstra. 

Po meni je JgTiger trenutno najbolja opcija sto se tice i zarade, a i zabave :)
Nadam se da ce ti ovaj tekst pomoci koliko toliko :)

13 godina
protjeran
World of Tanks

Moze preporuka opreme za T26E4 (Super Pershing)?

Hvala

Lp

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zaja kaže...

Kupio sinoc top na E50. Tek sada nakon 100 partija sam dobio pravi tenk i svida mi se za promjenu. Mogu mislit kakav je E50 M{#}

E50 M, meni najzabavniji tenk u igri...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne hvalim sebe već svog panzera iv,naravno sa haubicom...već dugo nisam.edit

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 16:49 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Moze preporuka opreme za T26E4 (Super Pershing)?

Hvala

Lp

Rammer,vertical stabilizer,ventilacija

Vulgar Display Of Power
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj pun prema t21 tj autoloaderima , m5 mi se svidio, ali m7 i ne bas.

Evo ss jedne dobre sa m5

ps. ima li tko kakvi savjet za m7.

top, strategija i tako to.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice