World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.847
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

evo noci se provode u rokanju i sve ide na prem ammo

E8 sa derpom je pravi otrov, a tek kad opet kupim obicnog shermana sa tim derpom i heat, bice svega-naprosto prezabavno

unapred sam kupil ramer, vent i vertikal, pa samo namontiral na e8 kad sam ga frisko kupio u pola cijene,a posadu imam na 90% od prije

u garazi su vec starosjedioci t-34-85 (jos grajndam kv-13 pa ga mzda prodam)

vk3001h,jedini vk kaj sam si ga ostavil

francuzi su u podrumu uskladisteni od elc-a do 13-90 jos od grajnda lorena

ovaj specijal mi je dosao ko samar budali{#} samo ostaje blue-eye{#}

imal sam 2 partije sa t-34-85 sa 42 i 45k zarade(al ukljucujuci i 6k za snajper)

vise manje skoro sve topove sam opskrbil sa apcr i heat{#}

zabare 90 i 105, i par komada 155 za arty (jucer sa amx 13 f3 am 3 puta na pointblank upuco kv-4 {#} da nije ni skuzio da sam u grmu pred njim,neprocjenjivo {#} )

svabe 8.8 kratki i dugi(nek se nadje) i ofskroz 10.5, gutaju ga svi derpovi od hetzera,pzr4, do vk-a svih vrsta i oblika

nekj sitnog 50 za lea da moze busit velke kad ih sretne

za t34 ni ne treba, al sam za tajpa uzel malu hrpicu,punu policu...{#} pa nek kukaju tir x kad ih sretnem

za amere 75-76 i 90, imam bar 5 tenkova kaj gutaju 90-tke, i malu zalihu za haubicu na m5 stuartu da bude laksi grind

za ruse prvo 152 za kv-2 i su-152 (hehe), pa jos malo 100 i 122, pokoji 107, od viska glava ne boli

i za svaki arty po par komada-kad ostanem zadnji a neki teskas me trazi, da ga mogu propisno pozdravit

jel neko igral britance, kakvi su do tira 5? mislim rasprodat par rusa i krenut na britance

nije mi se dalo trosit free expe(nocas cu doc do 100k) za uzet cromwela, al vidim da su tenkovi brzi, suplji i sa smajserima

par puta su od mog tenka napravili sir s rupicama{#}

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
someguy kaže...

Moj pun prema t21 tj autoloaderima , m5 mi se svidio, ali m7 i ne bas.

Evo ss jedne dobre sa m5

ps. ima li tko kakvi savjet za m7.

top, strategija i tako to.

kak to misliš autoloader,t21 nema top sa više metki ako to misliš

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan dobra sa foch 155 , 8,8 k dem.

5 0 hvala 0
15 godina
Erceg kaže...

Evo jedan dobra sa foch 155 , 8,8 k dem.

taj foč je pravo čudovište

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
World of Tanks

MOST EPIC EVEEEEER BATTLE koja mi se dogodila, isuse kaj sam prozivio, srce mi nije nikad ovako lupalo koliko je bilo napeto...

Udem ja u igru i odlucim se da cu prvo sa SU-26 u bitku i sad odem malo na internet i kad propustim pocetak, i udem kad ono gubimo 4:0. u pocetku mi je islo odlicno u 5 ispucanih hitaca 5 pogodtka i 3 ubijena tenka i sad nikako da otkriju nekog meni u dometu i prode tak vrijeme i ostanemo 4vs4 i njih trojica odu uzimat bazu njihovu i krenem ja prema njima. Otkriju mi 3 tenka i sva 3 imala manje od 20% zivota ali su bili skriveni iza objekta. Nako sto su se pobili ostala su dvojca na mene, jedan je bio T-26 sa 3% zivota, a drugi m3-Lee sa 100% zivota, a ja na sredini mape bez mogucih zaklona...

I odem tako ja medu kuce kad me cilja t-26 i pogodi, ubije mi vezistu i ja njega lijepo drmnem i ubijem. a m3-lee mi dolazi i igramo se skrivaca oko kuce i sad ja neznam kaj cu i riskiram i cekam ga s meni desne strane kuce i kad ono posreci mi se i ja opalim i promasim ga i svi mi pocnu pisat noob noob, i opet ja njega cekam iza zida kad mi se pojavi i opalim na njega i ostane mu 65%, a meni jos dva metka, opet ga cekam dok mi ne izade  puknem i promasim ga, ja po*izdim i jos dodem u otvorenu poziciji da me ubije kad me promasi lik 2 puta, a meni ostao jos jedan metak i idem na sve ili nista da puknem iz prve sa nekih 60m kad ono ubijem ga.
{#} 

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...{#}
luka94 kaže...
dasoo988 kaže...

Odlučio sam se na kupovinu premium tenka, e sad ne znam koji da uzmem {#} 

samo da nije T-34... trebam vaš savjet??

ako ne želiš T34 onda ja mislim dolaze u obzir samo SU-122-44,petar i JT8.8

da to bi i ja uzeo al ako ne voli igrat s TD-ejima onda nema baš puno za birat

Nemam previše iskustva sa TD-ima najveći tedejac mi je Jagdpanther, imao sam želju uvijek igrati sa većim TD-ima al lova je bila problem {#}

Mislim da ću si na kraju uzeti SU-122-44. Svidja mi se kako vele na forumu da je dosta okretan, neda mi se igrati sa tromim tenkom, dovoljan mi je Maus  {#}

13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

MOST EPIC EVEEEEER BATTLE

Bilo bi lijepo kad bi imao replay, ovu borbu bih volio pogledati {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
Sepultribe kaže...{#}
luka94 kaže...
dasoo988 kaže...

Odlučio sam se na kupovinu premium tenka, e sad ne znam koji da uzmem {#} 

samo da nije T-34... trebam vaš savjet??

ako ne želiš T34 onda ja mislim dolaze u obzir samo SU-122-44,petar i JT8.8

da to bi i ja uzeo al ako ne voli igrat s TD-ejima onda nema baš puno za birat

Nemam previše iskustva sa TD-ima najveći tedejac mi je Jagdpanther, imao sam želju uvijek igrati sa većim TD-ima al lova je bila problem {#}

Mislim da ću si na kraju uzeti SU-122-44. Svidja mi se kako vele na forumu da je dosta okretan, neda mi se igrati sa tromim tenkom, dovoljan mi je Maus  {#}

Nije baš toliko dobar SU 122 44 koliko pričaju ( neki neće da priznaju da su promašili investiciju ) kad sam odigrao prvih par partija sa tim TD-m mislio sam da je vrh, međutim često te baca sa tier 9 tenkovima gdje ćeš vrlo teško šta napraviti , ako si igrao sa KV1s i znaš kakav gun ima , taj isti je na SU -122-44 sa upola bržim ROF-m, loš oklop, sputanje cijevi loše. To da je okretan jeste , da pravi veliki dem isto. Kad bi samo malo manje išao u tier 8-9 bitke.

15 godina
odjavljen
Erceg kaže...

Neznam ja imam sreće sa svojim SU 122 44, baca me često sa tierima 7 i 8 i povremeno u 9 ali nije tako loše. Igram ga sa neki čudnim agresivnim pomalo kamikaze/sniper stilom ali pali i armor zna dingat ali zna i pit sve što se baci na njega. Iz mog iskustva često ljudi pucaju u gun mantle tako da zna i top otić ali zato su tu repair kit i armorer skill pa je ok ako zatreba. Probao sam bratovog super pershinga koji je u rangu sa cijenom golda sa SU i tenk mi je muka za igrat, spor toliko da je iritantan, i jako mi je loše sjeo pa ja sam se barem, jako usrećio sa tim ludim ruskim TD-om i uživam ga igrat.

Another Day My Dreams Fade Away, Another Day Wasted From My Real Life
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 1:02 (D.N.R.).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

eto apgrejdao komp i odma win :D i jedino mi je zao to sto je ostao zadnji arty u njihovom timu pa nije win. ali neka 8 kilova dosta dobro :D zadovoljan sam :D 

win win :D win win :D
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reichz kaže...
ja111 kaže...

MOST EPIC EVEEEEER BATTLE

Bilo bi lijepo kad bi imao replay, ovu borbu bih volio pogledati {#}

Nemaš pojma koliko sam tuzan jer nisam snimao, cesto kad imam neki predosjecaj upalim snimanje, ali ovo ni sam nisam vjerovao da ce ovakav zavrsetak biti

17 godina
moderator
World of Tanks

Ekipa, imam T-50 i stvarno mi je zabavno igrati, pogotovo u platoonu. Dajte mi sad recite (oni koji imaju T-50-2), jel dosta bolji od T-50?

Vidim da ima slabiji traverse za 10 stepeni, što mi se čini puno. Još ako mu MM nije naklonjen pa idem u tier 9-10 borbe, postavljam si pitanje da li se isplati, jer veći tier poništava jači top i oklop, a još popravci ubiše (znam jer imam VK2801).

Vaša iskustva? Ostati na T-50?

0 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Ekipa, imam T-50 i stvarno mi je zabavno igrati, pogotovo u platoonu. Dajte mi sad recite (oni koji imaju T-50-2), jel dosta bolji od T-50?

Vidim da ima slabiji traverse za 10 stepeni, što mi se čini puno. Još ako mu MM nije naklonjen pa idem u tier 9-10 borbe, postavljam si pitanje da li se isplati, jer veći tier poništava jači top i oklop, a još popravci ubiše (znam jer imam VK2801).

Vaša iskustva? Ostati na T-50?

T-50-2 je jako skup za odrzavanje,vecinom ako skautam i brzo me ubiju bude u minusu(2000-5000),a 99% slucajeva si izmedju tier VII-X koji te brzo srede.Ali ako se zna igrati onda nista nije problem,top je jako brz i moze dosta probiti,samo oklop kao da i nema,sve te probije.Mislim da je top sa T-34(onaj 57mm),uglavnom to je tenk za jurcat po mapi jer je jako jako brz.

Meni je T-50 bio zabavniji jer sam mogao i nekog u igri ubiti,a s ovim samo skaut i tu i tamo neku arty sredit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 13:15 (ivanoile).
17 godina
moderator

To sam i mislio.

Taj top je beskoristan protiv tier 7-10. Ništa, ostajem na T-50 jer jurca i on, a bolje traversa i jeftiniji je.

16 godina
ja111 kaže...
Reichz kaže...
ja111 kaže...
{#}

Nemaš pojma koliko sam tuzan jer nisam snimao, cesto kad imam neki predosjecaj upalim snimanje, ali ovo ni sam nisam vjerovao da ce ovakav zavrsetak biti

Zašto uopće isključuješ snimanje? Meni je uvijek uključeno. A kada se nakupi snimaka, samo ih obrišem.

15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

To sam i mislio.

Taj top je beskoristan protiv tier 7-10. Ništa, ostajem na T-50 jer jurca i on, a bolje traversa i jeftiniji je.

T-50 je dobar,ja ga imam vec u elitnom statusu  i T-50-2 mi je istrazen ali nisam ga kupio upravo zbog toga sto ne igram nesto cesto te skaute,ali tu i tamo kad se uzelim neke ganjaze poslje gmizanja razno raznih heavyja i TD-ova, dobro dodje i za odradit bonus i malo nagrindat posadu!! {#}

13 godina
neaktivan
Izzy kaže...
ja111 kaže...
Reichz kaže...
ja111 kaže...
{#}

Zašto uopće isključuješ snimanje? Meni je uvijek uključeno. A kada se nakupi snimaka, samo ih obrišem.

Blago tebi ja nemam toliko memorije nakon cca 6 rundi bi mi se napunio do kraja

15 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Izzy kaže...
ja111 kaže...
Reichz kaže...
ja111 kaže...
{#}

Jesi ti siguran?

Replay ti ima prosjecno oko 500kb (0.5 megabyte), a maksimum je mislim negdje 2 megabyta!

Tako da mozda si nešto pobrkao?

15 godina
neaktivan

Trenutno kod mene 460 replay-a 360mb, tako da je definitvno nesta pobrkao.

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Može li se kod nas kupovati zlato preko Maestro debitne kartice?
~
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ja111 kaže...

Ne moraš snimati Frapsom (ili sličnim programom). World of Tanks posjeduje opciju "battle recording" koja snima svaku borbu i pohranjuje ju u folder "replays". File koji nastane nije prava snimka (sa slikama i zvukom) nego samo podatci o tenkovima, njihovom kretanju, pucanju i ostaloj interakciji. Zato je veličina takvog filea oko 0.5-1 megabajt po borbi, no da bi pokrenuo snimku, moraš imati instaliran WoT.

Tko visoko leti, štedi gorivo.
16 godina
World of Tanks

Konačno TX top na ferdiju, dakle kada se otključa taj top ferdi se pretvori u pravu beštiju koja moze gotovo svakoga dobro opaliti. Sada je prava uzivancija za igrati.

Dirty dosen
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
luka94 kaže...

ispričavam se zbog duplog,al ovo je EPIC{#}

mali update što se tiče ovog glitch-a:

juče ujutro sam sa domaćom ekipom testiro koji tenkovi mogu radit ovaj glitch,zasad znamo da većinom TD-ovi ovo mogu radit:

RUSI:SU-85,SU-100,SU-152,ISU,152

NJEMCI:maus

USA:T40,T25 AT,T28,T95,vjerovatno i E3 može

FRANCUSKA:svi od AC. 46 do foč155

UK:zasad ni jedan

evo i par SS-ova

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 7:24 (luka94).
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Ok,kako to napraviti?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Ovisi da li je banka za takve kartice dozvolila da moze raditi internet transakcije što znaci da ces mozda sa npr. PBZ-ovom moci raditi, a sa ZABA-inom neces.

Ako se bas ne kuzis previse preporuka je da odes u banku i uzmes prepaid karticu (gift - poklon) i uplatis neku kolicinu para gore i onda sa nje trosis. Sama kartica ce te kostati 15-ak kuna i ako to budes radio svakako trazi karticu na koju mozes lovu opet uplatiti kasnije, jeri ih ima i takvih i jednokratnih (samo jedna uplata na nju).

15 godina
Pranja kaže...

Ok,kako to napraviti?

dođi u WOT,sad sam ON pa ti pokažem

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Hoćeš li umjesto dođi u wot dati nekakvo kratko objašnjenje?Molim.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Moja preporuka ti je PBZ-ova Visa electron kartica..Znaci odes u PBZ zatrazis otvaranje deviznog racuna,i za 15-ak dana stize kartica i onda na nju ubrizgavas love koliko ti treba i trosis je kako hoces,u tuzemstvu,inozemstvu,bankomati,i sve moguce internert transakcije,paypal,netteller,moneybookers..za apsolutno sve servise radi,jer se vodi kao Visa a nije kreditna sto je dobro jer ne mozes trositi ako imas 0 sredstava na racunu! Radi cak i provjereno kod onlne kladionica,uplata na sve i isplata natrag na devizni bez centa provizije...

16 godina
g12356 kaže...

Ukratko:

Na mapi Ensk postoje kuće sa malim stepenicama koje te lansiraju u zrak kada se dovezeš kraj njih sa tank destroyerom i skreneš u smjeru kuće...

Tenk se počne pribijati u zemlju i radi glitcha odjednom samo odleti u zrak.

Kada dođem kući, stavit ću jedan replay sa treninga...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
Shamrock kaže...
g12356 kaže...

Ukratko:

Na mapi Ensk postoje kuće sa malim stepenicama koje te lansiraju u zrak kada se dovezeš kraj njih sa tank destroyerom i skreneš u smjeru kuće...

Tenk se počne pribijati u zemlju i radi glitcha odjednom samo odleti u zrak.

Kada dođem kući, stavit ću jedan replay sa treninga...

Evo da raja ne ceka ;)
I hvala jos jednom, mada jos nisam stigao isprobati, nedostatak vremena :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice