evo noci se provode u rokanju i sve ide na prem ammo
E8 sa derpom je pravi otrov, a tek kad opet kupim obicnog shermana sa tim derpom i heat, bice svega-naprosto prezabavno
unapred sam kupil ramer, vent i vertikal, pa samo namontiral na e8 kad sam ga frisko kupio u pola cijene,a posadu imam na 90% od prije
u garazi su vec starosjedioci t-34-85 (jos grajndam kv-13 pa ga mzda prodam)
vk3001h,jedini vk kaj sam si ga ostavil
francuzi su u podrumu uskladisteni od elc-a do 13-90 jos od grajnda lorena
ovaj specijal mi je dosao ko samar budali samo ostaje blue-eye
imal sam 2 partije sa t-34-85 sa 42 i 45k zarade(al ukljucujuci i 6k za snajper)
vise manje skoro sve topove sam opskrbil sa apcr i heat
zabare 90 i 105, i par komada 155 za arty (jucer sa amx 13 f3 am 3 puta na pointblank upuco kv-4 da nije ni skuzio da sam u grmu pred njim,neprocjenjivo
)
svabe 8.8 kratki i dugi(nek se nadje) i ofskroz 10.5, gutaju ga svi derpovi od hetzera,pzr4, do vk-a svih vrsta i oblika
nekj sitnog 50 za lea da moze busit velke kad ih sretne
za t34 ni ne treba, al sam za tajpa uzel malu hrpicu,punu policu... pa nek kukaju tir x kad ih sretnem
za amere 75-76 i 90, imam bar 5 tenkova kaj gutaju 90-tke, i malu zalihu za haubicu na m5 stuartu da bude laksi grind
za ruse prvo 152 za kv-2 i su-152 (hehe), pa jos malo 100 i 122, pokoji 107, od viska glava ne boli
i za svaki arty po par komada-kad ostanem zadnji a neki teskas me trazi, da ga mogu propisno pozdravit
jel neko igral britance, kakvi su do tira 5? mislim rasprodat par rusa i krenut na britance
nije mi se dalo trosit free expe(nocas cu doc do 100k) za uzet cromwela, al vidim da su tenkovi brzi, suplji i sa smajserima
par puta su od mog tenka napravili sir s rupicama