World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.554
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks
Odvratniji tim nisam vidio,nitko nista da konkretno radi svi bauljaju u suicidalne bitke...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
Odvratniji tim nisam vidio,nitko nista da konkretno radi svi bauljaju u suicidalne bitke...

Mapa Karelia,ja sa S51 teman se popeo na brdo,partija pocela kad uljece t50-2,ubije prvi artym,mene i capa bazu. Ja naravno ispalio po timu i po liku iz t50-2{#} 

Hajdučko Srce
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 10:33 (Zaja).
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Pomeo vas taj TD, skinuo 8 likova ...

Ja sam sa IS 8 uspio na himlsdorfu ubiti 8 tenkova, ostetiti jos vise i na kraju izgubiti borbu, znaci nikad mi nece biti jasno kako je moguce imati toliko debila u jednom timu ....

14 godina
neaktivan

i meni isto su se jučer takva sranja događala, dođem u borbu na kojoj je moja pantera pri vrhu, sredim 3-4 tenka plus arty i popušimo, tak dva tri put, već polako gubim živce i čekam na prvu pobjedu u danu i tak dođem u gejm di su bili t10 9 8 7 i ja naravno najslabiji, gw-panther me sredio odma na početku kad nas je amx- scouto, a nakon toga moji pobjede partiju -.- 

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Kakav je ovaj Churchill, jel ima neko iskustva sa njim, vidim da je na popustu za vikend, kontam ga uzeti mozda.

Koliko sam nasao ima dobar mm, max tier 6 srece, ima dobru penetraciju za te tenkove i strasno brzo puca.

Dobro bi mi dosao za trening posada i lovu pored kineza.

Ako ga neko ima volio bih cuti iskustvo iz prve ruke:)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam ga probao u beti dok je bio free gold i bio mi je užas.. puno više od toga se ne sjećam.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Danas od jutra nemem pokrenut igru, a ni ništa vezano uz EU server...
Vi?

0 0 hvala 0
15 godina
bekspejs kaže...
Vi?

Meni radi

EDIT:

Delta kaže...

Kakav je ovaj Churchill, jel ima neko iskustva sa njim, vidim da je na popustu za vikend, kontam ga uzeti mozda.

Koliko sam nasao ima dobar mm, max tier 6 srece, ima dobru penetraciju za te tenkove i strasno brzo puca.

Imam Churchilla stvarno je odličan tenk pošto sada ima poseban MM jer ne upada više od tier 5-6 a u 99% bitaka si na vrhu i lako ih ubijaš. A pošto je premium heavy tenk možeš stavit bilo koju ekipu iz ruskih heavy tenkova i brže ih trenirat.

Ja imam od KV-1 ekipu sa brothers in arms, repairs i na tenku je samo gun rammer, zasad 1.92 sekunde reload ali ako staviš gun laying drive i crew vent onda samo spamaš po lijevoj tipki miša {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.5.2012 14:24 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
bekspejs kaže...
Vi?

Meni radi

EDIT:

Delta kaže...

Imam Churchilla stvarno je odličan tenk pošto sada ima poseban MM jer ne upada više od tier 5-6 a u 99% bitaka si na vrhu i lako ih ubijaš. A pošto je premium heavy tenk možeš stavit bilo koju ekipu iz ruskih heavy tenkova i brže ih trenirat.

Ja imam od KV-1 ekipu sa brothers in arms, repairs i na tenku je samo gun rammer, zasad 1.92 sekunde reload ali ako staviš gun laying drive i crew vent onda samo spamaš po lijevoj tipki miša {#}

Preko koga ideš na net? Ja sam na Bnet-u pa valjda nešto s njima ne radi...

Ne mogu uopće otvoriti worldoftanks.eu, a kamoli pokrenuti igru... Javi grešku odmah na početku kod updateanja...

:(

14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
bekspejs kaže...
Vi?

Meni radi

EDIT:

Delta kaže...

Imam dobru posadu sa is4 i is7, stavio bi sve full od dodatne opreme, pare nisu problem, para nema:)

Koliko je prosjecno zarada xp-a i love? :)

15 godina
bekspejs kaže...

Preko koga ideš na net? Ja sam na Bnet-u pa valjda nešto s njima ne radi...

Ne mogu uopće otvoriti worldoftanks.eu, a kamoli pokrenuti igru... Javi grešku odmah na početku kod updateanja...

:(

Preko Optime sam.

Probaj resetirat router (iza ima reset tipka koju stisneš sa iglom ili čačkalicom).

Delta kaže...

Imam dobru posadu sa is4 i is7, stavio bi sve full od dodatne opreme, pare nisu problem, para nema:)

Koliko je prosjecno zarada xp-a i love? :)

samo stavi tu opremu kao i ja....tj. standardna oprema za heavy tenkove (gun rammer, crew vent, gun laying drive), inače oko 10 do 20-25k max. Jučer sam imao oko 20k dobitak i bilo je oko 18.7k zarada. A exp nekad skoči na 900, bez premiuma naravno :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pa ima xp onda kao i veci tenkovi, meni ce sa premiumom onda ici i preko 1k:)

Sutra kupujem pa javim dojmove:)

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

a jel moguce npr kupit za MS-1 ( Tier I ) Spall liner ( 25 000k dode ) i onda ga stavit u depot i montirat ga na Maus-a? jer za Maus-a to dode 500 000k  {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Stolnik kaže...

a jel moguce npr kupit za MS-1 ( Tier I ) Spall liner ( 25 000k dode ) i onda ga stavit u depot i montirat ga na Maus-a? jer za Maus-a to dode 500 000k  {#}

Naravno da ne kad postoji za light, medium i heavy poseban spall liner

15 godina
Stolnik kaže...

a jel moguce npr kupit za MS-1 ( Tier I ) Spall liner ( 25 000k dode ) i onda ga stavit u depot i montirat ga na Maus-a? jer za Maus-a to dode 500 000k {#}

Well you're kinda fucked xD

http://wiki.worldoftanks.eu/Equipment

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Oprostite sto upadam bezveze...

Moj frend trazi pomoc u vezi performanse WoT-a. Ima Dual Core E2180 (2GHz), 4 GB RAM i nvidia 9600 GT (Windows 7)

Moze link na tutorijal kako da stelamo tenkove? Hvala

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!

Battle: Himmelsdorf 18. maj 2012 18:51:30

Vehicle: Churchill

Experience received: 1.191

Credits received: 31.522

Battle Achievements: Mastery Badge: III Class, Sharpshooter, Confederate

svida mi se ovaj tenk, hvala na preporuci:)

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Oprostite sto upadam bezveze...

Moj frend trazi pomoc u vezi performanse WoT-a. Ima Dual Core E2180 (2GHz), 4 GB RAM i nvidia 9600 GT (Windows 7)

Moze link na tutorijal kako da stelamo tenkove? Hvala

ninjanje modovima nije dozvoljeno {#}

jeli ima općenito probleme sa perfomansama ili hoće samo izvući max?

ja sam dvojici frendova odradio onak "socijalno" nadograđivanje kompa kako bi mogli igrati.

- obojica su imali neki am2 athlon 64 3.0.

- obojica su nadogradili memoriju na 3gb

- jedan je kupio 7600 gt

- drugi 260 GTX

obojica nisu mogli dobiti FPS preko 20 bez obzira na grafičke postavke. onda su uzeli obojica athlona x2 3800+ i sad ovaj sa 7600gt igra na medium detaljima, ponešto i high, a ovaj sa 260 GTX sve high osim tekstura koje su na med (i ofc bez AA).. obojica sad imaju solidnih 30 fps-a. ah i obojici je texture quality na driveru podešen na performance.

sad ako ti frend ima općenito probleme sa FPS-om, probaj mu malko oc-ati proc (taj proc može to bez problema podnjeti).

ako samo tražiš optimalnu grafiku za specificiranu konfu morat ćeš se malo poigrati. mislim da od efekata najviše kolje "advanced post processing" i "advanced shadows".

evo nadam se da sam barem malo pomogao {#}

15 godina
AAAAAAAAAAA UPRAVO IMAO U TEMU T-50-2 KOJI SE SKRIVAO IZA FERDIJA I GLEDAO OKOLO.

Nije mi trebalo dugo da uništim idiota. Ova igra će mi sve živce popit.
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo fine partije, jest  x2 al opet :D

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima, redovno čitam ovaj forum i svašta sam se načitao{#}. Evo imam preko 18 tisuća partija u wot-u i uvijek sam imao problema s fps-om jer glupi wg ne želi bolje optimizirati igru, moja 6950 (oc) grafička daje ponekada  60-90 fps a nekada 25-30 fps-a (lol) uz quad procesor....samo zato jer igra ne podržava više od jedne jezgre. Navikao i prihvatio da će tako ostati.:)

Frka85
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ej raja jeli iko kupio ovaj je*eni novi gift paket od 3 dana premiuma i 1000 golda ja uzo prije 3h i jos mi nista nije doslo -.- tacnjije brat uzo meni i sebi ali ni njemu ni meni nije doslo jest samo da sam dobio gift i ja prohvatio ali kad uđem na igricu nista {#} {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Pozdrav svima, redovno čitam ovaj forum i svašta sam se načitao{#}. Evo imam preko 18 tisuća partija u wot-u i uvijek sam imao problema s fps-om jer glupi wg ne želi bolje optimizirati igru, moja 6950 (oc) grafička daje ponekada  60-90 fps a nekada 25-30 fps-a (lol) uz quad procesor....samo zato jer igra ne podržava više od jedne jezgre. Navikao i prihvatio da će tako ostati.:)

Kod mene padovi od 115 fps-a pa sve do 12 lol!

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Tko to ima nezadovoljenu ženu?

http://forum.hr/showthread.php?t=722286

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
13 0 hvala 8
15 godina
neaktivan
World of Tanks

lololol dobro se nasmijah {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...

evo mala kuka kaj joj frajer grajnda i cw-a{#}

a ona mu je kupila gejmerski laptop pa sad kuka kaj on gejma{#}

zlato on te voli{#} stvarno,zaista inace bi odavno dobila nogu{#}

cure dolaze i odlaze,a garaza ostaje vjecno{#}

e da i update-i dolaze

i novi UVIJEK NOVI tenkici

i nacije

i tech tree-jevi

i novi skilovi i perkovi

i mape

i uskoro world of warplanes

pa za godinu dvije world of battleships

pa kakva cura ima sanse pored toga?

napravi acc i grajndaj uz njega ak ga zelis u svom zivotu

ili nadji drugoga,jer on igru NECE NIKAD napustit

al taj drugi ce mozda bit ovisan o drogi

ili cajkama

ili simsima

good luck youll need it{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.5.2012 0:16 (ED63).
13 godina
neaktivan
polivalo kaže...

ej raja jeli iko kupio ovaj je*eni novi gift paket od 3 dana premiuma i 1000 golda ja uzo prije 3h i jos mi nista nije doslo -.- tacnjije brat uzo meni i sebi ali ni njemu ni meni nije doslo jest samo da sam dobio gift i ja prohvatio ali kad uđem na igricu nista {#} {#}

Pozz stari, ja osobno nisam kupovao, ali moj frend iz klana jest giftao drugom frendu i nije mu došlo... A i po forumim se stalno ljudi žale da im dugo treba da isporuče to! Ako ti ne dodje pošalji im ticket, nema ti druge.

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
Šef kaže...

evo mala kuka kaj joj frajer grajnda i cw-a{#}

a ona mu je kupila gejmerski laptop pa sad kuka kaj on gejma{#}

zlato on te voli{#} stvarno,zaista inace bi odavno dobila nogu{#}

cure dolaze i odlaze,a garaza ostaje vjecno{#}

e da i update-i dolaze

i novi UVIJEK NOVI tenkici

i nacije

i tech tree-jevi

i novi skilovi i perkovi

i mape

i uskoro world of warplanes

pa za godinu dvije world of battleships

pa kakva cura ima sanse pored toga?

napravi acc i grajndaj uz njega ak ga zelis u svom zivotu

ili nadji drugoga,jer on igru NECE NIKAD napustit

al taj drugi ce mozda bit ovisan o drogi

ili cajkama

ili simsima

good luck youll need it{#}

Mislim da je tu on ipak puno veći sretnik, da mu ona kupuje gaming opremu, da mu daje pažnju iako je bi je on otkantao zbog WoTa. Čovjek je stvarno sretnik što ima takvu koja će ga trpit tako dugo

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
neaktivan

pa valjda ce poslije 2h kad bude res servera doci tako sam cuo pa vidjecemo jos sat vremena do toga ima heh

14 godina
World of Tanks

Stavio na AMX 50 100 zadnji top i odmah u prvoj bitki pretvorio se u zvijer.Šteta šta je ponestalo protivnika .

Moj PC  
3 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice