otvorim create platoon pozovem igrače s popisa ali oni ništa ne dobivaju za request..
Da im nije možda uključena opcija da primaju invite samo od kontakata s liste prijatelja?
Da im nije možda uključena opcija da primaju invite samo od kontakata s liste prijatelja?
Ja njima jesam u kontaktima kao i oni meni... oni bez premiuma mene zovu ja s premiumom njih nikad nisam mogao zvati.
Igram ovo vec godinu dana niti jednom nisam mogao pozvati u platoon :(
Ja njima jesam u kontaktima kao i oni meni... oni bez premiuma mene zovu ja s premiumom njih nikad nisam mogao zvati.
Igram ovo vec godinu dana niti jednom nisam mogao pozvati u platoon :(
Forever alone...
Onaj prvi link sam bio stavio i nišan je još uvijek isti (pitao me želim li promijeniti postojeće datoteke, odgovorio sa potvrdno...) i ništa...
Onaj prvi link sam bio stavio i nišan je još uvijek isti (pitao me želim li promijeniti postojeće datoteke, odgovorio sa potvrdno...) i ništa...
Probaj pomoću ovog tutoriala
Probaj pomoću ovog tutoriala
meni ni to nedela
Mislim da mi je ovo najbolja izgubljena partija... Što bi bilo da smo dobili!
Koji je najbolji top za SU-100?
meni je najbolji 100mm
ja sam ga isto prodao dok sam jurio prema višim TD-ovima, pa sam ga opet kupio.. najbolji top na tieru 5
Mislim da mi je ovo najbolja izgubljena partija... Što bi bilo da smo dobili!
Koji je najbolji top za SU-100?
to ti je stvar ukusa ko i na is-u i kv-3:
jel volis brzi top s manjim damage-om ili sporiji s vecim damage-om (tzv. "DamageHigh")
pen je isti s tim da ti je razlika u cijeni:granata od 122 kosta ko 4 od 100mm
85 je za tjerat muhe,osim ak te stavi u bitku do tira 5 onda mozes i samarima ubijat sitnu ribu
ja sad igram sa 100 al brijem da kad otkljucam 122 da cu njega stavit jer kak te baca s velikima u gejmove taj veci damage odjednom zna bit presudan
prednost nad npr is-om je to da stignes reloudat i roknut opet bez da budes spotan jer ko td ipak imas camo bonus
isto tak ucis se aimat i u startu si statican kad docekujes neprijatelja i prije puknes nego da npr juris s is-om i neko izleti pred tebe
a i svi td-i imaju tendenciju sporijih,jacih topova koji su sa skupljim granatama,spoooro aimaju i jos spooooorije pune
ramer,vent i posada sa prilagodjenim skillovima tu igra veliku ulogu
a i bit td-a je da ima jak top,ne mitraljez(ili dva)
stealth ti je glavno oruzje i to ucis s prilagodbom jacim topovima
i strpljenje naravno,to je uz iskustvo najsmrtonosnije
pustis ga da ti dodje blizu,bliiiizuuuu jos blize i onda ga roknes medju oci i posaljes u raj za olupine
(pwnd n00b
)
i nesmijes se preglasno smijat pritom jer ce ti neko uc u sobu i pitat jel si poludio kaj urlas
i da otkad je 107 zis otiso na kv2, su-85 je ostao king moneymaker sa svojim 107 u tieru 5(i ja ga opet kupio da mi slot ne stoji prazan a da posada zaradi sto vise-da mi je sve cistaka
http://worldoftanks.eu/game/guide/en/general/crew-skills-and-perks
evo ja sam se nekako ravnao po ovome, za svakog tenka i posadu piše preporuka za skillove...
to sam prvo uradio sa S-51, redao skillove onak kako oni preporučuju i osjetim da mi je tenk puno efikasniji u borbi... a prvi skillovi su mi tek na 87% ...
na gw type e sam stavio kamuflažu ,brothers in arms, 3. i 4. su mi razni perkovi od kojih je najkorisniji sixht sense
Ja imam 6. čulo, i prilično dobro funkcionira. Nekad se uključi i prije nego tvoji spotaju neprijatelja..
Momci ako je netko zainteresiran za klan nek se javi, ekipa je mixana, sve iz ex yu, počeli smo cw igrati :D
http://kovrs.forumsr.com/ ime mijenjamo dok štogot golda skupljamo :D
Momci ako je netko zainteresiran za klan nek se javi, ekipa je mixana, sve iz ex yu, počeli smo cw igrati :D
http://kovrs.forumsr.com/ ime mijenjamo dok štogot golda skupljamo :D
ime nemozete mijenjati jer su CLan War josu beti,mi zbog toga radimo novi klan samo da posteno ime stavimo!!!
Pogođen 40 puta i to od type-ova 59 i pattona...držao sam 7 tenkova 4 min ali svejedno smo izgubili.
Koji tenk si vozio ffs (-.-)
Odkad vozim KV-4 i u debelom sam minusu, i to svakim danom sve više.
Bez obzira koliko ih pobijem i pobijedim, nikako zaraditi ...
Odkad vozim KV-4 i u debelom sam minusu, i to svakim danom sve više.
Bez obzira koliko ih pobijem i pobijedim, nikako zaraditi ...
ja izgubio 200k creditsa za niti 10k xp na kv4
is3 sa bl9 moze zaraditi jos uvijek ako ne pucas bezveze granate
Pogođen 40 puta i to od type-ova 59 i pattona...držao sam 7 tenkova 4 min ali svejedno smo izgubili.
Pa to je pod normalno da sam branis cijeli flank. zbog takvih situacija sam vec 3 puta brisao igricu i quitao. gadno je kad te uhvati loop pa zareda jedno 10 partija s retardima.
1 skill je kamuflaza definitivno
2 skill komanderu je korisno "6 culo", za radio operatera "Relaying", za vozaca "Clutch Braking", za gunnera "Snap Shot" za loadera nemas nista korisno pa stavi repair
3skill i ostale nema puno korisnih stvari za arty pa za treci skill stavi Braču ako dodjes do 4 i 5 skilla mozda ubace jos koji novi skill.
2 skill komanderu je korisno "6 culo", za radio operatera "Relaying", za vozaca "Clutch Braking", za gunnera "Snap Shot" za loadera nemas nista korisno pa stavi repair
3skill i ostale nema puno korisnih stvari za arty pa za treci skill stavi Braču ako dodjes do 4 i 5 skilla mozda ubace jos koji novi skill.
Adrenali8n rush stavis loaderu i pitas nekog iz tima da te ramma xD
Koji tenk si vozio ffs (-.-)
Vozio sam IS-4...da sory zaboravio sam to napisati
Adrenali8n rush stavis loaderu i pitas nekog iz tima da te ramma xD
rofl