World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ne znam do kada, ali ograničeno vrijeme u gift shopu.. ako se odlučiš za njega sada ti je 26€ + 1000g dobiš free.

evo link, i ako ga hoćeš preporučam ti što prije da ti ga ne maknu https://worldoftanks.eu/personal/gifts/

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks
kakav je type59 MM ako se nema premium?

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Po meni type najbolji premium tenk.Najzabavniji za igranje i super zarađuje.ja sam s njim najviše zaradio 142 000.

Moja preporuka

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

razmisljam..200kn... imam ga trajno.... svaku vecer par partija...i cas posla lova za Mausa....

ili jednu masažu u salonu :) :) :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 18:08 (Ziga).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja sam prvo mislio kakva budala moraš bit da daš 200 kn za virtualnog tenka.a sad kad gledam nije mi niti najmanje žao. toliko  mi se vremena uštedio da je to za ne povjerovat. Ko može neka ga kupi jer od tada više problema sa lovom nema.

Meni je bolji on od lowe-a ili kv5 jer je zabavniji i nije tlaka s njim igrat. Imaš dobrog mediuma koji zarađuje nenormalno. definitivno dobro ulaganje ako imaš 200 kn viška :)

200 kn za masažu?? za te pare moraš dobit i pljugicu :)

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 18:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...

Type 59 je premium tenk? I do kad se moze kupit?

Do sutra ujutro.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

kopkalo me, kopkalo i na kraju sam ga uzeo.. nebum propao zbog 200kn, a em mi je zabavan, em ludo tuče pare {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
nine kaže...

kopkalo me, kopkalo i na kraju sam ga uzeo.. nebum propao zbog 200kn, a em mi je zabavan, em ludo tuče pare {#}

Onda cu ga i ja uzet{#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
World of Tanks

Kad sutra tocno zavrsavaju popusti i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

GMT 5 AM, kod nas je to u 7 ujutro.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 21:01 (crystal6).
14 godina
crystal6 kaže...

GMT 5 AM, kod nas je to u 7 ujutro.

Sutra do 7 ujutro?? {#}{#}{#}

17 godina
World of Tanks

Pitanje, Stug III ili SU-85, koji je bolji money maker, kojeg je jeftinije popravljati, kojeg MM više voli, tko ima iskustva sa oba dva neka kaže nešto.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...

Pitanje, Stug III ili SU-85, koji je bolji money maker, kojeg je jeftinije popravljati, kojeg MM više voli, tko ima iskustva sa oba dva neka kaže nešto.

Imao sam oba dva i iskreno meni je SU-85 bolji. Stug je okretniji, precizniji, ali ima slabiji top, dok se SU nešto sporije okreće, ima lošije ubrzanje, ali je 10km/h brži, neprecizniji top, ali zato 107mm radi ogroman damage 300++ HP-a. Ako više voliš precizan i brz top uzmi Stug, ako voliš top koji radi veliki damage onda uzmi SU-85. Inače bez tog 107mm topa, SU-85 je loš, pa ćeš se možda malo naživcirat, ali kad dobiješ taj top zabava počinje. {#} Što se tiće zarade, podjednako zarađuju, ali ajmo reći da sam znao nekada više zaradit sa SU-om, ali to nije puno više, cca 1000-2000 para.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 1:52 (Balvan8).
17 godina
Balvan8 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Imao sam oba dva i iskreno meni je SU-85 bolji. Stug je okretniji, precizniji, ali ima slabiji top, dok se SU nešto sporije okreće, ima lošije ubrzanje, ali je 10km/h brži, neprecizniji top, ali zato 107mm radi ogroman damage 300++ HP-a. Ako više voliš precizan i brz top uzmi Stug, ako voliš top koji radi veliki damage onda uzmi SU-85. Inače bez tog 107mm topa, SU-85 je loš, pa ćeš se možda malo naživcirat, ali kad dobiješ taj top zabava počinje. {#} Što se tiće zarade, podjednako zarađuju, ali ajmo reći da sam znao nekada više zaradit sa SU-om, ali to nije puno više, cca 1000-2000 para.

Hvala na pomoći, kupio sam SU-85, samo me još zanima koju opremu kupujem na njega i koje skillove/perkove je najbolje uzet, možda kamuflažu?

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Hvala na pomoći, kupio sam SU-85, samo me još zanima koju opremu kupujem na njega i koje skillove/perkove je najbolje uzet, možda kamuflažu?

Brže punjenje, brže nišanjenje i kamuflažu.

netko mi je rekao da čak može i ventilacija, brže punjenje i binoculars jer isti tenk ima očajan view range od 280 metara!

13 godina
neaktivan
Na su-85 je najbolje, ali i najisplatljivije staviti nabijac, bino i mrezu, zasto? pa zato sto bino i mrezu mozes koristiti na sto tenjkova i zato sto tu opremu svi imamo, a na TD je ubjedljivo nakorisnija pogotovu na coravim jer progledaju, ali i na onim koji imaju dobru vidljivost jer u tom slucaju uocavaju metu prije no sto ona njih uoci te postanu lak plijen za arty. Dvogled bi takodje preporucio entuzijastima koji vole da se zezaju sa marderom 2 jer taj tenjk sa njim ima vidljivost 500m te tako postaje najveci OP tenjk u igri i to ubjedljivo :).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

ja sam uzeo typa, dojam ... dobar tenkic, prvi dan mi je bilo neobicno jer nisam nikad igrao medium tenkove a i posada je bila losa, sad je posada vec sredena, i ja sam se prilagodio malo njegovim mogucnostima, znam sta mogu sta nemogu ... sinoc sam imao oko 200k zlata, sjeo oko 19 za pc, odigrao klansku, visio na skype jedno sat, onda grindao is8 i kad je u borbi igrao sa type i sa su100 koji takoder grindam, nista specijalno, malo platunao sa arty ... oko 1 otisao da legnem na racunu 1.1 milion. Da sam namjenski samo grindao zlato uz nesto ozbiljniji pristup moglo je biti mnogo vise:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Delta kaže...

ja sam uzeo typa, dojam ... dobar tenkic, prvi dan mi je bilo neobicno jer nisam nikad igrao medium tenkove a i posada je bila losa, sad je posada vec sredena, i ja sam se prilagodio malo njegovim mogucnostima, znam sta mogu sta nemogu ... sinoc sam imao oko 200k zlata, sjeo oko 19 za pc, odigrao klansku, visio na skype jedno sat, onda grindao is8 i kad je u borbi igrao sa type i sa su100 koji takoder grindam, nista specijalno, malo platunao sa arty ... oko 1 otisao da legnem na racunu 1.1 milion. Da sam namjenski samo grindao zlato uz nesto ozbiljniji pristup moglo je biti mnogo vise:)

Srebrenjaci prika srebrenjaci... nije zlato hehe... {#}

prvo si me šokirao kad si rekao da imaš 200k zlata...{#}

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da imam toliko zlata nebih se zamarao grindanjem :)

Srebrenjaci su u pitanju, hvala na zapazanju.

0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

Obavezno binse (na akciji su sada svi), kamuflazu jer i onako imas camo bonus kao td, a arty ti obozava skucat death from above te rammer jer nanisanis puno prije nego se reloada. Kada je posada na 100, taj tenk postaje prakticki one shot one kill ako si pazljiv za tier 5 pa na nize. Od zadnjeg patcha mi je nesto i dingao cak! :D

A evo, bas jucer sam i tier 8 heavyja penetrirao 3 puta za redom. Naravno, u weak spot... A posto te cesto stavlja sa KV-ovima, ona kupola mi bas legne ko narucena za gadjati, jedan u kupolu da mu sredim top, pa onda mrcvarenje, tracnice itd. Jos bolje ako te niti nakon hica ne vidi. Postavljaj se iza grmlja a ne u grmlje kako vecina radi, ako si iza grma onda te flash od hica ne otkriva te nemoj puno micati tenk jer camo i binsi se aktiviraju tek nakon nekog vremena.

14 godina
neaktivan
Hacker907 kaže...
Stolnik kaže...

Do sutra ujutro.

Vratili su type59 u prodaju na jedan dan?? Jer ga nema vise u ingame i gift shopu

13 godina
neaktivan
st_fable kaže...
Hacker907 kaže...
Stolnik kaže...

Do sutra ujutro.

Vratili su type59 u prodaju na jedan dan?? Jer ga nema vise u ingame i gift shopu

bio je ovaj tjedan u gift shopu

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ova igra tako te ponekad izivcira....Uzmem GWE da uradim duplu ni grante ispalio dvi partije zaredom.Sve poslat u 3 pm..

Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

N5. 30 vs 30 battles

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo istražio sam KV-1 tenk i sad skupljam pare za njega, nadam se da nisam pogriješio što sam njega istražio

Avenged Sevenfold foREVer!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cod4gamer kaže...

evo istražio sam KV-1 tenk i sad skupljam pare za njega, nadam se da nisam pogriješio što sam njega istražio

Po meni smece od tenka, odmah sam ga prodao, a koliko vidim puno ljudi kaze da je tenk smece....

15 godina
KV prijašnji je bio odličan, ovo sad (KV-1) je rupetina
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad se sa kv-2 pare zaradjuju, a kv-1 samo u svom tieru moze nesto napraviti.

1 0 hvala 0
15 godina
cod4gamer kaže...

nema greske sa ruskim hevijima...

bil mi je elitan od prije-kv1,samo sam kupil top 57-novi tier 5 troll gun,stavio ramer i uzivam jurcat po mapi i pucat iz pokreta ili cucat u grmlju i snajpat (da ,sa 57 ko i na t-34)

sad je u rangu t1 hevija i bdr-a,makar je sad malo bdr overpowered sa 90 topom,al je zato vidljiv sa druge mape ko velko jaje s topom(i prije sam ownal sa bdr ostale u tir5 sad je jos lakse)

ali kv je kv,prije je sa 76 i 122 bil nedovoljno opasan jer ga mali tenkovi sa brzim topovima opasno mogu zrokat, al sad s ovim 57 je smrt na gusjenicama.{#}

definitivno jos jedan keeper{#}

oni kaj su ga prodali,definitivno gube

enivej kad ga kupis invajtaj me da platunamo skupa,ima neka posebna car u tir5,....{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice