World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
DedicatedGamer kaže...
krayz1e kaže...

Treba mi još 120 000 exp do IS4 i imam premum. Sta mislite hoću li stić istražit is4 do 7.3 verzije?

ako imas s70 mozes svaki dan s premiumom uzet 40k xp bez problema

s70 ima IS4, a ja imam IS3{#} 

Tako sam i planirao oko 40k exp dnevno al sa D-25T cijevi, mislim da nemam vremena istrazivat jacu cijev...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:39 (krayz1e).
14 godina
ako budes prije svake bitke plesao gol na kiši s mrtvom papigom u ruci i tavom na glavi, onda stigneš istražit. tak sam ja, 100% radi.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne kužim zašto mi se na test serveru još uvijek nije dogodilo da sam sa kv2 bio top tier...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad se nađu ovi retardirani poljaci i pucaju gold municijom, mater im!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
jer nema nikog da igra ispod tiera 7 više na testu, tj ima ali rijetko jako
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
jer nema nikog da igra ispod tiera 7 više na testu, tj ima ali rijetko jako

na tieru II nas bilo 3vs 3...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

Ima negdje neki tutorial kako kupiti gold sa kreditnom karticom.

Bio sam upisao broj od kartice,podatke kad istice i kliknuo continue al me bacilo natrag na pocetak,znaci da opet upisem broj kartice...(vidi sliku..taj prozor mi se stalno pojavljuje)

Jel je prosao payment ili ne jer imam jedino iskustva kako placat na wow-u a tamo je puno vise koraka neg ovdje a i malo mi je cudno da se to samo tako moze bez ikakvih drugih podataka.

Svaki info je dobrodaso.

The_God_Of_The_Gods
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:24 (mihi999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

napravi si paypal account pa probaj tako.. inače je paypal i puno sigurniji način plaćanja

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Moram sad pricekat barem do sutra da vidim dal ce mi skinut novac,pa cu onda probat sa paypal-om.

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas dobio Boelterovu medalju pa sam skužio da postoje Epic medalje. Ima neko rangiranje koja je najcjenjenija? Od prije imam i Biloteovu a da nisam ni znao{#}

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koji ste vi tenkisti foteljaši, mjesecima i mjesecima vodite virtualne ratove i statistike {#}{#}

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

U pravu si, u ratu sam bio pješadija i nisam se ni 30-ak puta susreo s pravim tenkovima, što našim što njihovim....

Ovi u WOT-u su pravi melem za oči i dušu...

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

ovo me malo zivcira 

Bilo da postavim sve na max ili na low isto mi ovak zgleda. Bas je deprimirajuce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pojačaj texture quality

~
17 godina
Proz0r kaže...

Pojačaj texture quality

pa to nema s teksturama koje on ima. iznad medium ima High za koje moraš imat 64 bitni OS.. Ja stavim na low postavke iizgleda bolje od njegovog.

16 godina
neaktivan

To je istina, zaboravio sam se. U tom slučaju pojma nemam, najbolje što mogu preporučiti je reinstalacija.

~
17 godina
World of Tanks

U postavkama od drivera od grafičke stavi sve da aplikacija sama izabire ili da je sve na max. Jer driveri mogu premostiti postavke u igri. Tako je meni CoD2 izgledao užasno kad mi je u driverima sve bilo stavljeno na max performance umjesto na max quality. Možda je i kod tebe tako, provjeri.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 13:43 (Vido).

0 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Danas kupio IS-4, i šta sad trebam za onaj novi gun. Bl-9 imam istražen i montiran.

I, ako montiram 100mm d1ota dobit ću bl-9, a hoću li dobit taj novi gun?

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrwoyem kaže...

Danas kupio IS-4, i šta sad trebam za onaj novi gun. Bl-9 imam istražen i montiran.

Moraš imat S70 da bi dobio elite tier 10 IS4.

16 godina
World of Tanks

Da se pohvalim:

Victory!
Battle: Erlenberg 25. travnja 2012. 15:07:35
Vehicle: Valentine
Experience received: 1.546
Credits received: 32.295
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Top Gun

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
smola3005 kaže...
hrwoyem kaže...

ako sada ja stignem nabaviti is4 prije patcha a na njemu je stock top, koji cu top onda poslije patcha imati?

sta nije svaki tier x elite {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 15:41 (Intel&ATI).
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
smola3005 kaže...
hrwoyem kaže...

ako sada ja stignem nabaviti is4 prije patcha a na njemu je stock top, koji cu top onda poslije patcha imati?

sta nije svaki tier x elite {#}

nije,pogledaj e100

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Dajte procitajte zadnjih par stranica i prestanite postavljati stalno ista ili slicna pitanja!! A i imate na službenoj stranici sve...

Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovo pise: Players get the IS-4 of tier 10 with available and mounted 122mm “M-62-T2” gun without additional modules or consumables;

Znaci da ce gore biti najjaci top?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel&ATI kaže...

Ovo pise: Players get the IS-4 of tier 10 with available and mounted 122mm “M-62-T2” gun without additional modules or consumables;

Znaci da ce gore biti najjaci top?

Da, inače isti top možete otključati na IS-8. Bemti sunce to čudo ide 50 km/h xD  imam ga na test serveru i stvarno probija štogod hoćete.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 16:49 (Krešo91).
17 godina
World of Tanks

IS-4 in the garage:

8. Players get the IS-4 of tier 10 with available and mounted 122mm “M-62-T2” gun without additional modules or consumables;

I shvatite IS-4 od novog patcha može koristiti samo D-25T(koji je apsolutno nekompetentan top u tier IX, kamoli Tier X) ili M62-2T s kojim sam zadovoljan bar u public testu.

Preporučujem svima da idu onom drugom granom gdje su IS-3,IS-8 i IS-7, jer IS-7 je i dalje king of the hill.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 16:50 (Hyperion).
Moj PC  
5 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
World of Tanks

KV4 ftw

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja sad imam PzIV i zanima me jel mogu prebacit posadu iz njega u VK3601 (H)?

I kako xD

0 0 hvala 0
17 godina
DJecko23 kaže...

I kako xD

Odeš u personal file i tamo imaš opciju pretreniranja posade na sljedeći tenk (besplatno, za srebrenjake i golde)

to se ponovi za svakog člana posade ponovo.

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
DJecko23 kaže...

I kako xD

Odeš u personal file i tamo imaš opciju pretreniranja posade na sljedeći tenk (besplatno, za srebrenjake i golde)

to se ponovi za svakog člana posade ponovo.

Preporucam da si u PzIV ostavis posadu i ostavis si taj tenk za grindanje srebrnjaka koji ce ti na visim tirima biti itekako potrebni, a za 3601 kupi novu posadu ;-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice