World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Isplati se, KV puno više zarađuje, neces imati problema s parama...

Vidjet ćemo kako će zarađivat sad kad ga baci u T6, al dobiš zamjenski tenk na T5 (KV-1, ako imaš drugu kupolu risrčanu) tako da i ja mislim da se svakako isplati.

EDIT: Znači, ni sam ne razumijem koji k sam gore napisao, hajmo ispočetka.

Ukoliko imaš kupljeni KV u garaži, te istraženu drugu kupolu, dobiš 2 tenka, KV-2 (Tier 6) i KV-1 (Tier 5)

Ukoliko nemaš istraženu drugu kupolu, dobiš samo KV-1

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.4.2012 16:19 (The Unforgiven).
17 godina
World of Tanks

sad vidim na testnom serveru koliki su rusi idioti, nitko iz RU domene ne pomaze teamu, svi igraju samo za sebe...

1 0 hvala 0
14 godina
rusi su hardcore :P
14 godina
The Unforgiven kaže...
Intel&ATI kaže...

Isplati se, KV puno više zarađuje, neces imati problema s parama...

Vidjet ćemo kako će zarađivat sad kad ga baci u T6, al dobiš zamjenski tenk na T5 (KV-1, ako imaš drugu kupolu risrčanu) tako da i ja mislim da se svakako isplati.

EDIT: Znači, ni sam ne razumijem koji k sam gore napisao, hajmo ispočetka.

Ukoliko imaš kupljeni KV u garaži, te istraženu drugu kupolu, dobiš 2 tenka, KV-2 (Tier 6) i KV-1 (Tier 5)

Ukoliko nemaš istraženu drugu kupolu, dobiš samo KV-1

Kupio sam KV-a i sad nije risrčan al budem danas cijelu noc igrao pa budem kupolu risrčao {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Ziga kaže...

sad vidim na testnom serveru koliki su rusi idioti, nitko iz RU domene ne pomaze teamu, svi igraju samo za sebe...

nemoj previše uzimat dojmove sa test servera za ozbiljno zato što je to TEST server i dosta tog je drukcije od uobicajenog igranja na obicnom serveru..

budi svjestan da svi igraju samo da cim vise tog isprobaju na brzinu, s tenkovima koje imaju nemaju puno bitki i iskustva pa se i upustaju cesto u okrsaje da bi isprobali njihove granice, makar tak i odmogli timu i ponekad zagrizli preveliki zalogaj

btw. primjecujem ogroman porast FPS-a na test serveru, tj nema vise padanja fps-a ko prije kad je znal doci i na 20 a sad neide ispod 40

samo se nadam da to nije zbog test servera

★★★★★☆
15 godina
neaktivan
World of Tanks

maloprije sa frendovim IS3, sa BL9 1-hitao IS7 koji je bio u vožnji {#} chat se instantno nafilao OMG, WTF, GOLD AMMO lololol

nisam mislio da je to moguće {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...
Ziga kaže...

nemoj previše uzimat dojmove sa test servera za ozbiljno zato što je to TEST server i dosta tog je drukcije od uobicajenog igranja na obicnom serveru..

budi svjestan da svi igraju samo da cim vise tog isprobaju na brzinu, s tenkovima koje imaju nemaju puno bitki i iskustva pa se i upustaju cesto u okrsaje da bi isprobali njihove granice, makar tak i odmogli timu i ponekad zagrizli preveliki zalogaj

btw. primjecujem ogroman porast FPS-a na test serveru, tj nema vise padanja fps-a ko prije kad je znal doci i na 20 a sad neide ispod 40

Osim toga,na test server se ide iz zabave i zajebancije.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
nine kaže...

maloprije sa frendovim IS3, sa BL9 1-hitao IS7 koji je bio u vožnji {#} chat se instantno nafilao OMG, WTF, GOLD AMMO lololol

nisam mislio da je to moguće {#}

ammorack, to je moguce na is3/4/7, pogotovo u 7.2

meni se jednom dogodilo, t110 me jednim šutom skinuo

17 godina
World of Tanks

Uzeo sam si IS-7 na ovom 7.3 public test serveru, koji feeling, kako elegantan tenk no razočarala me brzina.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...

kad ce MAUS ziga?da te zovem u klan :P EDIT ma idem odmah

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ljudi jeli ovo normalno: evo uprav sam otkljucao novog tank destroyera i idem ga kupiti.
Imam svih 6 mjesta zauzeto i isao sam prodati jedan tenk ali nece.Pise da nije moguce ,da probam kasnije.

Probao sam i druge prodati ali nece.

Jeli to bug ili sam ja samo pitam glupa pitanja.

Zna neko rjesenje? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Pa ako si taj dan već prodavao tenkove,onda ne možeš više.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Koliko se tenkova smije dnevno prodati?

13 godina
odjavljen
RocketJuice kaže...

Koliko se tenkova smije dnevno prodati?

Ne bih znao. Mislim da sam ja prodao 3-4 komada kada mi je zabranio.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
14 godina
mislim da je 5 max po danu.
17 godina
MrXleader kaže...

MAus je generalno sranje

mana mu je preslab top za svoj tier...

15 godina
neaktivan
DedicatedGamer kaže...

ammorack, to je moguce na is3/4/7, pogotovo u 7.2

meni se jednom dogodilo, t110 me jednim šutom skinuo

ma meni se sa IS7 jednom dogodilo, i to me isto t110 maznuo... na IS4 sam više puta dobio po njonji u ammo rack, čak jednom dve partije za redom od e75.

ali da BL9 može IS7 1-hitati nisam mislio.. ponajviše zbog pennyja.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
ak moze probit, moze i raznijest ammo rack. ja sam jednom dvije 7ice zaredom one shotao u cw-u.
15 godina
smola3005 kaže...
ak moze probit, moze i raznijest ammo rack. ja sam jednom dvije 7ice zaredom one shotao u cw-u.

meni je zasad najveći uspjeh isu 152 oneshoot, i to sam skoro svršio po sobi dok sam vidio kak sam ga sredio...

Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...
smola3005 kaže...

meni je zasad najveći uspjeh isu 152 oneshoot, i to sam skoro svršio po sobi dok sam vidio kak sam ga sredio...

T95 one shot prije sat vremena :P

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
World of Tanks

Pozdrav,

imam velikih problema sa IS 1/2. Rijetko koja bitka mi je i plusu(obicno dobim 12-14k kredita iako napravim dosta DMG-a i imam po 1-2 killa).Igram bez premiuma.

Tako da trebam savjet kako da igram s njim ?

The_God_Of_The_Gods
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mihi999 kaže...

Pozdrav,

imam velikih problema sa IS 1/2. Rijetko koja bitka mi je i plusu(obicno dobim 12-14k kredita iako napravim dosta DMG-a i imam po 1-2 killa).Igram bez premiuma.

Tako da trebam savjet kako da igram s njim ?

Ne pucaj bezveze, probaj biti siguran da kada gađaš nekoga da ćeš ga pogodit (makar je to teško s onim čudnim topom), ne gađaj amere u kupolu (i slične stvari za koje znaš da neš napravit damage)

i ja sam rijetku u plusu s njim, a imam čak i onu medalju, bolji avg xp od 99% igrača, tako da, nisi ti kriv, to je takav tenk jednostavno, i svi od njega nadalje

igraj s nekim Tier 5 tenkom ili artiljerijom (ili oboje) pored IS-a da pokriješ gubitke/zaradiš

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 0:13 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...
smola3005 kaže...

ISU je prelako sredit jer je oklop stvarno jadan na njemu. Ajd to probaj na Object 704 i onda si faca {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MrXleader kaže...

MAus je generalno sranje

mana mu je preslab top za svoj tier...

top mu je jak ko onaj na e-100 stock ili onaj sa is-7 a i precizan je,uostalom vozio sam maus-a i ako je tenk nesto to definitivno nije sranje

Xc
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pitanje za iskusne,dok smo bili u dogfightu upravo meni je jedan t-54 nekako "plesao".Je to namjerno radio(i zašto je) ili je samo imao epileptički napad?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 10:42 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Gledam što prenose na reddit-u u vezi novih tenkova. Kažu da je IS8 totalni car, ali samo frontalno, valjda je sa strana šupalj. IS4 je isti. Kao drivers hatch je poboljšan ali ako se gađa kraj njega da sve prolazi, a da je ST-1 loša verzija trenutnog IS4

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/sk3u2/first_impressions_of_the_soviet_tier_9_10_heavys/

Tek je test 1, moraju ga buffat,nece ostat kanta za napucavanje.

Hajdučko Srce
17 godina
nani_cropes kaže...
Ziga kaže...

Ovo sam i ja prvo primjetio, ispod 40 mi je padalo samo na nekim mapama, ali ne ispod 30. Kad bi barem tako bilo i na "pravom" serveru... {#}

btw, vi koji ste probali sad novi IS-4 i IS-7 u detalje, što mislite koji je bolji i zašto, ajmo netko pros and cons. Jer ne bi želio krenut grindat lošiju granu, pogotovo zato jer će bez premiuma put do tier 10 tenkova biti jako zaheban.

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 11:11 (Unimatrix 007).
16 godina
Zaja kaže...
Gajotres kaže...

Gledam što prenose na reddit-u u vezi novih tenkova. Kažu da je IS8 totalni car, ali samo frontalno, valjda je sa strana šupalj. IS4 je isti. Kao drivers hatch je poboljšan ali ako se gađa kraj njega da sve prolazi, a da je ST-1 loša verzija trenutnog IS4

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/sk3u2/first_impressions_of_the_soviet_tier_9_10_heavys/

Tek je test 1, moraju ga buffat,nece ostat kanta za napucavanje.

A ja se nadam makar overlord na svom blogu kaže da neće

17 godina
Unimatrix 007 kaže...

Ovo sam i ja prvo primjetio, ispod 40 mi je padalo samo na nekim mapama, ali ne ispod 30. Kad bi barem tako bilo i na "pravom" serveru... {#}

btw, vi koji ste probali sad novi IS-4 i IS-7 u detalje, što mislite koji je bolji i zašto, ajmo netko pros and cons. Jer ne bi želio krenut grindat lošiju granu, pogotovo zato jer će bez premiuma put do tier 10 tenkova biti jako zaheban.

Jučer sam dosta igrao sa IS-7 i tenk mi se jako sviđa, 30km/h na ravnom postiže kao i IS-4, kroz vrijeme to polako, ali jako polako raste, no čim skreneš brzina odmah padne.

Očekivao sam da će više bouncat s prednjim armorom, no boga ti lowe me 2 puta za redom probušio sprijeda(čak nije gađao ni weaknesse), sad jel to gold ammo ili obični neću nikad znat jer nisam pitao. Inače tenk je dosta sličan IS-3 i IS-8, a i ta grana mi se čini puno boljom i zanimljivijom od KV-4 i ST-1.

A IS-4 je kao što i sam čuješ ostao IS-4 samo je buffan HP i namontirali su mu drugi top. Brzinu možeš samo nizbrdo iskoristit.

16 godina
World of Tanks

IS-7 se vozi sa removed speed governorom + bolje gorivo. 50km/h po ravnom bez problema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice