World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Pitanje za iskusne,dok smo bili u dogfightu upravo meni je jedan t-54 nekako "plesao".Je to namjerno radio(i zašto je) ili je samo imao epileptički napad?

pa da granate ibjegne ofc,sta ce stajat na mjestu i cekat da ga netko lakse nacilja ,trcka i slicne stvari?

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo upravo mi t-34 (ruski) bouncao 2 projektila od T-30!!! Mislim stvarno. Da ga u stvarnosti pogodi top od T30 to govno od T-34 bi odletilo u idući petak...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji TD poslije T82 ?

Prednosti i mane ?

5 T40
2 M8A1
xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 12:40 (rebelsy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Koji TD poslije T82?

Prednosti i mane ?

Pa sve ovisi do kojeg želiš ići, t30 ili t95...

15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Pa sve ovisi do kojeg želiš ići, t30 ili t95...

Pa vidim T40 ima dosta jaci top od ovog drugog, Howitzer (ili kako vec)...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
17 godina
dzan kaže...

IS-7 se vozi sa removed speed governorom + bolje gorivo. 50km/h po ravnom bez problema.

Gdje tu profit kad to dvoje kupiš?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma pitam te za zadnji tier, kojeg želiš? A taj na t 40 top je od haubice, napunis se sa he i uživaj :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dzan kaže...

IS-7 se vozi sa removed speed governorom + bolje gorivo. 50km/h po ravnom bez problema.

Možda zauzimanje pozicije?

16 godina
Hyperion kaže...
dzan kaže...

Tier X se koristi za company i CW. Puno znaci ako dođes do određene tacke prije protivnika. Nema tu profita u vidu zarade.

14 godina
World of Tanks

Izgrindo sam KV-a i sad me zanima sta je najbolje da napravim da poslije patcha dobijem sto vise :)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Dosadni ste svi vi s KV, KV-3 i patchom. Forum ima tražilicu i 100 puta je sve navedeno i opet se pita.

5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

dali se isplati igrat sa više nacija il krenuti za početak samo sa jednom..neznam sad dal je to gubitak il dobitak..i da još jedno pitanje :) ova mjesta za tenkove što napočetku imaš 5 il 6 sad neznam napamet..dali se to kasnije otvara ili bih morao kupovati premium da bih mogao više tenkova natrpati u garažu xD

0 0 hvala 0
17 godina
NoGalo kaže...

dali se isplati igrat sa više nacija il krenuti za početak samo sa jednom..neznam sad dal je to gubitak il dobitak..i da još jedno pitanje :) ova mjesta za tenkove što napočetku imaš 5 il 6 sad neznam napamet..dali se to kasnije otvara ili bih morao kupovati premium da bih mogao više tenkova natrpati u garažu xD

Ako si zacrtao da želiš ići strogo jednom granom onda druge nacije nemoj igrati jer odužuješ vrijeme grindanja. gubitak-dobitak..nema pravila na igru.

Slotovi se kupuju, po diskont cijenama i 50% sniženo (kad su akcije). a kupit možeš samo goldom, a za gold ti trebaju pare.

17 godina
dzan kaže...

Tier X se koristi za company i CW. Puno znaci ako dođes do određene tacke prije protivnika. Nema tu profita u vidu zarade.

Ja planiram s njim i random battle igrat...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dzan kaže...

Ja planiram s njim i random battle igrat...

Pa svatko ce igrati i randomw, barem će bonus pokupit... a sta ti ocekujes jel zaradu sa T10 tenkom?

17 godina
Gozz kaže...

Pa svatko ce igrati i randomw, barem će bonus pokupit... a sta ti ocekujes jel zaradu sa T10 tenkom?

Naravno, ako mogu sa IS-4 zaradit mogu i s njim ili se na nuli održat tek toliko da mogu igrat s njim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 14:06 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Gozz kaže...

Naravno, ako mogu sa IS-4 zaradit mogu i s njim.

Premium imaš? popravak ti još skoči također...

Prvi si koga znam da govori da računa zarađivat sa t10 tenkom :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 14:10 (Gozz).
17 godina
Gozz kaže...

Čujem da je popravak 25k, na IS-4 mi je 20k bio. Imam premium, pa zato računam.

15 godina
Hyperion kaže...
Gozz kaže...

30k je, bar na test serveru kod mene

Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ovo sam i ja prvo primjetio, ispod 40 mi je padalo samo na nekim mapama, ali ne ispod 30. Kad bi barem tako bilo i na "pravom" serveru... {#}

btw, vi koji ste probali sad novi IS-4 i IS-7 u detalje, što mislite koji je bolji i zašto, ajmo netko pros and cons. Jer ne bi želio krenut grindat lošiju granu, pogotovo zato jer će bez premiuma put do tier 10 tenkova biti jako zaheban.

Jučer sam dosta igrao sa IS-7 i tenk mi se jako sviđa, 30km/h na ravnom postiže kao i IS-4, kroz vrijeme to polako, ali jako polako raste, no čim skreneš brzina odmah padne.

Očekivao sam da će više bouncat s prednjim armorom, no boga ti lowe me 2 puta za redom probušio sprijeda(čak nije gađao ni weaknesse), sad jel to gold ammo ili obični neću nikad znat jer nisam pitao. Inače tenk je dosta sličan IS-3 i IS-8, a i ta grana mi se čini puno boljom i zanimljivijom od KV-4 i ST-1.

A IS-4 je kao što i sam čuješ ostao IS-4 samo je buffan HP i namontirali su mu drugi top. Brzinu možeš samo nizbrdo iskoristit.

Ako ostave takav IS4 bit ce najgori tier10.

Hajdučko Srce
15 godina
rebelsy kaže...

Koji TD poslije T82 ?

Prednosti i mane ?

ja sad imam t40 sa 105mm howitzer-om i mogu svaki tier 4 tenk 1 shot kill-at,osim mžda B1,al ima 3 mane,nije precizan na veću udaljenost,sporo se puni,i municija je relativno skupa.

EDIT:ovaj top je stvaro ne precizan,već sam uspio 3 team-killa danas{#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.4.2012 17:12 (luka94).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

IS-3 konačno u garaži...Samo, nisam imao para za posadu s višom stručnom spremom{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Riker kaže...

IS-3 konačno u garaži...Samo, nisam imao para za posadu s višom stručnom spremom{#}

zato se posada sa kv-a prebaci na is-3 ili sa IS-a da imas vise skillova na njima,ja imam na T34 posadu sa skoro 2 skilla 100%

Xc
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Gozz kaže...

Krivo racunas, sa tierom 8 nemozes zaradivati konstantno, a gdje ces sa tierom 9 i 10.

15 godina
meni osobno je is-8 puno zabavniji za igranje od sedmice..
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
g12356 kaže...

Pitanje za iskusne,dok smo bili u dogfightu upravo meni je jedan t-54 nekako "plesao".Je to namjerno radio(i zašto je) ili je samo imao epileptički napad?

pa da granate ibjegne ofc,sta ce stajat na mjestu i cekat da ga netko lakse nacilja ,trcka i slicne stvari?

Ma nije išao cik cak ako na to misliš nego se doslovno trzao na mjestu,baš kao da ima epileptični napad...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
World of Tanks

najbolji score dosad {#}

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Victory!
Battle: Mountain Pass 22. travnja 2012. 17:21:49
Vehicle: KV
Experience received: 1.456
Credits received: 33.045
Battle Achievements: Mastery Badge: Ace Tanker, Master Gunner, Boelter's Medal, Top Gun

nije mi se dalo SS :) ali imam replay ako netko oce :P

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ma nije išao cik cak ako na to misliš nego se doslovno trzao na mjestu,baš kao da ima epileptični napad...

možda je laggao, pa se činilo da trza zbog razlike na clientu i serveru.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
g12356 kaže...

možda je laggao, pa se činilo da trza zbog razlike na clientu i serveru.

moguće,a možda je to namjerno radio da ja nemogu pogodit dobru kosinu sa granatom...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice