World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.495
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks
dal bi stigao sa IS-3 sa 34tisuca exp doc do patcha do is-4?
imam na raspolaganju 5500 golda, mogu convertat 130 tisuca free exp, nemam premium.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: World of Tanks

Ekipa zasto je tak sporo kad se skida preko launchera. Skine mi odlicno do 1gb i onda dalje katastrofa ovih sljedecih 1gb... 100mb u 1h mi je tek skinulo... Steta mi pocet iz pocetka... ima neko idejua sta da radim ? 

15 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
imam na raspolaganju 5500 golda, mogu convertat 130 tisuca free exp, nemam premium.

mislim da update neće prije petka, ako uopće ovaj tjedan.. tako da mislim da do četvrtka zicer stigneš

btw zašto ne upucati nešto golda u premium? {#} više će ti se isplatiti nego convert xp

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Sheeva kaže...

Zasto jednostavno ne kupis 30 dana premiuma, a ostatak konvertas i/ili ostavis za demountanje.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

malo brojalice za platoon :)

Xc
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Ima koji hrvatski klan da mogu uc u njega, igro sam ovo prije ali odusto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Imal tko iz BiH da je kupovao golde preko dao pay a da koristi hej broj (eronet) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Totalno neisplativo kupovati golde preko mob-a, i sam probao te umjesto onih 6 ili koliko već kn. po minuti, tj. 10€ za 2,5k golda, sa moba skine na kraju 115kn umjesto 76kn, za Bosnu neznam ali brijem da je slično kao i kod nas.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Gađali me 2 minute :)

KW power!!! KW power!!!
...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
bibi007 kaže...

Ne loše, no da je kojim slučajem tvoj tenk bio na dnu ljestvice među tier 9 i 10 igračima, gađali bi te jednom {#}

15 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Mene su sa biciklom,ovaj hotchkissom h35 gađali 5 minuta cijeli tim dok sam stajao na sredini malinovke na onom polju...bila je   steel wall medalja...

nego danas sam sa tigerom II bio u tier 10 bitci,kada ono za par minuta pogledam da su svi moji viši tierovi umrli a njima preživio is4(na 9% je na kraju bio...),ja sam sa kv 4 iz tima zaustavio neprijateljske lemmingse,pri rezultatu 10-12 sam ostao branit svoju artiljeriju,kada smo ostali još ja i objekt smo riješili tog is4 ostao je samo neprijateljski gw tiger,koji je mene ubio kada sam ga išao napasti,ali ga je objekt precizno za sekundu riješio...imao sam 3 killa...baš mi je žao što je ta bitka bila samo na test serveru...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 10:38 (g12356).
17 godina
mind_challenge kaže...

Ja evo kupio ponovo jagdpziv, na ovoj akciji. Uzeo onaj najjači top, i krenio pucat. 0 dmg-a kao u priči, a uvijek je penetration, critical hit ili we've hit them hard. Nešto su gadno zafrknuli.

Jagdpz IV je najusraniji TD tenk koji postoji u WOTu. Njegov top ništa ne buši ni uništava, ali zato tebe roknu čim te pogledaju.

16 godina
World of Tanks

Kaj postoji neki cfg za igru ? 

Danas upalim i dogodi mi se ovo, kaj da promjenjim da mi se to iznormalizira ( ova drva u pozadini izglda ko da je sve muto, isto tak mi je mutan pod u garazi ) 

http://screenshot.xfire.com/s/123094827-4.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 12:24 (GRDI-146).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

igram maloprije litle italy...i sve super ostaje mi samo da ubijem is4...imao sam negdje oko 170hp...bili smo priljepljeni jedan uz drugoga i onda sam ja opalio i dogodilo se ovo
i nemojte odma govoriti da se zaletio u mene i da me skrsio tako jer sam cijelo vrijeme bio uz njega...

:S

wtf? wtf?
sam sebe ubio ? sam sebe ubio ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
legend kaže...

igram maloprije litle italy...i sve super ostaje mi samo da ubijem is4...imao sam negdje oko 170hp...bili smo priljepljeni jedan uz drugoga i onda sam ja opalio i dogodilo se ovo
i nemojte odma govoriti da se zaletio u mene i da me skrsio tako jer sam cijelo vrijeme bio uz njega...

HE granata. 

16 godina
World of Tanks

ne obicna je...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja mislim da bi se AP granate po novom trebale zvati APP granate..

AKO PROĐE PROĐE {#}{#}

13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moze mi neko reci skin health?

0 0 hvala 0
14 godina
skin health? O.o
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mind_challenge kaže...

Ja evo kupio ponovo jagdpziv, na ovoj akciji. Uzeo onaj najjači top, i krenio pucat. 0 dmg-a kao u priči, a uvijek je penetration, critical hit ili we've hit them hard. Nešto su gadno zafrknuli.

Jagdpz IV je najusraniji TD tenk koji postoji u WOTu. Njegov top ništa ne buši ni uništava, ali zato tebe roknu čim te pogledaju.

Kad voziš Jagdpz IV može ti se desit da iz protivničkog tenka izađe comander upre prstom i počne se smijati...

16 godina
legend kaže...

ne obicna je...

Jesi siguran, da nisi potrošio sav AP pa da se nije HE automatski loudao, pošto sam se uspio ubiti prošli vikend sa SU-152 kada sam gađao point blank t-43, a u nekoliko navrata mi se dogodilo s artiljerijom. 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

kad je meni nestalo ap granata na is4 zabio sam se u tiger2 i opalio he, njemu 0dmg a sebe sam zapalio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WoT chuck kaže...

Moze mi neko reci skin health?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Kaj postoji neki cfg za igru ? 

Danas upalim i dogodi mi se ovo, kaj da promjenjim da mi se to iznormalizira ( ova drva u pozadini izglda ko da je sve muto, isto tak mi je mutan pod u garazi ) 

http://screenshot.xfire.com/s/123094827-4.jpg

i meni ti se znalo to nekad dogodit..onda sam samo izašao iz igre i ponovo ušo i sve 5 bilo kasnije :)

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Kupio sam za ARL44 onaj top 90mmF3 koji ide i na AMX 13-90. Koliko vidim na AMX-u puca revolver načinom, a na ARL-u pojedinačno ili sam ja nešto pobrkao. Možda treba na servis? a novi je....{#}

0 0 hvala 0
15 godina
hoss kaže...

Kupio sam za ARL44 onaj top 90mmF3 koji ide i na AMX 13-90. Koliko vidim na AMX-u puca revolver načinom, a na ARL-u pojedinačno ili sam ja nešto pobrkao. Možda treba na servis? a novi je....{#}

Na ARL-u nikad nije postojao revolver. To je tek od AMX 50 100 uvedeno. Pročitaj malo povijesni razvoj francuza ;)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
neaktivan
legend kaže...

To ti je team kill {#}, pazi da te ne banaju {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi još 120 000 exp do IS4 i imam premum. Sta mislite hoću li stić istražit is4 do 7.3 verzije?

0 0 hvala 0
15 godina

ak još neko to pita isčupat su si stidne dlake motokultivatorom...

otkud da mi znamo kolko ti igraš na dan, a i kad će izaći peč između ostaloga...

igraj pa ćeš vidjet, ionako nikad viška xp-a, šta je to, oko 130 borbi, manje ako te hoće sreća

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 20:30 (The Unforgiven).
13 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Treba mi još 120 000 exp do IS4 i imam premum. Sta mislite hoću li stić istražit is4 do 7.3 verzije?

ako imas s70 mozes svaki dan s premiumom uzet 40k xp bez problema

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice