World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks

Nije problem za trening, ali uzmi i tier 5 tenk da vidim kako on to busi is4.( htjeo sam rec jos nesta osim KV-a)

Jebes skill kad ga mozes kupit.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 0:31 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nine rado bi pomogao kolegi i napisao detaljan post o tome zašto je IS-4 OP,ali nemam volje.
OP je.Igrao sam IS-4,E-75,VK4502B i M103(T34),IS-4 je nadmoćan nad svim tim tenkovima.
EOD 

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Moj post je samo trebao pokazati razlicitosti u kriterijima balansiranja nacija. Ne vidim da sam igdje napisao da zelim igrati simulaciju. Prvo ne znam citat, sad ces mi rec da ne znam pisat...
14 godina
I zaboravih napisat u postu iznad (nemam edit, na mobu sam...), zbog posla trenutno nemam vremena pisat detaljan post zasto je IS4 OP, a i mislim da ne bih nista postigao posto je prilicno ocito da nitko ovdje ne namjerava promjeniti misljenje. Ja cu samo jos ovo reci za IS4; tenk se seli u tier10, to mi se cini kao svojevrsno priznanje od WGa (!) da je tenk prejak za svoj tier u kojemu se trenutno nalazi.
Eto, pokusat cu pregrist jezik od sad na dalje, osim ako me netko imenom prozove, onda cu naravno odgovorit.
13 godina
nine kaže...

@Et_Tu_Brute

aww QQ je bio odgovor na jaaako argumentiran post..

Ja samo kazem kako ja vidim ruske tenkove( a i mnogi drugi) u mnogim stvarima su bolji od svojih suparnika i to nemozes rec da nije tako, a vi se drzite onog kako to WG kaze working as intended.

Tako da nema smisla dalje raspravljat.

kao i većina tvz argumentiranih.. rusi jedu najviše 0 dmg hitova, rusi su najjači, rusi ovo rusi ono.. ma ja ću vam reći rusi su i najljepši {#} to je barem razlog zašto sam ih ja odabrao lol

igram online igre još od ultima online-a, i potrošio sam para i para na dial up samo na igre. probao sam bezbroj free i p2p online igara i naslušao sam se još više QQ-a u igrama i na forumima..

blizzard je daleko najpametniji sa wow-om.. oni sad svaki mjesec nerfaju i buffaju po malo neku klasu pa slušaju svaki mjesec drugi QQ.

...

Heh, ako malo bolje pogledaš to ti nije moj post. Rekao si da si mi dao odgovor na moj post, a odgovorio si na post od @Y2K2, a mene prozvao. Čini se da ti neznaš čitati...

Nepismen
17 godina
World of Tanks

Jel' igra u banani ili? Sreo sam jučer KV-5 1na1...i dao sam mu 1083HP DMG!?!?!??! i to s 12,8cm KwK

0 0 hvala 0
14 godina
Vjerojatno je netko opalio kad i ti, pa se damage zbraja...
14 godina
smola3005 kaže...

Slažem se, ruski tenkovi su u toj smešnoj igri "bolji" od svih ostalih ( a to zbog toga jer je WG iz rusije naravno ). Osobno sam na njemcima  Tier VII Tiger(P)  i puno više sam se namučio nego moj susjed koji je Tier VII IS. Npr kad sam ja s Tier IV Pz 38 nA prelazio na Tier V PzIV trebalo mi je 27 000 expirienca, s Tier IV T-28 za KV-a treba 14 000 expirienca, Naravno popravci za ruse su puno jeftiniji nego za njemce, moj Tier VI VK 3601(P) je manje zarađivao, a više su me došli popravci i municija ( pa sam puno puta bio u minusu ) nego njega koji je imao Tier VI KV-3 ( bolja zarada, popravci jeftiniji ). Sad nisam bio koji tjedan kod njega pa nisam imao priliku vidjeti kakva je situacija s mojim Tigrom(P) i njegovim IS-om. Danas ću ić pogledat pa odmah javim, al mogu se kladit da je f**king ista situacija. Btw rusi su i naravno precizniji i prije će uništit Tier VI nrp njemca il amera nego obrnuto...Sad sam i ja na rusima, fali mi još 800 expirienca za KV-a...ahh je*o vas ja rusi.....

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Et_Tu_Brute

ne nego si ti mene prozvao za awww QQ, a ja sam ti pokazao na koji argumentirani post sam to postao..

@smola3005 i pandza94

i dalje ne vidim nikakav argument.. to što će IS4 postati t10 ništa ne znači. sa strane WG-a bih rekao da je to u jednu ruku amortizer QQ-a, a u drugu logičan izbor drugog ruskog t10. svakako da će IS4 doživiti poveći buff u tranziciji, jer trenutno i da ima HP kao t10, nebi se mogao direktno mjeriti sa 10kama.

nisam rekao da napišeš esej, nego hiti par natuknica za usporedbu. ili ajde ako baš nemaš vremena izdvojiti 5 minuta za napisati argumentiranu usporedbu, barem hiti neki postotak koji ti misliš da bi odgovarao nadmoći IS4 nad ostalim t9 tenkovima uz kratko obrazloženje.

ja tvrdim da sukladno balansu IS4 je u određenim situacijama bolji od ostalih t9 tenkova, ali negdje je i slabiji.

veliš kriteriji balansiranja.. jedini pravi kriterij za balans su drugi tenkovi u igri. iz real life-a uzimaju ime i dizajn. sve ostalo mora biti nategnuto na više ili manje radi balansa.

forsirao si argumentiranu raspravu a napisao hrpetinu nebitnih stvari i sad se izmotavaš poslom.. frende i ja radim po 11 sati ovaj i idući tjedan pa evo stignem napisati post..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

1na1 is4 nema prednost u odnosu na druge t9 tenkove,

glavna prednost je njegov bočni armor zbog kojeg može neoštećen pobijedit sam protiv više nižih tierova

zato je to jedini tenk s kojim imam kolobanov medalju kada sam ostao sam protiv 3t59 t44 i kv-a, sakrio sam stražnji dio i

nisu mi mogli ništa a to se nebi moglo izvest s drugim t9 tenkovima

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Zašto moj IS4 nije OP. Sve me buši. Možda griješim negdje možda trebam iči bokom na neprijatelje a ne frontalno.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Nije problem za trening, ali uzmi i tier 5 tenk da vidim kako on to busi is4.( htjeo sam rec jos nesta osim KV-a)

Znam da ga buši i  SU-85 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 10:05 (133).
13 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Zašto moj IS4 nije OP. Sve me buši. Možda griješim negdje možda trebam iči bokom na neprijatelje a ne frontalno.

ma prednji oklop na is4 treba sakrivat od nove američke bušilice m58, a ako ga možeš nakosit malo protiv t9 topova svi će bouncat

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 9:49 (DedicatedGamer).
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
I zaboravih napisat u postu iznad (nemam edit, na mobu sam...), zbog posla trenutno nemam vremena pisat detaljan post zasto je IS4 OP, a i mislim da ne bih nista postigao posto je prilicno ocito da nitko ovdje ne namjerava promjeniti misljenje. Ja cu samo jos ovo reci za IS4; tenk se seli u tier10, to mi se cini kao svojevrsno priznanje od WGa (!) da je tenk prejak za svoj tier u kojemu se trenutno nalazi.
Eto, pokusat cu pregrist jezik od sad na dalje, osim ako me netko imenom prozove, onda cu naravno odgovorit.

IS 4 će buffat kad ga stave u tier 10.

17 godina
Gajotres kaže...

Nakosi se malo i ako sam 1 na 1 uvijek radim juriš na neprijatelja i priljubim se uz njega i većinom ih koknem jer me nepenetriraju dok sam priljubljen. Čekam da on pukne i bounca, pa se ja onda pomaknem 3-4 metra nazad i opalim ga u lower plate i opet se priljubim i tak ga skidam.

Neznam u odnosu na E-75 i M103 bih rekao da je IS-4 među slabijima, daleko ga je najlakše probit s prednje strane. E-75 i M103 znaju bouncat od lower platea iz nekog razloga, a mene ako opale bilo gdje sprijeda u 90% slučajeva prolazi, a lower plate mislim da mi nikad nije ni bouncao.

Side armor je jedino dobar protiv manjih tiera, svi viši tiera ga probijaju bez problema osim ako se ne nakosim.

Jednom sam imao priliku se napucavat sa M103 full hp bez da je itko bio blizu i uspio sam ga sredit, bio sam happy. Ti novi ameri su challenge, jer puno dingaju lowerplate-om, a i  hatch nekad bounca.

Samo znam da IS-4 ima previše slabih točaka u odnosu na E-75 i M103 i ako ga se pogodi u turret sa strane ili odozada ammorack se ošteti u 80% slučajeva i možeš se slikat onda, te gotovo siguran recept je HE granata ravno u top da bi ga se oštetilo, to mi znaju lower tieri često napravit.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 9:50 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Gajotres kaže...

Samo znam da IS-4 ima previše slabih točaka i ako ga se pogodi u turret sa strane ili odozada ammorack se ošteti u 80% slučajeva i možeš se slikat onda.

*repair tool*

17 godina
DedicatedGamer kaže...
Hyperion kaže...
Gajotres kaže...

Samo znam da IS-4 ima previše slabih točaka i ako ga se pogodi u turret sa strane ili odozada ammorack se ošteti u 80% slučajeva i možeš se slikat onda.

*repair tool*

3000 srebrnjaka da dajem za to?

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
DedicatedGamer kaže...
Hyperion kaže...
Gajotres kaže...

*repair tool*

da, isplati se na svim ruskim tenkovima jer ćeš svaku rundu imat ili oštećen top ili ammorack

13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
smola3005 kaže...

Slažem se, ruski tenkovi su u toj smešnoj igri "bolji" od svih ostalih ( a to zbog toga jer je WG iz rusije naravno ). Osobno sam na njemcima  Tier VII Tiger(P)  i puno više sam se namučio nego moj susjed koji je Tier VII IS. Npr kad sam ja s Tier IV Pz 38 nA prelazio na Tier V PzIV trebalo mi je 27 000 expirienca, s Tier IV T-28 za KV-a treba 14 000 expirienca, Naravno popravci za ruse su puno jeftiniji nego za njemce, moj Tier VI VK 3601(P) je manje zarađivao, a više su me došli popravci i municija ( pa sam puno puta bio u minusu ) nego njega koji je imao Tier VI KV-3 ( bolja zarada, popravci jeftiniji ). Sad nisam bio koji tjedan kod njega pa nisam imao priliku vidjeti kakva je situacija s mojim Tigrom(P) i njegovim IS-om. Danas ću ić pogledat pa odmah javim, al mogu se kladit da je f**king ista situacija. Btw rusi su i naravno precizniji i prije će uništit Tier VI nrp njemca il amera nego obrnuto...Sad sam i ja na rusima, fali mi još 800 expirienca za KV-a...ahh je*o vas ja rusi.....

Igra je iz  Bjelorusije, a ne Rusije {#}. Ti si ti, a tvoj susjed je tvoj susjed. Sigurno nemati ni jednaku plaću. Imam 2 accounta, jedan je 100% sa sovjetskim tenkovima, a drugi 100% s njemačkim. Sa svakim preko 5000 bitaka. Efficiency rating  ( http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ ) mi je na oba accounta IDENTIČAN . Moj sin igra samo s Amerima. Njegov efficiency rating je debelo veći od mojeg. Razlike su u glavama, a ne u tenkovima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 10:02 (133).
16 godina
World of Tanks

is7 napokon istrazen, sada mukotrpno skupljane novcica da ga mogu kupiti

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...
DedicatedGamer kaže...
Hyperion kaže...
Gajotres kaže...

*repair tool*

Ja ga pod obavezno nosim. Makar koliko mi se čini amorack mi se događa punooooooo manje nego na IS3. 

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Billote medalja:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Sa prednje strane E75 ima malo veci weakspot od IS-4. Snaga IS-4 je u njegovom bocnom oklopu. Recimo 13 90 ako priđe sa strane E75, on se mora okrenuti na njega jer ce ga 13 90 svaki put probiti sa strane. Kod IS-4 je drugi slucaj. Bocni oklop ima toliko bugova, da i ako ga probije 13 90 vjerovatno ce gusjenice biti samo zute. 

Obje slike su slikane iz istog ugla, ista udaljenost.

E75 E75
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

O tome ja i pricam cijelo vrijeme, da su ostali tier 9 tenkovi ranjiviji sa strana nego is4.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
14 godina
@nine, na poslu sam od jutros i ne mogu bas pisat eseje niti bilo sta duze od par recenica (i jos sam na mobu). iskreno, ti isto ne dajes neke argumente, nego jednostavno kazes da nije op, i to je to. a svaki moj argument u startu odbacujes kao nevazeci. i onda sam ja u poziciji da tebe (i koga jos) uvjeravam u nesto u sto i ti i ja znamo da te necu uvjeriti. sto se tice balansiranja, ne sjecam se da sam tvrdio da svi tenkovi moraju imati sve tocne karakteristike kao u RL, nego sam htio primjetiti kako se povijesna tocnost selektivno primjenjuje, ugl u korist ruskih tenkova.

a evo sto je i dzan gore napisao, slike nazalost ne vidim. najveca snaga IS4 je sto ako je nezgodno nakosen, na udaljenosti vecoj od 100ak metara, ce prije bouncati nego primiti damage, a ako i ne bounca, gusjenice ce popiti stetu...

a po slikama koje kruze po forumima, cini se da IS4 nece dobiti tako ogroman buff kakav bi se dalo pretpostaviti. buffan ce vjerojatno biti samo dio prednjeg armora, i to ne bas previse... nesluzbene informacije, mislim sa ruskog servera/foruma.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@dzan

nisi naznačio ammo rack.

e75 ćeš nakositi i bouncat će i od lower plate, pa preostaje samo još gađati komanderovu kupolu od naprijed, ili ako viri prednji kotač tracka. lower plate čak i nije neki problem sakriti jer nije jako visok. 

na IS4 možeš gađati lower plate, drivers hatch, i ammo rack u koji btw svaki iole dobar igrač gađa i ovak i onak zbog mogućnosti 1-hita i automatskog hendikepa ukoliko se dotični igrač ne može popraviti. čak su mi i gađali komanderovu kupolu iz blage visine i pogađali, iako je to rijedak slučaj.

sa nakošenim bokom će e75 isto dosta granata bouncati kao i IS4. iako tko gađa nakošeni IS4 u bok 

direktno sa boka e75 pije dmg bez problema. reklo bi se i random shotovi prolaze, dok na IS4 moraš ipak malo bolje naciljati, ali i dalje ne mislim da ga je BAŠ problem dmgati sa boka.

@smola3005

ti si iskusan igrač tu, i ti bi trebao moći dati realne argumente..

evo ti moja usporedba sa e75, pa reci da je IS4 OP u odnosu na njega. baš me zanima dali ćeš ti uvažiti moje argumente

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ikone budućih WoT tenkova : http://wot-news.com/main/post/03082012/3

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Evo ga IS4 kakav će biti 

http://i.imgur.com/Kz9fC.jpg

1 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
..

SVAKI HEBENI TENK JE RANJIV OD IZA I SA BOKA.. u capsu za one koji slabije vide i pogotovo za one u temi koji očito čitaju samo određene ključne riječi..

što je smola rekao da je idiotproof.. pa da kreteni ga uspiju bouncati i sa leđa i sa boka

....

Boldano: Hm, ja mislim da je već netko napisao u ovoj temi da je IS-4 teže pobiti sa boka jer ima deblji i "agilniji" armor. Pa kako je ranjiv više nego frontal armor?

Podcrtano: Hvala što si me nazvao kretenom, stvarno si biser za raspravljati. Kao što sam i rekao da je IS-4 lakše probiti na prednjem armoru za razliku od bočnog, mislim jednostavno kako se ti usuđuješ nekoga nazvati kretenom? Makar "nenamjerno".

BTW. Ako ikoga zanima kupovina acc. od WoT-a neka se javi na PM, a koga zanimaju tenkovi za odmor od WoT-a, veoma dobra je

(usporedbi sa WoT-om ovo je svemirski brod. I grafički i "realno" prikazano). Igrao je skoro cijeli vikend, bolesno dobra.

EDIT: Ime igre je t34 vs tiger
.

Moje riječi i stojim iza toga. IS 4 ima bočni oklop deblji od prednjeg (pogledajte statse). Ali treba uračunat i oblik oklopa tj kut doleta granate na isti i druge cake o kojima ovisi penetracija.

Ove nove Amere još neznam dovoljno i ako njih stavimo sastrane (skupa s Francuzima koje mrzim) najbolji t9 je IS-4. Točka.

E 75 mu je blizu kada su oba full nadograđeni i švabo zna korisitit nakošenja. Dok su oba stock IS 4 je neizmjerno bolji baš zbog boljeg oklopa (niži tierevi će ga manje probijat za razliku od E 75)+nešto je pokretljiviji od E 75 (svi vozači E 75 moraju vozit za sobom vagone rezervnih gusjenica jer izgleda svaki hitac završi- u gusjenici...{#})

Sve to na stranu, vozim E 75 i NEBIH ga mijenjao za IS 4, elitiran je zabavan, odgovara mi njego stil igre i definitivno mi je najljepši (uz E 50) {#}.

17 godina
Hehe neće repar na hyp. tenk!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice