World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.100
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Pošto mi još fali samo 30 000 xp i 1,500.000 kredita za IS-3, zanima me koliko je taj tenk profitabilan, koliko dođe popravak uništenog u borbi, da li ima ikakve šanse protiv viših tiera i sl.? Hvala na informacijama {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: World of Tanks
Riker kaže...

Pošto mi još fali samo 30 000 xp i 1,500.000 kredita za IS-3, zanima me koliko je taj tenk profitabilan, koliko dođe popravak uništenog u borbi, da li ima ikakve šanse protiv viših tiera i sl.? Hvala na informacijama {#}

Na početku IS-3 je žešće shranje.

Profitabilnost mala na početku, najvjerovatnije ćeš ići u minus dosta. Popravak je bio ako se nevaram ~11-14k kredita, no u novom patchu su mu mislim smanjili popravak za 5% i povećali zaradu za 5% tako da bi trebalo biti lakše s njim.

Gledaj da ti je cilj što prije bolje nabavit BL-9 because the fun begins with BL-9. D-25T je previše neprecizan i nema dosta penetracije, a shellovi dođu isto kao i za BL-9 tj. ~1050 kredita, puno ćeš dingat, a dodaj k tome još i ovo shranje od 0hp penetration.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks

IS3 je pravo ozbiljan tenk nakon IS-a {#} fakat je zabava igrati s njim, a i u prosjeku sam dosta više xp-a dobijao nego sa IS-om

popravci jesu skuplji, lako je otići u minus ali garantiram fun.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Riker kaže...

Na početku IS-3 je žešće shranje.

Profitabilnost mala na početku, najvjerovatnije ćeš ići u minus dosta. Popravak je bio ako se nevaram ~11-14k kredita, no u novom patchu su mu mislim smanjili popravak za 5% i povećali zaradu za 5% tako da bi trebalo biti lakše s njim.

Gledaj da ti je cilj što prije bolje nabavit BL-9 because the fun begins with BL-9. D-25T je previše neprecizan i nema dosta penetracije, a shellovi dođu isto kao i za BL-9 tj. ~1050 kredita, puno ćeš dingat, a dodaj k tome još i ovo shranje od 0hp penetration.

meni je jos zesce sranje jer imam samo drugu kupolu trenutno i oko 30k xp-a do bl-9,ali uz pomoc company-a brzo ce to,uostalom treba igrati i VK3001P da Tiger P poberem, a u garazi su jos i : M103,T34(treba lovu skupit za equipment :P),Hummel,KV-3(rammer,vent i optika gore),KV,Jagdpz IV(x5 da dodem do zadnjeg topa :P),T20 i polako prema pershingu, nakon ovog svega si mislim kvragu meni stvarno trebga premium :S

Xc
17 godina
MrXleader kaže...

meni je jos zesce sranje jer imam samo drugu kupolu trenutno i oko 30k xp-a do bl-9,ali uz pomoc company-a brzo ce to,uostalom treba igrati i VK3001P da Tiger P poberem, a u garazi su jos i : M103,T34(treba lovu skupit za equipment :P),Hummel,KV-3(rammer,vent i optika gore),KV,Jagdpz IV(x5 da dodem do zadnjeg topa :P),T20 i polako prema pershingu, nakon ovog svega si mislim kvragu meni stvarno trebga premium :S

Odlučio sam si i ja nabavit Tigera P, no moram onu kantu od panzera IV grindat na kojem imam najmizerniji omjer pobjeda = 25%, sramota.

Moram naučit igrat s tim čudom, srećom imam premium pa neće dugo potrajat grindanje.

A s VK3001 bi moglo bit isto gadno jer ih one shotam sa KV-om {#}

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:36 (Hyperion).
15 godina
Hyperion kaže...
Krešo91 kaže...

Prva tura skillova gotova, dalje ide brothers in arms :D

http://i.imgur.com/KVO4L.jpg

Commander: Recon

Gunner: Deadeye

Driver: Clutch braking

Loader 1: Safe stowage

Loader 2: Adrenaline rush

A šta kad ti skinu gusjenicu? Pol sata se popravlja i svi te skidaju u međuvremenu...

Uf bit će posla ovaj vikend treba grindat 100h na dan.

Zato ne ideš sa TD-om direktno na tenkove nego čekaš u zaklonu ili zasjedi. To jedino sa SU 152 i ISU 152.

Sa Objectom idem doslovno ko , što god je lik napravio tako i ja idem, agresivno i nema druge.

Osim na camp mapama, tada stvarno treba pazit da ne pokupim negu granatu sastrane.

Anyway, ovaj lik ima dobre videje pa pogledajte ih {#}

Inače bouncam IS-4/IS-7, M103/T110E5, absorbirao po 1 hitac od 4 E75-ice, ma jednostavno {#}.

I onda njima pošaljem lijepi pozdrav iz majke rusije {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
World of Tanks

wi hit dem hard  0 damage, penetrejš 0 damage...i tako u nedogled...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

nakon što sam se u ausfB nervira zbog popusta na gold ammo (koji mi negira jedinu dobru stranu tenka/broda).....

naša sam lijek......

jednostavno voziš tenk koji može probit svako i bez gold ammoa.......

u pattonu ne dingam ništa, ne uzrujavam se zbog debila koji me gađaju kunama..... i čak se i zabavljam....

bio je najgori grind ikad elitat ga (skoro 250 partija sa poskupljenjima), čak i gori od jpz4.....

mogu reć ....temk ćudljive sreće......

danas sam prvo izgubio 100k kredita, pa zaradio 120k, pa izgubio 100k.....

tako da sam nakon cijele večeri u minusu samo 80k..... što je pišljivih 10 partija sa marderom......

nego koja je fora sa master badgevima...... otkako su se pojavili (7.2).... sa svakim tenkom sam dobio nakraju ace tanker .....

što nebi to trebalo bit teže dobit...........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Nekad mi se čini da su najvećim debilima,onim hardcore napravili wot acc i dali im da igraju.Kako se samo mogu naživcirat.Koliko glupih ljudi,imbecilnih.

Vozim t44 i ubijem ih pet.Na kraju ostane is4 kojeg sam ja doterao na pola energije i to samo on sa njihove strane i sa naše t28(destroyer) t3485,type i pz34.Ja sam poginuo od is4 i njih četvorica ladno idu jedan po jedan na is4 i naravno ovaj ih pokida.Kao da sam gledao crtić.ebeš mi se.poplavio sam. Maloprije naša tri najjača tenka kempaju u našoj bazi(nisu TD).Šta da kažem.Prije toga svi krenu na jednu stranu i stanu jer ih je jedan is4 zaustavio i nitko ne želi riskirat da ga pogodi i da drugi krenu.Muka mi je.zlo živo.

Borim se jedan na jedan sa pantherom2 (ja u t44) i njemu ostane oko 20 energije a meni skoro pola.I on se ide zabit u mene.Šta da kažem više.laku noć

btw još malo i t54 u garaži

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 3:07 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ljudi se valjda žalili na slabe poklone za godišnjicu , pa su dodali i 1 (jedan) dan premijuma . Kod je

HAPPYBDAY

http://worldoftanks.eu/news/1982-anniversary-bonus-code/

Moj PC  
8 0 hvala 10
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
MrXleader kaže...

Odlučio sam si i ja nabavit Tigera P, no moram onu kantu od panzera IV grindat na kojem imam najmizerniji omjer pobjeda = 25%, sramota.

Moram naučit igrat s tim čudom, srećom imam premium pa neće dugo potrajat grindanje.

A s VK3001 bi moglo bit isto gadno jer ih one shotam sa KV-om {#}

PZ 4 je odličan tenk, moze probiti i lowe u lower hull (uz malo srece)!. Samo se nauči da ne trčiš naprijed s njim, nego snajpaš odozada i eventualno koristiš hull down, jer ima kupolu od panthera koju tesko probijaju tenkovi ispod tiera 7, pogotovo na sniper udaljenosti. 

A oneshot sa KV-om je poseban gust, osobni mi je rekord bočno oneshotan JagdPanther preko pola mape na El Halufu, mislim da je tip polomio tipkovnicu i bacio monitor kroz prozor {#}

16 godina
World of Tanks

koji je twiter za EU i kada danas počinje kviz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

pas masters i popusti, taman eliteao su152 i hoću ga prodati da se još malo približim IS7 i vidim da je govno na 50%, naravno da je i prodajna cijena 50% {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nam akcije na module, pa da sredim s51 i is3, to su tenkove koje koristim u kompani borbama.
Koje module da stavim na arty a koje na teskasa, moze neki savjet konstruktivan:)

0 0 hvala 0
17 godina
Delta kaže...

Koje module da stavim na arty

Brze punjenje, brze nisanjenje i kamuflazu.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vjerovatno glupo pitanje, ali gdje da upišem taj kod? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Riker kaže...

Vjerovatno glupo pitanje, ali gdje da upišem taj kod? {#}

koji kod?

R3MZ1
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ulogiraš se u wot.eu i odeš skroz desno gore klikneš na svoje ime i "activate bonus code"

kod je HAPPYBDAY (u capsu obavezno)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
na is-3 stavi:rammer,optika,vent bar cu tako ja staviti
Xc
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Doista, s premiumom se neusporedivo lakše diše...Za samo dva uništena tenka i pobjedu (s IS-om) dobio sam 30.000 kredita i 1000 xp-a. Toliko ne bih dobio bez premiuma i da sam ih uništio 10...{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
World of Tanks

Danas predobro...prva borba s IS, 45000 credsa i 6500 xp :D :D .

Volim ovaj x5

Allianz osiguranje

2 0 hvala 0
15 godina
Yebo elektrotehniku, danas palim premium, igram cijeli dan i dobivam IS-3.
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Yebo elektrotehniku, danas palim premium, igram cijeli dan i dobivam IS-3.

I ja imam sličan plan {#} Barem da skupim dovoljno xp-a. Skupljanje kredita najmanji je problem..

17 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Delta kaže...

Koje module da stavim na arty

Brze punjenje, brze nisanjenje i kamuflazu.

Ili unjesto kamuflaže ventilaciju, naravno na one artije na koje možeš (npr. gw tiger ne moze), a posadi razviješ skill kamuflažu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 13:14 (Ajgor).
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
na is-3 stavi:rammer,optika,vent bar cu tako ja staviti

Lol sta ce ti optika, bolje stavi V stabilizer od toga. 

16 godina
World of Tanks

Isprodava sam svu opremu sa depota, usput sam prodao is-a, na is-3 montirao brže punjenje nišanjenje i stabilizator, sad je prava mašina, još da dođem do topa i u procesu ne izgubim oči,{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 14:43 (Crisis888).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pa optika je bolja po meni,ili?
Xc
13 godina
neaktivan
pa optika je bolja po meni,ili?
Xc
15 godina
World of Tanks

IS počinje imati smisla. Sad ću se naviknut na premium i opet piz.it dok mi istekne :D

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Jedno pitanje, da li mogu sutra aktivirati kod ili je samo za danas, danas ga nebi iskoristio pošto nemam vremena bas, sutra bi onda cijeli dan igrao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice