World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.076
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nine kaže...

ja baš nekidan opet kupio kv3... tenk sa 100mm skuplja pare ko lud {#}

šta mislite koliko xp-a da pripremim u zalihi za idući tenk? imam oko 30k atm

btw još milja i pol i imam IS7 {#}

ako se nema premium tenk,company je najbolji za grindat pare

Xc
17 godina
MrXleader kaže...

sokre mozda ce imati jaci top?kao njemacka e-100?

evo baš pokušavam pronaći statse topa ali nisam našao ništa konkretno.

čitam (122mm M-62T) da će imati dmg kao BL-9 ali ROF jači da kompenzira manji dmg ali penetracija me najviše zabrinjava.

EDIT: doduše 122mm topovi imaju 390 dmg a to neće biti veselo kad recimo sretneš mausa sa 2.8k hp pa moraš potrošiti pola municije da bi ga sredio naravno ako ti ne uzvraća lol.

da nebi dobili T10 sa topom T8 karakteristika, ako ništa tenk na prodaju ide!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 16:55 (sokre).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

a ja se baš nadao da će dobiti bl10 hahaha

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne bojte se, bit će 300/400 pen sigurno. Ne može M58 na Tumoru biti bolji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ti se žališ, ja sa IS-om 3 puta zaredom pogodio ono đubre od M5 na udaljenosti od ne više od 15m, sva 3 puta 0dmg. To bi trebalo ukinuti kompletno, samo uništava igru.
Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...
Ti se žališ, ja sa IS-om 3 puta zaredom pogodio ono đubre od M5 na udaljenosti od ne više od 15m, sva 3 puta 0dmg. To bi trebalo ukinuti kompletno, samo uništava igru.

Ma joj nepričaj kada dingam T34-85 sa KV-3, a pucam mu u guzicu sa D2-5T ili kada pucam sa S-70 pa dinga od neke low tier đubradi.

Prodajem IS-4 ako me taj novi 122mm M-62T razočara i stvarno se nadam da će riješit taj "penetration" 0hp već mi ide na živce.

IS-7 ću istražit ovaj tjedan, još samo 88k exp-a :)

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
Hyperion kaže...
The Unforgiven kaže...

Ma joj nepričaj kada dingam T34-85 sa KV-3, a pucam mu u guzicu sa D2-5T ili kada pucam sa S-70 pa dinga od neke low tier đubradi.

Prodajem IS-4 ako me taj novi 122mm M-62T razočara i stvarno se nadam da će riješit taj "penetration" 0hp već mi ide na živce.

IS-7 ću istražit ovaj tjedan, još samo 88k exp-a :)

On će ti sad bit tier10, zašt prodavat?

Pričam i serem bezveze
14 godina
World of Tanks
Moj PC  
5 0 hvala 9
14 godina
neaktivan
World of Tanks

super specijalka, taman si moram kupiti tigra(p)

a mogel bi i 3 dana premiuma bacit

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Dobar special maklar sam se nadao jeftinijem goldu ili 1 mj premiuma ali neka SU-152 here I come 

0 0 hvala 0
13 godina
World of Tanks

Hehe taj 0 dmg. hit koji je penetrirao (to još i potvrdi komander) mi se desio u 10 bitaka bar 7 puta, zadnji put me to koštalo glave. Ja u JT i imao sam malo Hp-a pa se zakampao, ono t30 (TD) prolazi sa tri% (3%!!) HP-a i pogodi ga ravno u bočni armor na kraj tenka. Vikne zapovijednik "Penetration!" We hit 'em hard!" A ništa od toga, ali nebrinte zato je on meni bez po frke probio prednji armor i odnio preostalih 300 HP-a. I još bolje kada neki low tier francuz te jednim pogotkom zapali pa odnese motor, municiju i (gorivo?) skupa sa 800 HP-a, pa nakon toga odmah ide Menu---Quit game---Are you sure to quit the game?--- fak yea -_- Ajmo sada svi jedan pljesak za WG.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 17:50 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ah steta ja sam se nadao duplo vecoj zaradi na ovim tenkovima sto su u pola cijene... barem su tako nekad bile specijalke, dobra stara vremena.. za jedan dan bez premiuma skupis milionćek bez beda... ako se ne varam takve specijalke nije bilo pol godine{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MrXleader kaže...
Gozz kaže...

Kao što sam i obećao ;D

2 puta strijelac u jednoj bitci??

Beat me if i know :D IS 7 istražen, jos 3 milje u garažiran :D

15 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...

Ah steta ja sam se nadao duplo vecoj zaradi na ovim tenkovima sto su u pola cijene... barem su tako nekad bile specijalke, dobra stara vremena.. za jedan dan bez premiuma skupis milionćek bez beda... ako se ne varam takve specijalke nije bilo pol godine{#}

Specijal je bezveze, prošla su dobra stara vremena s duplom zaradom na PzIV, ma nek je j.... govnari.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

treba ici grindat pare za equipment ,jer mi treba na M103,IS-3,T34 i to komplet

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nema free golda, ništa? Treba mi bar 20 da skinem opremu sa IS-a, al super je ovo s njihove strane, doduše meni bez puno koristi.
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Nista korisno... Ama baš ništa... Da su barem dali popusta na one koji uzimaju mjesec dana premium, ali qjurac!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 18:58 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sutra x5 :)

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Sutra x5 :)

Ma za to mi je najlakše, osobno mislim da su trebali stavit discount na neke veće tier tenkove, ali eto, mi koji smo napredovali daleko ostajemo zakinuti, al štaš. ipak su malo postali prepohlepni !! :D

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo par slicica od T30 onako iz cistog mira{#}

Ko bi rekao da su ga nerfali u zadnjoj verziji{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:39 (krayz1e).

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Vi ste u panici da IS-4 nece imat vise S-70 top, a bome nece ni jadniji top od tog imat...

ipak je to RUSKI tree i 'ruska' igra :) tako da se ja nebojim da ce is4 imat los top :)

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

Vi ste u panici da IS-4 nece imat vise S-70 top, a bome nece ni jadniji top od tog imat...

ipak je to RUSKI tree i 'ruska' igra :) tako da se ja nebojim da ce is4 imat los top :)

Pa bit će na foru amera, brži load, brže nišanjenje, manji dmg, precizniji, veća penetracija... Znaci na kraju cemo vidjeti kakav ce mu biti DPM, vjerujem bolji nego na s 70, al to sam samo ja... Ja se osobno neću buniti!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 19:49 (Gozz).
15 godina
World of Tanks

Prva tura skillova gotova, dalje ide brothers in arms :D

http://i.imgur.com/KVO4L.jpg

Commander: Recon

Gunner: Deadeye

Driver: Clutch braking

Loader 1: Safe stowage

Loader 2: Adrenaline rush

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 20:28 (Krešo91).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Recite mi jesam li ja specijalan da mi ide ovako dobro sa amx 40 a ovako loše sa amx12?Prodao sam to eliteano sranje od amx12 da si ponovo kupim a20 pa da nagrindam exp za t-34...

16 Da,ti si specijalan
0 Ne,to nije ništa čudno
0 Keks?
1 Patkica?
Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kako je lijepo igrati kad upadneš u tim o kojem scouti ne pogino u prvih 12 sekundi igre jer nisu idioti nego zapravo pomažu ostalim tenkovima. Divota!

Danas mi cijeli dan dobro ide, u roku 3 dana bi trebao imati istraženog S-51 i IS-3.

Vjerojatno ću prvo kupiti S-51 dok ne nabavim gold i prodam equipement sa IS-a.
Pričam i serem bezveze
15 godina
World of Tanks

Rađe ti kupi IS-3 pa izgrindaj i kupi IS-4. 

Tak buš dobil slot i free tier10 OP tenk. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Krešo91 kaže...

Prva tura skillova gotova, dalje ide brothers in arms :D

http://i.imgur.com/KVO4L.jpg

Commander: Recon

Gunner: Deadeye

Driver: Clutch braking

Loader 1: Safe stowage

Loader 2: Adrenaline rush

A šta kad ti skinu gusjenicu? Pol sata se popravlja i svi te skidaju u međuvremenu...

Uf bit će posla ovaj vikend treba grindat 100h na dan.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ma kupi IS3 i stisni, možda još stigneš ubrat IS4.. nije to tak daleko kak se čini {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nine kaže...

ma kupi IS3 i stisni, možda još stigneš ubrat IS4.. nije to tak daleko kak se čini {#}

A sad kad sam počeo igrat kako treba sa IS-om i ide to, na 45k XP-a sam. Eh sad bez premiuma ne znam kolko bi trebao igrat da stignem do četvorke, nisam tolko lud. Vidjet ćemo kolko će mi se IS-3 sviđati.

Najviše me yebe što nisam doma sad za vikend, pa neću uspjet pobrati ni ove x5 bonuse na XP.

Ovim putem tražim dobrovoljca koji će mi odigrat par borbi na dan u subotu i nedjelju, samo da pobere taj x5 bonus jer me prosto boli srce kad znam da će propast to.

Uvjeti su da nisi šupak i da mi syebeš acc, znači prodaš sve tenkove il' takve piz.arije. Pa ak ima neko slobodno se javi.

U svojoj sirotinskoj garažai trenutno imam KV, KV-3 i IS tako da nemate šta puno ni igrat, 20min max. Hvala.

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 21:57 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...
nine kaže...

A sad kad sam počeo igrat kako treba sa IS-om i ide to, na 45k XP-a sam. Eh sad bez premiuma ne znam kolko bi trebao igrat da stignem do četvorke, nisam tolko lud. Vidjet ćemo kolko će mi se IS-3 sviđati.

Najviše me yebe što nisam doma sad za vikend, pa neću uspjet pobrati ni ove x5 bonuse na XP.

Ovim putem tražim dobrovoljca koji će mi odigrat par borbi na dan u subotu i nedjelju, samo da pobere taj x5 bonus jer me prosto boli srce kad znam da će propast to.

Uvjeti su da nisi šupak i da mi syebeš acc, znači prodaš sve tenkove il' takve piz.arije. Pa ak ima neko slobodno se javi.

U svojoj sirotinskoj garažai trenutno imam KV, KV-3 i IS tako da nemate šta puno ni igrat, 20min max. Hvala.

Pretpostavljam da dobrovoljac bude nakon obavljenog nagrađen prema zaslugama..... :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice