World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Možda on ne govori o goldu nego o silveru ili xp-u

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
smola3005 kaže...
pa moras prvo istrazit tenk, tek onda mozes kupit...

znam, istražio sam par tenkova i oržja ;)

Avenged Sevenfold foREVer!
13 godina
neaktivan

mozes kupiti samo onaj tenk koji si istrazio, a na svakom vecem tieru tenkova zaradjujes vise love i istrazujes novi i bolji(ponekad)  {#} tenk

ne isplati se igrati sa prvim tierom , ako si otkljucao visi

14 godina
meni se nekak cini da ne shvaca da se mora ici po redu, nema preskakanja tenkova :)
13 godina
World of Tanks

Ma glavno da mi prednji oklop od JadgTigera KV buši bez problema, a to što ja nemogu probiti is-4 sa boka je u redu! Sada će me nazivati njubarom jer ga nisam pogodio izemđu tračnica i oklopa gdje ima 40 cm razmaka i da je to sasvim balansirao! Koji sam se K{#} vraćao ovom šrotu od igre.

6 0 hvala 0
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ma glavno da mi prednji oklop od JadgTigera KV buši bez problema, a to što ja nemogu probiti is-4 sa boka je u redu! Sada će me nazivati njubarom jer ga nisam pogodio izemđu tračnica i oklopa gdje ima 40 cm razmaka i da je to sasvim balansirao! Koji sam se K{#} vraćao ovom šrotu od igre.

You're preaching to the choir...

13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Radi ekipe? {#}

Xc
13 godina
World of Tanks

Maloprije mi netko poslao ovaj

. Nisam se mogao suzdržati pa i ja napravih facepalm. Prebacite na 6:15, uglavnom tko nije skužio htio je capati bazu do kraja da dobije dodatni xp i kredite, a mogao ga je ubiti bez problema(ne nije ostao bez municije ;) ali nije pazio na timer i ispao je draw na kraju. Video nerazumljiv pa ....

I da vama uštedim vrijeme da ne postate bezveze zbog napisanog u spolieru evo:

1 1
2 2

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

HAHAHA facepalm žešći lol!! Al me nasmija

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
capanje ne daje xp i kredite.
15 godina
neaktivan

Savjet:kada svom timu govorite koji neprijatelj da bude prioritetna meta,pazite da ne držite ctrl...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
capanje ne daje xp i kredite.

Samo izbijanje iz cipela daj expe :)

Hajdučko Srce
15 godina
neaktivan

Mislim da je negdje rečeno da cappanje daje creditse...

Inače experience dobivaš onoliko koliko si HP-a oduzeo protivniku,zato da dobiš više experiencea ti je bolje gađati protivnika koji ima 100% hp-a nego onoga koji ima npr. 1% jer   ćeš dobit više experiencea...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
neaktivan
To sam i ja primjetio, capanje baze ti ne daje niti expa niti srebra.
Nekuzim zasto, vjerovatno "working as intended"

Mislim da zarada srebra opcenito ne ovisi o pobjedi, samo exp... Jel se slazete?
15 godina
neaktivan
BIPS kaže...
To sam i ja primjetio, capanje baze ti ne daje niti expa niti srebra.
Nekuzim zasto, vjerovatno "working as intended"

Mislim da zarada srebra opcenito ne ovisi o pobjedi, samo exp... Jel se slazete?

Ma srebro ovisi o pobjedi,mislim da je 50% bonus...

17 godina
Cap nist ne daje da se ne bi wintrade radio.
Najbolji su mi novi igraci koji ne znaju kak igra radi pa kad im napisem nek izadu iz capa da ih pobijemo oni odgovaraju da ne znam igrat ;)
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Cap nist ne daje da se ne bi wintrade radio.
Najbolji su mi novi igraci koji ne znaju kak igra radi pa kad im napisem nek izadu iz capa da ih pobijemo oni odgovaraju da ne znam igrat ;)

Ja nisam novi igrač(igram od 6.mj. prošle godine),ali mislio sam da cap nešto daje...možda je nekad nešto davao ali su promijenili...

17 godina
World of Tanks

I koliko sam primjetio kill-ovi ništa ne donose, samo damage, ali sam vjerovao da cappanje baze nešto donosi.

Sa win-om dobiješ oko duplo ili bar 30-40% više para i exp-a u odnosu na defeat, to je bar koliko sam primjetio tokom svojih ~1200 borbi.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 11:20 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 11:46 (AlterEgo).
17 godina
Daje kitu ;)
13 godina
World of Tanks

Neznam stvarno što bi rekao, tamo piše da zauzimanje zastave daje dodatne "pogodnosti"  a neki tvrde suprotno.

0 0 hvala 0
17 godina
Ma pišu oni svašta.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Mission WoT end.

Iako vjerujem da cu se opet vratiti, sad sam se opet prezasitio igre.

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja kad sam počeo igrati navuklo me, odmah premium i udri..prebacivanje posade goldima ovo ono... brz napredak i prezadovoljan sam bio. Onda su zeznuli zaradu pa je teammatching otišao u 4PM, pa sam prestao kupovati premium pa ovo pa ono i sad u 5 dana odigram 2-3 partije i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 15:59 (Ziga).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

isplati li se kupovat tenk bt-2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

aj da ti objasnim par stvari da se ne pacas vise... svakom gameru je cilj u ovoj igri doci do najjacih tenkova... e sad mozes doci najvise do tier10 heavy, tier9 medium i tank destroyer i tier 8 arty...

uzaludno je gledati npr. jel bt-2 dobar kako ti pitas jer ima određeni najkraci put do najjaceg zeljenog tenka... tj. postoje medium, heavy, td i arty grana kako ih mi zovemo...

preporučam da ti primarna grana bude ruska ili njemačka heavy grana... znači probaj kupit ruskog t-26 ili njemačke pz35t ili pzII

i tako tjeraj tu granu negdje do tier 5, znači do KV ili PZIV, PZIII/IV i do tad budes vec stekel dosta iskustva da se odlucis koje tenkove zelis igrat i razvijat do kraja...

★★★★★☆
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
AlterEgo kaže...

E tako nešto sam trebao.

Znači premium nedaje duplo više para i exp-a nego samo 50% više još se ja čudim kako dobivam po ~30k u prosjeku kada znam da bi bez premiuma dobio oko 20+k srebrnjaka.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 17:01 (Hyperion).
15 godina
cod4gamer kaže...

isplati li se kupovat tenk bt-2?

Na kojem si sada?

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
neaktivan
nani_cropes kaže...

aj da ti objasnim par stvari da se ne pacas vise... svakom gameru je cilj u ovoj igri doci do najjacih tenkova... e sad mozes doci najvise do tier10 heavy, tier9 medium i tank destroyer i tier 8 arty...

uzaludno je gledati npr. jel bt-2 dobar kako ti pitas jer ima određeni najkraci put do najjaceg zeljenog tenka... tj. postoje medium, heavy, td i arty grana kako ih mi zovemo...

preporučam da ti primarna grana bude ruska ili njemačka heavy grana... znači probaj kupit ruskog t-26 ili njemačke pz35t ili pzII

i tako tjeraj tu granu negdje do tier 5, znači do KV ili PZIV, PZIII/IV i do tad budes vec stekel dosta iskustva da se odlucis koje tenkove zelis igrat i razvijat do kraja...

e hvala ti.sad imam neki smećarski panzer II 35 t i u borbi uvijek uspijem uništit njemačke tenkove a ruski su okretniji i brži tako da sam praktički nemoćan dok ne kupim nešto jače.i imam još jedno pitanje, vidio sam razliku u debljini oklopa na tenkovima pa pitam gdje je najbolje gađat?

15 godina
World of Tanks

ako imas mogucnost obavezno gadjas bok ili straznju stranu tijela ili turreta....  ak ga gadjas odnaprijed, onda u donji dio ili u slabu zonu koju svaki tenk ima

slabe zone nadji ovdje http://www.wotdb.info/

kliknes lijevim klikom na tenk i onda odaberes vulnerability.. makar to ti bas netreba na manjim tierima zato ni nema za sve tenkove, zatrebat ce ti kasnije

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice