World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vjestine u 7.2
isto ces moc imati 3 skilla po clanu posade
And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
15 godina
World of Tanks

Napokon mi je Object 704 fully upgrade-an i sada elitni tenk!

YES!!!!! {#}

I nakon 2-3 usrane borbe dobijen jednu dobru s podosta dostignuća \o/

• Top gun
  • Boelter's Medal
  • Master gunner
  • Kay's medal II class
  • Sharpshooter

Evo replay pa pogledajte ak vam se da 

http://www.mediafire.com/?a6xk05iy88yzs5z

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

Ne,nego po novom ćeš ih moći imati beskonačno,tj. onoliko koliko ih ima ukupno u odabiru...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
neaktivan
ggamer kaže...

Jel netko zna pojasniti ove nove vjestine posade

kolko ce ih moci biti po clanu (do sad je moglo sva 3)

moci ces ih imat sve samo sto ti se svaki sljedeci 50% teže puni (treba ti duplo experienca da se napuni)

AMD---ATI
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li onaj 90mm DCA top s BDR-a ima revolver pucanje?

Do sad sam imao nekoliko puta okršaj s nevidljivim ili nestajućim tenkovima, ali nikad kao danas.

Ruinberg, onaj okrugli trg s fontanom- netko me uništi i u tom trenutku se pojavi kao vidljiv tenk. Bio je 20ak m od mene, nije bio zaklonjen fontanom, niti nekim od automobila. Jednostavno se pojavio na otvorenom prostoru od nikud. Kao da su ga teleportirali s Enterprisea.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 11:54 (hoss).

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Igram vec par dana s IS, ali nikako da se odlucim dali ostati na Rusima ili da idem na one sugave Francuze. Jucer imao par borbi u kojima je bilo 2-3 Francuza, ide nas3 heavy-a (2 IS i KV) i naravno naletimo na Francuska govna, sjebali nas totalno. Bio Lorraine, Arl i Amx 13 75. Ta sranja doslovno lete, kao da imaju mlazne motore, vrtili se oko nas stalno i uspjeli mi koknuti Arl i Amx ali i nas 3 umrlo.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
hoss kaže...

Da li onaj 90mm DCA top s BDR-a ima revolver pucanje?

Ako se ne varam mislim da revolver pucanje ide od tier 7, ako nisam u pravu slobodno neka me netko ispravi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 12:05 (Crazy_dog).
13 godina
neaktivan
dejvis kaže...

moci ces ih imat sve samo sto ti se svaki sljedeci 50% teže puni (treba ti duplo experienca da se napuni)

onda bi prvo bilo dobro razviti neki perk (ako igrač misli da je koristan) koji djeluje tek kad dođe na 100%, a tek onda vještinu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 13:15 (Barquero).
13 godina
neaktivan
Unbeliever kaže...

4

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
17 godina
neaktivan
Crazy_dog kaže...
Igram vec par dana s IS, ali nikako da se odlucim dali ostati na Rusima ili da idem na one sugave Francuze. Jucer imao par borbi u kojima je bilo 2-3 Francuza, ide nas3 heavy-a (2 IS i KV) i naravno naletimo na Francuska govna, sjebali nas totalno. Bio Lorraine, Arl i Amx 13 75. Ta sranja doslovno lete, kao da imaju mlazne motore, vrtili se oko nas stalno i uspjeli mi koknuti Arl i Amx ali i nas 3 umrlo.

Govna najveca i izgleda da ih nece nerfovat u iducem patchu! {#}

Hajdučko Srce
15 godina
World of Tanks

Nisam dugo igrao wot pa da pitam

otkad je ping sjeban (140-160),kad sam prije igro bio mi je 40!?!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Crazy_dog kaže...

Govna najveca i izgleda da ih nece nerfovat u iducem patchu! {#}

ocito nisi procitao cijele patch notes:nerfat ce im dizanje guna npr. na bat chatu sa 9 ce na 6 staviti

Xc
15 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Crazy_dog kaže...

Govna najveca i izgleda da ih nece nerfovat u iducem patchu!  {#}

Još prave money makere od njih...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Changed elevation angles for the following guns of French tanks:

AMX 12t: from 4 to 12 angle degrees upgrade.

AMX 13 75: from 6 to 9 angle degrees upgrade and from 8 to 6 angle degrees down-grade.

AMX 13 90: from 8 to 9 angle degrees upgrade and from 9 to 6 angle degrees down-grade.

Bat Chatillon 25t: from 9 to 6 angle degrees down-grade.

B1: from 18 to 10 angle degrees down-grade.

AMX 50 120: from 7 to 6 angle degrees down-grade.

AMX 50B: from 8 to 6 angle degrees down-grade.

negdje nerf negdje buff sta ces :S

Xc
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:04 (MrXleader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Francuzi uopće nisu upitni. 

Mene zanima zašto IS-4 veličine type 59? Zašto je IS-7 malo duži od typea? Nisu dovoljno OP sada?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

NIkad nebudu dovoljno OP...NIKAD,NIIIKAAAADD!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mystik kaže...

Mene zanima zašto IS-4 veličine type 59? Zašto je IS-7 malo duži od typea? Nisu dovoljno OP sada?

''Historically accurate'',da tako naprave sve tenkove onda da ali ovako za *urac

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

e ovo ti se zove cisto istinsko sranje -_-

6 AMX 13 90?WTF??? 6 AMX 13 90?WTF???
Xc
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:49 (MrXleader).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mystik kaže...

da QQ-eri imaju još više materijala za QQ-anje?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
World of Tanks

Nije bas bilo prilike,al potrefilo se.. Scout sa KV-om :D

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidim da se pravo igra WoT. I de vi meni sad recite da li se uopce isplati igrati F2P ovo ili ne. Da li cu mocu kupiti ikad npr. njemacki Maus? :D

0 0 hvala 0
13 godina
DJecko23 kaže...

Vidim da se pravo igra WoT. I de vi meni sad recite da li se uopce isplati igrati F2P ovo ili ne. Da li cu mocu kupiti ikad npr. njemacki Maus? :D

Hoces, nakon duugo vremena. I onda još malo pa ćeš ga imati, osim ako ne odustaneš na pol puta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 19:05 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...

Hoces, nakon duugo vremena.

Koliko duuugo xD

13 godina
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...

Koliko duuugo xD

To ovisi o tebi, teško je reći i napamet.

15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...

Koliko duuugo xD

I imam jos jedno pitanje..igram bitku svi tier 2 i lik ima slabiji tenk od mene ali ima skin...ja pucam u njega i ne mogu mu ostetit ni jedan posto a on mene s vremenom malo po malo...u cem je stos?

17 godina
DJecko23 kaže...

Koliko duuugo xD

Sa premiumom i aktivnim igranjem za 2 mjeseca bih rekao, otprilike.

Ja sam krenuo igrat sredinom veljače i sada sam na IS-u (tier VII) full upgrade-an, još 58 000 exp-a do IS-3 (tier VIII), a odkako je počeo faks (27.02) igram samo vikendom zato jer je laptop kramp.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ako pod skin misliš camo to je samo dekoracija..

ili ga bouncaš što je manje vjerojatno, ili ga gađaš po mjestima gdje mu shebeš neki modul ili crewmembera a ne radiš dmg.

o kojem se sve tenku radi i di si ga gađao?

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...

Zašto se nebi isplatilo kad dobar dio igrača igra sa standardnim računom, uključujući i mene.

I zar moraš baš imati Mausa, jedino ako misliš igrati CW. Ja sam zadovoljan i sa JagdTigerom i E-75, sad idem grindat E-50.

Bilo je već ljudi koji su izgrindali i kupili Mausa na standardnom računu, i da može se ali ti treba negdje otprilike dva puta više vremena, otprilike 50% više za grind iskustva i još toliko grindanja s tier 5 tenkom kredita.

Probaj igra je unatoč određenim manama (forsiranju ruskih tenkova i pokojem bugu) odlična.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 19:19 (zrimo).
15 godina
neaktivan
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...

Koliko duuugo xD

I imam jos jedno pitanje..igram bitku svi tier 2 i lik ima slabiji tenk od mene ali ima skin...ja pucam u njega i ne mogu mu ostetit ni jedan posto a on mene s vremenom malo po malo...u cem je stos?

VAžno je koji si ti tenk imao a koji on...Ako je on bio u francuskom tenku u tom tieru,francuzi su u tom tieru neprobojni...ustvari su neprobojni sve do tier 4...

15 godina
neaktivan
g12356 kaže...
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...
DJecko23 kaže...

Koliko duuugo xD

VAžno je koji si ti tenk imao a koji on...Ako je on bio u francuskom tenku u tom tieru,francuzi su u tom tieru neprobojni...ustvari su neprobojni sve do tier 4...

Da me ubijes ne mogu se sjetit..ugl. stvarno mi nije bilo jasno kako pucam u njega cijelo vrijeme a njemu ni 1% nisam skinio...znaci francuzi su opasni...shit ja uzeo njemacke tenkove xD

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice