World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

Mislim da još uvijek ide testna faza. Valjda će do 10 bit gotovo {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Re: World of Tanks
CRT kaže...
Ivan_T kaže...

Nakon sto sam dosao do IS po heavy liniji, odustajem od toga. Posto sam KV prodao, prebacio sam se na grindanje medium linije. E sad....famozni A-20.   Kako sa time nagrindat do T-34?? Bitke mi u porsjeku sa njime traju oko 20 sek,nekad i manje. Uglavnom sam na dnu, dok vrh popunjavanju IS3 i IS4 i sl.... Dakle apsolutno NISTA ne mogu osim se zaletit napred, ili ostat cucat u nekom grmu i cekat kraj bitke. Netko nekakav savjet mozda? Netko tko je prosao ovaj pakao od tenka?

a-20 je jako, jako specifičan tenk. Njega uopće nemoj igrat ko tenka već kao da voziš NFS...nikad, nikad nemoj stat, flankiraj, spotaj artiljeriju i heavy, meni je trebalo ~160 (ako se dobro sjećam) bitki da dođem do t-34 (bez premiuma)....

Ja sam s njim odigro 69 bitka i poslje sam ga zadrzo pa mislim da sam t-34 resrchal vec oko 40-45. A to da je poseban to stoji meni je on puno bolji od leoparda.

1. najbrti tenk u igri 72km/h

2. ne volim onako male skucene tenkove

3. i bar meni se cini da je jaci od mačke

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...

Ja sam s njim odigro 69 bitka i poslje sam ga zadrzo pa mislim da sam t-34 resrchal vec oko 40-45. A to da je poseban to stoji meni je on puno bolji od leoparda.

1. najbrti tenk u igri 72km/h

2. ne volim onako male skucene tenkove

3. i bar meni se cini da je jaci od mačke

ispravka, nije 160 vec 120 bitaka....

brzi je, al jaci (top) ipak nije....

Igor
15 godina
World of Tanks

Black, već sam ti rekel da bude užas, tak da mogu ti samo zaželjeti puno strpljenja.

A Kill Frenzy, ja ne razumijem te tvoje postove. Jel se sprdaš s ekipe il nešt drugo, neću ulaziti u to, al imam par stvari reć.

Onak, imaš na IS-4 S-70 radiš 500 f**ing damagea i penetracija je, pazi sad, 16mm manja nego na T7. S time da T7 ne može na T34. A T53 ima 12mm manju penetraciju i radi 100 damagea manje.

Kažeš, mini maus reloada brže. Ukoliko vozi 44 L/55, onda nažalost nisi u pravu, jer RoF S-70tke je za 0.06 veći od 44 L/55. Zanemarivo ali ajde. Damage radite isti, al naravno 44 L/55 ima manju pentraciju nego S-70.

Ajmo sad bacit kalkulaciju.

S-70: DPS- cca 2175, pen:260

44 L/55: DPS - cca 2145, pen:246

T53: DPS- cca 2620, pen:248

Znači, T34 ima najveći DPS, u slučaju da mu sve granate prođu. Što se događa jako rijetko.

Sad ako malo pogledamo armor, zanimljiva situacija. Ne znam točan slope, nego procijena neka.

T34- 102mm hull pod slopeom daje efektivno nekih 140-150mm u najboljem slučaju.

VK4502- 170 hull, pod slopeom efektivno nekih 250-260.

IS-4- 160 hull, pod slopeom efektivno nekih 250-270. 

Možeš dalje sam zaključiti nešto, il ću morati pisati još?

btw. Po čemu je to Panther2 teži kill nego T-54?

Panthera pojedeš bez problema. Ima manje armora i lošiji slope nego T54, i još je k tome T54 agilniji.

Pattona taj top spašava, ostalo nije impresivno ni u kom pogledu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Četvrto finale i napkon pobjeda za teritorij.Puno treninga se isplatilo.I sa slabijim tenkovima tukli smo jace ekipe. Ekipa u klanu  je odlicana i trebamo 5 teškaša tier X da bi bili jos bolji. Tko zeli u klan i ima tier X teškaša nek se javi u igri na Josip666.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Otkada imam najbolji top na pzIV on kao da se prep*rodio...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
World of Tanks

Ovako dobru partiju nisam odavno odigrao! Prvo sam sredio A-20 koji je išao u izviđanje, zatim Mardera II i to naslijepo. Onda sam se malo namučio da sredim Panzera III, on mi se čak uspio došuljati iza leđa i malo me oštetiti dok sam se skrivao iza kamena od artiljerije, ali dobio je i on svoje. KV i VK3601H su me imali priliku srediti, ali su je propustili i to ih je došlo glave.

Mogli su me jednostavno okružiti i bio bih gotov. Oni su umjesto toga naizmjenično izvirivali i to na istoj strani. I tako kad mi je došao KV ispred ciljnika imao je nešto više od 60% HP-a (jer ga je ranila naša artiljerija) i sa prvim pogotkom sam mu skinuo oko 40% i on se, normalno, povukao. Kada je sljedeći put izvirio opet sam ga pogodio, ali tada sam mu skinuo nešto malo energije, ali se s tim pogotkom zapalio i izgorio do kraja. Ujedno me je taj KV uspio i nešto raniti. A VK3601H mi je tada prišao s leđa i pogodio me (dok sam imao 135 HP-a), ali se granata odbila, tu sam imao ludu sreću jer me je ta granata mogla lako uništiti. No, na kraju sam ga uništio prilično jednostavno u 2 pogotka. I to cijelo vrijeme me je taj kamen štitio od neprijateljske artiljerije. Baš je dobar osjećaj kada te gađaju, a ne mogu te pogoditi, a granate padaju pokraj tebe. Istina, uspjeli su me raniti, ali da nisam imao taj zaklon bio bih odavno gotov. I tako na kraju smo ostali 2 artiljerije (SU-26 i M41) i ja protiv 1 neprijateljske artiljerije (Hummel). Tada sam krenuo napokon u napad i našao sam artiljeriju i skinuo joj s jednim pogotkom 67%, a u međuvremenu dok mi se punio top ju je dovršio M41.

Što da kažem osim da sam se stvarno odlično zabavio u toj partiji!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:10 (Izzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Black, već sam ti rekel da bude užas, tak da mogu ti samo zaželjeti puno strpljenja.

A Kill Frenzy, ja ne razumijem te tvoje postove. Jel se sprdaš s ekipe il nešt drugo, neću ulaziti u to, al imam par stvari reć.

Onak, imaš na IS-4 S-70 radiš 500 f**ing damagea i penetracija je, pazi sad, 16mm manja nego na T7. S time da T7 ne može na T34. A T53 ima 12mm manju penetraciju i radi 100 damagea manje.

Kažeš, mini maus reloada brže. Ukoliko vozi 44 L/55, onda nažalost nisi u pravu, jer RoF S-70tke je za 0.06 veći od 44 L/55. Zanemarivo ali ajde. Damage radite isti, al naravno 44 L/55 ima manju pentraciju nego S-70.

Ajmo sad bacit kalkulaciju.

S-70: DPS- cca 2175, pen:260

44 L/55: DPS - cca 2145, pen:246

T53: DPS- cca 2620, pen:248

Znači, T34 ima najveći DPS, u slučaju da mu sve granate prođu. Što se događa jako rijetko.

Sad ako malo pogledamo armor, zanimljiva situacija. Ne znam točan slope, nego procijena neka.

T34- 102mm hull pod slopeom daje efektivno nekih 140-150mm u najboljem slučaju.

VK4502- 170 hull, pod slopeom efektivno nekih 250-260.

IS-4- 160 hull, pod slopeom efektivno nekih 250-270. 

Možeš dalje sam zaključiti nešto, il ću morati pisati još?

btw. Po čemu je to Panther2 teži kill nego T-54?

Panthera pojedeš bez problema. Ima manje armora i lošiji slope nego T54, i još je k tome T54 agilniji.

Pattona taj top spašava, ostalo nije impresivno ni u kom pogledu.

Jedno su brojke drugo je ono što se događa u samoj igri. Koliko sam shvatio po tvome bi bilo da t34 ima najslabiju kupolu što nije istina.

Kažeš da se sprdam s ekipom .Ne,ne sprdam se.Čak i jedan od forumaša ovdje naveo kako ni sam ne vjeruje koliko je otporan njegov vk odnaprijed dok is ima onaj prozor za posadu u kojeg me probija  kv,t3485..... Ja ne kažem da je is4 lošiji ali nisu ni drugi toliko lošiji od njega tj rusa koliko se ljudi žale.Da, rusi imaju neke prednosti ali bome i ostali. Baš jučer se napucavam sa vk i frajer me dvaput mazne dok ja njega jednom,dakle dalo bi se zaključit da ima brži reload.

Dalje.t54  roknem iz tri puta dok panthera2 baš i ne.Da ne spominjme da me t54 dinga gotovo uvijek dok me panther2 probija.Opet kažem.Ne zanimaju me brojke jer mi ni ne trebaju da vidim kako stoje stvari u igri.Da rusi su u prednosti ali ne tolikoj.Na kraju krajeva nitko vam ne brani da igrate s njima. Meni su u planu bili ameri i švabe ali nakon čitanja foruma sam prešao na ruse.

I još nešto.Sve ove brojke što si naveo oko penetracije i damagea su prosijek.Tako da...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo do jucer popodne se jos ne mogu spojiti na test server, u cemu je problem? Jeli gotovo sa testom?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Ovako dobru partiju nisam odavno odigrao!

Pa nije ni čudo s ozbirom na modove koje sve koristiš da ti olakšaju igranje....

14 godina
World of Tanks

Vidi te mi m5-icu.

Alien Alien
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 10:10 (GeneralPag1997).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Izzy kaže...

Pa nije ni čudo s ozbirom na modove koje sve koristiš da ti olakšaju igranje....

ja nevidim nikakve modove osim skinova za zone koji jesu smjesni,ali ako covjek voli neka izvoli..

a ono za tenkove sa strane je meni vise nepregledno nego pomoc tako da to ni ne racunam...igraj i pusti druge da igraju,bar ne hacka i ne koristi botove :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Eh,a čuo sam na youtubeu ukomentarima da postoji nešto kao auto aim?Može pojašnjenje?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

Eh,a čuo sam na youtubeu ukomentarima da postoji nešto kao auto aim?Može pojašnjenje?

piše kad stisneš F1 tipku ingame...

15 godina
g12356 kaže...

Auto-aim je za noobove... kada ti je nišan na neprijateljskom tenku klikni desnom tipkom miša pa će se uključiti. Isključuje se E tipkom na tipkovnici.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 11:24 (deadman).
14 godina
Ziga kaže...
Izzy kaže...

Pa kolko ja znam to su devsi odobrili

14 godina
neaktivan
Da ne trazim u bespucima moze link na skin za slabe zone tenkova...
Tx.
14 godina
neaktivan
Tx.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A-20 je po meni jako dobar tenk.

Prešao sam ga unutar 98 partija bez premiuma, te sam koristio 37mm AutoCannon s HE roundama.

Definitivno najbrži tenk u igrici,ali ga Leopard nadmašuje u tri stvari:

-Akceleraciji

-Mobilnosti

-Veličini

Ali A-20 ima svojih vrlina koje se lako iskoriste.Sjećam se jedne igre,ja s A-20 ,mapa je ono gdje je razrušen most veliki neznam točan naziv, i krenem ja po

desnoj strani stanem gore u grmlju,dok naši nisu riješili 2 mediuma koji su patrorirali kraj mosta,ja sam se zaletio dolje te spotao i ubio jednog njihovog arty.

Redom su bili GW-Panther,S-51 i onaj TVIII Ruski nezz mu imena :D

P.S.Ingame nick: BlackRainCRO

Hvala 0ptImuse ;)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

arty party :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TWade kaže...

arty party :S

To je još jedan od prosječnih slučajeva :)

16 godina
World of Tanks

@TWade

Pogledaj od DrNasty-a screenshot na prosloj stranici. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BIPS kaže...
Tx.

Izvoli.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ma kisa granata :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ja danas stavio 152mm top da probam na svom KVu..Kakvo je to smeće nevjerojatno...pa ništa ne mogu pogoditi..107mm zakon

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Kada dođe patch tražiti ću si nekoga za platoon...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Također,ako netko ima Ferdinanda nek se javi pa da grindamo skupa u platoonu :)

1 0 hvala 0
14 godina
g12356 kaže...

Kada dođe patch tražiti ću si nekoga za platoon...

Ako nece.{#} Javi mi se za platoon kad dodje 0.6.6 verzija Ingame name GeneralPag.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ok,budem,najradije bih igrao sa kv-om,t1 heavyom ili nekim tier 6 heavy tankom.I onda ga supportao.
Totalno poniženje:

Pogodite koja dvojica su afk? Pogodite koja dvojica su afk?
Totalno poniženje Totalno poniženje
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice