World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Dosadilo vise, selim u novi grad, novi posao, sve novo, znaci rjesavam se loseg :-)

Nikako da poprave hrpu bugova tako da mi vise dosadilo nervirat se oko gluposti.

BF3 dolazi uskoro pa malo treniram na BC2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Malo si se nespretno izrazio, razlika je samo u načinu na koji će vršiti elevaciju, ništa drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Pa da...u principu top se ne mice nigdje, pomice se samo kupola...
Zanima me kako su to rijesili, jer ak ce to biti doslovno tako, ti tenkovi ce biti hendikepirani na mapama na kojima ima mozes doc odozgo (Mines npr.).
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
World of Tanks

Pa neće baš biti hendikepirani. Koliko vidim piše da je elevacija 12.5 do -5 stupnjeva. Ako mi se dobro čini većina ima do -6, izuzev američke heavyje. Premda mi je problem bio gađat kad su im smanjili depresiju na -6 max, no to opet ovisi od osobe do osobe.

Ima par američkih tenkova koji su rađeni na sličnom principu i koje bih htio vidjeti al neće biti ništa od toga.

Više čekam novu fiziku, s kojom ne bi trebalo biti problema oko zaglavljivanja po mapi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Zabavno je igrat s ovim x2 bonusom na pare,dobio 50k  u jednoj rundi a izgubio a igrao sa M4 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 18:33 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pa mislim kad mu dodes odozgo, nema teorije da on tolko podigne kupolu.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

e,a imam pitanje za vas,koji je baš najbrži tenk u igri?A koji najbolje akcelerira?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

e,a imam pitanje za vas,koji je baš najbrži tenk u igri?A koji najbolje akcelerira?

A-20 najbrži, i mislim najbolja akceleracija leopard, ali nisam siguran

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
World of Tanks

Nova fizika mogla doći u patchu 7.0

Koliko sam uspio shvatiti, trenutno rješavaju problem oko oštečenja uzrokovana fizikom (padovi sa prevelike visine, u vodu ili na drugi tenk...)

Mislim da nakon patcha neće biti neobično vidjeti loltraktora kako puca sa vrha kupole od Mausa. {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.

9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
World of Tanks

too,radit ćemo akrobacije!

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

lose streak -20 =(, zalete se svi i pokolju nas u prve 3 minute, cijeli dan mi tako

Patria lose streak :
FAIL

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Najbolje se sakrit u vodu na dnu jezera i čekat kraj runde {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
14 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
Shamrock kaže...

Već vidim da ću imat više problema s fizikom nego ubijanjem tenkova

15 godina
PC Street Hacker kaže...
TommyS kaže...

zašto ne bi bila??

Hehe, pa tenk je uberkewl, al me plaši takvo što... Mislim da će to bit spona između T-54 i Leoparda. Čini se nenad*ebiv!{#}

Sarma - the best dish you`ll ever get!
15 godina
protjeran
World of Tanks

Jel vam rade client download linkovi?

Straight Edge

0 0 hvala 0
15 godina
Shamrock kaže...

Koliko sam uspio shvatiti, trenutno rješavaju problem oko oštečenja uzrokovana fizikom (padovi sa prevelike visine, u vodu ili na drugi tenk...)

Mislim da nakon patcha neće biti neobično vidjeti loltraktora kako puca sa vrha kupole od Mausa. {#}

Daj me nemoj..{#}

Ovo je katastrofa! Najbolje je bilo kad je igra iz bete izašla...ovako, svakim novim patchom sve više sranja.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije loša fizika , samo kakav bi utjecaj to imalo na posadu .. ovo kad se provoza kroz vodu ili različiti padovi i opčenito na oštečenje tenka.

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Moje mišljenje je da je ovo užas,bit će koda igram trackmania i flatout skupa

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Već vidim zanimljive rusheve.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bit ce zanimljivo preletavati staze sa BT7, akcija trazenja rampi po mapama{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Aj zamisli da kempaš ispod litice i najednom se sa litice Maus strmopizd.i na tebe. {#}

U svakom slućaju bit' će zanimljivo.

16 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

U svakom slučaju bit će realnije nego je trenutno. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Već vidim zanimljive rusheve.

Zamisli mausa kako skače na ms-1?

Iskreno ja već vidim kako ću igrati mines mapu,ići okolo brda u onaj grdić i gledati kako će neprijatelji i moji skakati sa litica...

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Maus nema dovoljno veliku brzinu da uspije ODskocit,da se zaleti najvecom brzinom zavrsio bi na kupoli prevalio bi se

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 22:35 (shady1024).

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ma mislin da je ono u videu pretjerano te da će to bit dosta ublaženo, video je samo demonstracija enginea, barem se nadam...

Peace means I'm reloading my gun.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Samo ne znam šta dok ti se tenk okrene na "leđa"? Pucaš u zemlju da se odbije natrag? {#}

Ili ko u GTA izađeš van i provališ u drugi tenk?

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
sirka666 kaže...

Ma mislin da je ono u videu pretjerano te da će to bit dosta ublaženo, video je samo demonstracija enginea, barem se nadam...

I ja se nadam...ovo je banana..

16 godina
The Unforgiven kaže...

Samo ne znam šta dok ti se tenk okrene na "leđa"? Pucaš u zemlju da se odbije natrag? {#}

Ili ko u GTA izađeš van i provališ u drugi tenk?

Koliko sam uspio shvatiti ovog rusa na videu, mislim da će postojati time limit, a nakon toga će tenk biti uništen. ukoliko ga suborci guranjem ne vrate na gusjenice ili se na neki grugi naćin okrene...

Pretpostavljam da će slićno biti i sa vodom (možda će se posada utopiti?), dok će pad sa prevelike visine uzrokovati oštećenje gusjenica ili cijelog tenka.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

A slušajući ovog rusa svatio sam da nemam pojma šta priča {#}

11 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Fizika mi je uvijek zadavala problema. Dobro mi je mama govorila uci sine fiziku trebat ce ti, a ja joj nisam vjerovao. I sad mi se vraca. Jbga{#}

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice