Dosadilo vise, selim u novi grad, novi posao, sve novo, znaci rjesavam se loseg :-)
Nikako da poprave hrpu bugova tako da mi vise dosadilo nervirat se oko gluposti.
BF3 dolazi uskoro pa malo treniram na BC2
Dosadilo vise, selim u novi grad, novi posao, sve novo, znaci rjesavam se loseg :-)
Nikako da poprave hrpu bugova tako da mi vise dosadilo nervirat se oko gluposti.
BF3 dolazi uskoro pa malo treniram na BC2
Malo si se nespretno izrazio, razlika je samo u načinu na koji će vršiti elevaciju, ništa drugo.
Pa neće baš biti hendikepirani. Koliko vidim piše da je elevacija 12.5 do -5 stupnjeva. Ako mi se dobro čini većina ima do -6, izuzev američke heavyje. Premda mi je problem bio gađat kad su im smanjili depresiju na -6 max, no to opet ovisi od osobe do osobe.
Ima par američkih tenkova koji su rađeni na sličnom principu i koje bih htio vidjeti al neće biti ništa od toga.
Više čekam novu fiziku, s kojom ne bi trebalo biti problema oko zaglavljivanja po mapi.
Zabavno je igrat s ovim x2 bonusom na pare,dobio 50k u jednoj rundi a izgubio a igrao sa M4
e,a imam pitanje za vas,koji je baš najbrži tenk u igri?A koji najbolje akcelerira?
e,a imam pitanje za vas,koji je baš najbrži tenk u igri?A koji najbolje akcelerira?
A-20 najbrži, i mislim najbolja akceleracija leopard, ali nisam siguran
Nova fizika mogla doći u patchu 7.0
Koliko sam uspio shvatiti, trenutno rješavaju problem oko oštečenja uzrokovana fizikom (padovi sa prevelike visine, u vodu ili na drugi tenk...)
Mislim da nakon patcha neće biti neobično vidjeti loltraktora kako puca sa vrha kupole od Mausa.
too,radit ćemo akrobacije!
Recite mi da ovo nije istina!
zašto ne bi bila??
Hehe, pa tenk je uberkewl, al me plaši takvo što... Mislim da će to bit spona između T-54 i Leoparda. Čini se nenad*ebiv!
Jel vam rade client download linkovi?
Daj me nemoj..
Ovo je katastrofa! Najbolje je bilo kad je igra iz bete izašla...ovako, svakim novim patchom sve više sranja.
Nije loša fizika , samo kakav bi utjecaj to imalo na posadu .. ovo kad se provoza kroz vodu ili različiti padovi i opčenito na oštečenje tenka.
Moje mišljenje je da je ovo užas,bit će koda igram trackmania i flatout skupa
Već vidim zanimljive rusheve.
Bit ce zanimljivo preletavati staze sa BT7, akcija trazenja rampi po mapama
Aj zamisli da kempaš ispod litice i najednom se sa litice Maus strmopizd.i na tebe.
U svakom slućaju bit' će zanimljivo.
U svakom slučaju bit će realnije nego je trenutno.
Već vidim zanimljive rusheve.
Zamisli mausa kako skače na ms-1?
Iskreno ja već vidim kako ću igrati mines mapu,ići okolo brda u onaj grdić i gledati kako će neprijatelji i moji skakati sa litica...
Maus nema dovoljno veliku brzinu da uspije ODskocit,da se zaleti najvecom brzinom zavrsio bi na kupoli prevalio bi se
Ma mislin da je ono u videu pretjerano te da će to bit dosta ublaženo, video je samo demonstracija enginea, barem se nadam...
Samo ne znam šta dok ti se tenk okrene na "leđa"? Pucaš u zemlju da se odbije natrag?
Ili ko u GTA izađeš van i provališ u drugi tenk?
Ma mislin da je ono u videu pretjerano te da će to bit dosta ublaženo, video je samo demonstracija enginea, barem se nadam...
I ja se nadam...ovo je banana..
Samo ne znam šta dok ti se tenk okrene na "leđa"? Pucaš u zemlju da se odbije natrag?
Ili ko u GTA izađeš van i provališ u drugi tenk?
Koliko sam uspio shvatiti ovog rusa na videu, mislim da će postojati time limit, a nakon toga će tenk biti uništen. ukoliko ga suborci guranjem ne vrate na gusjenice ili se na neki grugi naćin okrene...
Pretpostavljam da će slićno biti i sa vodom (možda će se posada utopiti?), dok će pad sa prevelike visine uzrokovati oštećenje gusjenica ili cijelog tenka.
A slušajući ovog rusa svatio sam da nemam pojma šta priča
Fizika mi je uvijek zadavala problema. Dobro mi je mama govorila uci sine fiziku trebat ce ti, a ja joj nisam vjerovao. I sad mi se vraca. Jbga