World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: World of Tanks
shady1024 kaže...
očigledno je da ovo nije igra za njega,nego da uzme CoD ili neki drugi PFS,lol kako si to zakljucio?
samo nemoj reci jel je spomeno da je uzeo brzog tenka,pa ti to palo na pamet -_-

evo citata, pa dobro prouci što njega muči:

"reko odi ti u pm, na ovom su tieru odjedanput postale usrane kemperske igre.

Upiknuo sam si T-26, pa T-46 i sad sam na T-28 i doslovno opet uzivam u brzini igre"

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 13:50 (memulica).
16 godina
neaktivan
memulica kaže...
dedaa kaže...

A da? A to što dobijem npr. 7000 creditsa a popravci su me 7100?

Hvala ne, i netreba mi netko govoriti što bi trebao igrati, to što ti imaš Wittmanna na slici ne znači da si sad Tiger Ace.

Ja lijepo chillam sad na KV-u, kad bude vrijeme kupit cu opet tog VK-a i izgrindati 88 mm top. Nije nikakav moneymaker bez tog topa, stoga..

Ka što rekoh WoT nije igra za tebe.

Ja sam sa VK3601H radio preko 20000 credits bez problema i to bez premiuma.

Nije mi samo jasno kako možeš chilat sa stock KVom !????

P.S. sad vozim full upgrade King Tigera i imam preko 3000 borbi, pa mislim da ipak malo više znam o igri ;)

Majstore a to si radio na stock VK-u sa 75mm topom i prvim motorom?

Ako jesi svaka čast, divim ti se.

Ako si toliko credita dobivao na apgrejdanom VK-u onda posve normalno, samo što sam ja igrao na stocku.

Chilat itekako mogu kad me baci u partije di sam na vrhu liste, što se nikada nije dogodilo sa VK-om.

I preporučam ti da se ne petljaš u govorkanja kakva je igra za koga, užasno iritantno.

17 godina
protjeran
dedaa kaže...

Majstore a to si radio na stock VK-u sa 75mm topom i prvim motorom?

Ako jesi svaka čast, divim ti se.

Ako si toliko credita dobivao na apgrejdanom VK-u onda posve normalno, samo što sam ja igrao na stocku.

Chilat itekako mogu kad me baci u partije di sam na vrhu liste, što se nikada nije dogodilo sa VK-om.

I preporučam ti da se ne petljaš u govorkanja kakva je igra za koga, užasno iritantno.

KV stock je isto smeće od tenka ... zapravo svaki 'stock' tenk u igri je manjeviše smeće i zato ne znam zašto pljuješ po nečemu što nisi isprobao.

To zna nekad bit užasno iritantno ;)

P.S. u početku sa slabim topovim koristi HE municiju, nauči slabe točke svakog tenka i ne glumi Ramba.

Vjeruj mi bit će ti puno lakše i zabavnije igrat.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne kuzim odakle ti mislis da ja glumim ramba? Jesi me vidio kako igram ili?

KV stock definitivno nije smece kada te baci u partiju di si prakticki neranjiv na pola drugog tima, druga stvar kad te baci u partiju sa IS3 ili takvima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
dedaa kaže...

KV stock definitivno nije smece kada te baci u partiju di si prakticki neranjiv na pola drugog tima, druga stvar kad te baci u partiju sa IS3 ili takvima.

Stock KV pada od jednog Hetzera ili Marder II bez pardona i to pada bez opaljenog metka.

Po tvojoj priči se da zaključit, da nemaš baš živaca stajat na mjestu {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

A ono, na kampinovki gotovo uvijek stojim, i onom Himmelsdorfu.

Kako kad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
memulica kaže...
dedaa kaže...

Stock KV pada od jednog Hetzera ili Marder II bez pardona i to pada bez opaljenog metka.

I od SU-85. Svi zanemaruju ovaj TD, dok ja smatram da je najbolji u Tieru. KV odlazi u 2, možda 3 dobro smještena pogotka.

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan
h51ph kaže...

Ne znam jel bio kakav nerf, al u beti sam igro s VK3601 i tenk razvaljuje. Tenk koji mi je ostao u najboljem sjećanju od svih s kojima sam igro.

Kao što je netko reko na wot forumu, s kratkim 88 je kao mali tiger, dobro oklopljen, kad otključaš sve motore i solidno pokretan. Sjećam se da je top često bouncao, pogotovo s ruskih tenkova, al sa strane probijaš sve. Prati heavye pa kad naiđete na neprijatelja dok se oni bore s tvojim heavyima flankaj ih, neće ni skužit da si tu dok ne bude kasno.

Ja uvijek kada pratim hevyje mene prvog gađaju...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!
15 godina
The Unforgiven kaže...
memulica kaže...
dedaa kaže...

I od SU-85. Svi zanemaruju ovaj TD, dok ja smatram da je najbolji u Tieru. KV odlazi u 2, možda 3 dobro smještena pogotka.

SU 85 i SU 85b su meni najbolji u svojim tierima.Iako sam imao za SU 100,svejedno sam vozio 85-icu.Po meni,jako brz,dobar top.Sa njim,uvijek sam se naigravao...
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina
World of Tanks

Jedino mi je T-54 kao stock tenk bio odlican.

Neko rekao da je IS bolji od T29? {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ja uvijek kada pratim hevyje mene prvog gađaju...

Prati njihovu paljbu i kad vidiš da su pucali na heavy onda izviri iza njega tako da prvo on popije granatu a ti i rokneš dok reloadaju. Nemoj bit previše predvidljiv, kao medium se moraš kretati, izviruj malo s jedne, malo s druge strane, ako imaš priliku i zaklon probaj im doć sa strane ili iza leđa dok se oni zabavljaju heavyem. Imaš dobar oklop i HP tako da se ne trebaš bojat popit koju granatu ako to može pomoć ekipi, ali nemoj se umislit.

SU-85 sa 107mm mi je zasad najdraži ruski TD. Nadam se da će se to promijeniti kad nagrindam ISU sa BL-10 (trenutno SU-152, ostao jedino ISU za istražit).

potpisujem se
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav BOLT-ovci

Kako CW, kad ce koja regija?

Kakvi ste sa tenkovima?

Pozdrav iz RAGE Balcanians klana

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
World of Tanks

Recimo VK3001(DB) je pre super stock

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Pa Duche, nema te odavno :)

Mislim da smo jednu partiju igrali, da si me čak ti uništio :D

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma ja slabo gledam u kog pucam samo se ispricavam ako slucajno nisam pozdravio na pocetku bitke.

Ma i mi se patimo, imamo sad dosat tier 10 tenkova al nemos ti, ljudi na godisnjem, ovi no liferi pokrili cjelu mapu i mi samo grizemo po africi.

Nema srece dok se mi balkanci ne udruzimo i ne pokorimo onu cehoslovacku bagru

E da i malom hvala za thumbs down

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Eh Duche. Nema šanse da se balkanci ujedine. Jednostavno se uvijek provlači ne tako davna zbivanja, čak i na jednoj igri.

Kaj se tiče BOLTa, tenkovi su u storeu, i tam budu ostali još par mjeseci. Regija, vrlo vjerojatno nikad, osim kad i ako ubace ostatak svijeta, pa u prvom trenutku dokačimo koju.

Zapravo za CW i nemamo što razmišljati bar 3-4 mjeseca kako mi se čini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Duche kaže...

Ma i mi se patimo, imamo sad dosat tier 10 tenkova al nemos ti, ljudi na godisnjem, ovi no liferi pokrili cjelu mapu i mi samo grizemo po africi.

Nema srece dok se mi balkanci ne udruzimo i ne pokorimo onu cehoslovacku bagru

Evo, level 149 ekipa (14x tier10 i 1x tier 9) :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 20:53 (DrNasty).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pakao!!!

i kako je proslo? nemoj mi to raditi, sad me kopka sta je bilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Mislim da smo ovu izgubili tako što su nam capali bazu prije nego mi njima.

14 godina
Sorry na TD-nu. Krivo sam kliknu. Sorry.
15 godina
ja nisam
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo nabavih Ferdinanda,može netko tko ga je imao,da preporuči što da prvo istražujem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
Evo nabavih Ferdinanda,može netko tko ga je imao,da preporuči što da prvo istražujem

gusjenice,pa onda mozes stavit top sa panthera,motor pa njegov najbolji top i na kraju zadnji motor jer puno kosta(31k exp). PM me u igri na josip666 pa cemo klat skupa

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 3:24 (Zaja).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram se pohvalit medaljom koju sam dobio neki dan :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Koji su to debili, već 5 put dobivam Emailod WoT-a "It appears you have forgotten to finish the payment you initiated on 2011. lipanj 21 on the website: www.worldoftanks.eu/."

prvi put sam zabunom izabrao opciju koja nije PayPal a nakon toga sam uredno platio paypalom...i još uvijek me spamaju, "If you have already completed your payment and this message just overlaps, please disregard this email."

najbolje napraviti spam filtar

0 0 hvala 0
15 godina

gusjenice - top - motor.............

sa 12,8 ferdi se pretvara u zvjer, ali gusjenice su ipak prve na redu....... da se bar možeš okrećat na mistu..........

ferdi je dobar jer se može koristit i za obranu i za napad (u pomanjkanju aktivnih teškaša)....

ja sam sa njim dosta puta i capa bazu dok su naši midijumi kampali po grmlju.......

još sam ih i zajebava da je ferdi t54 za njih........

hacenanug
17 godina
neaktivan
World of Tanks

me ferdi okida sve sa 128 mm topom.malo spor ali naviknes.odlican za obranu i napad.med te mogu lako naguzit sto mi se desilo par puta pa sam poludio jer ne mogu nista.odlican armor, mozes pretrpit par teskih udaraca koje bi druge tenkove one shotale.obavezno stavit spaller line

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 12:06 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ovakve partije stvarno nemaju smisla...trebaju nešto poduzeti u vezi toga..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!

2 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

@Ziga - ma i ja dobijam stalno te email-ove, dosadni su.

A pogledajte ovog balansa

0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

me ferdi okida sve sa 128 mm topom.malo spor ali naviknes.odlican za obranu i napad.med te mogu lako naguzit sto mi se desilo par puta pa sam poludio jer ne mogu nista.odlican armor, mozes pretrpit par teskih udaraca koje bi druge tenkove one shotale.obavezno stavit spaller line

nemoj mi ništa pričat.......

kad ostaneš sam i medijumi te uvate u đir......... najrađe bi aktivira samouništenje.........

totalno poniženje kako te guze..... a ti se očajnički vrtiš, a nemožeš ništa........

zato ja....  ako protivnik aktivno napada..... prvo rješavam medijume da me ne naguze........

a opet ima preglupih vozača medijuma....... koji ne uspiju (ne znaju) izmanevrirat oko tebe, pa ih lako skineš.........

jednom sam osta zadnji živ, a protivnik sa 4 medijuma....... umisto da me napadnu na juriš (možda bi jednog uspio ubit) oni su dolazili jedan po jedan i izvirivali iza stijene........

naravno da je završilo pobjedom i top gun medaljom........

hacenanug
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice