- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel netko napravio preorder? Zanima me gdje ima najeftnije za kupiti? Alternative poput g2play ili slično.
Ja sam uzeo odmah kada su omogućili preorder na GMG-u, taman je u to vrijeme bio i kod za popust od 20%.
Iako imam preorder i pristup beti ne igram baš betu, ne želim si kvariti doživljaj kada igra izađe. Jednostavno nisam jedan od onih koji mora biti prvi na max levelu i zato se sada ulogam u betu samo zbog onih darova što će se dobiti za sudjelovanje u beti. Inače kada sam se jučer ulogao iznenadio sam se, stvarno su dobrano promijenili UI. Nekako mi je sada malo ugodniji oku, iako sada nemam pojma kako equipati cosmetic iteme. Iako imaju još posla za odraditi, još uvijek naletim na mobove/NPC-e koji lete u zraku ili su pod zemljom skriveni, nadam se da će sve stići i da neće biti gamebreaking bugova kao što ih trenutno ima u ESO koliko sam vidio u vijestima na netu.
Probao sma betu ovaj vikend i malo sam razocaran, nisam previse citao o igri prije nego sam probao, znao sam da se desava na nekom planetu kojeg zele prisvojiti dvije frakcije i nadao se da ce to biti jedan veliki open world sandbox planet kad tamo mape, koje bas i nisu nesto velike. Igra mi je nekako spoj wowa i gw, svijet je preslika od wowa s drugim skinovima, a gw2 jer je combat dosta slican. Igra je tehnicki solidno uradjena, fps dobar, beta je bila na us serverima i lag se nije bas nesto osjetio sto je za svaku pohvalu. Izlevelao sam se do desetog lvl i znam da je tesko govoriti o mmou iz te perspektive, ali jedna od stvari koja mi se ne svidja je i to sto te igra stalno bombardira sadrzajem, nekakvim eventovima i to, dobro je da igra ima sadrzaja, ali previse je nekako nakaradno. Da je ova igra igra izasla prije 4-5 godina bila bi killer, ovako to ce biti jos jedan od mmo, koji je po meni vec outdated, nesto slicno kao i ESO, kojeg sam kupio i nemam vremena za njega, ali cu tamo svakako izlevelati lika, ako nista jer sam igrao zadnja 3 TESa pa da vidim iz znatizelje taj svijet iz drugog kuta .
Igra nije losa i imati ce svoju publiku, ali nije to ono sto covjek ocekuje u 2014. i sto bih mogao igrati iducih 4-5 godina, i jos jedna stvar, nekako mi je iritantno kako se igra i previse trudi da bude cool*...
Probao sma betu ovaj vikend i malo sam razocaran, nisam previse citao o igri prije nego sam probao, znao sam da se desava na nekom planetu kojeg zele prisvojiti dvije frakcije i nadao se da ce to biti jedan veliki open world sandbox planet kad tamo mape, koje bas i nisu nesto velike. Igra mi je nekako spoj wowa i gw, svijet je preslika od wowa s drugim skinovima, a gw2 jer je combat dosta slican. Igra je tehnicki solidno uradjena, fps dobar, beta je bila na us serverima i lag se nije bas nesto osjetio sto je za svaku pohvalu. Izlevelao sam se do desetog lvl i znam da je tesko govoriti o mmou iz te perspektive, ali jedna od stvari koja mi se ne svidja je i to sto te igra stalno bombardira sadrzajem, nekakvim eventovima i to, dobro je da igra ima sadrzaja, ali previse je nekako nakaradno. Da je ova igra igra izasla prije 4-5 godina bila bi killer, ovako to ce biti jos jedan od mmo, koji je po meni vec outdated, nesto slicno kao i ESO, kojeg sam kupio i nemam vremena za njega, ali cu tamo svakako izlevelati lika, ako nista jer sam igrao zadnja 3 TESa pa da vidim iz znatizelje taj svijet iz drugog kuta .
Igra nije losa i imati ce svoju publiku, ali nije to ono sto covjek ocekuje u 2014. i sto bih mogao igrati iducih 4-5 godina, i jos jedna stvar, nekako mi je iritantno kako se igra i previse trudi da bude cool*...
Slažem se s tobom da te igra bombardira sadržajima i da se malo previše trudi biti cool.
Ali da mape nisu velike, to se ne bih složio. Pa samo prva mapa je veća od bilo koje početne mape u nekom MMO-u.
Isto tako, igra nema veze sa GW2. Niti je fantasty okruženje, combat nije ni sličan (tab-target vs. action combat telegrafi), a za ostalo da ni ne pričam (holy trinity, crafting itd.)
Ne znam što "čovjek očekuje u 2014."?
I ja bih isto nešto novo i neviđeno, ali teško da ću vidjeti nešto što do sada nisam vidio, jer sam gaming veteran i igram se od 1984. i C64. Vjerojatno neću ni imati previše vremena za Wildstar, a od novih MMO igara bit će zgodno vidjeti kako će ispasti Destiny i The Division na PS4.
Pozz.
Prvih 10 lvla,ok igra nista posebno,ali poslije je sve zabavnija bila.
Ljudi koji igraju closed bete vec dugo kazu da poslije 35-40lvla jos bolja postane,to ne znam jer samo ove vikend bete igram ali eto za nadati se.
Jel ima ekipe koja je vec napravila pre-order ? Ima na kinguinu za kojih 240kn...
Privlaci me igra jer je WoW štih... ekipa koja igra Betu jel ce ovo biti vrijedno igranja ?
Sve ovisi sto trazis od igre. Preorderaj ako te zanima, ima od 30€ na vise po netu, samo ako malo potrazis.
Ja sam imao dvojake osjecaje prema igri. Prvo ta cartoonish grafika mi je losa, ali naviknes se brzo na nju kad isprobas igru. Nije ruzna, WoW-asta je, ali privlacna. Meni su draze realisticne scene, ali nije mi ovo los kompromis kad vidis ostatak igre.
Vise volim fantasy igre od ove wild west/space mmo tematike, ali to je stvar osobnog ukusa.
Onda imas izvrstan combat, izvrstan pvp, odlicne klase i rase, pathove, crafting, bolesne dungeone, adventure mode , raidove, petove, housing, war plotove, svasta nesto.
Ako te ne odbije mjesecna pretplata, volis ovakav stil MMO-a, pogledaj si informacije na wildstar stranici, pokoji ingame filmic, pa ce ti sve biti jasnije.
Wildstar vidim ima i shemu da be moras pravu lovu rokat, nego ingame mozes gametime kupit, sad sve ovisi kakva ce biti cijena.
Budem jos razmislio pa cu vidit, stoji mi na preorderu watch dogs ali me vuce da ga otkazem i uzmem wildstar...

Ha... ne znam, tu ti nitko ne moze pomoc. Od nagovaranja ljudi da igraju nesto nema nicega... Svak zna sto voli sto ne i sto zeli placat, a sto ne. Watch dogs bi trebao biti odlican, mislim da ce i wildstar bit. ali toliko su to razlicite igre... Morat ces sam prosudit.
Imas devspeak na wildstaru, pogledaj to malo, tamo je sve bitno u igri predstavljeno na zabavan nacin, ali dovoljno da znas o cemu se radi:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4Yt7jkWoyvmmnQIbaIEOR_AY-smwRt1l
Wildstar vidim ima i shemu da be moras pravu lovu rokat, nego ingame mozes gametime kupit, sad sve ovisi kakva ce biti cijena.
Budem jos razmislio pa cu vidit, stoji mi na preorderu watch dogs ali me vuce da ga otkazem i uzmem wildstar...
Ako nisi veliki zaljubljenik u MMORPG-ove, a možeš uzeti samo jednu od te 2 igre, ja ti preporučam da uzmeš Watch Dogs-e.
Siguran sam da je Wildstar odlična igra, ali prvih mjesec-dva od launcha sigurno će biti ludnica, kao i u svakom MMO-u. Početne zone krcate ljudima, bugovi, crashevi servera, emergency patch baš kada imaš vremena za igranje itd.
Uzmeš Watch Dogs, odigraš ga do kraja za mjesec-dva i prodaš ga. Nakon toga uzmeš Wildstar taman kad malo popeglaju sve probleme i uživaš.
Ja sam ofkors napravio Wildstar pre-purchase jer volim taj osjećaj uletiti prvi dan na server kada kreće novi MMO. Ima nešto posebno u tome, možda malo i mazohizma.
Ako nisi veliki zaljubljenik u MMORPG-ove, a možeš uzeti samo jednu od te 2 igre, ja ti preporučam da uzmeš Watch Dogs-e.
Siguran sam da je Wildstar odlična igra, ali prvih mjesec-dva od launcha sigurno će biti ludnica, kao i u svakom MMO-u. Početne zone krcate ljudima, bugovi, crashevi servera, emergency patch baš kada imaš vremena za igranje itd.
Uzmeš Watch Dogs, odigraš ga do kraja za mjesec-dva i prodaš ga. Nakon toga uzmeš Wildstar taman kad malo popeglaju sve probleme i uživaš.
Ja sam ofkors napravio Wildstar pre-purchase jer volim taj osjećaj uletiti prvi dan na server kada kreće novi MMO. Ima nešto posebno u tome, možda malo i mazohizma.
Ma ne mogu prodat watch dogs kad mi je bindan na acc gdje je BF4, FIFA i ostalo.
Ma bas zato bi i ja htio uzeti Wilstar odmah da krenem od Day-one, a ne da krenem mjesec, dva kasnije i onda moram loviti ostale.
Ako uspijem prodati WoW i D3 account onda cu uzeti wildstar sigurno.
GMG - 25% - GMG025-EASTER-024HRS
Sta moram odmah uzeti jos 30 dana subscriptiona ako sam sve jedno dobio 30 dana gratis ? - Aha, to oni kao da ''osiguraju'' da jadan ne zaboravim da moram kupiti mjesec dana ali tek ce se naplatit kasnije... ok, skuzio :D
Sta moram odmah uzeti jos 30 dana subscriptiona ako sam sve jedno dobio 30 dana gratis ? - Aha, to oni kao da ''osiguraju'' da jadan ne zaboravim da moram kupiti mjesec dana ali tek ce se naplatit kasnije... ok, skuzio :D
Da. Ja sam odmah nakon upisa obrisao svoje kartične podatke, tako da mi ne mogu ništa naplatiti po isteku prvih mjesec dana.
Taman poslije ove uboge mature pred faks se ispucat :)

Da, to je kao fora neka svim MMORPG igrama od pamtivjeka subscriptiona... ili kreditna/debitna ili slijedeci kod - nema smisla da ti samo poklone tih 30 dana.
Jbg, zato stavis kreditnu i obrises odmah, ili naprosto das neku izmisljenu kreditnu sa fake name generatora, pa ako se ipak odlucis igrat dalje promijenis podatke.
ne znam sto reci, ja sam isto protiv toga i smeta me to.
thx ali vec iskoristen cini se.Ima netko jos mozda koji kod?
btw,koja klasa vam se svida , tj s kojom namjeravat igrat kad izade igrica?
Yo ekipa!!!
Već duže vrijeme pratim Wildstar i nekako mi miriše da ću se ubacit u novi MMo svijet. Nakon skoro godinu dana čekanja Za betu danas mi je stigao prvi ključ. Btw ne znam da li se možda planira neki Hrvatski guild? Ako postoji takva opcija javite mi da znam i ako nije tajna koliko već ima zainteresiranih igraća ... volim igrati igru bez naprezanja što je pjesnik želio reći na nekom čudnom slengu...hvala.
I ja dobio key :)
Yo ekipa!!!
Već duže vrijeme pratim Wildstar i nekako mi miriše da ću se ubacit u novi MMo svijet. Nakon skoro godinu dana čekanja Za betu danas mi je stigao prvi ključ. Btw ne znam da li se možda planira neki Hrvatski guild? Ako postoji takva opcija javite mi da znam i ako nije tajna koliko već ima zainteresiranih igraća ... volim igrati igru bez naprezanja što je pjesnik želio reći na nekom čudnom slengu...hvala.
Do sada mi se nista nije svidalo, krenuo sam u GW2 i na kraju je ispalo da end game nije nesto.
Ovdje je ekipa iz blizzarda.... moze bit da su to sklepali i napravili u stihu WoW.a Vanille. Ako jesu mislim da su pogodili sa igrom. Ceka se 6mj da se vidi to u full.u.
Yo ekipa!!!
Do sada mi se nista nije svidalo, krenuo sam u GW2 i na kraju je ispalo da end game nije nesto.
Ovdje je ekipa iz blizzarda.... moze bit da su to sklepali i napravili u stihu WoW.a Vanille. Ako jesu mislim da su pogodili sa igrom. Ceka se 6mj da se vidi to u full.u.
Igra je napravljena da bude teška i samim time imet ćete što za raditi u endgame-u. Hard Core gilde testiraju end game i čitao sam negdje da su wajpali 58 puta u heroic dungeonu u jednom navratu. A to su ljudi koji praktički igraju igre za novac.
Isto tako, neke stvari možete raditi tek kad dođete na max level: Raidovi, veteran (heroic) dungeoni i PVP Warplots, a da bi išli u raid ili neki heroic dungeon, treba prvo odraditi attunemente.
Ok ... bilo je vrijeme da se nešto napravi po sistemu skilla igraća, a ne tko ima više sreće...znam da je ekipa iz WOW-a kojeg sam igrao 5-6 god još od vanile kad je i bio najbolji. Sve kasnije što je dolazilo mirisalo je na s....nje. BTW niste mi još odgovorili pa pretpostavljam da nema ništa još u planu za neki dogovor oko organizacije za guild.
nisam dugo igrao betu pa me zanima dali su sta optimizirali jer zadnji put kada sam igrao na srednjim postvakama bio mi je fps od 20-30(pc pod moj pc)?
nisam dugo igrao betu ma me zanima dali su sta optimizirali jer zadnji put kada sam igrao na srednjim postvakama mi je bio fps od 20-30(pc pod moj pc)?
Spominjale su se neke optimizacije, ali to još uvijek ovisi od kompa do kompa.
Meni na najjačem PC-u igra u prvoj zoni (ne tutorial zoni) daje oko 45-50 fps-a, sve na max.
Međutim, koliko god optimizirali igru, mislim da ju tvoj CPU neće moće tjerati na zadovoljavajućoj razini. To je boljka svih MMO-a da su teški za CPU.
Ja ju guram na 30-55 fps sa (jako rijetkim dropovima na 30). starting area je zadnji put kad sam gledao bio katastrofalno optimiziran pa je to tamo padalo na 18 fps.
Govorim o maksimalnim ili gotovo maksimalnim postavkama na 1920*1200 i maksimalnim zoom out - ako ovako ostane necu se uopce zaliti.
Veci problem su bugovi koji iz vikenda u vikend nestaju pa se vracaju - mobovi koji lete zrakom, pa ne lete, pa opet lete. nije problem cest, ali desio sa sa nekim NPC-ovima do kojih nisam mogao, uglavnom guardovima, pa je stvar vise estetske prirode, ali i sa jednim merchantom i jednim quest NPC-om sa kojim onda nisam mogao pricati.
Jos mjesec i trebalo bi sve biti ispravljeno, nadam se da ce barem velika vecina bit.
Dobio sam direktno od wildstara e.mail sa beta keyem za US i EU server. Posto sam preorder napravio jel meni treba taj key ili ga slobodno ovdje naljepim ?