We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (III)

poruka: 248
|
čitano: 25.509
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: We are FIFA 14 - BUG Online Tournament (III)
Stinsfire kaže...

Je li mogu finalisti post-ak ekipe. Bas me zanima sa kakvim igracima igrate  {#}

Neuer, Pisczek - TOTS Toprak - TOTS Sokratis - Alaba, Schweinsteigre, Robben - Reus, TOTS Firmino, TOTS Mandzukis - Lewandowski. 

4-1-2-1-2 sa RM i LM.

Cestitam Zvonetu na pobjedu, jednostavno sam prosli turnir imao odgovor na njegov fin polagan nogomet, ovaj puta nisam imao i dobio me je. Prva tekma je bila gust, pogreske i sa jedne i druge strane. Ali u drugoj je otisla voda na njegov mlin strpo mi 3 komada i ja sam ispalio i u 75-80 izaso van ( nakon pusione sa PS3 nisam imo zivaca vise :D ) 

Volim igrati sa Zvonetom jer onda FUT ne izgleda kao full arkada nego je bas nadmudrivanje.

GG 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

Hvala Anchoru još jednom na uloženom trudu i organizaciji, kao i sponzoru Encyanixu koji je omogućio ovaj turnir na prvom mjestu. Hvala i svima koji su sudjelovali na samom turniru, posebno Simeku, Antiljanu i Mrkvijunioru na super zanimljivim utakmicama, nijanse su zbilja odlučivale...

Evo i ekipa koje sam rotirao tokom turnira:

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=eOLaOR9tnLbeX:pc

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ilCzcWBsnLbeW:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja i dalje čekam da me mislavmaric doda :D 

0 0 hvala 0
15 godina
antiljano27 kaže...

tu sam

13 godina
neaktivan
intelpro kaže...
antiljano27 kaže...

tu sam

Ja moram taman ić sad, budemo se onda dog za tekmu sutra/najkasnije prekosutra

13 godina
neaktivan

antiljano27 6-1 mislavmaric7

Sad nismo sigurni igraju li se dvije ili jedna tekma? Svaki put do sada je bila jedna tekma za finale i jedna za 3. mjesto :D

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Sad nismo sigurni igraju li se dvije ili jedna tekma? Svaki put do sada je bila jedna tekma za finale i jedna za 3. mjesto :D

Jedna tekma!

13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
antiljano27 kaže...

Jedna tekma!

Onda je to to. Čestitke dečkima na 1. i 2. mjestu i zahvale majstorskom organizatoru, anchormanu! 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice