Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 321.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ma neka oni to malo popeglaju i uopće ne sumnajm da ću krenut u osvjaanje europe... Čaval tu, vida tamo, čekićem vamo i nešto će biti..

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neznam jel se vama sta popravilo, ali meni minimalno, FPS je i dalje jako los(makar ima nekog poboljsanja), igram na High/VeryHigh/Ultra(izmijesano) AA je trenutno ugasen, makar nema nikakve razlike izmedu On/Off u FPSu, ja sam se nadao nekom velikom poboljsanju :(

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li je netko naletio na info kad se planira rollout novog patcha?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
Maddog_HR kaže...

da li je netko naletio na info kad se planira rollout novog patcha?

Patch 3 bi trebo doc slijedeci tjedan, cini mi se da sam na PC Gameru procito.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 17:50 (AsAsiN).
16 godina

A kad  ovaj beta ide u full? Sutra?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

A kad  ovaj beta ide u full? Sutra?

Wut? Cek ja sam mislio da je danas izaso, jel sam vidio da mi se na Steamu nes za Rome skidalo, bas zato sam se i cudio kak nema napredka, onda molim moderatora da makne ovaj predzadnji post, jel sam mislio da je Patch 2 releasan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 17:56 (AsAsiN).
12 godina
protjeran

Rimsko carstvo nikad nije brže propalo.

1 4 hvala 0
16 godina

Možda ja griješim jer meni ništa nije skidalo pošto sam imao betu.mislio sam da če ponovo skiut  puni peč ali očito onda nisu ništa mjenjali od bete

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Možda ja griješim jer meni ništa nije skidalo pošto sam imao betu.mislio sam da če ponovo skiut  puni peč ali očito onda nisu ništa mjenjali od bete

Neznam, sad sam zbunjen, na sluzbenoj stranici pise da je Patch 2 jos u BETI(odnosno nije LIVE), a stranicu prije fila je napisao da je patch 2 izaso i onda sam na steamu prebacio s patch2beta na Opt out of all beta programs i nes mi se skidalo :S i uso sam u igru al nikakvog napretka nema, tak da mi se mozda, onda skino onaj stari patch ponovno il tak nes.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 18:03 (AsAsiN).
15 godina
AsAsiN kaže...
Kill Frenzy kaže...

Neznam, sad sam zbunjen, na sluzbenoj stranici pise da je Patch 2 jos u BETI(odnosno nije LIVE), a stranicu prije fila je napisao da je patch 2 izaso i onda sam na steamu prebacio s patch2beta na Opt out of all beta programs i nes mi se skidalo :S i uso sam u igru al nikakvog napretka nema, tak da mi se mozda, onda skino onaj stari patch ponovno il tak nes.

Ne, ja sam pitao, oe koji su probali ili vidjeli, tj. koji su patch logs, tj. changelog.

Nisam ja znao u kojem je stadiju patch :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
AsAsiN kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ne, ja sam pitao, oe koji su probali ili vidjeli, tj. koji su patch logs, tj. changelog.

Nisam ja znao u kojem je stadiju patch :)

Aha, ok, kad sam vidio da si napisao patch 2 je vani, mislio sam da je full verzija vec vani, onda nis, cekamo sutra full verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 18:08 (AsAsiN).
15 godina
neaktivan

http://www.pcgamer.com/2013/09/16/total-war-rome-2/ da ipak nije doso, cekamo onda sutra, bas me zanima oce bit ovak kak najavljuju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Nego cujem da pripremaju dlc koji donose seleukide kao igrivu naciju. Koje debilne dlc-ove izbacuju, kad se sjetim prije bi samo otisa u dsrc factions i prebacio neigrive frakcije u igrive. Svatko je moga moddat rome 1, bilo je brdo moddova, kako losih amaterskih tako i dobrih. Danas je odnos prema kupcu i comunity-u katastrofa.

play2much
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Dvije odlične teme za početnike, ali i za bolje razumjevanje samog Rome II naslova...

Beginner's Guide by Dark Side

Official Rome2 FAQ Thread

Detaljnije o Agentima i njihovim mogučnostima:

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 0:39 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
fanaticni gejmer kaže...

Nego cujem da pripremaju dlc koji donose seleukide kao igrivu naciju. Koje debilne dlc-ove izbacuju, kad se sjetim prije bi samo otisa u dsrc factions i prebacio neigrive frakcije u igrive. Svatko je moga moddat rome 1, bilo je brdo moddova, kako losih amaterskih tako i dobrih. Danas je odnos prema kupcu i comunity-u katastrofa.

Pa Seleucidi će doći kao besplatni DLC(čitaj kraj uvoda u frakciju), a eventualne daljnje paid frakcije ne mislimo uzimati ja i frend (eventualno dolaze u obzir dok će biti nekvi veliki sale za ~75% off, ako će frakcije biti dobre), samo punokrvne ekspanzije kao što je bio fall of the samurai za Shogun 2. Neka izbace samo Steam workshop support kao za Shogun 2 i onda će se na veliko moddati...

I da, sa ovim beta 2 patchem je primjetan dosta veliki napredak AIa u campaign mapi, ali je u bitkama i dalje glup ko top. Za par patcheva će možda biti i nekakav izazov, ali zasad se isplati boriti samo ako je autoresolve puno veći gubitak od vođenja bitke.

Potemkinhr#2800
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:19 (p0temk1n).
17 godina

Probati obavezno Lines of Battle: Rome 2

Features:
-Units are slower
-Fatigue has a slightly faster onset, and brings more of a malus
.-Melee is prolonged and tiring, and will not end after 5 minutes of combat.
-Units will hold the line much better, less blobs, more discipline.
-Morale is reworked, units still aren't lead by Gerard Butler or anything, but morale should be more dynamic.
-Romans have been bludgeoned with a nerf bat, eg: Hastati no longer have stats comparable to other factions elite units.
-Transports also taken out back and bludgeoned to death with the same bat.
-Three Versions included with various sizes: vanilla sizes are self explanatory, Moderate sizes are 1.5x and Large are 2x.
-Less difference in heights for units.
-Less dirt thrown up, and some impacts should have no dust. May increase performance, also looks better.
-Various and assorted balance and game fixes to make the game more enjoyable from my perspective.

To plus Patch 2 beta... {#}

"I just want to give a shout out for this mod. Thank you for putting it together.
I just finished the best battle I have had in Rome 2 since I bought it. It was street to street urban combat inside the walls, just brilliant. No 'blobbing' at all, my lines held as best they could and eventually the enemy broke after we had fought all the way to the center of the city. My Spartans certainly lived up to their reputation, it was vicious close combat the whole way.
Nice work. The whole thing lasted for around 40 minutes or so once we had breached.
I am definitely going to start a new campaign with this mod under the hood."

EDIT: Mod manager mi nije radio dok ga nisam prebacio u igrin glavni direktorij; dakle skinuti Rome II Mod Manager, iz rara sve prebaciti u Rome II direktorij te navesti prema datoteci gdje se nalazi Rome II.exe.

Nakon toga Line of Battle mod prebactiti u data folder, pokrenuti RMM te ga čekirat i preko njega pokrenuti igru...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 22:54 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 3
17 godina

Malo dojmova sa Patchom 2 Beta te Lines of Battle: Rome 2 modom...

Dakle, krenuta kampanja na Legendary sa Spartom...

Odmah objavljujem rat najjužnijem djeluje provincije te svu vojsku sa špijunom šaljem na otok; nakon sljedećeg turna oni mi nude mirovni sporazum uz palćanje što prihvaćam no opet im objavljujem rat nakon pta sam pokupio lovu...

U to vrijeme sa sjever dalazi Epirus sa kojim sam u ratu te mi opkoljuje grad

U isto to vrijeme Makedonija biva napadnuta te im radi Alliancea prihvaća pomoć u obrani..

Vraćam jedinice sa juga da obranim grad te kada sam ih poslao nazad neprijatelj me dočekuje sa jačom vojskom pošto sam neke ostavio u glavnom gradu i u međuvremenu traže 3000 zlatnika da im ja platim za prestanak ratovanja..

Nemoćan sam u bitci te nakon dvanaestminutne, (do sada mi nijedna bitka nije trajala duže od šest minuta) borbe dižem bjelu zastavu i bježim

Prije sam testirajući malo igru sa Spartom počimao dva puta i odigrao nekih cca 15/20 turnova i ovoliko akcije kao u ovih cca pet turnova nije bio cijelo to vrijeme skupa; da ne spominjem kampanju sa Icenima od 40+ turnova u kojoj sam sa dva bataljuna gazio njih deset te ama baš nikakve diplomatske komunikacije sa AIem; ali baš nikakave, šta god ja nudim oni nisu htjeli, oni meni nisu nudili ništa tih 40 turnova...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 1:02 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina

Ima odličnih modova a igra ne tako davno izašla.

Vidim da se mnogi tuže ako im general brzo otegne papke, imate mod za dva ili četiri đira po jednoj godini na TW forumu.

Evo vam i link na Dropbox ako vam se neda tražit po TW forumu, nekad zna štekat forum.

File se nalazi u "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Total War Rome II\data\campaigns\main_rome" samo kopirat tamo.

PS. Prije kopiranja tog filea napravite backup starog.

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Dali se treba isključiti iz bete da bi steam mogao instalirati full patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Da to i mene zanima. Dal novi patch pregazi betu ili u postavkama treba vratiti na staro? I taj novi patch je planiran za danas?

17 godina
Sova kaže...
Tsar kaže...

Da to i mene zanima. Dal novi patch pregazi betu ili u postavkama treba vratiti na staro? I taj novi patch je planiran za danas?

Ako ništa ne promijene u običnoj verziji u odnosu na beta patch isti samo promijeni oznaku verzije (ništa ne skine) i odjavi se iz postojeće Steam bete. Za svaki novi beta patch se treba obavezno ponovno prijavljivati u opcijama igre.

Potemkinhr#2800
17 godina

evo info od CA što se tiče zakrpe i njezine beta inačice

Q:  Originally Posted by airborneguy
      Do we have to opt out of the 2.0 beta before the patch can be installed?

A:  You do not, as you've already download the patch ahead of everyone.

-Will CA

Po ovom se da zaključit da nema razlike između beta i sad live zakrpe.

Tako da vam može ostat na beti bez problema ili do sljedeće bete (Patch 3.0).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Peč official je skinut i nema mi nikakve razlike na mapi.lag fest i dalje i tim da se i teksture sporije loadaju

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

mislim da je krenuo rollout, povuklo mi nesto 71mb

2 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Peč official je skinut i nema mi nikakve razlike na mapi.lag fest i dalje i tim da se i teksture sporije loadaju

Nemam problema na mapi sa teksturama i lagom... Very High/Ultra detalji, 1080p...

17 godina
odjavljen

Meni nema velike razlike, ali nisam ni imao problema pa... Nije glatko kao Shogun 2, mislim, ali i bolje izgleda...

edit: fraps kaže 60 fps bez promjena...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:47 (Tonči).
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i ja sam skinul patch 2, igra i dalje steka previse, s obzirom na to sta su sve obecavali s tim patchem, razocaran sam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:02 (AsAsiN).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Nemam problema na mapi sa teksturama i lagom... Very High/Ultra detalji, 1080p...

Pogledam tvoj pc, asasinov i od nekih drugih i lako se da zaključit da vi koji imate nvidiu nemate problema a mi sa ati imamo problema.dakle čeka se peč ili driveri {#}

o tome je bilo govora i na twcentru i ostalim forumima

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 16:45 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan

Evo meni igra super radi na med-high detaljima na 1920x1080 rezi. A nemam jaku grafičku, puno pomaže to šta igra konačno voli moj procesor.

Empire, Napoleon, Shogun II mi nisu iskorištavali procesor ko rome. Zato mi rome još i najbolje radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice