Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 321.062
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

To sam i ja skuzio.Mrzi amd.I kartice i procesore.

EDIT:

Dakle nakon restarta steama i nove kampanje mogu reći da turn ai-a traje par sekundi,fps na karti je nešto bolji ali nema toliko laga kao prije(prije i uz ok fps je lagalo).Jedino masovno štekanje kreće kada odaberete generala tj vojsku na karti.One kreće lag fest :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 19:25 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
Kill Frenzy kaže...

To sam i ja skuzio.Mrzi amd.I kartice i procesore

Moguce, makar mi to bas nije jasno s obzirom da je Shogun 2 bio super na Radeonima, e da ugasi AA i Depth of Field, igra ce ti bolje radit.

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 19:23 (AsAsiN).
16 godina

Nema šanse da ugasim AA u strategiji.Nisam bezveze dao 3000 kuna za graficku{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nema šanse da ugasim AA u strategiji.Nisam bezveze dao 3000 kuna za graficku{#}

Jbg onda cekaj jos patcheva, kad si dao 3000kn?

16 godina

Kad je izašla.

Jel vam se dogodi da fps padne ne 1,2 i onda se opet povisi

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kad je izašla.

Jel vam se dogodi da fps padne ne 1,2 i onda se opet povisi

Aha ok, meni nikad ne padne tak nisko, vecinom je na 30FPSa tu i tam padne na 25, al sve u svemu ima nekog napredka, bar se meni tak cini, al trebat ce jos 1-2 Patcha da se to sredi, bar donekle.

Al zanimljivo je kak mi u benchmarku igra na ultra radi na 60FPSa, a na kampanji FPS pada na 30 cak i manje nekad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 19:53 (AsAsiN).
14 godina
neaktivan

Ovako, Igram sa Galima, i sad kada idem siegeat protivnicki grad, udjem lipo u bitku, i sad njihov grad ima sa strane ulaze (zidine i vrata u sredini) i poredam ja lijepo na obe strane svoju armiju, al evo sta se dogadja. Naredim ovima sa macevima itd. da krecu na vrata zidina, a ovima sto bacaju koplja itd, da bacaju na ove sto su na zidinama i bacaju svoja koplja na moje vojnike. Bit je ta, sta kad naredim da se sruse vrata, moj infantry dodje skoro do njih, i pocnu bjezat od koplja itd.. nez sta da napravim i kako da probijem se kroz te zidine.... nek neko da dobru taktiku po mogucnosti hahaha :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
War machines!
Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
War machines!

katapulti su mi sa prednje strane grada, a naprid grada su mala brda itd.

15 godina
neaktivan

katapulte na brda(provjeri domet i smjer napada katapulta) pješadija na sigurnu udaljenost da izbjegne napad sa zidina zatim napad na zidine katapultima da ih razbiješ i srušiš, zatim tornjeve srušit da ti ne gađaju vojsku dok prilazi otvoru i ako ostane streljiva u katapultima malo zapaljivo na neprijatelja da ga prorediš, a tek tada juriš sa vojskom kroz probijene zidine i makljaža.

17 godina

Orpobao sam patch, za sad vrlo dobar.

Đirevi puno brži, srećem dosta neprijateljske vojske po dva puna stacka...mada još uvijek ja moram objavljivati rat (i dalje izgleda dosta pasivan AI).

Uglavnom malo je veći izazov i dosta je borbi sa dvostruko nadmoćnijim neprijateljem, sad je već zabavno. :)

Još samo da se pozabave sa AI na ratnom polju (kako na otvorenom tako i u siege bitkama), i dalje nije problem dobit 2x veću vojsku ali ako nastave ovakve zakrpe izbacivat sve će doć na svoje.

Sad odo spavat, nastavak isprobavanja patcha sutra. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Vakaka kaže...

Orpobao sam patch, za sad vrlo dobar.

Đirevi puno brži, srećem dosta neprijateljske vojske po dva puna stacka...mada još uvijek ja moram objavljivati rat (i dalje izgleda dosta pasivan AI).

Uglavnom malo je veći izazov i dosta je borbi sa dvostruko nadmoćnijim neprijateljem, sad je već zabavno. :)

Još samo da se pozabave sa AI na ratnom polju (kako na otvorenom tako i u siege bitkama), i dalje nije problem dobit 2x veću vojsku ali ako nastave ovakve zakrpe izbacivat sve će doć na svoje.

Sad odo spavat, nastavak isprobavanja patcha sutra. :)

naravno da ce doci na svoje, samo triba malo vrimena. To sta hype populacija mora igrat igru day 1 jer ocito misle da ce nakon tjedan dana igra bit automatsk izbrisana ili sta vec je prica za sebe.

12 godina
neaktivan

kakva hype populacija? što je tebi?

platio igru 360 kn. želim da radi kao urica za te novce, što bi i trebala na mom PC-u, osim ako su 3770k i GTX 670 odjedno trash komponente.

ostalom CA nije firma od jučer i postali su prepohlepni, nisu u stanju dovesti igru u red niti je izdati kako spada, a DLC-eove prodaju sakom i kapom za ovoliko ili onoliko dolara, dogovoreno sve pred 7 mjeseci prije izlaska igre, o cemu pricamo?

onda neka izdaju priopcenje, "naivičine, igra je trenutno shit, čekajte 2-3-4-5 mjeseci da je skrpamo pa igrajte, hvala na kupovini i bok."

ne kuzim flegme poput tebe, naravno ako si kupio igru.

kuku lele

7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Abomb kaže...

naravno da ce doci na svoje, samo triba malo vrimena. To sta hype populacija mora igrat igru day 1 jer ocito misle da ce nakon tjedan dana igra bit automatsk izbrisana ili sta vec je prica za sebe.

Pa kad nemaju što radit po cijele dane, nego igrat...

13 godina
Tonči kaže...
Abomb kaže...

Pa kad nemaju što radit po cijele dane, nego igrat...

mozes na to tako gledati ili npr sa stajalista nekog tko crnci na poslu cijeli dan, tj j*bu ga u mozak na dnevnoj bazi, i kad dodje kuci ocekuje da nesto sto je platio skoro 400kn krvavo zaradjenih kuna radi bez j*bemti 

a ne da se moram zivcirati, instalirati 150 patcheva i placati jos dodatne pare da bih igrao sa dodatnim fakcijama

igre bi trebale biti zabavne, opustajuce tj wejst of time koji se nece svoditi na dodatna zivciranja tokom dana.

ponavljam, upravo zbog ljudi kao sto si ti i slicnih CA radi ovo sto radi

zna da ce se unatoc svemu igra prodati u milijunima primjeraka zbog j*bivjetara kojima roditelji kupuju igre ili j*bivjetara koji imaju 150 igara na steam accountu od kojih su odigrali mozda 10.

17 godina
odjavljen

Kupuj onda igre koje nemaju bugova; recimo, igre na ploči... Video igre uvijek imaju bugove. Ono što je poanta mog komentara gore je, da previše pažnje pridaješ video igri; odi radi nešto drugo dok pokrpaju što trebaju. Da nisu izdali igru, žalio bi se što igra nije izdana, što kasni, da je "tebi obećano" i sl. Barem je to praksa ekipe "po Internetima".

CA radi ono što radi svaki razvojni studio: u ograničenom budžetu pokušava završiti igru u ograničenom vremenu. Rezultat je što igre nikad ne izlaze dovršene. CA, za razliku od Blizzarda, nema neograničena sredstva, a to je bitno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 16:54 (Tonči).
13 godina

jedno su bugovi drugo su ground breaking bugovi zbog kojih ne mogu igrati (zbugana grafika, AI koji ne zna sta bi sa sobom, komande koje ne rade)

da, novije igre ugl imaju bugove ali ne pamtim kad je koja imala ovakve..

da nisu izdali igru, tj da su dali realan end date ne bih uopce vajnao

i CA nema ogranicen budzet, dapace hvalili su se kako za rome 2 imaju 40% veci budget zahvaljujuci kojemu ce napraviti ubitacnu igru

CA je SEGI najveci cash cow i jedan od najvecih gejming studija na svijetu

nema potrebe opravdavati ih budzetom.. eventualno nagadjat da ih je sega tjerala da izdaju igru sto prije pa da je tu doslo do problema..

Moj PC  
8 0 hvala 1
13 godina
Tonči kaže...
Kupuj onda igre koje nemaju bugova; recimo, igre na ploči... Video igre uvijek imaju bugove. Ono što je poanta mog komentara gore je, da previše pažnje pridaješ video igri; odi radi nešto drugo dok pokrpaju što trebaju. Da nisu izdali igru, žalio bi se što igra nije izdana, što kasni, da je "tebi obećano" i sl. Barem je to praksa ekipe "po Internetima".

CA radi ono što radi svaki razvojni studio: u ograničenom budžetu pokušava završiti igru u ograničenom vremenu. Rezultat je što igre nikad ne izlaze dovršene. CA, za razliku od Blizzarda, nema neograničena sredstva, a to je bitno.

Da, imam oko 90 igara na Steamu i nisam sve odigrao. Nemam kad, ali to je i dobro, jer kad se odlučim, onda je igra dovršena i "leti" na mom računalu, što nije slučaj s igrama kad tek izađu.

Svaki Total war je imao nezgodan start, ali nikad ovakav. Iako im je ograničen budžet, idalje im je 40% veći nego na prijašnjem Total War naslovu, a ipak je podbacio više nego je trebao.

Očekivao sam bugove, ali ovi su me iznenadili :), netko će posvetiti svoje vrijeme igrama koliko može, bez da ih ti osuđuješ što daju previše pažnje na to ili govoriti da nemaju raditi što cijele dane, namjerno se praviš idiotom ili?

Ako ništa, nije pošteno prema onima koji su prednaručili...

Ubi bene, ibi patria.
17 godina
Tonči kaže...

Jesi li igrao Shogun 2 na releas date?

Fantaziraš da je to prestrašno!

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
16 godina

Svaka igra na izlasku ima bugove i to je jasno kao dan.Svaku igru nakon izlaska treba malo popravit i izbalansirat  ali ovo je prestrašno.

Ja igru za koju sam dao 300 kuna nemogu igrat zato što je u totalnoj banani sa tehničke strane(shogun u međuvremenu radi bezprijekorno).

Dakle oni su meni prodali nešto što ne valja.Kao da kupim novi auto koji ne valja i onda mi dodje neki tonči ili ovaj teletabis gore (abomb) i kaže šta si nestrpljiv nemoraš se vozit odma čim si kupio auto. Vozit ćeš se,ima vremena.

Debilana da nemože bit veća.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 17:18 (Kill Frenzy).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Meni radi, kao i svima koje poznajem, tako da je iz moje perspektive (a i statistički to biva često tako) očito problem kod manjeg broja ljudi. Svakako, mislim da uvijek možete tražiti refund po europskom zakonu i to unutar 14 dana. Fino vratiti novac i igrati nešto drugo. Ako ste igru kupili, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 17:41 (Tonči).
Moj PC  
0 8 hvala 0
16 godina

Ne nisam kupio igru.Oni dvd-i na slici su radjeni u paint.

I daj tonči nemoj srat da manji broj ima problema.

Zar bi CA dao dvije izjave sa isprikama da manji broj ima problema?!

Sereš i znaš da sereš.

Mene ne sekiraju problemi sa ai-om nego tehnička strana igre jer igra radi kao krepana mačka

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ne kužim, kako si ti zaključio da mnogo ljudi ima probleme? Tebi igra radi kao krepana mačka. Meni radi super.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 19:25 (Tonči).
16 godina

Onda mi je čast,izuzetna čast što je CA sve ovo pisao samo radi mene

http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next-%2806-Sep-2013%29?s=972880bfbb59a8650275a8f299c5848c

http://forums.totalwar.com/showthread.php/89314-Second-statement-from-CA-on-Rome-II-s-release-%2811-Sep-2013%29?s=972880bfbb59a8650275a8f299c5848c

Očito me cijene.Dvaput se ispričat samo zato što meni igra ne radi je fantastično.Zarumenio sam se.

uups zaboravio sam

meni i đou

još mi molim te objasni zašto mi igra koristi 40% graficke i 100% procesora dok jedan bf 3 koristi 100% graficke i 70% procesora?

I zbog čeka na mapi radi koliko toliko ok dok ne odaberem generala a onda krene lag fest? Isti problem  je istaknuo dobar broj igrača...mogao bi ovako u nedogled ali očito je da je nekom lakše uterat metar u guzicu nego centimetar u glavu pa se povlaččim iz ove debilne rasprave

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 19:46 (Kill Frenzy).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina

Tonči smiri malo s elitizmom.

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

Ok, Tonči shvatili smo da ti igra super radi, igraš na easy i izazovno ti je, AI ti je perfektan, šta sad dalje? 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

tonči misli da većini igra radi kak spada iako sam CA tvrdi drukcije?

tko je tu lud

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
njuska11 kaže...

tonči misli da većini igra radi kak spada iako sam CA tvrdi drukcije?

tko je tu lud

Gdje to CA tvrdi?

17 godina
neaktivan
Kako odrzavate (public order) u normali jer meni su stalno gradani unhappy pa mi se j.... robovi pobune.Drzim porez u normali,gradim hramove,nema stranih spijuna...novi sam u igri pa moram pohvatat konce...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako odrzavate (public order) u normali jer meni su stalno gradani unhappy pa mi se j.... robovi pobune.Drzim porez u normali,gradim hramove,nema stranih spijuna...novi sam u igri pa moram pohvatat konce...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice