Ajd da i ja kazem po koju, ovo je najbolje optimizira igra koju sam igrao - vrti mi na 38-60, u prosjeku oko 45 fps-a igru na ultra plus jos sam povrcao sharpen i detail i ne znam jaj na 90% i to vrti konstantno znaci nas 4 u grupi na hard misiji di dodje po 25-30 zescis mobova koji sipaju vatru, bombe, metci padaju, cijev na puskama se uzari, snjeg i led ispod reflekitra i sve to vrti bez da dropa fps, druge igre bi u takvoj sceni dropale 20-30 fps-a.. Komp koji to vrti nist narocito, ajd graficka je dobra gtx970, ali sve ostalo je staro 5god i tad je bilo prosjecene cijene neclock-ani amd 960t sa serijala 5god starim vrntilatorim, 8gb najsporijeg ddr3 i neka maticna od 600-700kn tada..
Sama igra je zaraza i to narocito kad igras sa super ekipom, bude smijeha, bude znoja kad ti krenu navale a ti zgines po 15 put, za istrazivanje ima koliko hoces, imam osjecaj da su pazili na svaki detalj i po gradu se mozes prepustiti u pricu jer svaki dio ima nekaj svoje..
O crash-anju i izbacivanju mi nije jasno kaj pricate jer ja ju igram od jucer od 1-3 ujutro i od 12 popodne i do 4 ujutro i izbacilo me ni jednom niti me crashalo, jednom sam zapeo u pixel u vagonu pa sam morao izac iz grupe i vratiti se i vratilo me uredno u misiju na isto mjesto tak da nisam izgubio apsolutno nista kao kak bi izgubio u 90% igara..
Tak da za sad igra je predobra, mene jedino malo brine kaj se mozda prebrzo up-level-am i bojim se da mi tako sam gameplay nece trajati jako dugo -- ali to cemo vidjeti u narednim tj kaj bude i s vremenom kak ce izlaziti nove stvari ili nece,, imaju super bazu da naprave vrhunsku igru i uzmu gro para a sad je na njima da to iskoriste.
Igra nije baš pretjerano optimirana. Imam GTX 970 G1 Gaming i framerate zna poprilično varirati, od 30 do 60. POGOTOVO u grupi. A detalji su na High i manje. Najgore od svega je što interni njihov benchmark kaže da je average 60 FPSa... a zna se pokočiti žestoko.
Ne kažem da ne valja, al GTA V mi radi puno fluidnije, a tamo se jurca gradom.
Ni mene isto ne izbacuje, samo me jednom izbacilo sinoć, al to je za očekivati od online igara... Ako ništa drugo može te izbaciti dok se mijenja IP.
Igra inače, sam singleplayer, poprilično podsjeća na Assassin's Creedove sa skupljanjem "memoara" i chestova po gradu.
Nekaj te hebe, da li si nove drivere skinuo za nvidia-u - meni igra radi konstantno isto i to na Ultra postavkama ( nema dropova fps osim kad njima server ne dropa na stotinku - ali to je nevezano uz grafiku jer je to na random npr na najnezahtjevnijiem dijelu mape ) , isto igram sa ekipom, čak sam i dodatne stvari pojačavao ( ono kad spustiš ) - sad jedino ako tebi nije pad da želiš da ti je konstantno 60fps pa ti padne na tipa 49, to ne znam jer je meni od 38-45 ok - btw isto GTX970OC Asus Strix ( nije dizano ništa, serijala )