Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 247.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
HAL kaže...
TomoR kaže...
EDIT:

Plava oprema kod DZ vendora, lvl 10 + lvl 10 DZ, ljubičasta lvl 10 + lvl 30 DZ (za ove lvl 10 koje gledam kako igraju).

Doslovno nemam pojma kaj si upravo napisao.

Napisao je to, da za plavu opremu kod DZ vendora trebaš biti lvl 10 i lvl 10 u Dark Zoni, a za ljubičastu lvl 10 i lvl 30 u Dark Zoni.

17 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...
HAL kaže...
TomoR kaže...
EDIT:

Plava oprema kod DZ vendora, lvl 10 + lvl 10 DZ, ljubičasta lvl 10 + lvl 30 DZ (za ove lvl 10 koje gledam kako igraju).

Doslovno nemam pojma kaj si upravo napisao.

Napisao je to, da za plavu opremu kod DZ vendora trebaš biti lvl 10 i lvl 10 u Dark Zoni, a za ljubičastu lvl 10 i lvl 30 u Dark Zoni.

Thnx.

17 godina
Butcher kaže...

Dali se još kome dogodilo da kod reward vendora niste ništa dobili, a trebalo je biti pun k toga?

Trebaš u ubi app prvo skinut/free iteme .. i onda ih dobijes kod vendora .. 

15 godina

Uzeo igru, ako je tko za neki teamplay nek me doda, thy. M0RsKka_DZuKeLA

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

di si na kraju uzeo?

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
LeftY_CRO kaže...
fila2208 kaže...

di si na kraju uzeo?

Frend mi uzeo negdhe, mislim 306kn, digitalna s hazmatom.

pa sam mu uplatio kad sam dobio paycheck. Skinuo idem vidjet kaj tu ima :)

11 godina

Uzeo i ja iako ne kupujem niti me zanimaju igre od Ubisofta radnja i navodni nacin igranja mi se cini zanimljiv skroz,pa prezalio sam 37 eura na g2p skidam idem potpuno blind nemam hype nikakav oko igre i vrlo malo znam o njoj,tako mi je i najdraze pa nadam se da ce biti zabavno i vrijedno novca iako sam od Ubisofta navikao na prosjecne igre nadam se da ova nece biti takva,ne mora biti best game ever ali da bar ubijem 20-50 sati bio bi zadovoljan.

0 1 hvala 0
15 godina

Prva misija, ownam, fino disconnect odmah i pozdrav od ubisfota, nice.

Idem continue game, position in queue 657 lololl

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 14:29 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Nažalost mislim da nas takve stvari čekaju prvih tjedan dana barem.

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

oni su jedni od onih koji se nikad ne budu naucili pameti... ili su tolko mutavi pa ne mogu zakljuciti nista iz prethodnih pogresaka ili ih jednostavno zaboli ona stvar za igrace

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
A ja baš mislio pitat kako će bit sa više likova. Hoće li se moć šerat itemi po svim likovima, ili svaki svoj staš? A ono rasprava oće li se konektat?... :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...
A ja baš mislio pitat kako će bit sa više likova. Hoće li se moć šerat itemi po svim likovima, ili svaki svoj staš? A ono rasprava oće li se konektat?... :D

Informacija koju imam je da ako imaš više likova oni dijele stash (nisam siguran ni da li dijele lovu).

Base of Operations i misije ne dijele!

Što se tiče spajanja, čudi me, betu je igralo 6,4 milijuna igrača i izbacilo me jednom "kao network disconnect", zapravo solidno. A sad live da su takvi problemi sa spajanjem...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 14:43 (TomoR).
16 godina

Uplay: dani20s

Download ce mi zavrsit za 2h.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja nezz kako vama ali meni se teze danas ulogirati na bug.hr nego na division sve fino radi odigrao vec 3 puta po 1h..
uplay: bricha5555 add ko zeli malo napucavati po DZ

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

gledam ljutog džoa kako igra(live stream) i nije bas odusevljen.vec sad kaze da se igra dosta ponavlja i da su napreijatelji loši i ne raznoliki.ni ljudi sto gledaju nisu bas odusevljeni.

meni se vec dugo cini da ce igra bit flop

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

gledam ljutog džoa kako igra(live stream) i nije bas odusevljen.vec sad kaze da se igra dosta ponavlja i da su napreijatelji loši i ne raznoliki.ni ljudi sto gledaju nisu bas odusevljeni.

meni se vec dugo cini da ce igra bit flop

To sa neprijateljima bi realno mogao biti problem, tj. moglo bi dosaditi. Idu na igru koja bi trebala biti kao nekakva simulacija bliže budućnosti i opasnosti bio-terorističkih napada, što znači da imamo za neprijatelje samo ljude. I još uz to su nakeljili Tom Clancy na igru, što znači da neće biti nekog vrludanja (zombiji, vanzemaljci, etc.)

Ali igra je prošla BETA testiranja i većina ljudi zna puno o njoj, ne znam zakaj bi bio flop ako jedan nebitan lik tako misli (u biti lik otkriva toplu vodu), ali živi bili pa vidjeli.

Nego može mi netko objasniti stvar sa ovim rewardsima o kojima se priča; Napravio sam preorder prošli tjedan, jel dobijem kaj u igri  i kako (iskreno nisam niti čitao na G2PLAY), a nisam sudjelovao u Betama i slično?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 16:37 (HAL).
15 godina

Do 6lvl došao, igrao samo side misije, ne diram main jer čekam frendove. Zasad ok, ali malčice dosadno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedno nevezano pitanje: S čim da si proivjerim ingame FPS?

0 0 hvala 0
15 godina

fraps ili msi afterburner

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Shadowplay od nvidie.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imate u uPlay postavkama negdje da si namjestite da vam prikazuje FPS. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ako netko igra nek me doda da ne smrdim solo jer je dosadno, BombtrackM mi je nick.
15 godina

Da li netko ima problem s prvom sigurnom kućom, već skoro dva sata pokušavam spojiti se na onaj laptop s drugim igračima i ništa od toga, izašao iz igre puno puta, stajao u redu, ali ništa od stiskanja tipke F?

Hvala,

.::Arroyo settler::.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2016 22:37 (Xenomorph).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xenomorph kaže...

Da li netko ima problem s prvom sigurnom kućom, već skoro dva sata pokušavam spojiti se na onaj laptop s drugim igračima i ništa od toga, izašao iz igre puno puta, stajao u redu, ali ništa od stiskanja tipke F?

Hvala,

Ja sam uspio odma nakon sto sam se relogao.

Trenutno sam na prvoj misiji za vise igraca,Precinct Siege pa ako tko zeli da zajedno nek me doda na uplay: dani20s

15 godina
Xenomorph kaže...

Hvala,

Našao sam na netu, postoji na tom dijelu glitch, pa sam morao izići iz sigurne kuće van na nekih 200-300 metara od nje, onda otvorio mapu, označio sigurnu kuću i stavio matchmakeing i pričekao da se pojavi par ljudi. Aktivirao free roaming i vratio se u kuću i uspješno se aktivirao. Vidim dosta ljudi nije dobilo opremu ili pola koja dolazi sa preorder igrom :(. Navodno neki problem sa serverom, kažu na supportu i da se radi na tome. Ljudi su ljuti jer su neki već na većim razinama, pa se boje ako vrate opremu da će biti za niže razine:(. Nadam se da to neće učiniti.. Uglavnom ovo malo što sam zaigrao do 4 lvl, totalno mi je dobro. Za sada sam zadovoljan, vidjet ću za dalje.

.::Arroyo settler::.
17 godina

Ja sam na uplay-u napravio preorder gold edicije.

Hazmat gear su mi tek jučer unlock-ali. Agentorigins code stvari su mi bile proradile odmah, i odrezanu sačmaricu, kao i stvari za igranje bete sam isto bio dobio odmah kad sam počeo igrati. Također nemojte zaboraviti u ubi-club-u pogledati i "claim-ati" stvari (recimo ove od bete prvo morate u ubi clubu naklikat, pa se onda pojave ingame kod Reward vendora.

Sve ove pre-order/gold stvari su za lvl 4, tako da puške i to nećete dugo nositi. Doduše ja nosim na lvl 10 još uvijek National security guard stvari, najviše zbog ruksaka koji ima 70 armor.

EDIT:

Kad dođem do lvl 13-14 idem malo u DZ... Prvi bracket je za lvl 1-14.

EDIT 2:

Je'l se kome od vas događa da mobovi ne primaju štetu? Pa onda najednom padnu? Vjerojatno je neki desync/lag sa serverom, ali mi blesavo da toliko ovisiš o serveru van DZ-a. BTW, dvaput me izbacilo jučer.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 8:28 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ista stvar sa desyncom/lagom u nekoliko navrata i tri put letila van jer mi je bacao mislim Delta error no ništa strašno obzirom da se reconnecta u par sekundi.

I uspijela sam prvi put izginut jučer. Totalno kriva procjena skoka sa zgrade.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
16 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...
Ako netko igra nek me doda da ne smrdim solo jer je dosadno, BombtrackM mi je nick.

Poz, Hrvoje.S sam... Ne znam koji K me je sinoć mic je8ao. Onda mi se kasnije i igra crashala... 

@Ostali

Jel se i vama crasha igra? Meni se nakon igranja sa postavkama zna desit da ekran pocrni, zvuk ide normalno ali ne možeš niš napravit jedino ctrl+shift+Esc.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
13 godina

Crashala mi se jednom i to nakon introa (isto ostao samo zvuk ali crni ekran), kasnije su me samo server errori izbacivali.

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
17 godina

Meni je igra odlična. Jednom me izbacilo u toku misije, ali za razliku od Diabla gdje moraš sve ispočetka ovdje bar nastaviš gdje si stao.

Ono što me nervira je predugačak loading, to je nedopustivo.

I ne znam jel netko primjetio, ali refleksije u izlozima dućana su totalno fejkane. Nema veze s onim što je stvarno na ulici.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice