Žalosno to što Ubisoft radi.. Jedino im FC i AC valja... Ovo ostalo ništa, nula bodova.. Naprave prvi trajler kao da gledaš film i onda bude sve lošije i lošije, otkažu igru, srežu grafulju i izbace igre i to je to... Gadi mi se taj Ubisoft od doba WDa pa onda ona njihova trkača igra... Fuj!
Baš me briga za grafiku.
Kao prvo, izaći će za PC, a to znači mogućnost promjene kvalitete prikaza.
A kao drugo, PC zajednica ima jako pametne ljude koji su u mogućnosti izvući skrivene grafičke opcije.
Igra je već 2013-te izgledala genijalno, i svejedno su produljili development za DVIJE godine!
Nešto dobro mora izaći iz ovog.
Nek gameplay i suradnja među igračima bude kak spada, i igra prolazi kod mene.
Squad čine 4 igrača.
Da, uvijek su 3 u videjima....
Al me baš zanima službena izjava :)
Ono, svaki dan nas je puno frendova na BF-u, pa ak budemo probali taj Division, zanima me kolko bude nas moglo lutati zajedno.
EDIT: Evo nešto o klasama:
http://www.gamespot.com/articles/the-division-director-talks-class-roles-and-multip/1100-6422687/
Tri(onaj glavni, ona mačka i još jedan) + još onaj što dođe s dronom
Da.
ALI, da li je to maximalni broj?
Tri(onaj glavni, ona mačka i još jedan) + još onaj što dođe s dronom
Da.
ALI, da li je to maximalni broj?
Vjerojatno da je
Squad
Ako sam napisao 4 onda je 4!!!!
GN: "How many Players does it support?"
Ryan Barnard (Game Director): "A full group for us right now is four players plus a companion drone. So, that's what you'll be playing with if you were out in the open world in New York, but there's areas throughout the game where you can run into tons of different players."
Haha, sorry, ovako je ljepše kad staviš citat :P
"Right now". Možda i promjene ;)
A šta, kao, ja sam poznat da pišem gluposti i obmanjujem forumaše?!
Reci!
Ajde reci sad!
A šta, kao, ja sam poznat da pišem gluposti i obmanjujem forumaše?!
Reci!
Ajde reci sad!
Da.
Koji je razlog smanjivanja kvalitete prikaza?
Ljudi bi bili razočarani performansama kad bi sve na silu gurali na Ultra kvaliteti?
Ili je nešto drugo u pitanju?
Ljudi bi bili razočarani performansama kad bi sve na silu gurali na Ultra kvaliteti?
Vjerovatno konzolašima pokušavaju sačuvati zdravlje a PC masterracerima novčanik .
Bilo je nešto o tome na vijestima još prošle godine ... Link
Ako developeri na pojedu svoje riječi, PCjaši nebi trebali biti zakinuti, dok su valjda morali malo spustiti detalje na konzolama (na kojima se svi gameplay demoi i vrte) da bi radilo ok. Zasada.
Jeli ima ikoga tko je ozbiljno zainteresiran za ovu igru? Planiram uskočit u betu i vidjeti na šta će ovo ličiti...
Jeli ima ikoga tko je ozbiljno zainteresiran za ovu igru? Planiram uskočit u betu i vidjeti na šta će ovo ličiti...
Ne znam jel penjanje tornjeva zabavnije u coop, mozda bi probao ako me plate.
Ne uzimam ništa na preorder pogotov ne od Ubisofta. Čekam full release, a onda ću provesti neko vrijeme gledajući gameplay na jubito i čitajući reviews.
Ne uzimam ništa na preorder pogotov ne od Ubisofta. Čekam full release, a onda ću provesti neko vrijeme gledajući gameplay na jubito i čitajući reviews.
Ja sam planirao za 5kn kupit beta key i isprobati igru, to mi se čini kao puno kvalitetnija opcija nego gledati gameplay-eve po YouTube-u i na temelju toga odlučiti hoću li kupit igru ili ne.
Ja sam planirao za 5kn kupit beta key i isprobati igru, to mi se čini kao puno kvalitetnija opcija nego gledati gameplay-eve po YouTube-u i na temelju toga odlučiti hoću li kupit igru ili ne.
Hajde, pa nam javi jel li dobro kako predstavljaju.
Keyevi za betu su podjeljeni već ili ide još koja tura prije?
Ako ima netko tko je već prednaružio igru (kao ja) neka me doda na Steamu da sastavimo neki mali team.
Prije toga, jel netko ima viška tog keya?