Ja igram većinom iz 3. lica, lakše mi se boriti i braniti, bolji je pregled. Možda je problem što igram na 17" monitoru pa je kut po horizontali uzak.
Ja sam na početku igrao mješavinu 3. i 1. lica, s tim da sam malo više igrao u trećem.
Od kada sam FOV promijenio u 90 sad samo igram u 1. licu, probaj više nećeš imati tunelski pogled.
U mene je stari LCD 19" 4:3 format rez. 1280x1024, netko je spominjao da mu na FOV 90 bude mjesec jajast to je vjerovatno ako ima veliki widescreen monitor, u mene izgleda normalno.
Sad se ne odvajam iz prvog lica, super je jer se vidi klizanje tokmaka niz šaku, odličan doživljaj kad opališ nekoga, i kretanje je milijun puta lakše više ne zapinjem od zidove
Koji tunelski pogled? Wtf, prvo lice je najbolje jer mozes vidit di se penjes di skaces, na koje izbocine itd, trece lice je dok recimo putujes pa gledas oko sebe sastrane itd.
EDIT: To sa FOV-om je glupost.
S Default FOV-om nemaš dovoljnu širinu pogleda i ne vidiš kad te neprijatelj napada s boka (imaš samo pogled ispred sebe objekte sa strane ne možeš ni zapazit, ko u tenelu), i da znaš velika većina igra s povećanim FOV-om minimalno 80 jer je lakše i bolji doživljaj.