The Elder Scrolls: Online

poruka: 1.842
|
čitano: 314.425
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls:Online
smiglcro kaže...
Bugzapper kaže...

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

pozitivne kritike pokusat cu jos jednom.

omg, kako se ekipa počela ponašati kao grupa razmaženih derišta!. S nostalgijom se sjećam starih vremena i nikako mi ne sjeda ovaj današnji prosječan gamer koji ne zna više k.. cijeniti u igrama nego ih proždire 2-3 tjedno pod izgovorom da se zabavlja. Nekad se jedan igra igrala mjesecima :) Bila prijeđena 17 puta i bilo je zabavno. Danas... meh...

Ako ćeš ti popljuvati tim ljudi koji je uložio puno truda, vremena i energije u ovaj projekt na osnovu toga jer ti nekim čudom zaštekao DL, dovoljno govori o tebi kao potrošaču ove industrije, nisi ni zaslužio da ju probaš/igraš. 

Ukoliko ti je datum rođenja točan, mogu samo reći da bi te trebalo biti sramota što si ovo gore napisao...

ma epic fail hehe trebao je samo opet pritisnit da se skine neki patch ili tako nešto puno kraće od same igre i igra bi radila,a on mudruje a da  pritom nije potražio niti provjerio ništa {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
The Elder Scrolls:Online

To se malo ubaguje prije svakog beta vikenda, samo bubnes repair i to je to :)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

To se malo ubaguje prije svakog beta vikenda, samo bubnes repair i to je to :)

ma ja kliknuo ponovno "UPDATE" skinilo se nešto malo i sve rješeno igra radi..{#}

Team32Ipe77
16 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Nove vijesti o Cash Shopu.

U početku, prodavat će se mountovi. Kasnije, tko zna.

Baš je lijepo da igra povrh osnovne kupovne cijene i pretplate ima još i cash shop.

Nigdje ne vidim da je obavezan. Gdje to piše?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
DeniZg kaže...

Nove vijesti o Cash Shopu.

U početku, prodavat će se mountovi. Kasnije, tko zna.

Baš je lijepo da igra povrh osnovne kupovne cijene i pretplate ima još i cash shop.

Nigdje ne vidim da je obavezan. Gdje to piše?

Cash shop za obojanog konja i upgrade na Imperial Edition...

Ništa drugačije od Horse Armora, no ovo drugo možda i uzmem.

DeniZG, hvala na linku, tu ima više odgovora o meni zanimljivijim stvarima nego što je in-game store {#}

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
13 godina
neaktivan
Bugzapper kaže...

Skinuo 90%, prekinuo download, otisao na spavanje, ujutro nastavio i javlja neki error i pocinje download opet od 0% {#}

Hvala, uninstall.

EDIT:

Hvala Rhodine,  htio sam dat sansu igri, medutim ako nisu sposobni napravit launcher kak spada nemam vise 

kaj tu radit.

Mozda se neki nece slozit sa mnom, ali ja nemam vremena ni zivaca za poluproizvod (znam da je beta) a poslije releasea ako cu vidjet

pozitivne kritike pokusat cu jos jednom.

kakav lik.

neki dan sam se hebo sa downloadom dosa jer sam htio igrat panzer general

znate koja je kenja instalirat i pokrenit dos igru na windows osmici i onda se pojavi ovakav lik

16 godina

Ako skines dosbox - 3 klika misem i par izraza natipkanih u dosu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ako skines dosbox - 3 klika misem i par izraza natipkanih u dosu...

format c: {#}

igra je ogroma 2,7Mb pa ti vidi al igram je već par dana i još malo i kraj(malo off topic)

starta beta za 35 minuta

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 16:22 (ZujoVg).
15 godina
neaktivan

Jel se može ovo skinuti i zaigrati?

F2P?

Link for the lazy..?

Ty

Something witty.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ako imas invite, da, ovaj beta vikend je free to play.

Inace 55€ standard digital ili 80€ digital imperial edition i 13€ mjesecno pretplate.

https://help.elderscrollsonline.com/app/storefaq?region=UK

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.3.2014 17:41 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Inace 55€ standard digital ili 80€ digital imperial edition i 13€ mjesecno pretplate.

Zahvale kolegi Xhopeon

Isuse koja cijena...

13 eura mjesecno?!

Ne hvala..

Kupiti samu igru nikad nije bio problem, ako stvarno vrijedi ali da me cicaju na mjesecnoj bazi..cc.

Something witty.
13 godina
neaktivan

Jel neko prosal ovaj q bloodthorn assassins ?

Meni se cini da je bugan jer sam vec 100 put ptosal ta 2 broda i nemogu naci tog lika

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ma može se kod raznoraznih sajtova naći i po 45 eura standardna edicija

16 godina

Uopce ne ulazim u to sto se moze naci, tko je pametan nije platio vise od:

http://www.fast2play.com/category/4451/the-elder-scrolls-online-headstart-explorer-pack-digital-download-30-days/

35€ , ali necu vam servirat stvari - uostalom svi ste pisali kak se ima para, kak zasluzuju taj novac, bla bla bla, uz optuzbe da smo probisvijeti kojima tata ne zeli placat mjesecno, da je dzabe bi svi itd. Bilo je i jeftinijih verzija (oko 32€ se naslo) i imperial za 45€ sam naso sa head startom jednom prilikom. Na srecu me igra ne zanima, pa nisam narucio, jer mi Wildstar izlazi u 6 mjesecu. Uz D3: RoS i Dark Souls 2 koji dolazi mjesec dana nakon, ovo me trenutno ne zanima. Mozda na jesen ako srede dodatno combat, uvedu AH/TP i kad se vidi jel Cyrodil fail ili ipak uspjesni pokusaj, mozda razmislim... Uostalom do tada ce igra bit F2P kak stvari stoje pa onda nece biti problem.

Moj PC  
4 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Ev našao sam za 45 dolarosa na G2A

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Rhodin kaže...

http://www.fast2play.com/category/4451/the-elder-scrolls-online-headstart-explorer-pack-digital-download-30-days/

35€ , ali necu vam servirat stvari - uostalom svi ste pisali kak se ima para, kak zasluzuju taj novac, bla bla bla, uz optuzbe da smo probisvijeti kojima tata ne zeli placat mjesecno, da je dzabe bi svi itd. Bilo je i jeftinijih verzija (oko 32€ se naslo) i imperial za 45€ sam naso sa head startom jednom prilikom. Na srecu me igra ne zanima, pa nisam narucio, jer mi Wildstar izlazi u 6 mjesecu. Uz D3: RoS i Dark Souls 2 koji dolazi mjesec dana nakon, ovo me trenutno ne zanima. Mozda na jesen ako srede dodatno combat, uvedu AH/TP i kad se vidi jel Cyrodil fail ili ipak uspjesni pokusaj, mozda razmislim... Uostalom do tada ce igra bit F2P kak stvari stoje pa onda nece biti problem.

Lol stvarno obožavaš hejtat.............jel ti hejtanje nekakav fetiš ili droga možda? Kakvih sve đabalebaroša neću vidjet ovdje majko mila

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 11:05 (Reanimator).
13 godina

niš krivo nije napiso doduse

13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Kako ljudi kenjaju to je nemogucno.

Yebo te wildstar

i D3 RoS

i Dark Souls

Ovo je tema o ELDER SCROLLS ONLINE, ako ti ne valja sta postas ovdje idi igraj Diablo za retose i uzivaj. Budi mali americki klinjo i gg. Boze dragi sta vi samo poredite!
Elder Scrolls igru sa raspalim Diablo 3, tzv incestom od Activilizzarda sto su svi rekli a ti ga dizes u visine!

Ajde razguli smaras {#} 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina

iskreno,novi diablo je čist ok.

veliki peč je bio,promijenili su hrpu stvari.

naspram one abominacije koja je D3 bio kad je izaso...

igra je čak enjoyable

12 godina

Meni nekako osrednja igra. Prevelika je gužva.Previše skakutavaca odvlači pažnju :)).

Može bit da sam se u 20 godina gejmanja malo i zasitio :).

2 0 hvala 0
16 godina
Audacity kaže...

Meni nekako osrednja igra. Prevelika je gužva.Previše skakutavaca odvlači pažnju :)).

Može bit da sam se u 20 godina gejmanja malo i zasitio :).

Ma nisi se zasitio koliko je ovo fail :D

ali ajde, nebum vise pisal po temi, tu vecina nemre podnijet kritiku igri, umjesto da traze na sluzbenim forumima da se stvari mijenjaju na bolje, vriste tu na sve koji kazu nesto protiv igre.

16 godina
neaktivan

Tek pred malo sam zabrijao za ovu igru i stavio je na skidanje, ali sumnjam da cu je uspijet zaigrat prije kraja ove bete zbog posla.

Dal se zna dali ce biti jos koja beta za one koji nisu kupili igru?

Da vas pitam obijektivno ako ne uspijem zaigrat prije luncha, dali je taj PVP bar malo dobar da ima potencijala usporedjujuci ga sa GW2 WvW?

Jer ako izgleda pre lose naspram GW2 nema mi smisla kupovat igru,.

tequila sexo marihuana
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Kyrdet kaže...

Tek pred malo sam zabrijao za ovu igru i stavio je na skidanje, ali sumnjam da cu je uspijet zaigrat prije kraja ove bete zbog posla.

Da vas pitam obijektivno ako ne uspijem zaigrat prije luncha, dali je taj PVP bar malo dobar da ima potencijala usporedjujuci ga sa GW2 WvW?

Ne, ovo je zadnja

16 godina
Kyrdet kaže...

Neki kazu da je bolji, neki da je losiji, to je stvar osobnog misljenja. Meni osobno je combat los u ESO, ne znaci da je Cyrodil ili combat los, opet, stvar osobnog misljenja. Ono sto ti mogu rec je da je Cyrodil skoro identican WvW u Gw2 u ideju, u praksi stane vise ljudi, recimo ko da 2 ili 3 mape iz GW2 spojis u istu, takav je mozda i velicinom, nisam iskreno istrazivao precise. Ono sto je potencijalno problem, a znat ces o cemu pricam ako si igrao GW2 dugo, u Cyrodilu (dakle toj pvp mapi nalik na WvW) se nalazi i KOMPLETAN PvE endgame. Sad.... limitiran si broj ljudi u Cyrodilu, svaka frakcija, zamisli kakav kaos nastaje kad nutra ulaze svi partyji/raidovi koji zele samo i iskljucivo radit dungeone :D

16 godina
odjavljen

Kao i spontani PvP kao u vanilla WoW-u pred raid instancama? Super!

16 godina
Tonči kaže...

Kao i spontani PvP kao u vanilla WoW-u pred raid instancama? Super!

WoW je imao open world pvp, mogo si maltene napast bilo koga bilo gdje, nije bila 1 mapa gdje ste se mogli tu, i nigdje vise. Takodjer nisu mape bile limitirane brojem igraca, barem ne ko ovdje.

GW2 je imao period gdje je eternal battleground ima u sebi jumping puzzle, gdje su svi javno psovali ljude u jumping puzzleu i one koji su farmali matse prije nerfa. Razlog? Falilo je ljudi u combatu.

Takodjer sto je dodatni problem je que za uc u mapu.

Zamisli kad uvedu raidove, a obecali su da hoce, skupit 10 ljudi kroz que da bi se mogo raid obavit. Vas 8 ceka 2 da udju u cyrodil, slicno vama jos 10ak partya ceka da im se joinaju pojedini memberi, pvp comunity ragea jer im fali ljudi, padaju im fortovi, pve comunity ragea jer moraju cekat que i slicno... Nit je GW2 bez razloga nerfao drop rate materijala u WvW i izbacio jumping puzzle sa mape, niti je imao podjelu na pve i pvp mape bezveze... Ili imas open world bez limitacija ko WoW i slicni naslovi, ili instancirane namjenske mape. Cyrodil je hibrid i iskreno, zanima me kako ce ispast, ali poucen dosadasnjim iskustvom slicnih modela nisam pretjerano optimistican.

12 godina

Jel se desilo ovo još nekome ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 0:07 (Audacity).

2 0 hvala 0
13 godina
Reanimator kaže...

Lol stvarno obožavaš hejtat.............jel ti hejtanje nekakav fetiš ili droga možda? Kakvih sve đabalebaroša neću vidjet ovdje majko mila

ako on radi,a ne radi ti radiš totalno suprotno,teški fanboy

https://www.youtube.com/user/TheUntouchables2k14
16 godina
odjavljen
Rhodin kaže...
open world bez limitacija ko WoW i slicni naslovi

Ovo lajkam. Iako ne znam za takve slične naslove, a WoW to više nema. :(

15 godina
neaktivan

igrao sam malo jučer, vidi se da su radili nešto. animacije su malo bolje, i sada se ekšli i da igrati iz 3. lica {#}

ali čini mi se da to još nije ni blizu gotovog produkta, i dosta stvari nisu dovoljno promislili.. još nije vrijeme za release definitivno. živi bili pa vidili što će biti sa igrom.

što se mene tiče, mislim da bi mogao ubiti vrijeme na nju, ali trenutno mi se nitko od ekipe nije odlučio na kupovinu, pa ne budem ni ja {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice