ja sam na red eclipsu, nema nikakvog čekanja za login u igru, ljudi ko blata, odradio skoro sve flashpointove, jučer prvi preko groupfindera, wz izbalansirani tak da ne zagibam skoro svake sekunde.... jedino s novim patchem 1.3. avira mi javlja neki logger u samim swtor fileovima, moram ić na ignore i onda mi pokreće igru..jel ima neko takvo iskustvo???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
svi imaju av , upozorenja,provjeri suport forum
Očekivan potez, žele starim pretplatnicima pokazati što ima novog. Ako se jedan dio ex pretplatnika vrati, potez onda nije loš.
ma kakvo vracanje, nek mi radje vrate pare!
Dobro da igra ima 20 gb a skida se 60 kbs.
Jel mi netko moze poslati invite ili kaj vec za onaj 7 dana trial, bio bih ja ko zahvalan?
Valjda treba mail: kjurene121993@gmail.com
Jel mi netko moze poslati invite ili kaj vec za onaj 7 dana trial, bio bih ja ko zahvalan?
Valjda treba mail: kjurene121993@gmail.com
Ne mogu ti poslati na ovaj mail, ili ti je netko vec poslao.
Ako ce netko biti ljubazan pa mi poslati također friend invite na svenkov.kovacevic@gmail.com,
BF3 sam kupio, igrica je odlična, evo igram swtor dosao sam do 15-lvla sa sith warriorom i jos razmisljam hocu ili necu kupiti, citao sam vase komentare no do sada imam neke vjere ali zelim dodatno testirati jer se ipak radi o 100 kuna mjesečno... unaprijed hvala! btw moj origin nadimak je sven_cro pa ako netko hoce neka doda :P
el se može ova igrica kako probati besplatno prije kupovanja?
može li mi netko poslati invite možda? pošaljem mail na pm.
stao na levelu 15 triala, ne znam hoći li sa inviteom moći dalje nastaviti ili ne.
može li mi netko poslati invite možda? pošaljem mail na pm.
stao na levelu 15 triala, ne znam hoći li sa inviteom moći dalje nastaviti ili ne.
Pa i s inviteom mozes igrati samo do levela 15.
Star Wars: The Old Republic napokon prelazi na Free To Play. Više informacija ovdje: http://www.ign.com/articles/2012/07/31/star-wars-the-old-republic-going-free-to-play?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social
Se zna mozda tocan datum?
Ne, al mislim da bi trebalo to sad 8-9-10 mj.
koje objašnjenje, to nije toliko do starih pretplatnika nego reakcija na tržište koje traži "lakši pristup igri", onda su u startu trebali napravit F2P ako misle na "jadno tržište"
pljuc!!!
igra ovim gubi na ekskluzivi, bar sam znao da igram sa pravim fanovima sw, a ovako će se navuć kojekakvi kloš odsvakud...
Još malo do endgamea a onda ju deinstaliram??? ili možda ne??? ili???
Meni ovo ne smeta. Ako ce brze izbacivati novi sadrzaj, slobodno. A f2p igraci ce imat ogranicen pristup end game sadrzajima, tako da ako mislis ozbiljnije igrat treba ti pretplata.
od ovog sto ja vidim to je za mene jos gore nego u full verziji. a meni je full verzija dosadila u roku od 2 miseca
sve u svemu, ta dva miseca su bila dobro utroseno vrijeme, ali da se vratim u swtor, nema teorije...
Ja sam bio dio beta testiranja, onaj vikend sam igrao i došao do 11 levela. Svidjela mi se igra, ali mi je 55 eura bilo previše, Sada je na akciji pa bi uzeo. Vidim da preko origina ne mogu kupiti, pa sam mislio preko amazona (http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Old-Republic-DVD/dp/B005DD6R6A/). Dođe 85 kuna. Koliko je poštarina i carina? Da li je prvih mjesec dana uključeno?
Čitanjem ovdje saznao sam za trial do 15 levela (https://account.swtor.com/trial). Da li to vrijedi iako sam igrao betu?
koje objašnjenje, to nije toliko do starih pretplatnika nego reakcija na tržište koje traži "lakši pristup igri", onda su u startu trebali napravit F2P ako misle na "jadno tržište"
pljuc!!!
igra ovim gubi na ekskluzivi, bar sam znao da igram sa pravim fanovima sw, a ovako će se navuć kojekakvi kloš odsvakud...
Još malo do endgamea a onda ju deinstaliram??? ili možda ne??? ili???
Da, u startu su trebali ići na f2p jer ovo što je prikazano ne opravdava mjesečnu pretplatu. Ne znam o kakvoj ekskluzivi igre pričaš, ja je nigdje nisam niti vidio, niti doživio. Igra je sve samo ne ekskluzivna. Da ne velim kako nisam sretao "prave fanove sw-a". Najviše se tu radi o škvadri kojima je konačno dosadilo igrati WoW pa su ga odlučili zamijeniti WoW-om u kojemu imaju lightsabere. Tranzicija im nije bila nimalo šokantna jer ni TOR ne zahtjeva pretjeranu razinu skilla.
Endgame? Koji endgame? Dnevne i tjedne misije i operationi s bossevima koje se mora ubijati na točno određeni način, bez imalo prostora za kreativnost i improvizaciju?
Meni je super što prelaze na f2p. Ionako sam planirao TOR igrati do izlaska GW2. Ovako ću moći povremeno navratiti i u TOR da se malo odmorim od GW. Nema šanse da bih im plaćao pretplatu, a igrao nešto drugo.
P.S. Gledaj dolazak tog "kojekakvog kloša" kao nešto pozitivno - nitko od njih neće imati BM i WH armor i izgledat ćeš još više pr0 kada krenu igrat onaj smijeh što se naziva SWTOR PvP.
jel netko probao zvati support preko skypea? trebalo bi kao biti besplatno na ovaj broj +18 554679867, ja sam probao al kaze da moram imat subs. na skypeu da obavim poziv.
Neznam mozda nesto krivo radim pa ako neko zna kako to ide zamolio bih da stavi ovdje
za ekipu koja brije na star wars, http://www.swgemu.com
najjaci MMO i najjaca mehanika svih vremena.
mozda skuzi ekipa za kojih par godina kad svi ovi ludo najavljivani hypeovi od satro revolucija popuse zmijurinu.
Ja sam bio dio beta testiranja, onaj vikend sam igrao i došao do 11 levela. Svidjela mi se igra, ali mi je 55 eura bilo previše, Sada je na akciji pa bi uzeo. Vidim da preko origina ne mogu kupiti, pa sam mislio preko amazona (http://www.amazon.co.uk/Star-Wars-Old-Republic-DVD/dp/B005DD6R6A/). Dođe 85 kuna. Koliko je poštarina i carina? Da li je prvih mjesec dana uključeno?
Čitanjem ovdje saznao sam za trial do 15 levela (https://account.swtor.com/trial). Da li to vrijedi iako sam igrao betu?
ugl kupio sam preko G2PLAY.NET, sve je prošlo u najboljem redu. Platio i dobio key za 5 minuta na mail
jel netko probao zvati support preko skypea? trebalo bi kao biti besplatno na ovaj broj +18 554679867, ja sam probao al kaze da moram imat subs. na skypeu da obavim poziv.
Neznam mozda nesto krivo radim pa ako neko zna kako to ide zamolio bih da stavi ovdje
Afkors da trebaš imat subscription na Skypeu. Nego... Kaj ti in-game support nije dobar?
Meni su većinu od 15 ticketa riješili nekoliko dana kasnije. Tickete gdje se žalim da nisam dobio daily BH commse rješavaju unutar dan-dva, ali najdraži ticket do sada mi je onaj gdje se žalim na server lag (nekoliko wipeova na LI HM, tyvm), a oni meni 4 dana kasnije pošalju template odgovor koji započinje time da si provjerim wireless konekciju. Moj odgovor na to je bio "provjerite si vi svoju". Uspio sam se suzdržat od psovanja, iako su mi tlak digli do preksutra.
Ma imam problem s aktiviranjem accounta, nije me bilo 2 mjeseca pa sam morao cancelat subs. I sad naravno kad hocu aktivirat javljaju se problemi, naime uzmem preko paypala mjesecnu subs. i sve uredno prođe i kaze mi da ce acc bit aktivan u roku od 1 sata. Naravno prođu 2 dana i nis se ne dogodi acc je i dalje inactive. Poslao sam im ticket pa su mi rekli da ih nazovem ak ocu da se to rijesi. Ne zelim ih zvat preko kucnog jel se pre dugo ceka i preskupo je, a nasao sam post gdje kazu da je preko skypea free i da ti netreba subs na skypeu da ih nazoves http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=1613888 pa me zanimalo jel ko uspio...
Inace kuzim te i meni su digli zivce gro puta sa svojim sranjima i neprofesionalnosti.
Ja sam sub odmah pobrisao po registraciji igre, mislim da je kupnja gametime kodova po raznim key-selling siteovima najjeftinija i najjednostavnija metoda. Dosad uvijek funkcionira, iako malo mi je cudno da te tako zahebavaju, jos to nisam cuo da se nekoga mora zvati da tako nesto rijesi. Lovu su ti uzeli s racuna?
Uspio sam ih dobit na kraju preko skypea i rijesili smo to za par minuta, oni to proguraju i problem rijesen, poziv je free i stvarno kada pricas s njima ljubazni su i susretljivi. Da na zalost za probleme koji imaju veze sa placanjem moras ih direktno nazvat ukoliko zelis da se to rijesi, bas sam ih to pitao i potvrdili su..