Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.399
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Tiberius kaže...

ma dajte, ne morate ga odma ubit u pojam, nije igrao mmo pa će mu bit zanimljivo, a i fan si star warsa pretpostavljam pa možeš probat.....

imaš na infomarku igru za kupit u boxu i bonove za 2 mjeseca, sad im je pala cijena pa su 129 kn ja mislim

Zanima me kada se bonovi istroše, uredno kupim nove. Pitam zato jer neželim biti pretplatnik ili uplitati karticu u sve to.

16 godina
neaktivan

Na e3 je najavljen besplatni neograničeni trial do lvl 15 tako ako niste probali do sada kroz razne akcije i ključeve, bilo bi vjerojatno dobro pričekati da to zaživi prije nego se plati 300tinjak kuna..

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Tiberius kaže...

ma dajte, ne morate ga odma ubit u pojam, nije igrao mmo pa će mu bit zanimljivo, a i fan si star warsa pretpostavljam pa možeš probat.....

imaš na infomarku igru za kupit u boxu i bonove za 2 mjeseca, sad im je pala cijena pa su 129 kn ja mislim

Zanima me kada se bonovi istroše, uredno kupim nove. Pitam zato jer neželim biti pretplatnik ili uplitati karticu u sve to.

kad bon istekne, kupiš novi, a i ne moraš, nema obaveze..igraš kolko hoćeš, ovaj bon po toj cijeni ti je digitalan, odnosno pošalju ti skenirani kod na bonu putem maila isti dan kad uplatiš na njihov račun, ja to radim i nema nikih problema....

Keep this frequency clear...
14 godina
neaktivan

Onda mi se isplati uzeti ovdje(g2play), a bonove ću kupovati po potrebi. Nakraju to neizgleda tako skupo 160kn za igru, plus mjesec dana bon.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Onda mi se isplati uzeti ovdje(g2play), a bonove ću kupovati po potrebi. Nakraju to neizgleda tako skupo 160kn za igru, plus mjesec dana bon.

Ugodno igranje...{#}

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Za koji tjedan će biti merge serwera pošto je očigledan nedostatak igrača na republic strani...hehe Sith empire se strašno brzo širi, najavljene je i upgrade 1.3 dolaze i nove planete,flashpointi wz i općenito mislim da su krenuli u dobrom pravcu nakon nekih gafova ipak je ovo igra sa strašnim potencijalom koji nije ni približno iskorišten , očigledan je i povratak igrača koji su probali Diablo III pa se totalno razočarali (nisam probao pa neću komentirat detalje samo prenosim njihova iskustva,ipak se free too play igre nemogu nikako uspoređivati sa igrama na pretplatu).Za nekog ko nije igrao MMo-e mislim da si pogodio u sridu što se tiče izbora igre,da je bar ovako nešto postojalo kad sam ja počeo igrati..ako si Star Wars fun brzo ćeš se navući i mjesec dana će proletiti da nećeš ni znati..lijepa zabava...

15 godina
neaktivan

Ma kakav je očigledan povratak Diablo igraca kada su ljudi otisli 2 mjeseca prije Diabla???? Pa account se nemoze za 100 kuna prodat jer nitko ne zeli cuti za igru. Ti zivis u nekomk zaluđenom svijetu i jednostavno ne želiš pustiti SW ToR da potone, jer je gore prošao od Titanika. I ja sam duboko razocaran sto je igra propala , ocekivao sam uz nju provest barem 2-3 godine ozbiljnog igranja, ali igra APSOLUTNO nema što ponuditi ljudima na lvl 50 osim da dignu novi lvl 50. Iz mog ex SW guilda apsolutno svi su odustali u roku 8 dana od patcha 1.2 , otišli na Teru ili nazad na WoW, ili kao ja se razocarani bacili u depru ...

SW ToR je mrtav, gotov, finito , nema mu pomoci.

F2p ? Neznam , nevjerujem ni da ce to pomoci bez server mergeova i da, jedna VELIKA ispravka . Imperials NE RASTU ,negu su i imali otprilike 75/80 % populacije na svim serverima, skoro svima, a republic do 20/25%.

Tako da je ne balans klasa, strana, ne merganje servera, nepostojanje cross realm, pvp a i pve a , nepostojanje end game contenta za IMALO zahtijevnije igrace, ubilo igru koja je imala od pocetka jako jako JAKO , velik potencijal.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Pypo kaže...
Đapa club kaže...

Za koji tjedan će biti merge serwera pošto je očigledan nedostatak igrača na republic strani...hehe Sith empire se strašno brzo širi, najavljene je i upgrade 1.3 dolaze i nove planete,flashpointi wz i općenito mislim da su krenuli u dobrom pravcu nakon nekih gafova ipak je ovo igra sa strašnim potencijalom koji nije ni približno iskorišten , očigledan je i povratak igrača koji su probali Diablo III pa se totalno razočarali (nisam probao pa neću komentirat detalje samo prenosim njihova iskustva,ipak se free too play igre nemogu nikako uspoređivati sa igrama na pretplatu).Za nekog ko nije igrao MMo-e mislim da si pogodio u sridu što se tiče izbora igre,da je bar ovako nešto postojalo kad sam ja počeo igrati..ako si Star Wars fun brzo ćeš se navući i mjesec dana će proletiti da nećeš ni znati..lijepa zabava...

tako je. brzo ces se navuc misec dana, mozda dva, kasnije ces igru izbrisat...

inace ako niste shvatili pypo je fanboy.

a kako bi rekli srbi: to su price za malu decu...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
protjeran
Pypo kaže...

nazalost nece biti spajanja servera nego pojedinacni transferi likova , hebes to, ja sam otkazao pretplatu a stavarno volio sam ovu igru

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Pypo kaže...
Đapa club kaže...

tako je. brzo ces se navuc misec dana, mozda dva, kasnije ces igru izbrisat...

inace ako niste shvatili pypo je fanboy.

a kako bi rekli srbi: to su price za malu decu...

Ja ću igrati možda par dana, a ako mi se svidi storyline i više. Brat će vjerovatno igru prolaziti sa više klasa i time ju igrati koji mjesec.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 23:40 (Đapa club).
14 godina
neaktivan

Kupio sam igru sa G2PLAY-a, zatim sam je skinuo i upisao code... Dobio sam bonus 30 dana i sada me igra traži da napravim ovo što piše na slici. Zanima me zašto moram napraviti suscribe, a imam 29 dana igranja preostalog.

isprika na duplom postu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:16 (Đapa club).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a) dodati game card

b) dodati podatke od kreditne / debitne kartice kako bi dokazao da si platežno sposoban

napomena: ništa ti neće biti naplaćeno sa kartice prije isteka 29 dana

nakon aktivacije, možeš odmah i maknuti kartične podatke ukoliko ne želiš plaćati preko kartice

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 12:58 (NightShadow).
14 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

a) dodati game card

b) dodati podatke od kreditne / debitne kartice kako bi dokazao da si platežno sposoban

nakon aktivacije, možeš odmah i maknuti kartične podatke ukoliko ne želiš plaćati preko kartice

Game card nemam, a ovo sa karticom mi nema baš smisla pošto imam 29 dana na raspolaganju. No ipak hvala na pomoći sada malo bolje razumijem sistem..

17 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
NightShadow kaže...

a) dodati game card

Game card nemam, a ovo sa karticom mi nema baš smisla pošto imam 29 dana na raspolaganju. No ipak hvala na pomoći sada malo bolje razumijem sistem..

nisi kupio box izdanje??? nisi pravi fan....{#}

14 godina
neaktivan

Nema veze ko hebe box izdanje, bitno da je igra tu.. evo već par dana igram i prezadovoljan sam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 23:25 (Đapa club).

0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Nema veze ko hebe box izdanje, bitno da je igra tu.. evo več par dana igram i prezadovoljan sam.

jel ti to prvi mmo?

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Đapa club kaže...

Nema veze ko hebe box izdanje, bitno da je igra tu.. evo več par dana igram i prezadovoljan sam.

jel ti to prvi mmo?

Prvi i vjerovatno zadnji, ali isključivo mi je igra dobra zato što je riječ o Star Warsu. Znam da je tebe i mnoge ovdje razočala, ali meni se sviđa. Vjerujem da će bioware postepenim patchiranjem poboljšati sve što nevalja. Ipak je riječ o velikom potencijalu i ogromnoj fan bazi koja se nemože tek tako zanemarit. Sve ovo što pišem je vrlo subjektivno, ali igra mi se bez obzira na to sviđa.

17 godina
Đapa club kaže...
Obi Wan kaže...
Đapa club kaže...

jel ti to prvi mmo?

Prvi i vjerovatno zadnji, ali isključivo mi je igra dobra zato što je riječ o Star Warsu. Znam da je tebe i mnoge ovdje razočala, ali meni se sviđa. Vjerujem da će bioware postepenim patchiranjem poboljšati sve što nevalja. Ipak je riječ o velikom potencijalu i ogromnoj fan bazi koja se nemože tek tako zanemarit. Sve ovo što pišem je vrlo subjektivno, ali igra mi se bez obzira na to sviđa.

shvacam onda zasto si uzivljen u swtor...

14 godina
neaktivan

Odsada se može besplatno prebaciti svoje igrače sa light servera na standard ili high.

http://www.swtor.com/info/news/news-article/20120612

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Odsada se može besplatno prebaciti svoje igrače sa light servera na standard ili high.

http://www.swtor.com/info/news/news-article/20120612

17 godina
neaktivan

Selidba! Sa KJ (Kellian Jarro) na TRE (The Red Eclipse). Koja razlika :)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

nakon transfera netrebam cekati ni minutu za WZ , ponovno sam se pretplatio,napokon ovo radi kao mmo

2 0 hvala 0
15 godina

Danas uzimam timecard nakon par mjeseci pauze pa ako tko igra na Tomb-u neka se javi !

{#}

Specializing in online warfare since 1942

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

i tek u 1.3 ide LFG tool... mislim da cu ipak odustati od swtor jer gw2 ce brzo i bolji je od swtor xy puta...

17 godina
neaktivan

Još ćeš se ti (a i ja isto) načekat do gw2

0 0 hvala 0
17 godina
Jesse kaže...

Još ćeš se ti (a i ja isto) načekat do gw2

imam guild wars mogu se tu zaje8avat... 

13 godina
neaktivan

Prebacio caracter na Tomb..trajalo 2 minute..malo mi nedostaje Bloodworthy, već smo praktički postali familija..al ovdje je ludnica ,ujutro u 9 na Imperial fleet 250 ljudi..vidit ćemo u prime time naveče..ponovo blagi lagg na imp fleet..WZ rade fantastično bez imalo laga..čekanje na queue WZ 10 sec..vrlo lako naći parti za H4 ili storyline misije,flashpointe itd..zasad vrlo zadovoljan..mislim da ću produžiti pretplatu i na ljeto.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tko sve igra na Tombu?

0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Tko sve igra na Tombu?

mislim da su 10-15 servera vec prebacili na Tomb. A transfere uvode postepeno. Uglavnom ludnica je. Isto ujutro, popodne, navecer, cak i u 4-5 ujutro preko 100 ljudi.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice