Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

S GUI je neki problem dok se loada novi level, svi ga imaju, ali nije da utjece na igru. Osim toga jucer recimo nisam imao drugih problema, odigrao sam daily-e i EV SM.

Takodjer nova informacija  je da je BW na sluzbenom forumu potvrdio da je nestanak Rakghoul i BH weekly-a bug i da ce biti ispravljeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel zna neko di se mogu kupit timecard bonovi, infomark ih više ne drži, a bili su mi najpovoljniji, znam da je bilo u algoritmu ali preskupo, jel pala cijena zna neko???

Keep this frequency clear...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Tiberius kaže...

jel zna neko di se mogu kupit timecard bonovi, infomark ih više ne drži, a bili su mi najpovoljniji, znam da je bilo u algoritmu ali preskupo, jel pala cijena zna neko???

Mislim da je SW:TOR presao na free 2 play model, ili bi trebao uskoro.

Bas evo gledam par ovih web shopova i out of stock je svuda.

Za Algoritam neznam najbolje ti je nazvat pa pitat.

13 godina
neaktivan

Kupuj na webu, napravi si Paypal racun i uvijek ces naci i proci ces jeftinije nego kod nas.

Ova stranica nalazi najjeftinije cijene za key koji ti treba, samo upises naziv igre...

http://www.gamekeyfinder.de/

BTW F2P jos nije krenuo, prica se o 11. mjesecu, ali nije sigurno.

edit: Evo ovdje ima http://www.crovortex.com/webshop/igra-6835-Star_Wars_The_old_republic_60_Days_Game_Card.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 10:53 (Hystorian).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Od jucer je za sve pretplatnike je omogucen uvid u kolicinu Cartel Coinsa koje ce dobiti u vrijeme lansiranja free-2-playa. Cartel coinse ce dobiti samo oni koji imaju vazecu pretplatu u vrijeme lansiranja F2P. Meni pise okruglo 1000...

Takodjer je osvjezena lista razlika izmedju subscribera i F2P igraca.

Tako ce npr. F2P imati ogranicenje na 3 WZ dnevno itd., imati ce mogucnosti kupovine tjednih passova za flashpointe i warzone za cartel coinse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Patch 1.5 je na PTS serveru, postavili su također i F2P opcije s Cartel Coinsima - Cartel Market.

Nova Daily zona na Belsavisu, novi World Boss, HK-51 pratitelj. Na dulfy.net/swtor ima popis perkova koji dolaze za F2P koji su dosad otkriveni, a koji se mogu dobiti za Cartel Coinse, također je postavljen i cjenik perkova. Također će biti moguće kupiti Campaign Armoringse za BH commse.

Svi aktualni pretplatnici ce dobiti extra bonus Cartel coinsa na lansiranju F2P uz one koje će dobiti za dužinu pretplate, i dobivati će 500 CC mjesečno nakon lansiranja F2P.

Lista stvari koje se mogu dobiti za CC je zbilja zanimljiva, npr. bijeli kristal za sablju, speeder u obliku carskog trona, Nihilusova maska itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Bijeli kristal? Konačno. Campaign armorings? I to mi se sviđa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sry ako sam u krivoj temi, ali trebam pomoć. Novi sam u TOR-u i neznam kako da pitam za pomoć u general chatu? Znači u vezi neke misije. Vidim da ljudi pišu nešto tipa: anyone for Heroic2+.................. Kako da ja to napišem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

da bi pisao stisnes enter ili misem klikni u gornji desni ugao no to vec vjerovatno znas. Ako trazis grupu za određeni Heroic koji imas na listi misija, drzi SHIFT i klikni na misiju na listi koju zelis (dok ti je kursor u chatu aktivan za pisanje) i kopirati ce ti naziv misije u chat prozor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Na kojem ste serveru?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Na kojem ste serveru?

The Red Eclipse...Imperij

17 godina
neaktivan

jeftine timecardove tražim, tražim....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne znam sto bih ti rekao. I da preko weba kupujes neces proci bez 23€ za 2 mjeseca, tako da ak si kod nas nasao za manje, vjerovatno je bilo rješavanje zaliha. Sumnjam da ces naci za 130kn opet.

15 godina
Specializing in online warfare since 1942 *LN* aleksandar-bf-
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 2:28 (a1c2o3).
17 godina
neaktivan
Hystorian kaže...
gwammz0r kaže...

Na kojem ste serveru?

The Red Eclipse...Imperij

red eclipse-republika

13 godina
protjeran

Red Eclipse škvadra me može dobit na char name Euphrosyne, Republic ofc, da piknemo kakav FP/OPS kaj već. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ekipa interesira me nekoliko stvari o igri, pošto razmatram kupnju iste za sebe i još dvoje ljudi.

1) kakav će biti model f2p, da li se kupi pa igra (b2p) ili jednostavno skineš i imaš neke restrikcije naspram onih koji plaćaju mjesečnu pretplatu.

2) ako sada kupim igru za tih 13 eura koliko košta, koje stvari imam uključene unutra. koliko pretplate dobijem vremenski. (edit: saznao sam)

3) ako u jednom trenutku prestanem plaćati pretplatu, da li se moj account degradira i još uvijek mogu igrat sa nekim restrikcijama dok ne uzmem opet mjesec dana ili to nekako drukčije funkcionira

4) koja je prednost ako sada kupim igru u odnosu na to da krenem igrati kada zaživi kao f2p.

5) da li će u trenutku kada igra zaživi kao f2p trebati isto plaćati mjesečnu pretplatu da bi makli te restrikcije ili će se jednostavno moći kupiti kao gw2 i deri miki

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 15:51 (wh15tler).
13 godina
neaktivan
wh15tler kaže...

ekipa interesira me nekoliko stvari o igri, pošto razmatram kupnju iste za sebe i još dvoje ljudi.

1) kakav će biti model f2p, da li se kupi pa igra (b2p) ili jednostavno skineš i imaš neke restrikcije naspram onih koji plaćaju mjesečnu pretplatu. SAMO SKINES PLUS PUUUNO RESTRIKCIJA

2) ako sada kupim igru za tih 13 eura koliko košta, koje stvari imam uključene unutra. koliko pretplate dobijem vremenski. (edit: saznao sam)

3) ako u jednom trenutku prestanem plaćati pretplatu, da li se moj account degradira i još uvijek mogu igrat sa nekim restrikcijama dok ne uzmem opet mjesec dana ili to nekako drukčije funkcionira

DOBITI CES RESTRIKCIJE I MOCI CES U OSNOVI SAMO STORY IGRATI, A I TO S OGRANICENJIMA

4) koja je prednost ako sada kupim igru u odnosu na to da krenem igrati kada zaživi kao f2p.

DOBITI CES NESTO CARTEL COINSA KOJE CES MOCI POTROSITI KAD DODJE F2P, SVI LJUBIČASTI ITEMI KOJE BUDES IMAO BINDANE NA SEBE ĆE TI OSTATI

5) da li će u trenutku kada igra zaživi kao f2p trebati isto plaćati mjesečnu pretplatu da bi makli te restrikcije ili će se jednostavno moći kupiti kao gw2 i deri miki

MOCI CES SE PRETPLATITI ZA PRAVO NA FULL CONTENT ILI KUPOVATI ODREĐENU KOLIČINU CARTEL COINSA S KOJIM CES KUPOVATI TJEDNE PASSOVE ZA REJDANJE/PVP/FLASHPOINTE, OTKLJUČAVATI LJUBIČASTU OPREMU ITD.

sve to inace imas na službenim stranicama, imaju sekciju za F2P FAQ

14 godina
neaktivan
Hystorian kaže...

Od jucer je za sve pretplatnike je omogucen uvid u kolicinu Cartel Coinsa koje ce dobiti u vrijeme lansiranja free-2-playa. Cartel coinse ce dobiti samo oni koji imaju vazecu pretplatu u vrijeme lansiranja F2P. Meni pise okruglo 1000...

Tako ce npr. F2P imati ogranicenje na 3 WZ dnevno itd., imati ce mogucnosti kupovine tjednih passova za flashpointe i warzone za cartel coinse.

Krivo...dobiti će i bivši preplatnici ali manju količinu

DeaathDealer
15 godina
neaktivan

Evo najavljeno je da F2P počinje 15. ovog mjeseca.

http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121108

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 23:29 (ba2033).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MasterOdisasteR kaže...
Hystorian kaže...

Ne znam sta onda ovo znači u službenoj objavi od 16.10. : You’ll only receive your Complimentary Cartel Coins if you’re active and subscribed when we go live with the new Free-to-Play option. http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121016

17 godina
Hystorian kaže...
MasterOdisasteR kaže...
Hystorian kaže...

Ne znam sta onda ovo znači u službenoj objavi od 16.10. : You’ll only receive your Complimentary Cartel Coins if you’re active and subscribed when we go live with the new Free-to-Play option. http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121016

Znaci da moras imat aktivnu pretplatu 15.11. kad krene F2P

15 godina

Igram igru free trial ( do 15lvl),sad sam lvl 11 i igra je predobra (ne dobra da bi platio,al kada dodje free to play 15.11 odicna).

Jedva cekam,samo se nadam da cu moc zavrsit SP na ftp.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:30 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

F2p će biti agonija s masu restrikcija. Evo na jednom mjestu popis svih restrikcija:

http://dulfy.net/2012/10/24/swtor-free-to-play-ftp-player-restrictions/

Ako ne skinu ova neka ograničenja ne vidim neki smisao f2p-a, to će onda biti samo kao trial do lvla 50.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 23:59 (Dkc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

izgleda mi da ce biti jeftinije sa pretplatom nego svako malo trositi po par $ za unlockirati nesto

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jeftinije je ako se ide samo ekskluzivno na jedan tip sadrzaja ili PVE ili PVP, ako se ide na oboje onda se bolje pretplatiti da bi se proslo jeftinije.

Inace pojavile su se informacije o cijenama cartel coinsa....450CC=4.99$......5500CC=39.99$, vjerovatno ce biti i drugih paketa raspolozivo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

F2p će biti agonija s masu restrikcija. Evo na jednom mjestu popis svih restrikcija:

Ako ne skinu ova neka ograničenja ne vidim neki smisao f2p-a, to će onda biti samo kao trial do lvla 50.

A restrikcije jesu gadne nekome tko želi to aktivno igrat 4 sati na dan, ali netko ko želi preć class kvestove i neke druge SP stvari, super.

A ovo smanjenje XPa nakon levela 10 je super jer sam imao osjećaj da ide prebrzo kad sam igrao. ( doslovno prvi put igranje, nakon 2 i po sata sam bio max level - 15)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:20 (ba2033).
15 godina
neaktivan
ba2033 kaže...
Dkc kaže...

A restrikcije jesu gadne nekome tko želi to aktivno igrat 4 sati na dan, ali netko ko želi preć class kvestove i neke druge SP stvari, super.

A ovo smanjenje XPa nakon levela 10 je super jer sam imao osjećaj da ide prebrzo kad sam igrao. ( doslovno prvi put igranje, nakon 2 i po sata sam bio max level - 15)

Meni je trebalo malo više od 2 sata, ali bilo je svakako prebrzo. 

16 godina
neaktivan
Hystorian kaže...

Jeftinije je ako se ide samo ekskluzivno na jedan tip sadrzaja ili PVE ili PVP, ako se ide na oboje onda se bolje pretplatiti da bi se proslo jeftinije.

Inace pojavile su se informacije o cijenama cartel coinsa....450CC=4.99$......5500CC=39.99$, vjerovatno ce biti i drugih paketa raspolozivo.

Jel će se ti cartel coini moći nekako farmat kroz igru kao npr u LOTRO ili samo peglanjem kreditne kartice?

13 godina
protjeran

Dobro, kaj radite da ste lvl 15 za dva i pol sata?! Ja sam s Tythona izlazio kao lvl 12, a da prođem sve kaj sam imao za proći na tom planetu mi je trebalo barem nekoliko sati kroz par dana. Dobro, možda sam samo ja poremećen pa moram zaviriti iza svakog grma, poklikati sve kaj se može kliknut i pokupit sve stvarčice za Codex.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice