Star Wars: The Old Republic MMO

poruka: 2.133
|
čitano: 508.506
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ja sam na Tomb of Freedon Nadd serveru već neko vrijeme, na republic strani... prebacio se zbog nedostatke ljudi na mom serveru već u 2. mjesecu :D

Maddex mi je in game ime :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jučer se prebacio sa dxun battle circle na red eclipse!!!

Tamo nije bilo više ni mrtvog psa....

Jel netko tamo???

Dojmovi???

Javite!!!

Keep this frequency clear...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jučer igro na red eclipsu, našo ekipu za heroic +4 u roku sekunde, u 2 ujutro gore oko 60 ljudi, konačno mmo.....

1 0 hvala 0
14 godina

bok svima..

naime preorderao sam ovu igru, igrao tjeda dana early access i onda stao. Sad po koliko sam skužio trebalo mi je ostati 30 dana game timea za koje moram ili game card redeemati ili dodati kreditnu karticu da nastavim odnosno iskoristim tih 30 dana. Evo sad sam išao gledati i ispada da više nemam nikakvih free dana za igru..zna tko zašto/kako?
Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Star Wars: The Old Republic MMO
Skyburn kaže...

bok svima..

naime preorderao sam ovu igru, igrao tjeda dana early access i onda stao. Sad po koliko sam skužio trebalo mi je ostati 30 dana game timea za koje moram ili game card redeemati ili dodati kreditnu karticu da nastavim odnosno iskoristim tih 30 dana. Evo sad sam išao gledati i ispada da više nemam nikakvih free dana za igru..zna tko zašto/kako?
Hvala!

pa normalno da nemaš.... :D vrijeme prolazi u zagrebu jednakom brzinom makar si ti u splitu.... XD

šalu na stranu..... tvoji dani će prolaziti makar ti te dane ne igrao, obračunska jedinica za sve MMO-e koji funkcioniraju na taj način je realan dan, a dan proveden u igri.

13 godina
neaktivan

Neko reko SWTOR je na izdisaju..izgleda da ipak nije.Caracter transfer je ipak bio pun pogodak...Naveče na mom serweru Tomb Of Freedon Naad 300 ljudi imperial fleet I  imperial fleet II 250,bilo koja planeta od 80-150 ljudi..queue za ulazak u igru 20 min do pola sata,serwer full

i još pristižu svakodnevno.Sinoć imali gadno natjeravanje sa republikancima u Black Hole 40 imperijana protiv 50 repsa koji uopće nije PVP zona..nemoš koristit adrenal i warzone medpac u Black Hole pa je puno zanimljivije..sve u svemu fantazija..

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pypo kaže...

Neko reko SWTOR je na izdisaju..izgleda da ipak nije.Caracter transfer je ipak bio pun pogodak...Naveče na mom serweru Tomb Of Freedon Naad 300 ljudi imperial fleet I  imperial fleet II 250,bilo koja planeta od 80-150 ljudi..queue za ulazak u igru 20 min do pola sata,serwer full

i još pristižu svakodnevno.Sinoć imali gadno natjeravanje sa republikancima u Black Hole 40 imperijana protiv 50 repsa koji uopće nije PVP zona..nemoš koristit adrenal i warzone medpac u Black Hole pa je puno zanimljivije..sve u svemu fantazija..

Upravo tako - SWOTR lives on......

17 godina
protjeran

ja sam  se ponovno pretplatio,nakon transfera  igra je ok kao mmo

iako sam nezainteresiran za pve , po prvi put imam zavrsene neke FP i ops ,nikoga ne odbijam kad zatrazi pomoc ili samo drustvo

sto mi je najvaznije za WZ nema vise cekanja

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pypo kaže...

http://dobrochan.ru/src/jpg/1005/633826997169454400-CoolStoryBro.jpg

{#}

SWTOR=Fail of The Year
14 godina

Oke, sve to stoji...ali ja da bih igrao te dane u startu sam morao odabrati ili da redeemam game card ili dodam visu, što nisam napravio. Kakva je to logika ako ti daju 30 dana free koje da bi uopće iskoristio moraš dodati game card ili odabrati karticu na koju te terete, a to vrijeme curi iako ja nisam napravio nijedno od toga?
Znači imao sam 30 free dana za igrati, koji su curili iako ja nisam mogao igrati dok se ne odlučim za način pretplate? Mindfuck much?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Oke, sve to stoji...ali ja da bih igrao te dane u startu sam morao odabrati ili da redeemam game card ili dodam visu, što nisam napravio. Kakva je to logika ako ti daju 30 dana free koje da bi uopće iskoristio moraš dodati game card ili odabrati karticu na koju te terete, a to vrijeme curi iako ja nisam napravio nijedno od toga?
Znači imao sam 30 free dana za igrati, koji su curili iako ja nisam mogao igrati dok se ne odlučim za način pretplate? Mindfuck much?

Dodaš karticu i zatim ti oni dozvole da iskoristiš 30 dana bonusa. Nakon što si dodao karticu prekineš pretplatu i kasnije plaćaš kako te volja. Osobno više preferiram gamecard nego da mi sjeda na karticu. Uglavnom bitno im je da dokažeš platežnu moč ili što god, a nakon toga prekineš suscribe s karticom.

14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Skyburn kaže...

Dodaš karticu i zatim ti oni dozvole da iskoristiš 30 dana bonusa. Nakon što si dodao karticu prekineš pretplatu i kasnije plaćaš kako te volja. Osobno više preferiram gamecard nego da mi sjeda na karticu. Uglavnom bitno im je da dokažeš platežnu moč ili što god, a nakon toga prekineš suscribe s karticom.

Eh kad se sjetim rasprave s jednom trollinom upravo na ovoj temi u vezi te pay to play pretplate i na koji nacin funkcionira tih prvih 30 dana....

Ugl Đapa je dobro objasnia koncept aktivacije p2p MMO accounta

17 godina
neaktivan

Jel netko moza isprobao ovaj privatni server

Ja nez kako da igram na njemu , netko zna?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa probaj na private..ako voliš..sad ti je opet sranje na normal serwerima ..evo smanjili broj i ulazak u igru večeras na Tomb of Freedon Naad 55 min ..shit....a lijepo su vidili da se igrači vraćaju i prebacuju karaktere sa serwera koji se gase i opet ne reagiraju..a sutra ide 3.1 navodno..pa budale iz Ea otvorite još koji serwer da vam ljudi ne odlaze zbog queue u igru kao što su odlazili radi praznih serwera..a stvarno i mene sad iritiraju ..pa 500 ljudi imaju samo na imperial fllet 1 i 2 i oko 150 na imperial fleet 3..sve je puno ko čep..budu ga opet usrali..

17 godina
neaktivan

Nez bas kako da igram na njemu:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Patch 1.3 je vani, idem malo u igru, nadam se pozitivnim dojmovima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

samo se žalite XD takav je naš mentalitet....

iskreno ja bi radije bio u queu sat vremena nego igrao na praznom serveru... :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 13:47 (mmspace).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mmspace kaže...

samo se žalite XD takav je naš mentalitet....

iskreno ja bi radije bio u queu sat vremena nego igra na praznom serveru... :D

Mene osobno queu ne smeta, a najviše se znalo desit da sam čekao oko 10 minuta.

15 godina

Jucer na Tomb-u 1600 u redu ... nakon 1h usao .. {#} .. Inace tko igra neka me doda - Acco - rep.side

Specializing in online warfare since 1942 *LN* aleksandar-bf-

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...

Jucer na Tomb-u 1600 u redu ... nakon 1h usao .. {#} .. Inace tko igra neka me doda - Acco - rep.side

Acco..... hahahahaha onaj lik s alderaana koji je ganko u imperial cantini???? XD tak treba :P

15 godina

Kriv sam .. {#}  Kako oni nama tako mi njima .. {#}

14 godina
neaktivan

Impresije novog patcha?

Cujem da se grafika dosta poboljsala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

Impresije novog patcha?

Grafika je drastično bolja, a igra više ne trza na fleetu ko prije i općenito je puno fluidinija.

17 godina
Đapa club kaže...
Ashelor kaže...

Impresije novog patcha?

Grafika je drastično bolja, a igra više ne trza na fleetu ko prije i općenito je puno fluidinija.

Igra ne trza na fleetu? Mora da se zajebavaš.

Što se tiče ostaloga, ne znam ima li veze sa patchem, ali otkad je patch izišao lag je prestrašan

14 godina
neaktivan
Robiant kaže...
Đapa club kaže...
Ashelor kaže...

Impresije novog patcha?

Igra ne trza na fleetu? Mora da se zajebavaš.

Što se tiče ostaloga, ne znam ima li veze sa patchem, ali otkad je patch izišao lag je prestrašan

Onda ti i ja dijelimo drukčije mišljenje ili imamo potpuno drugačija iskustva.{#}

17 godina
neaktivan

danas mi stiže timecard, jedva čekam da isprobam novi patch........

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eh mislia sam se cak malo demolirat WZ-e na svom Sorcu vidit kakve su promjene dosle s ta dva patcha i ti ranked WZ su mi izgledali zanimljivo,ali jucer je najavljen datum izlaska Guild Wars 2 tako da od 28.08. ce bit zbogom social life i zbogom svim ostalim igrama ;P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel je ovo free to play ? Mislio sam nest' malo spilat prije izalska GW2... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Jel je ovo free to play ? Mislio sam nest' malo spilat prije izalska GW2... 

Nije

17 godina

Jel netko zna gdje se nalaze instalaciski fileovi da nemoram opet skidati igricu?

BF3:crna_bandera
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice