Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rust- MMO
metrix.2k kaže...

Pricamo o igrama koje se usporedjuju po internetu vec 2-3 godine, ne lemataj gluposti.  Slicne su, vrlo slicne, i sad ti pametan dosao i rekao da su nebo-zemlja. Normalno da nece biti 100% iste, al su taj zanr, slicne mehanike, slicni ciljevi.

Dayz - prvo lice, treće lice

H1Z1 - prvo lice, treće lice

Rust - isključivo prvo lice

Dayz- ogromna, stalna mapa, detaljni gradovi i sela

H1Z1 - ogromna, stalna mapa, ne toliko detaljni gradovi i sela

Rust - nasumično generirana mala mapa, par nasumično generiranih objekata za lootanje i orjentaciju

Dayz - nema base buildinga (još)  i igra radi bez problema bez njega

H1Z1 - base building u igri, ali nije u prvom planu zbog šlampavosti sistema i nesigurnosti građevina

Rust - gradnja je srž igre i postoji od početka, bez gradnje igra ne bi imala smisla

DayZ - više povlači na simulaciju

H1Z1 - arkada

Rust - arkada

da ne nabrajam dalje, igre su poprilično različite po osnovnim stvarima i ne bi ih se trebalo uspoređivat, možda se H1Z1 i DayZ mogu uspoređivat ali to dvoje sa Rustom nikako. Bar ja tako mislim

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 17:00 (Roko567).
11 godina
protjeran
Rust- MMO

zar nije ta igra vise zahrđala ??

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
metrix.2k kaže...

Pricamo o igrama koje se usporedjuju po internetu vec 2-3 godine, ne lemataj gluposti.  Slicne su, vrlo slicne, i sad ti pametan dosao i rekao da su nebo-zemlja. Normalno da nece biti 100% iste, al su taj zanr, slicne mehanike, slicni ciljevi.

Dayz - prvo lice, treće lice

H1Z1 - prvo lice, treće lice

Rust - isključivo prvo lice

Dayz- ogromna, stalna mapa, detaljni gradovi i sela

H1Z1 - ogromna, stalna mapa, ne toliko detaljni gradovi i sela

Rust - nasumično generirana mala mapa, par nasumično generiranih objekata za lootanje i orjentaciju

Dayz - nema base buildinga (još)  i igra radi bez problema bez njega

H1Z1 - base building u igri, ali nije u prvom planu zbog šlampavosti sistema i nesigurnosti građevina

Rust - gradnja je srž igre i postoji od početka, bez gradnje igra ne bi imala smisla

DayZ - više povlači na simulaciju

H1Z1 - arkada

Rust - arkada

da ne nabrajam dalje, igre su poprilično različite po osnovnim stvarima i ne bi ih se trebalo uspoređivat, možda se H1Z1 i DayZ mogu uspoređivat ali to dvoje sa Rustom nikako. Bar ja tako mislim

Hmmm, to sve stoji, ali nebi nazvao H1Z1 arkadom. No DayZ se definitivno doima simulacijom radi atmosfere i ima taj hardcore feelin' :D

12 godina
metrix.2k kaže...

Hmmm, to sve stoji, ali nebi nazvao H1Z1 arkadom. No DayZ se definitivno doima simulacijom radi atmosfere i ima taj hardcore feelin' :D

A di nije arkada, skačeš okolo, skupljaš štapove tako da trčiš kroz grmlje, fizika oružja je teška arkada, itd

10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
metrix.2k kaže...

A di nije arkada, skačeš okolo, skupljaš štapove tako da trčiš kroz grmlje, fizika oružja je teška arkada, itd

Al dodavat ce animacije, sad ce doc i novi body sim i svasta nesto, vidjet cemo.

Koliko brzo napreduje Rust? (Sto se tice developanja)

12 godina
metrix.2k kaže...
Roko567 kaže...
metrix.2k kaže...

Al dodavat ce animacije, sad ce doc i novi body sim i svasta nesto, vidjet cemo.

Dosta brzo, počeli su igru ispočetka i u oko godinu dana sredili totalno igrivu igru koja bi, kad bi ostala u ovakvom stanju, bila igrana još par godina. Kad još uzmemo u obzir da je to indie tim, razultati su još impresivniji. Igrao sam novi rust svakih par mjeseci i svaki put je skroz drugačije izgledao meni, mapa i ostatak, tako da se vidi da su dosta radili da dođu do optimalnog dizajna. 

10 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
metrix.2k kaže...
Roko567 kaže...
metrix.2k kaže...

Dosta brzo, počeli su igru ispočetka i u oko godinu dana sredili totalno igrivu igru koja bi, kad bi ostala u ovakvom stanju, bila igrana još par godina. Kad još uzmemo u obzir da je to indie tim, razultati su još impresivniji. Igrao sam novi rust svakih par mjeseci i svaki put je skroz drugačije izgledao meni, mapa i ostatak, tako da se vidi da su dosta radili da dođu do optimalnog dizajna. 

Mal tim al efikasan :D nego, koliko je manja mapa u odnosu na h1z1 npr? Puno je ljepsa i dinamicnija...

12 godina
metrix.2k kaže...

Mal tim al efikasan :D nego, koliko je manja mapa u odnosu na h1z1 npr? Puno je ljepsa i dinamicnija...

Mapa se generira nasumično, tako da je drugačija na svakom serveru

12 godina
Rust- MMO

Rust se pretvara u tako dobru igru

0 0 hvala 0
14 godina
Rust- MMO

Posudio od frenda igru(steam family sharing) i mal probao igrat. Zadovoljan videnim,ali definitivno moraju poraditi na optimizaciji. Koje god postavke stavio graficka se trosi i grije ko luda(Witcher III na ultra se manje trosi i grije). Ostavljam ipak rust i dalje na wishlisti,ali kupnja ce pricekati.

Sto se tice samog gameplaya moram pohvaliti developere jel ima vec sad dosta toga za kraftati i raditi,a velika je pohvala dodatak servera bez PVP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nema popusta argh
battletag:MasnaKrvavic#2275
12 godina
dado16 kaže...
nema popusta argh

Pa igra košta samo 13 eura, i to je već premalo po mom mišljenju

16 godina
najvise 5 eura dajem, princip mi je da sto vise uzmem igara, za 13 eura uzmem bar 2 3 dobre igre
12 godina
dado16 kaže...
najvise 5 eura dajem, princip mi je da sto vise uzmem igara, za 13 eura uzmem bar 2 3 dobre igre

Hmmmm 2, 3 dobre igre? Na primjer?

16 godina
danas uzeo za 2 eura, battlefield company 2 i vietnam za 2 eura, i 5 eura cs go... ja bi rekao dost dobar ulov, i jos insurgency za 3 eura
11 godina
Rust- MMO

Dal ima neki nas server na kojem vas igra malo vise? Muka mi je vise sam igrat

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rust- MMO

CroHQ.org je nedavno podigao jedan Rust server za sve koji bi voljeli igrati Rust sa domaćim igračima...

Trenutno smo svi friendly a kada nas se skupi više krećemo sa dodatnim sadržajima o kojima će te više znati uskoro...

[EU] CroHQ.org Rust | Vanilla-NoobFriendly-Tribe Wars-Wipe 24.8
http://map.playrust.io/?185.15.30.5:28015

Nadam se da se vidimo na serveru ;)

www.crohq.org | https://www.facebook.com/CroHQ | www.twitch.tv/lazy_badger
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 18:42 (gicago).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rust- MMO

Došao je novi update i novi wipe. Napravili smo i pluginove koji osiguravaju pravila za normalnije igranje tako da se nadam da se vidimo na serveru ;)

Slobodno se joinate u steam grupu koju smo napravili kako bi vidjeli novosti vezane za server... http://steamcommunity.com/groups/CroHQRust

www.crohq.org | https://www.facebook.com/CroHQ | www.twitch.tv/lazy_badger

0 0 hvala 0
16 godina
jel igra tko rust?
12 godina
dado16 kaže...
jel igra tko rust?

Naravno, skroz igriva atmosfera i broj igrača na CROHQ serveru

16 godina
Roko567 kaže...
dado16 kaže...
jel igra tko rust?

Naravno, skroz igriva atmosfera i broj igrača na CROHQ serveru

a vidim da je uvijek oko 10-tak igraca na serveru, ja igram na nekom britanskom posto jedino tamo nema wipova, mrzim kad si napravim nest pa svaki tjedan ponovno

12 godina
dado16 kaže...

a vidim da je uvijek oko 10-tak igraca na serveru, ja igram na nekom britanskom posto jedino tamo nema wipova, mrzim kad si napravim nest pa svaki tjedan ponovno

Nemoguće je igrat bez wipova zbog limitacija Unity engina, a i zbog toga što svi nakon tjedan dana imaju gigantske baze i previse opreme. Za manje servere je po meni svakih tjedan-dva wipe najbolje rjesenje. Na CROHQ imas i offline protection da te ne raidaju dok si offline i dosta je noob friendly server

14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Evo koja slika iz rusta , server london III ima dosta ljudi sa balkana na njemu .

Im BATMAN !!!
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rust- MMO

ako neko hoce neka dođe na 108.61.112.132:28026 Rust Island [EU] x5 | TP | no wipe | kits | better loot | map

0 0 hvala 0
11 godina
Rust- MMO

Kupio sam jučer Rust jer mi se igra neki survival game, a trenutno ne mogu dati više love za Day-Z ili H1Z1.

Uglavnom, razočaran sam. Jučer navečer nisam uspio igrati uopće jer je loading time na server toliko dug da sam mislio da nešto nije u redu sa laptopom ili internetom. Danas sam ipak imao malo više živaca pa sam ostavio neka se učita server i nakon 10 min se napokon učitao. A nakon toga, ponovo razočarenje. Igra je užasno neoptimizirana. Moj laptop nije neka brutalna pila, ali ovo je pre jadno. FPS je jedva 15-20, kada pada kiša ni tolko, a igra izgleda očajno na najnižim detaljima.

Nadalje, igrači su katastrofa. Čim se spawnaš, netko te namlati kamenom pa moraš ponovo čekat respawn. Ne znam koja je poanta ubijat spawnere. Radi onog kamena i baklje?
Al dobro, možda sam slučajno nabasao na takve ljude.

Sve u svemu, trebao sam prije kupnje dobro istražiti što kupujem. Jer da nakon dvije godine razvoja oni nisu u stanju napraviti igrivu igru, to je najblaže rećeno - sramota.

Nadam se da se stalni igrači neće naljutiti zbog moje oštre kritike, ali Rust još uvijek nije igriv, barem ne za mene. Tako da ću ja sad tražiti refund i uzeti This War Of Mine ili nešto slično.

Moj PC  
0 1 hvala 2
14 godina
Bruner kaže...

Kupio sam jučer Rust jer mi se igra neki survival game, a trenutno ne mogu dati više love za Day-Z ili H1Z1.

Uglavnom, razočaran sam. Jučer navečer nisam uspio igrati uopće jer je loading time na server toliko dug da sam mislio da nešto nije u redu sa laptopom ili internetom. Danas sam ipak imao malo više živaca pa sam ostavio neka se učita server i nakon 10 min se napokon učitao. A nakon toga, ponovo razočarenje. Igra je užasno neoptimizirana. Moj laptop nije neka brutalna pila, ali ovo je pre jadno. FPS je jedva 15-20, kada pada kiša ni tolko, a igra izgleda očajno na najnižim detaljima.

Nadalje, igrači su katastrofa. Čim se spawnaš, netko te namlati kamenom pa moraš ponovo čekat respawn. Ne znam koja je poanta ubijat spawnere. Radi onog kamena i baklje?

Sve u svemu, trebao sam prije kupnje dobro istražiti što kupujem. Jer da nakon dvije godine razvoja oni nisu u stanju napraviti igrivu igru, to je najblaže rećeno - sramota.

Nadam se da se stalni igrači neće naljutiti zbog moje oštre kritike, ali Rust još uvijek nije igriv, barem ne za mene. Tako da ću ja sad tražiti refund i uzeti This War Of Mine ili nešto slično.

Hvala ti na ovom reviewu. Razmišljao sam dal da uzmem ili ne ali očito to još nije to. 

This war of mine iskreno preporučujem. Igra je fenomenalna.

Ako ti se baš igra survival, mogu ti još preporučiti The long dark. Igraš solo, nema drugih igrača ni zombija. Samo ti protiv prirode. 

16 godina
Rust- MMO

ako ti se da,probaj 7daystodie - imam i urst i igrao sam ga,ali se pokvario,prije mi je nekako bio puno bolji,em za igranje em graficki :/

a za ovu gore igru - mozes probat i pirata skinut (ili uzmes normalno full,pa isto mozes refund)pa single vidjet kak ti gura,a mp je ono pravo - bar di sam ja na serveru nema pvp, ekipa slozno igra,pomaze si i tak....uglavnom ja jako zadovoljan i preporucam

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Bruner kaže...

sve zavisi na koji si server se spojio, meni igra leti, i bas iz tog razloga sto imam fpsa preko 60, mi se pregrijava grafa jer nema vsnyc, no otom potom... nemoj ici na official servere i te napunjene gdje te jedva cekaju na spawnu ubiti...

11 godina
Rust- MMO

Ne daju mi refund na steamu zato jer sam igru igrao 3h 24min. Granica je 2h. Al nema veze, neka ostane u library-u pa ju možda jednog dana opet zaigram. Ali tek dok ju dovrše.

@dado16 Imaš kakav savjet za neki dobar server sa normalnim ljudima? Probao sam u tražilici pronaći ove neke koji su gore navedeni, ali ih nisam našao. Pitam čisto ako mi nešto puhne u glavu pa probam ponovo igrati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 19:52 (Bruner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bruner kaže...

Ja na konfi iz Moj PC igram na ~80 fps-a, nekad padne i do 60 ali skoro pa nikad ispod.

Loading time mi traje max. 3-4 minute. (najčešće puno brže)

Igrači nemaju veze sa kvalitetom igre. Tražiš survival igru a kenjaš kad te ubiju? O čemu pričamo?
Na igri rade malo dulje od godinu dana. Igra je više nego igriva, nema bitnijih glitcheva i updateovi izlaze svaki tjedan. 

Igraš na prastaroj konfi i očekuješ dobar fps, grintaš jer te ubiju u pvp igri i žališ se da je igra neigriva, a igrao si možda 5 min sudeći po tvom "reviewu". Svaka čast majstore

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice