Runes of magic - Free MMO

poruka: 89
|
čitano: 28.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

jao ja ne vjerujem :D. ja vec jesam s tobom u gildu. nickname - Plexiglas

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Treba mi vasa pomoc! Skinio sam instaler i kad uprem u njega dobijem error The application failed to initile properly.... Click on OK to terminate the application. Probao sam i druge mirrore ali opet isto.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Treba mi mala pomoc na Siochainu u Runes of Magicu. 12 sam lvl i na nekom questo tamo sa onim koboldima pise da okiupim par prijetelja i da to rijesimo. Ali ja u toj igri znam samo sebe pa bi vas mobilo igraci RoM-a, dodajte na na XF: markoperica i javite mi se da oćete radit kvest samnom jako je vazno.

0 0 hvala 0
17 godina

trebao si napisati kako se zoves u igri

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Runes of magic - Free MMO
U igri se zovem Otoncro. Dodaj me na xf pa ce mo se dogovorit.
17 godina

dodao sam te medju prijatelje u igri,preko igre cemo se dogovoriti,nemam xf

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ne kuzim za sto mi sluze one karte u Runes of Magicu i kako zasto i kada da ih koristim?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel ima ko voljan d+da me primi u svoju gildu?

Ja sam lvl 18 knight i lvl 5 rouge. Nijepuno ali igram svaki dan aktivno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra mi se cini ok,slican je wow-u i to mi je ok,samo se nadam da nije tak zarazna i da stvara veliku ovisnost jer wowa sam se tesko rjesio.

Ono sto mene zapravo zanima je dali ima tu battlegroundova i dali je pvp zanimljivi,ovaj duel class system mi se cini odlicnom idejom i po tom bi reko da je cak bolji pvp neg na wowu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ima siege wars..
15 godina

Ima li netkoga da igra na Siochainu? Ima li uopce ljudi na forumu da igraju rom?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thechosenfreak kaže...

Ima li netkoga da igra na Siochainu? Ima li uopce ljudi na forumu da igraju rom?

ja sam igrao ,ali sam prestao.

jednostavno me umorila utrka za naoruzanjem,enormno velike cijene itd...

ROM je jako dobar mmo ali puno trazi

-=PiS=- CROZOKI
15 godina
crozoki kaže...
thechosenfreak kaže...

Da li se isplati igrati bez ulaganja pravih novaca? Posto ne bih ulago prave novce nego samo ovako igro.

Npr da li se moze kupiti trajni mount bez para? Inventorij prosirit? Zasad imam samo dva, a vidim da se moze imati 6-7 slotova u inv.

16 godina
odjavljen
thechosenfreak kaže...

Da li se isplati igrati bez ulaganja pravih novaca? Posto ne bih ulago prave novce nego samo ovako igro.

Npr da li se moze kupiti trajni mount bez para? Inventorij prosirit? Zasad imam samo dva, a vidim da se moze imati 6-7 slotova u inv.

Pa ima nas nekoliko na Siochainu, samo rijetko igramo. Pa i nismo nesto napredovali... Doduse, igramo kada imamo vremena.

Inventorije prosiriti mislim da i nema smisla. Visak stvari u pocetku mozes ostaviti u kuci. Osim, ako nisi teski ovisnik.

Generalno - da se napredovati dosta brzo, pogotovo s daily questovima i bez ikakvog placanja i to relativno brzo. Jedino ti mountovi.

Trajno prosirenje inventorija ne postoji, jer su svi vremenom ograniceni - cak i ako kupujes za dijamante, mada recimo znaju dijeliti tokene i rubine pa se da za to kupiti prosirenje na 7 ili maksimalno 30 dana.

No, uvijek mozes kupiti i same dijamante ingame za skupljene golde. Imas ponuda ingame za takvu kupovinu.

Jedino je pitanje sto vise volis pve ili pvp. Po meni je ROM idealna igrica za pve server. Dok, ako zelis na pvp, onda radije odi na Rohana (koji je takodjer besplatan i po meni ima daleko sredjeniji 'svijet' - zarada na mikrotransakcijama) i naravno trebas imati dosta zivaca za tako nesto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 1:10 (Mrgud Veliki).
17 godina
thechosenfreak kaže...
crozoki kaže...
thechosenfreak kaže...

moze se igrati bez novaca i to dobro,ja sam igrao bez novaca nisam ni lipe potrosio na igru,zaradjivao sam praveci transport rune na siochian serveru.

na transport runama mozes zaraditi masne pare ako ih znas napraviti,ne znam jel jos postoji transport runa u ah odnosno jel se jos mogu praviti od strane igraca.

inventorij nemas potrebe siriti

-=PiS=- CROZOKI
15 godina

Sto se mene tice igra mi zabavna, znaci generalno je dobro izbalansirana.

No samo imam osjecaj da moram se naigrati mjeseci i mjeseci posto je dosta zahtjevna za one koje ne daju pare.

Ne znam da li mi se cini, ali treba igranja,igranja i igranja da se napravi nesto od karaktera.

Te moze jos neka preporuka kako dobro zaraditi? tipa crafting koji je najisplativiji ili tehnika

Moze netko pomoci ili dati neki korisni link-forum???

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 10:23 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam prije igro tu igru i dobro je znam al prestao sam sa igrom , sada cu opet poceti sa scoutom tak da ak netko ima guild da me pozove jos nisam napravio acc al mi javitie i to cu igrat na smachtu jer je jedini EU pvp server a ima jedan njemacki al eng. mi ide bolje

0 1 hvala 0
14 godina

Jel igra još ko ovo?

Inteligencija nije znanje,već mašta

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Htjeo bih da pocnem. moze li mi neko reci da li se isplati. Kakva je igra i to tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo da dignem temu iz davno umrlih :D

Ja evo igram, scout/rogue, trenutno je rogue na repertoaru ;)

ako ima nekoga na onom macanta... nek se javi Idhrenion!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Runes of magic - Free MMO

Ja isto igram na tome serveru. Sanctuary guild. Priest-knight 55/52lvl. Jedna od najbolji ako ne i najboja igra mmorpg

14 godina
neaktivan
Blazebum kaže...

Ja isto igram na tome serveru. Sanctuary guild. Priest-knight 55/52lvl. Jedna od najbolji ako ne i najboja igra mmorpg

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHA.... kewl story bro !

15 godina

Ajde da malo ozivimo temu. Da li ima aktivnih igraca?

Ja trenutacno igram na Siochainu. Sad sam Mage31/Scout25 pa ako neko ima volje nek me doda u igri ili neka se javi ovdje.

U igri je nick - thechosenfreaks

Bf3 - Fallourorigins
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo ja stavio skidat igru pa da vidimo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ej ekipa, evo razmisljam si o skidanju rom-a, samo ne kuzim tu vasu pricu sa serverima, smacht ovaj onaj itd.. kolko sam skuzio server di ima najvise balkanaca je na njemackom jel?? to je banana jer ga nist ne kuzim :(    kakvo je trenutno stanje s player base i koliko je igra u biti komplicirana? volim mmorpg al brate kad mi ga zakompliciraju sa 43525657 šarenih kamencica i sr*nja koje moram kombinirat dok ne dobijem epilepsiju padne mi mrak na oci :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igram vec dosta dugo tu igru i men je jako zanimljiva, u guildu sam Croatian addajte me exxxer ili djubree ili djubreee xD

0 0 hvala 0
13 godina

Jel jos tko igra ovu igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probajte Fiesta Online, skida se sa Outspark stranice. Na prvi pogled djeluje "dječja", ali radi se o iznimno složenoj i pametnoj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
peterstern9 kaže...

Probajte Fiesta Online, skida se sa Outspark stranice. Na prvi pogled djeluje "dječja", ali radi se o iznimno složenoj i pametnoj igri.

Ako mu je to jedini izbor bolje neka igra runes of magic {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice