Evo ja sad krećem ponovo!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajd dečki na Grid. Ja i C2duo smo na Gridu.
Ajd dečki na Grid. Ja i C2duo smo na Gridu.

Ja sam jucer igro nesta malo za vrijeme tekme, i ono naletim na session sa 10 beerovaca, a koji su to likovi...ccc
Ja prvi, igra se Euro Touring Series, na Spa-u, i u onoj zadnjoj sikani, lik se sa ful gasom u mene skuca i odletimo u ogradu i on i ja, koji debili....
Ja sam jucer igro nesta malo za vrijeme tekme, i ono naletim na session sa 10 beerovaca, a koji su to likovi...ccc
Ja prvi, igra se Euro Touring Series, na Spa-u, i u onoj zadnjoj sikani, lik se sa ful gasom u mene skuca i odletimo u ogradu i on i ja, koji debili....

Ni jedan od kojih si ti nabrojo, bili su beer4hassy, beer4anyone(njega sam zapamtil jer me udario) ja ne znam zakaj tebe ne udaraju, ali u mene se namjerno zaletio, mislim ono, zaletio mi se u suvozaceva vrata, jer sam je skreto, a on uredno dao full gas
Grrrrrrrrr... jedno pitanjce...
Počeo mi se grid rušit u multiju. Iste staze u singleplayer rade normalno.
Vratim stari online account - ruši se. Napravim novi - ruši se.
Napravim novi lokalni profil - da, opet se ruši.
"GRID.exe -safemode" (svi settingsi low i off) - ruši se.
Znači skoči na desktop sa Send Error Report blablabla.
Ako ne kliknem na "Don't send", igra još uvijek radi u pozadini.
Kad kliknem na grid tab na taskbar, opet se switcha u igru.
Al one statistike i scorovi koji se vrte 10ak sekundi prije dolaska na stazu,
u mojem slučaju se vrte beskonačno dugo (tu se točno i ruši).
Gdje je tu fakin problem? Jel imao tko sličnu situaciju?
"Reinstaliraj grid" neće proći, jer sam ljen uzet dvd sa police. Nešto drugo molim.
Ajd pozz svima. Vidimo se online čim mi netko da pametno rješenje.
P.S. I da, stavio još gigu rama u komp. Sve rock-stable. Nema overclocka.
Ostale igre rade bez beda. Na kraj pameti mi je vadit novi ram van, jer mi treba za drugo.
Od softverskih nadogradnji ništa. Windowsi ok, aktivni procesi: 16, samo oni koje znam.
Funny, ali igrao sam grid cca. 40min i onda mi se to počelo dešavati na svakoj stazi.
Grrrrrrrrrrr.......
"Reinstaliraj grid" neće proći, jer sam ljen uzet dvd sa police. Nešto drugo molim.

Uspio sam, al ne skroz...
Unutar grida sam kopirao lokalni profil na drugi slot i onda mogu na stazu, ali samo jedanput!
Na drugoj stazi se opet sruši. Al bar sam vidio Core2Duo-vu pobjedu :)
Ako hoću dalje igrat, moram restartat grid, opet kopirati profil,
pa opet mogu napravit 3 kruga :( itd itd... pain-in-the-ass
imam ista identične probleme kao ti...ja sam ih prelijen riješit..
e Burs jesi li uspio riješiti problem?

e Burs jesi li uspio riješiti problem?
Znao sam da rocketman vara ali na ovakav način :(
Tko zna koliko ih je još namjestilo speed ali samo malo da se teško primjeti :(
Znao sam da rocketman vara ali na ovakav način :(
Tko zna koliko ih je još namjestilo speed ali samo malo da se teško primjeti :(
Pa u cem je fora varanja, mislim to je samo igra, igras je radi zabave, ne da bi bio prvi...A osim toga ti i dalje znas da si n00b i obican kreten i da nemozes nista bez varanja...ccc
A rus189 stvarno si budala ako to radis, pogotovo sa prefixom CroGrid....
ok!!! igrao sam samo 2 staze sa cheatom!!! samo da vidim... i nije mi se svidjelo :=( CroGrid brišem odmah....
imam ista identične probleme kao ti...ja sam ih prelijen riješit..
burs,mislim da je problem u kernelu,koji je naravno kod windoza neizmjenjiv zbog cega ja ljudima objasnjavam zakaj je linux stoput bolji....
inace 64-bitni xp podrzava vise od 3GB rama,tj kernel je izmjenjen jer su skuzili da su sjebali...
ima svakavih sranja,codiji su specijalni po tome,pogotovo kad se sjetim da mi ne rade hotkey-i za winamp kad sam u gridu,pa nemrem saltati mjuzu bez brige neg moram u windoze...
Evo cito sam vase postove i moram rec da igra izgleda dobro, pa ako mi moze neko objasnit par piranja vezano u igru;
posto bi je volio probat dali moram imat orginal il ne,cini mi se po vasem pisanju da je to arkada vise nego simulacija,
eto ako mi moze neko pomoc da mi odgovori i doda jos par rijeci vezeno u igru posto bi je stvarno volio probat
a da nekupujem bezveze ako je orginal Hvala
burs,mislim da je problem u kernelu,koji je naravno kod windoza neizmjenjiv zbog cega ja ljudima objasnjavam zakaj je linux stoput bolji....
inace 64-bitni xp podrzava vise od 3GB rama,tj kernel je izmjenjen jer su skuzili da su sjebali...
ima svakavih sranja,codiji su specijalni po tome,pogotovo kad se sjetim da mi ne rade hotkey-i za winamp kad sam u gridu,pa nemrem saltati mjuzu bez brige neg moram u windoze...
Evo cito sam vase postove i moram rec da igra izgleda dobro, pa ako mi moze neko objasnit par piranja vezano u igru;
posto bi je volio probat dali moram imat orginal il ne,cini mi se po vasem pisanju da je to arkada vise nego simulacija,
eto ako mi moze neko pomoc da mi odgovori i doda jos par rijeci vezeno u igru posto bi je stvarno volio probat
a da nekupujem bezveze ako je orginal Hvala
Mi moze samo neko dak lik odakle da je skinem i koju verziju igre tocno moram skinut
Mi moze samo neko dak lik odakle da je skinem i koju verziju igre tocno moram skinut