Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
neaktivan
RE: Race Driver Grid multiplayer
leo_819 kaže...
Armor kaže...

Evo ja sad krećem ponovo!

e i ja bi se ubacio kako da vas nađem?
  Yo, pošalji mi svoj msn na pm..( zato jer meni ne želi poslati pm   )
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
17 godina
neaktivan

Ajd dečki na Grid. Ja i C2duo smo na Gridu.

E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Juventus 4ever kaže...

Ajd dečki na Grid. Ja i C2duo smo na Gridu.

nisam ti ja C2duo....Smijeh Smijeh....   ....nego Core2Duo ili C2D

ajd ekipa, zaletite se na GT1 ;))
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina
neaktivan

Ja sam jucer igro nesta malo za vrijeme tekme, i ono naletim na session sa 10 beerovaca, a koji su to likovi...ccc

Ja prvi, igra se Euro Touring Series, na Spa-u, i u onoj zadnjoj sikani, lik se sa ful gasom u mene skuca i odletimo u ogradu i on i ja, koji debili....

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Ja sam jucer igro nesta malo za vrijeme tekme, i ono naletim na session sa 10 beerovaca, a koji su to likovi...ccc

Ja prvi, igra se Euro Touring Series, na Spa-u, i u onoj zadnjoj sikani, lik se sa ful gasom u mene skuca i odletimo u ogradu i on i ja, koji debili....

Ak si igral sa CroGrid acc, vjerojatno nam nisi pomogel oko ugleda!Sramim se
Mene BEER-ovci nikad ne udaraju!
Koji su bili?
BEER4Sparx, BEER4America, BEER4Lego, BEER4Rahillion?
To su im najbolji članovi!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Ni jedan od kojih si ti nabrojo, bili su beer4hassy, beer4anyone(njega sam zapamtil jer me udario) ja ne znam zakaj tebe ne udaraju, ali u mene se namjerno zaletio, mislim ono, zaletio mi se u suvozaceva vrata, jer sam je skreto, a on uredno dao full gas

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Grrrrrrrrr... jedno pitanjce...

Počeo mi se grid rušit u multiju. Iste staze u singleplayer rade normalno.

Vratim stari online account - ruši se. Napravim novi - ruši se.

Napravim novi lokalni profil - da, opet se ruši.

"GRID.exe -safemode" (svi settingsi low i off) - ruši se.

Znači skoči na desktop sa Send Error Report blablabla.

Ako ne kliknem na "Don't send", igra još uvijek radi u pozadini.

Kad kliknem na grid tab na taskbar, opet se switcha u igru.

Al one statistike i scorovi koji se vrte 10ak sekundi prije dolaska na stazu,

u mojem slučaju se vrte beskonačno dugo (tu se točno i ruši).

Gdje je tu fakin problem? Jel imao tko sličnu situaciju?

"Reinstaliraj grid" neće proći, jer sam ljen uzet dvd sa police. Nešto drugo molim.

Ajd pozz svima. Vidimo se online čim mi netko da pametno rješenje.

P.S. I da, stavio još gigu rama u komp. Sve rock-stable. Nema overclocka.

Ostale igre rade bez beda. Na kraj pameti mi je vadit novi ram van, jer mi treba za drugo.

Od softverskih nadogradnji ništa. Windowsi ok, aktivni procesi: 16, samo oni koje znam.

Funny, ali igrao sam grid cca. 40min i onda mi se to počelo dešavati na svakoj stazi.

Grrrrrrrrrrr.......

17 godina
neaktivan
Burs kaže...

"Reinstaliraj grid" neće proći, jer sam ljen uzet dvd sa police. Nešto drugo molim.

Budi sretan ako i tako riješiš. Osmijeh
Nema druge nego reinstalacija.
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
17 godina

Uspio sam, al ne skroz...

Unutar grida sam kopirao lokalni profil na drugi slot i onda mogu na stazu, ali samo jedanput!

Na drugoj stazi se opet sruši. Al bar sam vidio Core2Duo-vu pobjedu :)

Ako hoću dalje igrat, moram restartat grid, opet kopirati profil,

pa opet mogu napravit 3 kruga :( itd itd... pain-in-the-ass

17 godina

imam ista identične probleme kao ti...ja sam ih prelijen riješit..

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. add me xfire-----> leolabin8
16 godina
neaktivan

ono kaj ste neki dan govorili za cheatanje: ovo sam našao   

rus

0 0 hvala 0
17 godina
rus189 kaže...

Prežalosno. Prejadno. Takve  bi  upuco  na  licu  mjesta.
S  druge  strane,  da  je  codisima  stalo  do  toga, patch bi već odavno dobili.
Sad možemo samo gledat i plakat...
Pozz

17 godina
neaktivan

e Burs jesi li uspio riješiti problem?

1 0 hvala 1
17 godina
rus189 kaže...

Koji prokleti idiot!
Da bar ta vožnja čemu liči...
NOOBS ll allways be NOOBS!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
rus189 kaže...

Koji prokleti idiot!
Da bar ta vožnja čemu liči...
NOOBS ll allways be NOOBS!

Vitezovi GRIDA mogu pasti samo od noobova ali i cheatera. Osmijeh
17 godina
Core2Duo2 kaže...

e Burs jesi li uspio riješiti problem?

No time... Imam gadnijih problema za mozganje na poslu :)
Javim se za vikend...
Pozz!
16 godina
neaktivan

Znao sam da rocketman vara ali na ovakav način :(

Tko zna koliko ih je još namjestilo speed ali samo malo da se teško primjeti :(

0 0 hvala 0
17 godina
Mbbest kaže...

Znao sam da rocketman vara ali na ovakav način :(

Tko zna koliko ih je još namjestilo speed ali samo malo da se teško primjeti :(

Igral sam danas s njim i mogu reći da ga je nemoguće uloviti!
Po ravnici te odere tak da pomisliš dal on možda ima neki turbo...!
A očito ima jer je varalica!
17 godina
neaktivan
rus189 kaže...

Da i ti si to odmah probao?
17 godina
neaktivan
rus189 kaže...

Ljepo kaj si se pohvalio i kaj igraš s nickom crogrid klana... vidio te jedan moj povjerljivi izvor... svaka čast... Noob...
Veli da imaš CroGrid-Rus189 nick.... i da si cheater...
Pitam se zašto... 
Sry mod zbog duble posta... bio sam ljut.. 
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2008 23:22 (Juventus 4ever).
17 godina
Juventus 4ever kaže...
  Ljepo kaj si se pohvalio i kaj igraš s nickom crogrid klana... vidio te jedan moj povjerljivi izvor... svaka čast... Noob...
Veli da imaš CroGrid-Rus189 nick.... i da si cheater...
Pitam se zašto... 
Sry mod zbog duble posta... bio sam ljut.. 
 Rus izbacuj taj nick pothitno ukoliko se ne središ i MOŽDA UČLANIŠ u klan!
Sad će početi i 6-ero godišnjaci raditi CroGrid profile!
Ak ga već i naprave, a nije OK bez pitanja i UČLANJENJA, onda barem ne ne sramote klan.
A još k tome cheater...
Rus molim te da prestaneš igrati sa CroGrid acc!
TRebaš prije upasti u klan, a da bi to napravil treba biti FAIR player i dokazati se sa dobrim stvarima!
Naš klan nema puno ljudi ali su pošteni!
Zaradi i ti članstvo ali na pošten način pa možemo razgovarati.
OK?
17 godina
neaktivan

Pa u cem je fora varanja, mislim to je samo igra, igras je radi zabave, ne da bi bio prvi...A osim toga ti i dalje znas da si n00b i obican kreten i da nemozes nista bez varanja...ccc

A rus189 stvarno si budala ako to radis, pogotovo sa prefixom CroGrid....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok!!! igrao sam samo 2 staze sa cheatom!!! samo da vidim... i nije mi se svidjelo  :=(   CroGrid brišem odmah....

17 godina
leo_819 kaže...

imam ista identične probleme kao ti...ja sam ih prelijen riješit..

Dal si imao ikakvu hardversku nadogradnju prije tog problema?
Ja jesam, i dosao sam do zakljucka da mi dodatna giga pravi probleme.
Ne sama po sebi, al u konfiguraciji grida (My Documents) jos uvijek stoji ko da imam 2GB.
Mijenjanjem tog podatka na 3GB, grid ga uvijek vraca na 2GB i opet se rusi.

Također sam mijenjao neke XML fileove iz GRID\System foldera, i sad ponovo mogu igrat u multiju.
Napravio sam dosta izmjena nad tim fileovima, pa me zanimalo koja tocno promjena popravlja problem.
Prepravljao sam jednu po jednu na staro, i sad na kraju imam sve ko prije, a opet mogu igrat. Funny...

Ali bas na jednog GT1 stazi (Nurburgring) imam bug da mi car kamera snima "ispod ceste" pa nis ne vidim :)
To mi predstavlja dosta veliki problem, a tak mi radi na bilo kojoj kameri.
Imam jos jednu-dvije ideje, a poslije toga mislim da ce bit reinstall/format.

Pozz!

17 godina
neaktivan

burs,mislim da je problem u kernelu,koji je naravno kod windoza neizmjenjiv zbog cega ja ljudima objasnjavam zakaj je linux stoput bolji....

inace 64-bitni xp podrzava vise od 3GB rama,tj kernel je izmjenjen jer su skuzili da su sjebali...

ima svakavih sranja,codiji su specijalni po tome,pogotovo kad se sjetim da mi ne rade hotkey-i za winamp kad sam u gridu,pa nemrem saltati mjuzu bez brige neg moram u windoze...

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo cito sam vase postove i moram rec da igra izgleda dobro, pa ako mi moze neko objasnit par piranja vezano u igru;

posto bi je volio probat dali moram imat orginal il ne,cini mi se po vasem pisanju da je to arkada vise nego simulacija,

eto ako mi moze neko pomoc da mi odgovori i doda jos par rijeci vezeno u igru posto bi je stvarno volio probat

a da nekupujem bezveze ako je orginal Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
iwek kaže...

burs,mislim da je problem u kernelu,koji je naravno kod windoza neizmjenjiv zbog cega ja ljudima objasnjavam zakaj je linux stoput bolji....

inace 64-bitni xp podrzava vise od 3GB rama,tj kernel je izmjenjen jer su skuzili da su sjebali...

ima svakavih sranja,codiji su specijalni po tome,pogotovo kad se sjetim da mi ne rade hotkey-i za winamp kad sam u gridu,pa nemrem saltati mjuzu bez brige neg moram u windoze...

Je, linux JE bolji, al ga je puno teze za nauciti. Moras biti power user na windozima, da mozes pocet koristiti linux onak kak spada.

Al ovo nema veze sa kernelom. Ako mislis na dio windowsa koji upravalja memorijskim resursima, onda bi to bilo tocno da imam 4GB rama, ali imam 3GB. Inace i 32bitni XP, tj. 32bitni procesori mogu teoretski adresirati 4GB rama, al XP je "specifican", pa aplikacijima dodijeljuje max. 3,75GB, a ostalo uzmu windowsi. Zato sam i uzeo jos samo 1 gigu da zaobiđem taj "problem", jer vistu bootam jednom u dva mjeseca :) A vise od 3GB ne bih znao niti iskoristiti...

BTW, kernel u 64bitnim XP nije iskuljucivo mijenjan tak da moze podrzavati vise od 4GB rama. Sve se oslanja na 64bitni procesor koji je u stanju adresirati 16 eksabajta. Probaj pokrenut Calculator.exe i upucat 64 bitova, pa ih pretvori u dekadsku vrijednost. Cista matematika. Isto tako 32 x 1 bita ce ti vratiti oko 4,3 mldr bajtova, tj. 4GB. Ali posto vise-manje svaki device koji ti je upiknut na maticnu plocu zauzima određeni memory range u ramu, u praksi nije moguce koristiti sve 4 gige.

Definitivno da su codisi specijalni (barem sto se grida tice), jer sve ostale igre (od njih 15-ak instaliranih) rade savrseno. Al kad pokrenem grid nakon nadogranje rama, on jos uvijek misli da imam 2GB! I zato sam imao probleme u igri (jos uvijek mi cudno zasto samo u multiju). Poslije dosta zezancije sa XML konfiguracijskim fileovima, konacno sam mogao opet u multi, al mi kamera nije dobro radila na Nurburgring stazi. Kad sam istu stazu zaigrao u single player, tog "buga" nije bilo. Poslije toga prebacio sam se na multi, i sve ok, nema buga. wtf??? Codisi svaka cast!

A hotkeyevi za winamp ti ne rade iz grida, jer ti tastatura komunicira preko DirectInputa v9, a s druge strane grid iskljucuje globalne hotkeyeve zbog sprecavanja potencijalnih konflikata s drugim programima, sto je ok s moje strane. Da to nije tako, slucajnim pritiskom na Winkey+E, otvorio bi ti se Windows Explorer, i time minimizirao grid na taskbar, sto naravno ne zelis :(
16 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Evo cito sam vase postove i moram rec da igra izgleda dobro, pa ako mi moze neko objasnit par piranja vezano u igru;

posto bi je volio probat dali moram imat orginal il ne,cini mi se po vasem pisanju da je to arkada vise nego simulacija,

eto ako mi moze neko pomoc da mi odgovori i doda jos par rijeci vezeno u igru posto bi je stvarno volio probat

a da nekupujem bezveze ako je orginal Hvala

Netreba ti orginal. Arkada je čista, al iznimno zabavna..osobno volim simulacije al ovo igram kao iznimku jer je baš dobra (čim shvatiš kontrole) 
___________________________________________________________________-

@ekipa 
  Ja sam prestao igrati..tu i tamo zaigram al rjetko tako da ništa više od mene :) 
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.10.2008 8:16 (Mbbest).
16 godina
neaktivan

Mi moze samo neko dak lik odakle da je skinem i koju verziju igre tocno moram skinut

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cak_Norris kaže...

Mi moze samo neko dak lik odakle da je skinem i koju verziju igre tocno moram skinut

piraterija je zabranjena na forumu ...  Namigiva       i moraš skinuti Patch 1.2...tj. mmožeš ti igrat s kojim hoćeš, al mi smo na 1.2...
i nemoj odmah doći na multiplayer, nego prvo se naigraj offline-a tj. karijere...
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice