Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 184.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer

Ma bravo majstore!

Ajd ak ti se da, počupaj nabolje od svih ovih screenshotova koje uplodaš ovdje, pa ću ih staviti na CroGrid stranicu. Imat ćemu istu komponentu za gledanje slika kao i ova s bug foruma, imam čak i jednu koja ih prikazuje u 3D pogledu koja izgleda fantastično, pa bi bilo zbilja šteta da ostanu prazne :)

Veći dio sajta sam napravio (ali daleko od završetka, ovo je tek inicijalna verzija), pa se nadam da ću sutra uploadat nešto na crogrid.hcl.hr. Sve ovisi kolko ću imat vremena, pa živi bili pa vidili :)

Pozz...
17 godina
neaktivan

"isplati" li se instalirati patch 1.2?

gdje sam  na dobitku, a sto  se gubi?Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Domaccc kaže...

"isplati" li se instalirati patch 1.2?

gdje sam  na dobitku, a sto  se gubi?Cool

Naravno da se isplati, nikaj ne gubiš samo dobivaš.
Prije 1.2 instaliraj 1.1 patch
Popis poboljšanja u ta dva patcha je dosta dugi pa ga ne mislim ponovno pisat/pastati.
Uglavnom, ak nemaš 1.2 ne budeš vidjel nas koji smo na 1.2.

Update-aj i pridruži se klanu.
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

patch brise jedan account (od 2), brise onaj neaktivni.

to mi niste rekli, a ako niste znali, evo, sada da se zna..

EDIT: Sve u redu, kada sam drugi puta isao na change profile, onda je ucitalo i moj account

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 18:01 (Domaccc).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja rekoh, ma idem instalirat 1.2 verziju i poštelat

kontrole kolko tolko da mogu vozit zato jer auto jel se auti

drukčije ponašaju na cesti u ver.1.1 nego u verziji 1.0.

I stavim 1.2 verziju štelam kontrole dva sata da bude bar slično kao

u 1.0 verziiji, iako nije to to reko ma budem se priviknul iako nije isti gušt.

I kad onda vidim da u Multiplayeru sve radi , osim kad idem na drift

i dođem u lobby sve u redu , a kad se počne loadat da uđe na start utrke

samo se zbloka.

I onda sam opet reinstalirao igru bez patcheva na 1.0 verziju.

Upravljanje(ponašanje auta na cesti) je veći gušt, ljudi

ima na 1.0 verziji i tak.

Šteta kaj nemrem s vama vozit ;)  

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2008 21:16 (tunder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mene grid u zadnje vrijeme baca van kod singleplayera,nesto je cudan...

a po ovim tvojim rijecima i ja bi se mogel preseliti na 1.0.istina je da su fiziku mjenjali kroz novije patcheve.

mada je sad nadish(jako dobar strani vozac) stavil patch 1.2 pa mi je nekak zal ne ostati na ovom..

inache s njim sam odvozil 1vs1 50% utrka na starom acc-u...

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam onda očito ćorav... :)

Meni sve bolje radi otkad stavljam patcheve. Prije mi se igra rušila, blokirala, nisam imao replay u igri, kontrole za Logitech Cordless RumblePad 2 nisu radile ok, radio je sporije, blablabla, ima toga za nabrajati. Sad nemam niti jedan od tih problema. A sad fizika modela auta i ponašanje na cesti... ne mogu reći da sam primijetio neku razliku. To vam možda igra podsvjesno, jer više ne piše v1.0, nego v1.1 ili v1.2. Jedino kolko znam da su mijenjali fiziku auta je kad se negdje zabiješ, više ne letiš 3 metra u zrak u nekim slučajevima, nego izgleda malo realnije. Samo to. Tako da meni auto leži na cesti čisto normalno. A i na kraju krajeva GRID nije napravljen s naglaskom na simulaciju.

Ovom prilikom bih htio i obavijestiti sve vas da je internet stranica našeg CroGrid klana dostupna na internetu na adresi:

crogrid.hcl.hr

Za početak nema puno materijala za pregledavati, a s vremenom će stranica biti popunjenija.
Nadam se da će ostaviti pozitivan dojam na vama.

Pozz svima!
17 godina

Svaka čast Burs!

Evo, on vam je sve rekel, pridružite nam se u "osvajanju" svijeta.

Članovi su nam itekako potrebni i dobrodošli.

Pošto je zaboravil ubaciti link na stranicu, evo: crogrid.hcl.hr

Sad da okrenem na stabilnost Grida, sa svakim novim patchom igra mi je drastično nestabilnija, ruši se ili mi u igri naglo padne na 1-2fps. No možda nije razlog patch, ima tu još nekaj na što sumnjam, Ati Catalyst, naime, njih sam stavljal nove skoro paralelno sa patchevima; za 1.1 patch izašl je 8.6 Catalyst, za 1.2 izašel je 8.7 (nije zbog patcheva ali u skorom istom roku, to hoću reći). Uglavnom, 1.0 mi je bila najstabilnija verzija, samo su tam problemi sa kontrolama. Ponekad, dok se loada staza, samo mi se pojavi miš ili ekran postane crni (a muzika se lagano čuje) i onda moram van- alt&f4 , to me jako nervira u zadnje vrijeme. A pogotovo u igri kad mi najednom padne fps na 1.

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

U vezi te igre imam pitanje. ZAŠTO je ne mogu pokrenut,sve se ljepo instalira i ništa,jednostavno se ne želi pokrenut. Konfiguracija je i više nego prejaka od preporučene, tako da ne znam u  čemu je problem pa vas pitam dal imate vi kakve ideje ?

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel zna netko di mogu skinut valjani crack za verziju 1.2, skinuo sam sa gamecopyworld-a, ali kad idem igrat bilo koju utrku u japanu, i kad se očitava mapa izađe mi iz igre i pojavi se sličan prozor ko za ono send i don't send message???

Jel se to događa još nekom???

AMD Athlon 64 X2, 5600+ 2.8GHz // MBO ASUS M2N-SLI Deluxe // VGA nVidia XFX 8800GTS 512MB DDR3 650MHz // Hiper Type-R 580W // Kingmax 2GB DDR2 800MHz // Hitachi 200GB SATA300 // Case NZXT Apollo Silver // Logitech X-530
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@armor: napisao jesam internet adresu, al nisam lijepo upakirao u link kao ti :)

@Batista: morat ćeš nam dati puno više informacija ako želiš pomoć. "jednostavno se ne želi pokrenuti" meni ništa ne znači osim sažaljenja. Koja konfa, koji windowsi, service packovi, driveri za grafičku, koji DirectX, da li imaš sve windows updateove, da li si stavio najnoviji MS redistributable C++ library, da li imaš original igru, koji patch za igru, konflikti s drugim instaliranim programima, kako i da li ti rade druge igre... samo su jedna od pitanja... Ajd prvo odgovoriti na ova pitanja, pa možda nešto i proizađe iz svega toga.

@matija456: nisam ni kreker ni haker, ali potencijalni odgovor imaš na ovaj istoj ovoj temi. Istina, dugačka tema, ali mogao si malo pogledati. Probaj ovaj link:
http://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/race-driver-grid-multiplayer/3729.aspx?page=11&jumpto=76928&sort=asc&view=flat
Radi se o mountanju imagea u Daemon Tools, pa probaj na taj način.

Pozz

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2008 14:37 (Burs).
17 godina

Postanite član CroGrida, neka budemo jaki.

Vidim da se baš ne javljate, učinite to, svi ste dobrodošli.

Podatke pošaljite Bursu na e-mail (piše gore dalje; nick, omiljenu stazu, PB na njoj, avatar itd...).

Trebamo jo članova.

@Batista, objasno kaj ti se događa dok hoćeš pokrenuti, koju ti poruku javlja?!

@matija, ne bavimo se piratlukom ovdje i nemoj to spominjati.

Nego, evo ideje, za klan bi mogli napraviti nove accounte koji će služiti SAMO za natjecanja, u svakodnevici ćemo dalje koristiti stare.

Bilo bi to tipa: CroGrid-"nick", ne mora biti isti ko ovaj kaj koristimo, pustite mašti na volju.

Javite dal se slažete.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
U vezi članstva u CroGridu klanu, nek ljudi prvo odu na CroGrid stranicu i nek u kategoriji Članovi pogledaju koje sve informacije trebaju poslati (i avatar naravno). Ako ima prijedlog za ubacivanje neke nove informacije vezane za sve članove, feel free to say it...

Ja sam napravio još jedan account sa nickom CroGrid-2fast4u. Mislim da bi bilo ok da svatko tko je u CroGrid klanu isto tako napravi: "CroGrid-" + stari nick. Za one koji ne znaju kako napraviti drugi account, pratite ove upute: uđite u GRID i potražite bilo koji server (glavno da ima neki na listi). Zatim isključite modem i opet ga uključite. GRID će vam javiti da je veza pukla i tražiti od vas da ponovno upišete username/password, ali sada nemojte navesti stari username, nego novi (CroGrid-xxx). Sve statistike će vam ostati, jedino ćete biti u igri pod drugim nickom. Kada se želite prebaciti na stari account, morat ćete ponoviti proceduru sa isključivanjem i uključivanjem modema, jer kolko sam ja skužio, to je jedini način za prebacivanje između accountova (izlaskom iz igre i ponovnim ulaskom neće se ništa promijeniti).
17 godina

Ajde ljudi, javite se Bursu svi koji volite Grid, neka zaživi naš klan, onako-"punom parom".

Mogli bi večeras zaigrati u malo većem broju, kaj mislite?

Već dugo nismo.

Javite se.

Inače, Burs i ja rasturamo ovih dana, nažalost, samo nas dvojica.

EDIT: Moram spomenuti i ovaj nesvakidašnji događaj, 500-ta pobjeda u multiu, nema to baš svatkoCool:

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 18:33 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovom prilikom bih zamolil sve naše igrače da me ne zovu i oslonjavaju sa "hebi se" itd...

Jednostavno, naučite, budite bolji, tek onda ste "in" u top class.

To kaj sam ja brži nije greška niti unfair play, već moja sposobnost i STOTINE odigranih Grid sati.

To je tako kako je...

EDIT: I da velim, SVI top igrači složili su se samnom da neki poput onih koji su mene vrijeđali, nisu uopće kompetentni i da se nemaju kaj buniti

Ja vozim higest class trke sa najboljima i uspijevam, ak nekome od vas to ne paše neka ide van.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.7.2008 19:03 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

bok !

ja bi igral grid sa vama, imam kopiju igre i adsl i wireless. ako mogu igrat sa vama kaj trebam instalirat i kam upisat da se spojim !

hvala !

17 godina
ivcha kaže...

bok !

ja bi igral grid sa vama, imam kopiju igre i adsl i wireless. ako mogu igrat sa vama kaj trebam instalirat i kam upisat da se spojim !

hvala !

pozz,

Evo "nabaci" na verziju (patch) 1.2 i igraj s nama.
Prvo skini 1.1 i instaliraj pa 1.2.

Napraviš multiplayer account u samoj igri i sve riješeno.

Ajde javi ovdje svoj nick i dal je uspjelo...

Sretno

17 godina
neaktivan

bok !

a di da to skinem , odnosno skinuo sam nekaj ali to nije samo exe nego hrpa svega  pa neznam kak to da pokrenem...

moj nick je ivcha ili reci kak da ga napisem

hvala na brzom odgovoru !

mozes mi javit i na ivcha2222@yahoo.com ili skype ivcha2222

bok !

17 godina

Vidim da si novi pa da ti pomognem iako imaš to sve u prethodnim postovima ali nema veze:

Patch 1.1

Patch 1.2

Napiši ga CroGrid-Ivcha ak očeš u naš klan a poželjan si.

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jeli bi mi mogao tko reci kako se u gridu u singleplayeru namjesti da ti se vidi vozac , meni vozi samo auto bez vozaca          ako tko zna bio bih zahvalan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
joc kaže...

jeli bi mi mogao tko reci kako se u gridu u singleplayeru namjesti da ti se vidi vozac , meni vozi samo auto bez vozaca                  ako tko zna bio bih zahvalan

Pritišćeš slovo "C" ili "V" ako se ne varam... ako misliš na kameru.. 
E 6600->Gigabyte P31-DS3L->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->8800GTX ->Z-5400-> MX-518-> Samsung 2232BW.
17 godina
neaktivan

Ja se namjeravam vratit gridu jel mi armor moš dat svoj msn ima te toliko toga pitat

poz!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@maky, imaš ti već moj msn i ja tvoj. Poslal sam ti offline poruku pa je poželjno da dođeš on line. Klan te čeka.

Odvozil sam danas opet nekoliko fanatastičnih utrka s najboljima.

Evo jedne slike, obratite pozornost na lap times:

EDIT: radi se o Istanbul Parku

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2008 13:11 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma imao sam te ali sam radio čistku msn kontakata pa sam mislio da tebe više neču trebat SmijehSmijeh

17 godina
neaktivan

Dobar dan, ja bi se pridružio u vaš klan ako nije problem. Smijeh

Btw: pečiran sam na verziju 1.2

Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens

0 0 hvala 0
17 godina
Dobar dan i tebi u 23:17h :)
Noćna ptica, pa dan traje duže, jel?

Navrati na crogrid.hcl.hr i pročitaj Pravila.
Zatim odi na Članovi, pa pogledaj koje sve informacije se traže od tebe (+avatar).
Molim sve koji isto žele da šalju podatke SAMO jednom. Ne primamo na rate (u jednom mailu nick, u drugom avatar, u trćem...).
17 godina

Moram reći da mi više nema "nadležnog" u GT1, samo dok sam "sober".

Rasturam ih...

Im your GT1 man, you can be all other...

Da, šalim se malo ali u šali ima pola istine.

Vidim da na crogrid JOŠ uvijek stoji samo na 4 člana???

Rekli ste da ste za, vas puno više od 4 koji smo in...

Dajte pošaljite Bursu kaj se traži i upadnite.

Teško je gledati klan sa 4 člana.

Tužno bolje reći

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pozz! napokon san i ja "pečirao" na 1.2. Ali ja nisan stavio verziju 1.1, ima li to veze?

BTW: možda se pridružim klanu, ali najprije bih htio bacit koju trku sa vama, da vidim na čemu sam

kad bi mogli bacit trku?

ZA BUG EKIPU: ne radi mi "pošalji" na Firefox3.0.1 !!! ovo šaljem sa IE7

electrus.wordpress.com
17 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa! evo i mene... Kaj ima novoga u GRID worldu? Jeste li stavili nove patcheve? Čujem da je bilo dobro protiv PCEovaca....

evo idem malo odigrat da vidim jesam li zahrđao Osmijeh

Vidim klan lagano raste....btw na koju adresu treba poslati one podatke?

bobo desmra
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.7.2008 13:14 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina

Bok,

long time no see...
Ima dosta novog u GRID worldu, za sve nove informacije, trk na crogrid.hcl.hr
Tamo imaš i info za članstvo.

Pozz
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: