Prvi besplatni wow mjesec??

poruka: 3
|
čitano: 1.737
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Prvi besplatni wow mjesec??

kupio sam wow i tbc, kad probam napravit account trazi me kod sa onog bona iako bih trebao imati prvi mjesec besplatan? gdje naci taj kod za besplatni mjesec? hvala

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prvi besplatni wow mjesec??

kad ukucas bon od 2 mjeseca automatski imas i taj treci besplatni mjesec! ista stvar ak se odlucis na pretplatu putem kartice... na zalost ne mozes igrati tih besplatnih mjesec dana dok ne uplatis jos koji

imas jos jednu alternativnu mogucnost, a to je da ukucas broj kartice ali odes cancel account u managmentu tako da ti ne skida lovu s racuna kada free mjesec istekne vec cim kupis bon, ukucas i sve 5! (ako ne kupis bon nakon sto ti free mjesec istekne, account ce ti biti frozen dok ne ukucas bon)

mislim da bi tako trebalo ici...

FOR THE HORDE!!!
16 godina
neaktivan
RE: Prvi besplatni wow mjesec??
RonoN kaže...

kad ukucas bon od 2 mjeseca automatski imas i taj treci besplatni mjesec! ista stvar ak se odlucis na pretplatu putem kartice... na zalost ne mozes igrati tih besplatnih mjesec dana dok ne uplatis jos koji

imas jos jednu alternativnu mogucnost, a to je da ukucas broj kartice ali odes cancel account u managmentu tako da ti ne skida lovu s racuna kada free mjesec istekne vec cim kupis bon, ukucas i sve 5! (ako ne kupis bon nakon sto ti free mjesec istekne, account ce ti biti frozen dok ne ukucas bon)

mislim da bi tako trebalo ici...

tnx, napravio sam tako i radi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice