Preporuka za igru

poruka: 18
|
čitano: 2.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

Treba mi preporuka za igre(tip igre:voznja) da radi na windows 7,ako ima neko da je isprobao sta neka javi?!Dali radi 4X4 hummer na 7ici?unaprijed zahvalan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka za igru

burnout paradise: the ultimate box, zabavna igra, radi na sedmici, jer ja sam ju igrao bez problema na win7

4x4hummer nisam isprobao ali bi trebala isto radit

"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan
Preporuka za igru
Koju konfiguraciju imaš?Ne možemo znati možeš li pokrenuti igru po jednoj nebitnoj informaciji(OS)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

intel 2.8 dualcore,HD4870,2GB RAM

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Treba mi preporuka za igre(tip igre:voznja) da radi na windows 7,ako ima neko da je isprobao sta neka javi?!Dali radi 4X4 hummer na 7ici?unaprijed zahvalan

Preporučio bih ti Race Driver Grid, kažu da je izvrsno s volanom ako znaš voziti.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 19:53 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Preporuka za igru

Aj preporučite i meni neku novu igru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

colin mcrae dirt,burnout paradise,flatout 2 ili 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
thuglife kaže...
Quilombo23 kaže...

Preporučio bih ti Race Driver Grid, kažu da je izvrsno s volanom ako znaš voziti.

Nakon vožnje rFactora i GTR2 (simulacije), iskustvo vožnje sa volanom u GRID-u je užasno...

dotore1
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2009 20:15 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Lol, tip traži vožnju a ti mu daješ Cod i BIA. xD

Od svih navedenih jedino vrijedi Grid.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
Preporuka za igru

Za autora:

GRID,svi NFS-ovi,Flatout 2,GTR2,Pure i Burnout

Batman je zakon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Preporuka za igru

NFS: MW

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

NFS Undercover, Juiced 2, Driver 3 iako ta nije bas samo sa autima,ima i pucanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

Probaj Superstars V8 Racing. Baš ju sad ˝nabavljam˝. Kolko sam vidio slična je GRID-u.

Ako hoćeš javim ti za nekih 20-25 minuta kakva je.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

Javi,javi.Igro sam sve te NFS i driver...interesuju me neke nove igre.grid sam igrao na starom racunaru al mi steko,poslabo iso,sad cu opet da ga igram,najbitnije je da mogu na 7icu,neke portable igre tipa ferari,lexus nisu mogle,njih sam cisto onako probo cinile mise cool ali nece.Steta sto nema forza motorsport za PCPlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

potpis na ovo definitivno uzmi burnout paradise city :D pre mocno

16 godina
neaktivan
Preporuka za igru

Taj Superstars V8 Racing nije baš nešto. Imaš Quick Race, Race Weekend i Championship. Na Race Weekend i Championship voziš protiv nekoliko auta i onda tko će na kraju imati najbolje vrijeme. Nisam ni jednu stazu prešao jer igra nije ni blizu GRID-u. Nemoj je nabavljati. Sad si ˝nabavljam˝ GTR Evolution možda će to biti bolje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thuglife kaže...
Quilombo23 kaže...

Nakon vožnje rFactora i GTR2 (simulacije), iskustvo vožnje sa volanom u GRID-u je užasno...

istina!

Punisher
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice