Treba mi preporuka za igre(tip igre:voznja) da radi na windows 7,ako ima neko da je isprobao sta neka javi?!Dali radi 4X4 hummer na 7ici?unaprijed zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
burnout paradise: the ultimate box, zabavna igra, radi na sedmici, jer ja sam ju igrao bez problema na win7
4x4hummer nisam isprobao ali bi trebala isto radit
intel 2.8 dualcore,HD4870,2GB RAM
Treba mi preporuka za igre(tip igre:voznja) da radi na windows 7,ako ima neko da je isprobao sta neka javi?!Dali radi 4X4 hummer na 7ici?unaprijed zahvalan
Preporučio bih ti Race Driver Grid, kažu da je izvrsno s volanom ako znaš voziti.
Aj preporučite i meni neku novu igru...
colin mcrae dirt,burnout paradise,flatout 2 ili 3
Preporučio bih ti Race Driver Grid, kažu da je izvrsno s volanom ako znaš voziti.
Nakon vožnje rFactora i GTR2 (simulacije), iskustvo vožnje sa volanom u GRID-u je užasno...
Lol, tip traži vožnju a ti mu daješ Cod i BIA. xD
Od svih navedenih jedino vrijedi Grid.
Za autora:
GRID,svi NFS-ovi,Flatout 2,GTR2,Pure i Burnout
NFS: MW
NFS Undercover, Juiced 2, Driver 3 iako ta nije bas samo sa autima,ima i pucanja.
Probaj Superstars V8 Racing. Baš ju sad ˝nabavljam˝. Kolko sam vidio slična je GRID-u.
Ako hoćeš javim ti za nekih 20-25 minuta kakva je.
Javi,javi.Igro sam sve te NFS i driver...interesuju me neke nove igre.grid sam igrao na starom racunaru al mi steko,poslabo iso,sad cu opet da ga igram,najbitnije je da mogu na 7icu,neke portable igre tipa ferari,lexus nisu mogle,njih sam cisto onako probo cinile mise cool ali nece.Steta sto nema forza motorsport za PC
potpis na ovo definitivno uzmi burnout paradise city :D pre mocno
Taj Superstars V8 Racing nije baš nešto. Imaš Quick Race, Race Weekend i Championship. Na Race Weekend i Championship voziš protiv nekoliko auta i onda tko će na kraju imati najbolje vrijeme. Nisam ni jednu stazu prešao jer igra nije ni blizu GRID-u. Nemoj je nabavljati. Sad si ˝nabavljam˝ GTR Evolution možda će to biti bolje.
Nakon vožnje rFactora i GTR2 (simulacije), iskustvo vožnje sa volanom u GRID-u je užasno...
istina!