PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.007
|
čitano: 1.577.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

Kako to sad radi kad budu 2 mape (ili kasnije možda 3-4), jel' kad krene igra random odabere koju dobiješ ili možeš birat koja ti se igra pa traži matchmaking za nju?

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 11:51 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds
mrsmith kaže...

Kako to sad radi kad budu 2 mape (ili kasnije možda 3-4), jel' kad krene igra random odabere koju dobiješ ili možeš birat koja ti se igra pa traži matchmaking za nju?

Vidjet ćemo prvu iteraciju na test serveru dok stave :D

Onda ti se javimo natrag.

Nisam nigdje naletio na neku "službenu" obavijest po tom pitanju.

16 godina
TomoR kaže...
mrsmith kaže...

Vidjet ćemo prvu iteraciju na test serveru dok stave :D

Onda ti se javimo natrag.

Nisam nigdje naletio na neku "službenu" obavijest po tom pitanju.

Ah okej, mislio sam da su test serveri live s tom mapom pa zato pitam ako je netko probao. Sorry :)

It is always darkest just before the dawn.
15 godina

Probao netko test servere? Molio bih ga da ukratko usporedi performanse igre sa live i test servera. 

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
NEW_MAN kaže...

Koliko ljudi nesto radi, slusa, gleda ili igra nije mjerilo kvalitete.

Igra je takva da na partiju ne cekas duze od sekunde i uvjek je napeto. Igra je neoptimizirana i graficki nije bog zna kaj s obzirom na performanse ali iskreno ne igram se radi grafike nego zabave. Ljudi se igraju jer im je zabavno i nema tu nesto previse mudrosti. Duze vrijeme sam odbijal kupnju pubg i na kraju sam kupil jer svi igraju. Nisam mislil da mi bude igra napeta jer sam igral arma mod i nije mi se dopalo. Arma mod mi se nije dopal jer je arma vise simulator i dosta troma igra, a pubg je puno brzi, jednostavniji te oku ugodniji, nekak mekaniji djir.

Imam 701 sat igre pubg-a i igral sam sa stotinjak ljudi. Neki me zivciraju vise od igre a s nekima mi je bas gust. Jako je zabavno i uvijek napeto jer nema jedne partije koja je ista. Svaki ibogi put drugi loot i kaj je najbitnije druga lokacija zone koja te tjera na shemiranje, taktiziranje, gdi ici, leci te pucati ili ne pucati kako ne bi privukao paznju.

Meni bitno je da ovi glupani koji developaju igru stvarno nesto rade a to se vidi iz aviona. Kad izbace stable release sa penjanjem, skakanjem i ostalim banalnim funkcijama koje ovoj igri fale, igra bude prakticki nova igra. Samo nek srede performanse jer trenutno nemam za novi komp :P

baš mi je drago zbog tebe, ja jednostavno ne mogu ući u igru, šta god da napravim u igru ne mogu ući, prije nekoliko dana je bilo ovo:

pa sam bio zauzet i nisam ni pokušavao igrati dva tri dana, a sad me samo izbaci kad dođem do lobbya, piše da se ne može spojit i tako u krug, moram priznat da sam jako razočaran, htio bih isprobat to čudo al evo, ne mogu ući u igru i to je to, jebi ga

14 godina
Stjepanj kaže...

Pa texture nemaju nikakvog utjecaja na perfomanse ako imas dovoljno video rama na grafickoj a ovdje nije cak ni to problem jer gpu s 4gb to vrti na ultri a da video ram nije na maximali, nesto si ti pobrkao...

Mislim da si ti dosta toga pobrkao... Kako mozes tako nesto govoriti, valjda znas razliku između 256x256 i 4k teksture? Mislim "video ram" koji si spomenuo.
I naposljetku ce te (4K) teksture se vrtiti na 1080p ekranima...90% igraca, valjda razumijes sto hocu reci s tim?

I ovo dole sto si rekao PhysX je UE4 CPU NVIDIA a ne GPU.

“Today we’re excited to announce an expansion of that partnership with NVIDIA providing all UE4 developers with not just binary but C++ source access to the CPU-based implementation of PhysX 3.3.3, including the clothing and destruction libraries, through Epic’s Unreal Engine repository on GitHub.”

Source:
https://www.eteknix.com/nvidia-makes-physx-3-3-3-free-unreal-engine-4-developers/

Download:https://developer.nvidia.com/gameworksdownload#?tx=$gameworks,physx

everyday i'm shuffling...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 15:54 (Luka123).
12 godina

Revju novih puskica, koje izlaze s novom mapom -

AUG A3

DP-28

مرګ ژوبله

0 0 hvala 0
16 godina

Recoil i burst od kolko metaka treba prije nego li recoil poludi i ode na sve strane. Dakle ovo zaokruženo je kolko bi sa svakim ARom trebali ispaliti metaka, odnosno kolko dugi burstovi se mogu pucati prije nego li recoil postane teško za kontrolirati, odnosno prije nego postane nepredvidljiv. 

EDIT: pošto ovdje ne prikazuje išlo bi nekako ovak.

SCAR-L: nekih 6-7 

M16A4: oko 8

AKM: oko 5

M416: oko 10

Groza: oko 7-8

I prema tome koja puška može ispaliti najveći burst,a da pritom recoil bude kolko tolko podnošljiv.

P.S. Ova rasprava sa teksturama je tolko zamorna i dosadna, koga briga jel 2k ili 4k teksture? Tak rijetko kad stojim i divim se grafici, da pripomaže dojmu, ali nije najbitija stavka. Samo dodatni plus na dobar gameplay.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 18:15 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 0 hvala 5
17 godina
Da nisam vidio ne bih vjerovao da je akm toliki šrot
16 godina
bik kaže...
Da nisam vidio ne bih vjerovao da je akm toliki šrot

da ali ima zato veći damage pa ubije sa metak do dva manje od ostalih. Osim toga groza i akm imaju dobar impact damage, iako mi nije jasno što je to točno, dosta ljudi govori kako sa većim brojem onome koga pogodiš više trzne nišan.

Tako da u biti 1 na 1 borba na nakim medium range. Ako ti i Miro jedan drugoga pogodite, ti ćeš slabo osjetiti na recoilu njegov pogodak iz M416, dok će njegov recoil pobjeći u nebesa radi tvojeg AKMa xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 18:22 (Jack Sparrow).
9 godina
protjeran

Igram sada test server, vidim lika da je usao u tower, skocim kraj prozora da vidim di je, ali umjesto da sam skocio, uletim u tower kroz prozor. Poslije toga se ne sijecam sta je bilo . Pazite se skakanja kraj prozora. 

Eye In The Sky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Veli onaj frend s intelom generacije 3 i gtx 760 da je prejebeno sad. Ni teksture ga ne jebu vise. Veli odlicno.

Meni brijem isto nesto bolje radi. Makar ne vidim tolku razliku jer je i prije bilo super..

Ponadal sam se da ce bit nova mapa al ocito nis. Se zna mozda kad ce?

Edit, ima i5 4460 i gtx 660 + 8gb rama

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.12.2017 21:24 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Glavas_ZG kaže...

baš mi je drago zbog tebe, ja jednostavno ne mogu ući u igru, šta god da napravim u igru ne mogu ući, prije nekoliko dana je bilo ovo:

pa sam bio zauzet i nisam ni pokušavao igrati dva tri dana, a sad me samo izbaci kad dođem do lobbya, piše da se ne može spojit i tako u krug, moram priznat da sam jako razočaran, htio bih isprobat to čudo al evo, ne mogu ući u igru i to je to, jebi ga

Jesi probal pogasit sve pozadinske procese?
Nes se mora klat s igrom da ga jebes..

Probaj i test server sad dok je aktivan, mozda radi..

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina

Igra ne radi sa frapsom, boinc managerom i auto hotkeyom

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sale_ds kaže...
Glavas_ZG kaže...

Jesi probal pogasit sve pozadinske procese?
Nes se mora klat s igrom da ga jebes..

Probaj i test server sad dok je aktivan, mozda radi..

Hvala.

Uspio pokrenuti, zamjetno sam nesposoban za ovo.

No ko ga jebe, sutra nazad na test server.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Recoil i burst od kolko metaka treba prije nego li recoil poludi i ode na sve strane. Dakle ovo zaokruženo je kolko bi sa svakim ARom trebali ispaliti metaka, odnosno kolko dugi burstovi se mogu pucati prije nego li recoil postane teško za kontrolirati, odnosno prije nego postane nepredvidljiv. 

EDIT: pošto ovdje ne prikazuje išlo bi nekako ovak.

SCAR-L: nekih 6-7 

M16A4: oko 8

AKM: oko 5

M416: oko 10

Groza: oko 7-8

I prema tome koja puška može ispaliti najveći burst,a da pritom recoil bude kolko tolko podnošljiv.

P.S. Ova rasprava sa teksturama je tolko zamorna i dosadna, koga briga jel 2k ili 4k teksture? Tak rijetko kad stojim i divim se grafici, da pripomaže dojmu, ali nije najbitija stavka. Samo dodatni plus na dobar gameplay.

Ovo su podaci za stable servere ili za test servere?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
12 godina
neaktivan

Igram na testnom serveru, magla, cijeli match perfektan. Ostanem 1 na 1 sa likom, pogodim ga jednom - "Host closed connection"

IZGORIO! Wtf. je to sad!? Ni BP dobio, nist

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

SEAL TEAM 6 - Top 10 Plays PUBG

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
D3lBoy kaže...

Igram na testnom serveru, magla, cijeli match perfektan. Ostanem 1 na 1 sa likom, pogodim ga jednom - "Host closed connection"

IZGORIO! Wtf. je to sad!? Ni BP dobio, nist

Za BP se ne sekiraj jer ti svakako na test serverima nisu bitni :D

Ukratko, ova tura test servera u usporedbi s prošlotjednim - nebo i zemlja. Barem u mom slučaju.
Stvarno dobro radi, nema više početnog rubber bandinga, desynca, lagga i svih sr4nja koja su bila prisutna prošli tjedan na test serverima.

Čini se da su ipak nešto sa serverske strane i popravili. 

EDIT: novo, ekskluzivno vozilo za Miramar, pustinjsku mapu, pustinjsku mapu dolazi jasno, na novoj mapi

https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/937857232435257344

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.12.2017 9:17 (sudy_freak).
16 godina
sudy_freak kaže...

Ovo su podaci za stable servere ili za test servere?

To su sa stable servera

9 godina
protjeran
TomoR kaže...

SEAL TEAM 6 - Top 10 Plays PUBG

Pogledajte video na 12:00. E bas zato je PUBG GOTY.

Eye In The Sky
17 godina
moderator

Intervju sa Slashcareom, osnivačem zajednice "PUBG Croatia":

Tko je tamo, osim mene? 

Never put Dolby on snake detectors, that's what we must remember.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Evo zanimljiv video o PUBG netcode-u, koji je za ovako popularnu igru u 2017 preloš, ja ne mogu odigrati više od jednog meča dnevno jer poludim od lagga/desynca skroz...

Što je još više zabrinjavajuće je da lik veli da su serveri još lošiji nego što su bili kroz ljeto kad je radio zadnje testove, tako da ne vjerujem kad 1.0 verzija izađe da će biti bolje.

Stvarno se čudim što je igra još uvijek tak popularna i ljudima kao da ne smeta užasan lagg

WoT IG: RavenHR_
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
Ljude smeta i prelaze prek toga jer se zabavljaju. Ne postoji igra sa dobrim netcode osim onog odurno ruznog CS-a koji je jednostavno odurna igra.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Ljude smeta i prelaze prek toga jer se zabavljaju. Ne postoji igra sa dobrim netcode osim onog odurno ruznog CS-a koji je jednostavno odurna igra.

Jebi ga to je mana online gaminga. Netcode, lag i sl.

9 godina
protjeran
NEW_MAN kaže...

Da, tehnologija jos ocito nije sazrijela, jer da jeste netko bi vec uspio da to napravi kako spada, ali ti to probaj objasniti majmunima koji u zivotu nista nisu radili/uradili. Mene uvjek tu tjesi jedna stvar. Ako ja imam probleme, imaju ih i svi drugi. Koliko god puta te te stvari ubiju, isto toliko puta ti i spase glavu. 

Eye In The Sky
15 godina
NEW_MAN kaže...

Owerwatch anyone?!

Anyway, kao što je rečeno, smeta, stalno je tu, ali tog je bilo i u BF4 i živcirali smo se, ali smo svejedno igrali.

Ipak mi je element "zanimljiva igra" utjecajnija na overall expierence od šugavih problema.

A vjerujem da će se stanje popraviti, kad pređu s AWS-a na Azure, a to će se dogoditi kad dođe verzija igre za Xbox.

12 godina
neaktivan

BF3 i BF4 (u pocetku) su imali katastrofalan net code, bf3 jos uvijek. I na battlelog forumima ljudi su spammali za netcode i natjerao Dice/EA da sredi servere. I napravili su 60hz za BF4, sada im je u svim novim igrama 60hz. Malo ih treba stisnut.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
NEW_MAN kaže...

Owerwatch anyone?!

Anyway, kao što je rečeno, smeta, stalno je tu, ali tog je bilo i u BF4 i živcirali smo se, ali smo svejedno igrali.

Ipak mi je element "zanimljiva igra" utjecajnija na overall expierence od šugavih problema.

A vjerujem da će se stanje popraviti, kad pređu s AWS-a na Azure, a to će se dogoditi kad dođe verzija igre za Xbox.

Ti to ozbijno usporedjujes igru sto ima 100 puta manju mapu i 10 puta manje igraca?!

Eye In The Sky
9 godina
protjeran

Nova mapa.

Eye In The Sky
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice