Pirati na bosanskom web-shopu?

poruka: 15
|
čitano: 3.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Gta 4 za 20 km preko bosanskog web-shopa

Skandalozno

Pogledaj opis

http://www.moviefac.com/catalog/product_info.php?products_id=6296&osCsid=598

0 0 hvala 0
17 godina

haha  a šta se tamo sve možee...

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pirati na bosanskom web-shopu?

Aha očito je to neki njihov amstel

Ja sam baš mislio da je pravi webshop

16 godina
neaktivan

Hahaha....to samo u bosni mozes....loool......

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad sam jednom prilikom bio u Bosni, za 20 KM sam kupio 10 piratskih igara u videoteci  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ha ha, to je samo u Bosni moguće!Smijeh

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3,TT Soprano,Logitech Wave + MX 518, Z-4 Mala zvijer : MSI Wind
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A pazite, u mom kraju nikad nije ni bilo drugog načina da si nabaviš igru. Ili odi u grad u neki shop i tamo kupi pirat za 5km, ili si naruči s neta za 3km :)

Kao klinac sam konstantno narucivao igre s www.asterix.co.ba , i s www.tnt.co.ba čisto iz razloga jer nisam za nešto drugačije znao.

Zadnja stvar na koju vlada misli u Bosni su crackovane igre.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 1:12 (Adisuki).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bosanci su zakonCool

add me xfire >>> razvaljot
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol. Sjećam se jedanput kad smo na nekom gimnazijskom izletu stali u Neumu, par nas se odvojilo iz ekipe, a predvodnik je samo izvadio novčanicu od 10 eura i pitao čovjeka u videoteci o kupnji nekakvih igara. Ovaj je pogledao par puta kroz prozor, zatim nas odveo nekim stubištem do podruma gdje su dvojica bili na nekim kantama od kompjutera (temperatura +50, sweat shop), a na policama svugdje stajale neuredno posložene kutije s CDima. Zanimljivo kako su oni nudili FIFA 09 prije nego li je osmica izašla. Njima očito piratska industrija cvjeta unatoč krizi...

Nothing else matters.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da istina... sjećam se još kad mi je frend došao iz bosne i donio igricu Prince of Persia - Warrior Within.... ja počeo s igranjem a frendovi iz mog razreda su me molili da im posudim......Cool siguran sam da sam tu igricu prvi imao a tek nakon 7-10 dana je došla u shopovima u RH... hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 2:23 (Thanatos).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma šta skandalozno, legendarno.Osmijeh

A najjače mi je bilo kad su srbi za vrijeme embarga na svojoj državnoj televiziji puštali filmove, u isto vrijeme kada su vani ti isti filmovi bili u kinima kao premijere.To mi je bio urnebes.

Hebote, sječam se najjačeg pirat shopa u zagrebu,na gornjem gradu, ono, kamera na stubištu, gitre od vrata, eh kad si to prošo došo si u predvorje gdje je bio stol i stolice, naravno na stolu hrpa gameing časopisa, da si čovjek može odabrat, nisi se ništa trebao najavljivat ili naručivat telefonski, jednostavno si se pojavio, reko šta bi htio i listao malo časopise dok se iza vrata sa keypadom nebi ispržilo naručeno.

Bio sam jednom i unutra, prije keypada.Četri pet strojeva, zid 7x3 prekriven policama sa medijima, ti su imali od igle do lokomotive u softwareskom pogledu.Prvoklasna operacija, vjerovatno policija na platnom spisku itd.Znalo se desiti da ih zatvore na tjedan dva, nakon čega bi se opet vratili.No danas nema potebe za tako nečim, naručiš sve preko weba, rizik za pirata je skorom nikakav, and the price is right.

Makar i sa tim je gotovo, flat rate u kombinaciji sa torrentom koriste manje više većina ljudi koji imaju mogućnost, i znaju kako.A moralno stajalište o krađi softwarea je dio kapitalističkog društva i pravne države, gdje je moral i tako  otišao dovraga, tako da se nema smisla pozivati na njega.

Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.12.2008 2:57 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

To nije uopće za čuditi - kada imamo europske cijene a do pet puta maje plaće.

Pa nek se onda pitaju zašto se mnogi rađe odluče kupiti neku piratsku igru za 30 kn po Dvd a ne orđiđi od 300-1000 kn.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

To nije uopće za čuditi - kada imamo europske cijene a do pet puta maje plaće.

Pa nek se onda pitaju zašto se mnogi rađe odluče kupiti neku piratsku igru za 30 kn po Dvd a ne orđiđi od 300-1000 kn.

Iz tvojih riječi u lihvarske uši softwareske industrije.

Ja kažem neka rade ko auto industrija,koja za istočno tržište ugrađuju trećerazredne materijale, eh pa neka i oni koriste trećerazredni materijale, programeri neka budu kinezi i indijci, helpdesk relocirati u afriku.A mediji neka budu diskete i trake, koje se da jeftino nabaviti na kakvom otpadu.Pa da vidiš uštede. Smijeh
Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
17 godina
neaktivan

...ugrađuju trećerazredne materijale, eh pa neka i oni koriste trećerazredni materijale, programeri neka budu kinezi i indijci, helpdesk relocirati u afriku...

pa zar vec nije, igrao sam masu igara koja da su automobili sa toliko bugova ekvivalent bi bilo otkazivanje kocnica u zavoju ili iskakanje motora ispod haube kad dodas gas, vecina igara danas je trecerazredni otpad, srecom bez posljedica, osim poenka za mentalno zdravlje mladezi.

Sto se tice piraterij ovdje u BiH, radi se na legalizaciji drzavnih institucija, vecih firmi i slicno, bilo kako bilo igre kao software su zadnja rupa na svirali i definitivno van domene prioriteta, ali znajuci kako je lako kupiti vladu nebih se cudio kad bi BiH bila samo malo veca zemlja da inspekcije obilaze od kuce do kuce i kaznjavaju ako nadju i doom piratski na staroj 486ci, samo ako EA ili ko vec izbroji zeleni lubrikant koji se slaze u dzepove odredjenih struktura.

17 godina
neaktivan

A sto bih ja plaćao nekom tamo pirato kad mogu sam skinut, igrat,

spržit, prodat, zaradit... Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice