PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )

poruka: 566
|
čitano: 172.757
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Hvala hvala,sve čmo sprobat ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )

lost horizon, secret files 1 2 3, syberia 1 2, broken sword 1 2 3 4, art of murder.... sherlock

16 godina
neaktivan

the longest journey i dreamfall, dvije avanture koje sam prelazio s užitkom! 

0 0 hvala 0
17 godina

Čuo sam za te dvije, ali imam problema kada se moram poistovjetiti sa ženom u glavnoj ulozi :-D

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Čuo sam za te dvije, ali imam problema kada se moram poistovjetiti sa ženom u glavnoj ulozi :-D

Draže ti je buljiti u mušku guzicu dok igraš?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina

Neznam za vas, ali ja imam sposobnost da uđem u film ili igru. Emotivna povezivost i ta sranja.

Glavni lik sam ja pa tako kažem: "upravo sam rješio zagonetku,  kupio sam napitak, upravo sam odvezao najbrži krug utrke."

JA, a ne neka treća osoba.

Ne buljim u nikakve virtualne guzice i sise već gledam okolinu oko glavnog lika ( sebe). I tako  ne mogu biti JA ako igram kao ženski lik.

To mi oduzima barem pola novijih avantura za prelazak. No što je tu je.

16 godina
neaktivan

Slažem se! 

0 0 hvala 0
17 godina

Vratio bih se ontopic.

Baš gledam recenzije "Gemini Rue" i "Resonance".

Dobro ocjenjene. Grafički nisu nešto. (više vraćanje u vrijeme ranih 90ih). Ipak, priča djeluje solidno u obje.

Prvo mislim probati Gemini jer je to ipak mnogo više znans.fantastika nego drugospomenuti naslov. Jedno pitanje za one koji su možda igrali: s obzirom da vuku na oldies, da li postoje onih milijun dugmadi kao push, pull, take, use ili je tipično lijevi klick use, a desni klik pregled itema?

12 godina
neaktivan
Ove igre sto si mi predlozila ne tražim takav tip igre...Malo mi je djetinjasto,lakse mi je onda otic na kickass torent upisem u trazilicu wendy i dobim take avanturice..
To se meni neda igrat a nevolim dok vidim lik s kojim igram....
Pokusaj igrat return to mysterius island i shvatit češ o čem pričam...
Ako ima takvih igara to volim a ovo s likom da s njim hodam bezveze su mi...Daleko od toga igro sam par igara syberia 1i2 al ono dok ja nevidim lik to je meni igra..
Odigro sam i monkey island 3 solidno mnogo humora i to mi se sviđa...
Eto toliko od mene...
Ili ako ima igra u divljini tako da nema mobitela i tih novih gluposti nego ono spajas štap,flaks,udicu i dobis štap za ribolov...To su igre u kojima se uziva a ne dok moras znat broj mobitela i tako... Preporucam return to mysterius island jos jednom...super grafika super igra :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instalira se novi Sherlock Holmes.

Vaš dojam igre, tko je do sad uspio zaigrati?

Solidni reviewovi po netu.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forzzuk kaže...

Instalira se novi Sherlock Holmes.

Vaš dojam igre, tko je do sad uspio zaigrati?

Solidni reviewovi po netu.

koliko sam dosada odigrao( oko 30 min),igra je ok.ako dobro znaš engleski onda super,meni su neke riječi nepoznate ali uz riječnik ču ih prevesti.

istražuješ,vodiš bilješke pa pretpostavke.vjerujem kako budem kroz igru napredovao da če mi biti još bolja.

14 godina
neaktivan

meni stalno dolazi dont send error i izađe u win.... kako to riješiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Korny1603987 kaže...

Neznam za vas, ali ja imam sposobnost da uđem u film ili igru. Emotivna povezivost i ta sranja.

Glavni lik sam ja pa tako kažem: "upravo sam rješio zagonetku,  kupio sam napitak, upravo sam odvezao najbrži krug utrke."

JA, a ne neka treća osoba.

Ne buljim u nikakve virtualne guzice i sise već gledam okolinu oko glavnog lika ( sebe). I tako  ne mogu biti JA ako igram kao ženski lik.

To mi oduzima barem pola novijih avantura za prelazak. No što je tu je.

U neke se žanrove i može ufurati, ali nikako ne smatram da je to avantura, lik je prepasivan da bi osjećao ikakvu povezanost s njim ( osim Guybrusha, on je nešto posebno, a ni sa njim nema neke pvoezanosti, jednostavno je zanimljiv i zabavan te te kao takav privlači, te još par likova iz starijih stvari ), naročito u modernijim avanturama, gdje su likovi ili nebitni ili namjerno nasilno okarakterizirani, tako da u liku možeš uživati samo ako ga pratiš kao drugog individualca, onako kako su ga devovi zamislili, nikako ne sa poistovjećivanjem s njim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 22:03 (thuglife).
14 godina
neaktivan

imate li iste probleme ko i ja da se igra gasi nakon odlaska u zatvor? testament of sherlock holmes

1 0 hvala 0
17 godina

Nisam još na Sherlocku.

Inače pri kraju sam Gemini Rue, netko je rekao da je igra prelagana. Ne bih se ba složio. Kratka je u načelu, ali bez pomoći sa neta tu i tamo bih imao dosta za istraživati.

17 godina

Pustimo za trenutak ove sve nove gluposti i idiotarije.

Baš sad na gablecu sam naletio na SCUMMvm .

Uglavom to je emulator za old school igre. Stavio sam avanturu "Beneath the steel sky". Igra je zakon, igrivost - priča - audio (govor i glazba)...

Moram prvo srediti do kraja Gemini Rue pa onda Resonance. Nakon toga, dragi moji avanturisti, slijedi povratak u prošlost najjačih avantura.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dovršio sherlocka... igra je fenomenalna... tko voli ovaj tip igre došao je na svoje. radnja je predobra i što je najbolje mislim da će dobiti nastqavak tj mislim da ovo nije kraj igara o njemu.

1 0 hvala 0
17 godina

Pardon sto upadam...

Zanima me sto se tice Sherlocka, to se odnosi na ovaj serijal?

LINK

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 23:00 (Red_Guy).
14 godina
neaktivan

dosadašnji pc naslovi nisu imali barem što se naziva tiče veze sa ovim...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ista je izdavačka kkuća i dev. studio za sve naslove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

broken sword je u izradi :-))))))))))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

bok, bas googlam malo i zanima me dali je moguce da nadem save game za black mirror 2, recimo od pocetka nekoc ceptera...zato kaj sma prosao do 4 , a neda mi se igrat ispocetka igru jer sam je instalirao na novi komp

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo nešto, probaj.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Evo nešto, probaj.

probao sam to, i extractam u folder di mi igra i kada udem nemogu loadat :(

edit: uspio sam sam s ovim, sjetio sam se da negdje drugdje save radi c: dokuments pa sam tamo pejsto :D weeeeeeeeee

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:50 (Pri3s7).
14 godina
neaktivan

izašao nastavak Deponia-e

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Evo napokon i ja igram Sherlock Holmesa. Došao sam do suca i u njegovu kuću. Igra je fenomenalna, uživam  u svakom dijelu igre. Nekako joj trenutno dajem veću ocjenu od svih prijašnjih dijelova. Priča i napetost je stvarno pogođena, svakim novim otkrićem i tajanstvenošću Sherlock Holmes-a, sve bolje se uvučeš u igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 20:14 (formula1live).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1953 KGB Unleashed

Moja ocjena: 6/10

Jako kratka avantura. Horror sadržaja ali atmosfera uopče nije takva, pogotovo zbog govora glavnog lika, govor je bezosječajan... Ima dosta nerealnih zagonetki. Kraj je pomalo očajan.

Ovu avanturu nemožemo uvrstiti u bolje avanture, ali definitivno se isplati odigrati. 

adventuregamers, gamespot

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel itko igrao louisiana-u?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

lijepo je cuti da je Syberia3 u izradi! Taman  me ova tema podsjetila pa sam prekjucer prosao jedinicu i momentalno dvojku prelazim. Zao mi je sto sam kao klinac bio poprilicno glup (ili bolje, nisam poznavao jezik dovoljno dobro)i nikada nisam kuzio avanture, apsolutno nista nisam mogao proci bez prohoda tako da upravo nadoknadjujem izgubljeno vrijeme. Neznam ali onaj gust kada je vani prokleta zima, kisa, a ti prosto citav dan ne izlazis iz sobe jer prelazis vec 5h u komadu nekakvu staru avanturu. Ako smijem napomenuti predlozio bih Book of Unwritten Tales kao jednu od najboljih avantura koju sam ikada zaigrao. Morate je odigrati ako niste probali jer je igra vrh u svakom elementu. Longest journey i broken sword 1 su mi momentalno na listi cekanja kada zavrsim syberia 2 i machinarium. Takodjer nikada nisam zavrsio Beneath a steel sky niti Fligh of Amazon queen, kao niti prva 2 monkey islanda, a sve od navedenoga sam zapoceo igrati. Nakon toliko godina napucavanja u CoD-ovima i BF-ima shvacam da su avanture zapravo zanr koji me uvijek nekako iznova osvoji i oonda nemogu prestat igrati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E pozdrav ne znam jel se netko od starijih igrača sjeća, bila je neka avantura(praktički se ničega ne sjećam), uglavnom jedino što mi je ostalo u sjećanju jest da je igra započinjala u nekakvom parku a glavni lik je imao crnu kosu i mislim da je imamo nekakvu plavu košulju...znam da je bio na starom bugovom-cdu iz negdje 95,96...imao sam nekih 6 godina pa su zato jako šture informacije...eto ak nekom možda zazvoni da mi tu odgovori o kojoj igri je riječ...nisam siguran jesam li igrao demo ili je bila kompletna

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice