PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )

poruka: 566
|
čitano: 172.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Izašla je igra Secret Files 3. Nekako slabo pratim koje avanture trebaju izaći, uopće nisam niti znao da ju sada planiraju izdati.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

izašla je....

raman odigra pola sata... perfektno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

obavezno odigrati, radnja je povezana sa da vinci-em..... povratak u prošlost

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

presao sam black mirror , sada cu dvojku i trojku :D  dobra igra

1 0 hvala 0
15 godina

Pređen secret files 3 :)  zanimljiv nastavak ,pregršt svega smatram da je prica biti jos malo duza kao i lokacije 

Benac SB
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC - AVANTURE ( point and click - ma sve )
Pri3s7 kaže...

presao sam black mirror , sada cu dvojku i trojku :D  dobra igra

Nece te razocarat posto su odlicna sva tri dijela.

Nego, danas si bas razmisljam koje su mi najbolje novije point'n'click igre u zadnje cca 3 god jer se dosta nas stalno vrti oko nekih starijih naslova, a kako puno igram, jednostavno sam sve igrao (ili bar sve ono sto je imo vrijedilo odigrat) te ono starije=bolje vise nikako ne drzi vodu.

Price su i danas odlicne, a grafiku te zvuk i ostale stvari jednostavno ne mozemo usporedivat sa starijim point'n'click igrama jer su ove danas premocne na svim razinama.

Ovo se odnosi na bas sve zanrove, pogotovo na npr. RPG, a o FPS (makar ih bas ne igram) ne cu ni pricat koliko su inferiornije u odnosu na neke starije naslove i pogotovo se FPS ne moze usporedivat nekada i danas jer razlika je preogromna.

Jednostavno one fore kako su prije igre bile bolje ne drze vodu...vise ne. Sta je to prije bilo bolje?

Prica, grafika, zvuk, igrivost...? Nista.

Dosli smo do tocke gdje su igre jako mocne i one stare neka odigraju mozda ove mlade generacije vise radi neke, ajmo reci "opce" kulture, a meni se bas vise i ne vraca na njih jer sam shvatio koliko je sve otislo naprijed u razvoju igara.

Prije je bilo puno manje igara, nije bilo toliko izbora pa smo mozda toliko se drzali nekih igara ko' pijan plota, ali to vrijeme je gotovo.

Uvijek cu moci odigrat neku stariju, kvalitetnu igru no opet vidjeti cu i sve njene nedostatke kada ih usporedujem s novim igrama (igram inace oko 20-ak godina).

U tome tonu, zanima me koju su vama osobno najdraze igre u zadnje cca tri godine?

Kasnije cu nabacit i svoj popis, mozda neki "Top 5" ako imate volje?

Drago bi mi bilo cuti i vase misljenje o tom fenomenu "starije=bolje" posto uistinu mislim da to vise bas nikako nije istina jer danas igre su prenabrijane s grafikom, odlicnim pricama, predobrom glazbom itd.

P.S.

S malim zakasnjenjem sam odigrao "Hector - Badge of Carnage" (sve dijelove) i uistinu sam se lijepo nasmijao.

Nemojte je nikako preskocit jer je igra odlicna, pogotovo ako volite malo drugaciji humor. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Najbolja avantura IKAD koju sam igrao je The Longest Journey.

Volio bi odigrat The Last Express. Zadnja koju sam igrao i jako je dobra je Lost Horizon. Preporuka.

Za kraj evo jedan link za sve ljubiteljeavantura:  :-)

http://www.adventuregamers.com/

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 15:48 (LOTROwannabe).

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

društvo

Syberia I i II 75% popust na Steamu

Ja upravo idem kupit :)

He who dares wins.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

29 kuna 17 lipa 

prekrašno {#}

He who dares wins.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Prije 2 tjedna sam prešao LOST HORIZON. Prilično lijepa igra s tematikom ala Iniana Jones, okultno, nacisti, putovanje od maroka, tibeta, berlina, hong konga....

Nije preteška tako da je dobra razbibriga nakon posla / škole....

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
17 godina
Benac kaže...

Pređen secret files 3 :)  zanimljiv nastavak ,pregršt svega smatram da je prica biti jos malo duza kao i lokacije 

Bas igram 3, nemojte mi spoilat molim vas {#} Secret Files 1 i 2 sam odigrao čim su došli.. :D

He who is brave is free.
15 godina

nadam se 4 nagodinu :D sa jos jacom pricom 

Benac SB
17 godina
Benac kaže...

nadam se 4 nagodinu :D sa jos jacom pricom 

Samo se nadaj, teško da će se to desiti - Tunguska je izašla 2006, Puritas Cordis 2009 a 3 sad, 2012. Dakle Secret Files 4 2015 {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

neznam da li ste igrali DEPONIA ali igra je stvarno ok i ima smiješnih scena podosta... ubrzo će i drugi nastavak

0 0 hvala 0
15 godina
aajduke36 kaže...

neznam da li ste igrali DEPONIA ali igra je stvarno ok i ima smiješnih scena podosta... ubrzo će i drugi nastavak

Odigrao, odlicna igra i sve preporuke.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
13 godina
odjavljen

Malo gledam stream Sherlock Holmesa i fenomenalan je. Mislim da će to biti prva igra zbog koje ću staviti Diablo 3 sa strane i početi igrati SH.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 9:33 (formula1live).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel tko igrao novog Sherlocka?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

itko?

0 0 hvala 0
15 godina

http://www.bigfishgames.com/ big fish games stranica gdje mozete skidati mnostvo zanimljivih avantura i mozgalica jednostavnih pa dobra preporuka kome je dosadno :)

Benac SB
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kora kaže...
win32 kaže...
Kora kaže...

Wtf?! pa to i je ono najjače......osim naravno ako nisi gay......bar gledaš obline haha

Ovo boldano ipak na svu imam svaki dan kod kuce (ne samo za gledanje, naravno! lol {#}), za to mi ne trebaju igre no imam razumjevanja za ljude koji nemaju stalne izvore "oblina" pa se zadovoljavaju sa igrama. {#}

Kao sto rekoh, ne volim u avanturama ni u ostalim igrama igrati sa zenama jer da bi se netko ufurao u igranje sa zenom i stavio se u njenu ulogu ipak mora imati imho neke meni malo cudne sklonosti, ali ok ima nas svakavih pa razumijem i tu ekipu. {#}

Svatko nesto voli tj. ne voli....kako kome pase.

P.S.

Tebe Kora mogu sada lako zamislit kako si slazes u nekom RPG-u neki custom trebu sa kratkom haljinicom i majicom iz koje joj bar malo viri neka "oblina"....hahaha....NHF. {#}

Omfg, kakav si ti lik, et kakva ti imaš razmišljanja, pa svako normalno muško će kod BILOKAKVE vrste odabira izabrati ženu, osim naravno ak nisi gej, a ti sad idi ako su ti toliko mili muški likovi upravljaj svojim avatarom i mrdaj njegovu mušku guzu, dlakave ruke i noge, a  ja ću dotle osim što ću uživati i u igri gledati i u guzicu i sise. Znači X2 užitak, zapravo X3 ako još svoju bolju polovicu uračunam. Neznam na kakvu su grupu ljudi ciljali kreatori Tomb Raidera, jer na takve kao ti sigurno ne hahah

Čekaj, znači ti si toliki nolifer da moraš se zadovoljiti oblinama iz RPG ili P&C igara? {#} {#} A što naprimjer tamo gdje ne možeš odabrati lika? Npr. Unreal Tournamet? Super igra, lik je muško, znači ja ne bi trebao igrati tu igru jer je Main Character muško? Nađi si život (NHF).

14 godina
neaktivan

ako netko ima testament of sherlock holmes a želi ga prodati neka mi se javi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aajduke36 kaže...

pa pričekaj crack još koji tjedan {#}

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
12 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
aajduke36 kaže...

pa pričekaj crack još koji tjedan {#}

Izašao RLD {#}

aajduke36 kaže...

NHF, ali ti ne skidaš? 

\,,,,\ d¤_¤b /,,,,/ Jebo potpis \,,,,\ d¤_¤b /,,,,/
14 godina
neaktivan

heromaster :-)))

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vidim da se ne pise bas o Return to Mysterious Island
Pokusajte nju da odigrate meni je ta igra najbolja sto se tiče avantura...A ako netko zna na taj kalup igre neka mi napiše bio
bih jako zahvalan :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odigrao oba nastavka.... uglavnom nautilus u njima mi je najdraži

danas većinom rade avanture sa vidljivim igračem pa nemaš taj ugođaj.

stvarno unikatni stil igranja - po meni jedan od najboljih - omo sa energijom mi je super

0 0 hvala 0
17 godina

Meni su prve avanture bile Nightlong, Blade runner, grim fandango i Broken sword 2.

Nedavno sam prešao Lost Horizon.

Molio bih aajduke36, kao vođu ove teme da mi preporuči neku avanturu, a :

*da se ne radi o horror, režem si žile, sumornoj atmsosferi. Depresije i ostalih gluposti imamo u ovoj zemlji na izvoz.

*dobra priča, zanimljive lokacije

Ne mora biti, ali obožavam, povijest i scifi svijet, a ni malo humora da ima nije na odmet.

magistar prava (diplomu još nisam poderao)
12 godina
neaktivan
Slažem se ovo sa vidljivim igračima mi nije nešt hodanje i to...
Ako imate kakve avanture poput return to mysterius island na taki kalup slobodno napišite drage volje ču da igram :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
igebich kaže...
Slažem se ovo sa vidljivim igračima mi nije nešt hodanje i to...
Ako imate kakve avanture poput return to mysterius island na taki kalup slobodno napišite drage volje ču da igram :)

Dark fall, Secret Files,  Nikopol: Secrets of the Immortals nešto od toga probaj, tema je drugačija ali isplati se igrati.

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
12 godina
neaktivan
Hvala hvala,sve čmo sprobat ;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice