Par mmorpg igrica osim wow!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Warhammer: Age of Reckoning
Guild Wars
EVE Online
City of Heroes
gluild wars je zakon...hvala
dal znaš kad ce izac dragon ball online???
najnovi age of conan
Requiem: Bloodymare
Dragonball online?! Gdje si to cuo? Linkaj.
Prićekaj neko vrijeme i doći će Guild Wars 2 koji ce unistit sve ostale MMOe. Trenutno ti je najkvalitetniji WAR. Isprobo, potvrđeno. Da, GW je odlićna igra. ^^
https://www.youtube.com/watch?v=JUWajydXqeA&feature=related
Dragonball online?! Gdje si to cuo? Linkaj.
Prićekaj neko vrijeme i doći će Guild Wars 2 koji ce unistit sve ostale MMOe. Trenutno ti je najkvalitetniji WAR. Isprobo, potvrđeno. Da, GW je odlićna igra. ^^
Moolith. Tako nesto. Planiram kupi war pa sad preko ljeta igrat malo. Al nisam siugran jos.
Iako si napiso osim WOW mislim da bi bilo bijedno da ovakva tema ostane bez ovakve igre. Stoga WOW!! xD
Čekaj malo. Sada će doći na red izlazak par jako dobrih mmorpg-ova kao npr: Champions Online, Star Track Online, Star Wars KOTOR Online... itd....
Dok čekaš mogao bi igrati City of heroes i City of villains. Mislima da ima i to dvoje u jednom paketu: City of heroes & villains.
Probaj 2Moons ako volis fantaziju. osobno vrlo mi se sviđa , ima oko 30-tak mapa (mozda i vise tek sam oko 50. lvl-a), sastoji se od 6 razlicitih charactera, oko 2 i pol tisuce questova prilagodene lvlima. 150 lvl-a, Oko 10000 guildova i drugih drustava, igra je stvarno nesto. Grafika i gameplay odlicni.
(Ponavljam , barem ja nisam čuo).evo nakon 3 ure update i više sam uspia pokrenit runes of magic, i nije me grafika oduševila al stajat će sa strane
tako da ću je još isprobat, kad sam igra 9dragons nije se moglo igrat 2moons jer nije bilo servera za europu baš ću
sad skinit i probat je, a requiem mi se svidia dobra grafika al još ga nisam počea ozbiljno igrat

Runes of Magic. Osobno je igram i nije tako losa.
(Ponavljam , barem ja nisam čuo).