Par mmorpg igrica

poruka: 16
|
čitano: 2.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Par mmorpg igrica ??????
pitanje

Par mmorpg igrica  osim wow!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica ??????

Warhammer: Age of Reckoning

Guild Wars

EVE Online

City of Heroes

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par mmorpg igrica ??????
autorov komentar

gluild wars je zakon...hvala

dal znaš kad ce izac dragon ball online???

0 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Par mmorpg igrica ??????

najnovi age of conan

http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Par mmorpg igrica ??????

Requiem: Bloodymare

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
16 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica

Dragonball online?! Gdje si to cuo? Linkaj.

Prićekaj neko vrijeme i doći će Guild Wars 2 koji ce unistit sve ostale MMOe. Trenutno ti je najkvalitetniji WAR. Isprobo, potvrđeno. Da, GW je odlićna igra. ^^

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Par mmorpg igrica
autorov komentar

https://www.youtube.com/watch?v=JUWajydXqeA&feature=related

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Par mmorpg igrica
Canassob kaže...

Dragonball online?! Gdje si to cuo? Linkaj.

Prićekaj neko vrijeme i doći će Guild Wars 2 koji ce unistit sve ostale MMOe. Trenutno ti je najkvalitetniji WAR. Isprobo, potvrđeno. Da, GW je odlićna igra. ^^

na kojem si serveru igrao war? mozda smo se sreli.ja presto igrat zbog compa koji je osa u qurac.
16 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica

Moolith. Tako nesto. Planiram kupi war pa sad preko ljeta igrat malo. Al nisam siugran jos.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica

Iako si napiso osim WOW mislim da bi bilo bijedno da ovakva tema ostane bez ovakve igre. Stoga WOW!! xD

Čekaj malo. Sada će doći na red izlazak par jako dobrih mmorpg-ova kao npr: Champions Online, Star Track Online, Star Wars KOTOR Online... itd....

Dok čekaš mogao bi igrati City of heroes i City of villains. Mislima da ima i to dvoje u jednom paketu: City of heroes & villains.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica

Probaj 2Moons ako volis fantaziju. osobno vrlo mi se sviđa , ima oko 30-tak mapa (mozda i vise tek sam oko 50. lvl-a), sastoji se od 6 razlicitih charactera, oko 2 i pol tisuce questova prilagodene lvlima. 150 lvl-a, Oko 10000 guildova i drugih drustava, igra je stvarno nesto. Grafika i gameplay odlicni.

Spirit...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brkotrunks1993 kaže...

Izvini što te moram razočarati , ali ja barem nisam čuo za MMO IGRICU.Šutim (Ponavljam , barem ja nisam čuo).
Ali , mogu ti preporučiti igre tipa : EVE OnLine , City of Heroes , Age of Conan.

Edit:
Jbg zezno se. 
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2009 19:27 (schemso).
17 godina
Par mmorpg igrica

evo nakon 3  ure update i više sam uspia pokrenit runes of magic, i nije me grafika oduševila al stajat će sa strane

tako da ću je još isprobat, kad sam igra 9dragons nije se moglo igrat 2moons jer nije bilo servera za europu baš ću

sad skinit i probat je, a requiem mi se svidia dobra grafika al još ga nisam počea ozbiljno igrat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
schemso kaže...
brkotrunks1993 kaže...

Izvini što te moram razočarati , ali ja barem nisam čuo za MMO IGRICU.Šutim
 Galaxy Online?Smijeh
17 godina
neaktivan
Par mmorpg igrica

Runes of Magic. Osobno je igram i nije tako losa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
schemso kaže...
brkotrunks1993 kaže...

Izvini što te moram razočarati , ali ja barem nisam čuo za MMO IGRICU.Šutim (Ponavljam , barem ja nisam čuo).
Ali , mogu ti preporučiti igre tipa : EVE OnLine , City of Heroes , Age of Conan.
 u neku ruku on nije pogriješio ...možda je mislio na MMO. sa nastavkom na bilo koji žarn MMORTS,MMORPG,MMOFPS
Btw ako češ besplatno i solidno onda Last Chaos...
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromahXXXXXXXXXNathan Gale burn in HELL!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 19:52 (sk8 4 life).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice