NFS po Vama...

poruka: 70
|
čitano: 14.139
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji NFS
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Hot Pursuit 2 - dobri auti, voznja po prirodi a ne po nekakvim dosadnim gradovima, helikopter koji baca one explozivne bacve, jednostavnost same igre.

Za razliku od kasnijih nastavka islo se na igrivost a ne na filozofiranje sta sve mozes nadograditi na auto.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NFS po Vama...
flyboy333 kaže...
Pixidar kaže...
Kristyans kaže...
NFS 2 mi nije bio nesto za pamcenje...
NFS 1 nazalost nisam igrao jer nisam imao komp za to, kao ni za dvojku koju sam gazio kod frenda. Ali kad prvi put vidiš NFS 2 SE pod 3dfx Glide-om na Voodoo kartici, ITEKAKO ti je nesto posebno sto ces pamtit (da ne spominjem split-screen ludnicu s frendom)... A od ostalih mi je najbolji bio Porsche Unleashed, to bi trebali preradit.

Ja sam veliki FAN NFS serijala...MW i UG2 SU LEGENDARNI!!...ProStreet je pros***... u PS mi se samo sviđa "wheelie competition"...sve ostalo PREJADNO...a UnderCover nisam igro...imam ga ali neradi mi zbog slabe konfe...=(....i da nedostaje mi split-screen...da se može u 2 igrat....PoZzZ svim FANOVIMA NFS-a....=)=)=)

Pozdrav i tebi!

Vido kaže...
PoToKTM kaže...

No da ne duljim htio bih Vas pitati i cuti (ne samo ja vec i drugi) vasa misljenja, primjedbe i pohvale o novijim izdanjima NFS-a.. Te kako bi vas NFS trebo biti... Za mene osobno taj NFS bi trebao biti mjeavina ( LOL koja rijec) Undergrouna 2 i Carbona... Kad bi to EA napravila onda bi bio siguran best buy! Da cujemo misljenja...

Meni su do sada najbolji bili Underground i vjerovali ili ne, Pro Street. Underground jer je uveo tuning (prvenstveno vizualni), Pro Street jer se vozi na stazama, a ne po gradu i jer nema policije koju ne volim u NFS-u.

Najgori je Undercover i to ne zbog same igre nego zbog očajnih sijena koje jednostavno nisam mogao trpiti i raznih pretjeranih bloom efekata zbog kojih sam morao smanjivati graf. postavke kako bi se nekako isključili.

Moj savršeni NFS bi bio slićan Gran Turismu.

Puno staza, preko 250 automobila (raznih marki, slabijih i jačih, starijih i još koncepata, već tuniranih i obićnih, svega), tuning, odličan balans između prave simulacije i arkade, osjećaj kod vožnje, reklame koje stvaraju ugođaj, a ne one koje ga ubijaju (vezane za automobilizam), više raznih kategorija (rally, početničke utke, profesionalne utrke, endurance utrke...), racing modifikacije (kao u GT i GT2) povezane sa ovim ispod napisanim

+

što realnija oštećenja automobila, veći izbor dijelova za tuning, pogotovo vizalni, da nema samo 4-5 osnovnih tipova dijelova i njihovih varijacija nego barem 30ak različitih dijelova i još barem 10ak widebody modifikacija (kao u MW) samo da se još mogu modificirati.

Ja stvarno ne shvaćam zašto netko ne pokuša napraviti klon GT-a za PC, bio bi to pravi hit.

To se trazi! To je topic ove teme! Bravo!

Nisam ništa reko!
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
flyboy333 kaže...
Pixidar kaže...
Kristyans kaže...
NFS 2 mi nije bio nesto za pamcenje...
NFS 1 nazalost nisam igrao jer nisam imao komp za to, kao ni za dvojku koju sam gazio kod frenda. Ali kad prvi put vidiš NFS 2 SE pod 3dfx Glide-om na Voodoo kartici, ITEKAKO ti je nesto posebno sto ces pamtit (da ne spominjem split-screen ludnicu s frendom)... A od ostalih mi je najbolji bio Porsche Unleashed, to bi trebali preradit.

Ja sam veliki FAN NFS serijala...MW i UG2 SU LEGENDARNI!!...ProStreet je pros***... u PS mi se samo sviđa "wheelie competition"...sve ostalo PREJADNO...a UnderCover nisam igro...imam ga ali neradi mi zbog slabe konfe...=(....i da nedostaje mi split-screen...da se može u 2 igrat....PoZzZ svim FANOVIMA NFS-a....=)=)=)

Pozdrav i tebi!

Vido kaže...
PoToKTM kaže...

No da ne duljim htio bih Vas pitati i cuti (ne samo ja vec i drugi) vasa misljenja, primjedbe i pohvale o novijim izdanjima NFS-a.. Te kako bi vas NFS trebo biti... Za mene osobno taj NFS bi trebao biti mjeavina ( LOL koja rijec) Undergrouna 2 i Carbona... Kad bi to EA napravila onda bi bio siguran best buy! Da cujemo misljenja...

Meni su do sada najbolji bili Underground i vjerovali ili ne, Pro Street. Underground jer je uveo tuning (prvenstveno vizualni), Pro Street jer se vozi na stazama, a ne po gradu i jer nema policije koju ne volim u NFS-u.

Najgori je Undercover i to ne zbog same igre nego zbog očajnih sijena koje jednostavno nisam mogao trpiti i raznih pretjeranih bloom efekata zbog kojih sam morao smanjivati graf. postavke kako bi se nekako isključili.

Moj savršeni NFS bi bio slićan Gran Turismu.

Puno staza, preko 250 automobila (raznih marki, slabijih i jačih, starijih i još koncepata, već tuniranih i obićnih, svega), tuning, odličan balans između prave simulacije i arkade, osjećaj kod vožnje, reklame koje stvaraju ugođaj, a ne one koje ga ubijaju (vezane za automobilizam), više raznih kategorija (rally, početničke utke, profesionalne utrke, endurance utrke...), racing modifikacije (kao u GT i GT2) povezane sa ovim ispod napisanim

+

što realnija oštećenja automobila, veći izbor dijelova za tuning, pogotovo vizalni, da nema samo 4-5 osnovnih tipova dijelova i njihovih varijacija nego barem 30ak različitih dijelova i još barem 10ak widebody modifikacija (kao u MW) samo da se još mogu modificirati.

Ja stvarno ne shvaćam zašto netko ne pokuša napraviti klon GT-a za PC, bio bi to pravi hit.

To se trazi! To je topic ove teme! Bravo!

Evo ovako decki.....ne salzem se bas svama!

NFS nije i ne treba biti simulacija automobilskih utrka sa milijun djelova za tuning i milijun vrsta vožnji kao npr kao gore navedene utrke za pocetnike i slicne! Ako je to što tražite igrajte simulaciju automobila kao npr GRID.....NFS nikad i nadam se ni nece uc u vode simulacija stu su nazalost pokuslai u proostreetu (iako meni osobno to nije ni toliko los naslov NFS-a, mislim, probali su nešto novo, nije bilo bas nesto ali igrivo je). Prijatelj gore je opisivao novu vrstu igrice, odnosno ne znam dali takva igrica za PC postoji.....naravno salzem se to bi bilo jako dobra i primamljiva igrica za sve ljubitelje NFS i GRIDA zajedno :D.....Sada na topic: najbolji NFS (ako gledamo po vremenu proizvodnje i izgledu za ono vrijeme) je NFS2.....mislim da je to jedan od prvih takvih igica......sljedeci NFS po meni (nažalost nisam bas igrao Underground....mislim jesam malo ali ne dovoljno da mogu nesto o tome reci ::(....uglavnom sljedeci po meni je MW....zasto?....prvo...sama radnja igrice je vrlo dobro slozena i nije dosadna kao kod ostlaih automobilskih utrka ako je one uopce imaju....zatim mi se sviđa nacin na koji su podjeljene utrke....po 15 bossova....Carbon mi se potom ne svidja jer ima previse utrka po mraku odnosno sve (skoro) i to sto predkrej igre auta postaju prebrza. Prostreet sam vec rekao sta mislim....znaci relativno dobar naslov samo nije se trebao zvati NFS. I evo i zadnji....undercover...njega ne volim (trenutno ga igram) zbog svojih opcija koje su meni glupo posložene....zbog dosadne radnje....i uostalom sto je undercover po mom misljenju pokusaj kopije MW...ali ne uspiješne....evo to bi bilo sve od meneNamigiva (moglo bi se tu jos ppuno pisati ali mi se ne da)

17 godina
PoToKTM kaže...

Da ni most wanted nije los... sam mi je jedini minus sto nije po noci... ko je jos utrkiva po danu.? heh ja sam siguran da EA 100% nesto dobro sprema za sljedeci NFS.. buduci da su zanja dva bili katastrofalni..

Pa bas zbog toga sto se utrkivas po danu vise te murije trazi.Zato se zove Most Wanted.

Meni je takodjer najbolji naslov Underground 2 koji jos dan danas igram bar po sat vremena dnevno :D

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
PoToKTM kaže...

Da ni most wanted nije los... sam mi je jedini minus sto nije po noci... ko je jos utrkiva po danu.? heh ja sam siguran da EA 100% nesto dobro sprema za sljedeci NFS.. buduci da su zanja dva bili katastrofalni..

Pa bas zbog toga sto se utrkivas po danu vise te murije trazi.Zato se zove Most Wanted.

Meni je takodjer najbolji naslov Underground 2 koji jos dan danas igram bar po sat vremena dnevno :D

što se tiče doba dana, meni je najbolji bio most wanted jer nije bilo noći, a ni ono podne kao u undercoveru, nego već večer. vidi se i zalazak sunca. to mi je bilo odlično. šteta što sada ne mofu naći cd most wanteda

16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Najbolji NFS je UNDERGROUND 2 Premda ni ostali nisu loši (UNDERCOVER i PRO STREET se računaju kao IBB (Igre Bez Budućnosti) upss,UNDERCOVER za PS2 i Wii je dobar).

Savršeni NFS

5 Gradova s 25 arena,policija samo ako ju aktiviramo (slično kao u Undercoveru za ps2 i wii),

190 Auta,izmena dana i noći (šlično kao u GTA), dobra grafika,150 dućana za friziranje,

više od 1200 staza,track editor,novi autosculpt,vinly editor,online city,odabir likova,

kreator likova i još par stvarćica.

Na službenoj stranici bi se mogao skinuti add-ons loader koji bi load nove aute,naljepnice,

djelove za friziranje,glazbu,gradove i nove mogućnosti, nove likove,nove priče,filmove,

spremljene igre i slične stvari.

NFS Carbon NFS Carbon
Izzy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma samo cekjate shift pa budete vidjeli sta se zove NFS!

17 godina
EVO kaže...

...

Savršeni NFS

5 Gradova s 25 arena,policija samo ako ju aktiviramo (slično kao u Undercoveru za ps2 i wii),

190 Auta,izmena dana i noći (šlično kao u GTA), dobra grafika,150 dućana za friziranje,

više od 1200 staza,track editor,novi autosculpt,vinly editor,online city,odabir likova,

kreator likova i još par stvarćica.

...

Znam da svatko ima svoj ukus, no ipak tko bi htio 150 dućana za friziranje? I da ih još traži po 5 gradova? U MW-u su to odlično napravili; 1 za performanse, 1 za visual i 1 za aute.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Pretjero sam.

U MW-u su to dobro napravili.

A u Carbonu uništili.

Izzy
15 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

igro sam mw,u2,prostreet,undercover i carbon.     u2 i carbon su po noci.

franomaster
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji NFS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice