NFS po Vama...

poruka: 70
|
čitano: 14.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji NFS
16 godina
neaktivan
RE: NFS po Vama...
nea to consolu tu se samo pišu chetovi u main menu samo uđeš i tipkaš
Chieftech 850W Intel Core 2 Quad q6700 4x2.67GHz RAM 4GB Kingmax HDD HITACHI 500GB HITACHI 160 GB Radeon HD4670 1275mb VISTA ULTIMATE 32bit
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Meni je najbolji Most Wanted iako imam jednu veliku zamjerku,kada se utrkivam sa nekim bossom i ostavim ga on poslije kao da ide ravno na karti,kao da ide zracnom linijom,sto se tice ostaloga,igra je sasvim dobra.

0 0 hvala 0
16 godina
iceman13 kaže...

Meni je najbolji Most Wanted iako imam jednu veliku zamjerku,kada se utrkivam sa nekim bossom i ostavim ga on poslije kao da ide ravno na karti,kao da ide zracnom linijom,sto se tice ostaloga,igra je sasvim dobra.

Nije to zračna linija imaju i prečaci po kojima možeš ići a nisu ucrtani na karti

od nfs su mi najbolji Underground (prvi dio), Most Wanted i Carbon
underground 2 je super al ne mogu je igrat kad vidim izgled ceste to me stvarno nekako odbija iako nije toliko ni važno ali mi se nekako ne uklapa u ostatak grafike u igri
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
NFS po Vama...

Najbolji NFS su Underground 2 i Most Wanted. Carbon mi je bio tak tak, ideja je bila ok ali je izvedba bila nekako prijesnaIzlanuo se a poslije je sve postalo bljutavo!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

joj kad se sjetim nfs mw to sam przio cijeli dan cak sam i jednom reko mami da me boli stomak da nemoram u skolu da igra mw joj kad sam doso do razora kako sam bio sretan haha i onda kad si vratis svoj BMW joj kaki su to bili trenutci sve u svemu bi naprvio mw al da imaju novi auti,ostecenja a i da vidis sugavu facu od lika ili da mozes birat ili tako nesto jer nije fora kad nemas ni ime ni nista

i stavio bi barem realne cijene automobila al s time sto si jaci lvl da dobijas vise para po utrci da nebude sad ono 1000$ a auto 400000$

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

ma kakav Underground2, gro velikog kiča i neukusa...hrpa neonskih svjetala i ostalih gluposti.....djeluje seljački.

Meni je najbolji bio HP2 i Underground, gdje je za razliku od U2 naglasak na vožnji, ne na tuniranju lijevog žmigavca ili brzinomjera....

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

ma svaki nfs je ok za one koji vole takav tip igre - mozak na pasu i deri... pokusaj pretvaranja igre u nekakvu simulaciju uspjesno je propao (prostreet). EA je shvatio da taj serijal ne vodi u tom pravcu, pa napravio undercover. osobno mi se igra svidja (svaki nastavak osim prostreeta), a posebno hp2, kojeg bih i danas igro da mogu nasteliti grafiku na 1680x1050... uglavnom, na bazi hp2 dao bi se napraviti jos jedan hit

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

prostreet-simulacija

krava-kozmetika

Tolko o tome. Sljedeći nastavak bi mogao zaigrat jer ga radi Slightly Mad Studios, ekipa koja je bila uključena u izradi GTR2 i GTRL. Evo vam i screen ako ga niste još vidli

Edit: Skoro zaboravio, najviše sam igrao Underground, poslije toga počeo je prijelaz na simulacije. Koji je najbolji to neznam jer prve četri nisam ni vidio, od ovih koje jesam PU ili U1, teško se odlučit

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 0:40 (BlackM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

kak mw moze biti najbolji nfs?? Pa od tolko bljstavila i warp efekta kadpritinste nitro boli glava, a da ne komentiram ostatak...  Od Mw pa nadalje sve sami shit..

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BlackM kaže...

prostreet-simulacija

krava-kozmetika

Tolko o tome. Sljedeći nastavak bi mogao zaigrat jer ga radi Slightly Mad Studios, ekipa koja je bila uključena u izradi GTR2 i GTRL. Evo vam i screen ako ga niste još vidli

Edit: Skoro zaboravio, najviše sam igrao Underground, poslije toga počeo je prijelaz na simulacije. Koji je najbolji to neznam jer prve četri nisam ni vidio, od ovih koje jesam PU ili U1, teško se odlučit

vidi vidi...Slightly Mad Studios? Pa od ovog bi čak moglo i biti nešto...

Inače, igrao sam baš baš sve NFS-ove osim Pro Streeta. I zadnji dobar, ali stvarno dobar, bio je Porsche Unleashed. Ustvari idem ga sad odma skinuti. To mi je bila prva igra kad sam prešao sam na "brza" računala (Duron 800 mhz, prije toga sam imao 386icu :D)

16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Most Wanted!! Jedna od najboljih igara koje san igra (na ps2 je najbolja) a posli njega je nfs 3, onda nfs u2, a posli njega nista nevalja...

Zašto američke krafne ne lete dobro kao naše??? Zato šta imaju rupu u srednini! :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fowix kaže...

Most Wanted!! Jedna od najboljih igara koje san igra (na ps2 je najbolja) a posli njega je nfs 3, onda nfs u2, a posli njega nista nevalja...

Potpis! Cool
Intel i7 Extreme GTX 295 Asus Rampage II Extreme Cooler Master Real Pro 1250W DDR3 12 GB Da mi je to... :)
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Nekako mi je najbolji Most Wanted. Ovi ostali mi se ne sviđaju (Carbon skupa s njima). Nastavke prije MW nisam igrao pa tako da neznam kakvi su

fotoforum.forumotion.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Underground 2 je svojevremeno imao odlicnu grafiku. Bilo bi dobro da EA pukne nesto u tom stilu, znamo da to mogu, FIFA 09 je pokazala...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Prošao sam U2 par puta i svak put je bio predobar, oni SUV-ovi, neonke, zvučnici, predobro, baš si mogao srediti auto. EA bi trebala napraviti reizdanje Undergrounda 2 s novim autima i grafikom, sve ostalo je predobro. Nije mi jasno kako se nekom sviđa MW s onim blještavilom i warp efektom. Najbolji poslije U2 je Carbon i Prostreet iako se nemogu usporediti sa U2.

90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Prošao sam U2 par puta i svak put je bio predobar, oni SUV-ovi, neonke, zvučnici, predobro, baš si mogao srediti auto. EA bi trebala napraviti reizdanje Undergrounda 2 s novim autima i grafikom, sve ostalo je predobro. Nije mi jasno kako se nekom sviđa MW s onim blještavilom i warp efektom. Najbolji poslije U2 je Carbon i Prostreet iako se nemogu usporediti sa U2.

A U2 nije bio bljestav? I ne kaze se warp efekt nego blur i to lako iskljucis po zelji.
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

NFS 2 je bila moja prva "prava" igra, tako da sam za njega emocionalno vezan Osmijeh

A osim NFS2 definitivno NFS3:HP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Pro street i sad ovaj shift uopce nema veze s street racovima. Nije NFS vise sto je prije bio.

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
Šef kaže...

A U2 nije bio bljestav? I ne kaze se warp efekt nego blur i to lako iskljucis po zelji.
 Ne mislim na blještavilo što se tiče auta nego taj blur efekt, samo se nisam sjetio imena, a warp sam pročitao par postova iznad. I misliš da nisam isključio blur, igra blješti isto kao i ovaj novi Undercover, nemožeš normalno igrat...    -_-
90% forumaša ima potpis. Ako si među onih 10% koji nemaju, prepiši ovo u potpis. 1% forumaša ima ovaj potpis. Ako si među onih 99% koji nemaju prepiši si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

Pa meni bas nije igra bljestava, sem onih serpentina koje oznacavaju kuda staza ide. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS po Vama...

NFS Porsche Unleashed.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Pa meni bas nije igra bljestava, sem onih serpentina koje oznacavaju kuda staza ide. :)

Serpentina je krivina malog polumjera i velikog kuta skretanja (oko 180°). Koristi se na brdskim i planinskim terenima. Na njima je brzina osjetno manja nego na ostatku dionice. Ono na što ti misliš su smjerokazni stupići (u stvarnosti) ili "proziran smjerokazni zid" (umotvorine li Cool).

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate A
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

ma kakav Underground2, gro velikog kiča i neukusa...hrpa neonskih svjetala i ostalih gluposti.....djeluje seljački.

Meni je najbolji bio HP2 i Underground, gdje je za razliku od U2 naglasak na vožnji, ne na tuniranju lijevog žmigavca ili brzinomjera....

Kako kome.Koliko ja znam,u U2 trebaš imati što bolji izgled auta,za Underground imaš pravo tu je naglasak na vožnji kao i na ostalim naslovima.Meni je najdraži U2 baš zbog toga što moraš tunirati auto što bolje.

17 godina
neaktivan
BlackM kaže...

Serpentina je krivina malog polumjera i velikog kuta skretanja (oko 180°). Koristi se na brdskim i planinskim terenima. Na njima je brzina osjetno manja nego na ostatku dionice. Ono na što ti misliš su smjerokazni stupići (u stvarnosti) ili "proziran smjerokazni zid" (umotvorine li Cool).

Ma znam sta je, samo sam zbrljo na brzaka... Ipak mi nije doslo na pamet iskoristit tvoju umotvorinu.Namigiva

16 godina
neaktivan

Malo OT al najbolji NFS mi je bio NFS 3

16 godina
neaktivan

Meni su naj NFS:U2 i NFS:MWSmijeh

16 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Meni su naj NFS:U2 i NFS:MSmijeh

Potpisujem se Smijeh

Bboy
17 godina
protjeran
NFS po Vama...

NFS:Porsche Unleashed. Najbolji N4S ikada.

Najgori je bio onaj gdje su policijski helikopteri bacali nekakve bombe a auti su imali iste vozne karakteristike.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pixidar kaže...
Kristyans kaže...
NFS 2 mi nije bio nesto za pamcenje...
NFS 1 nazalost nisam igrao jer nisam imao komp za to, kao ni za dvojku koju sam gazio kod frenda. Ali kad prvi put vidiš NFS 2 SE pod 3dfx Glide-om na Voodoo kartici, ITEKAKO ti je nesto posebno sto ces pamtit (da ne spominjem split-screen ludnicu s frendom)... A od ostalih mi je najbolji bio Porsche Unleashed, to bi trebali preradit.

Ja sam veliki FAN NFS serijala...MW i UG2 SU LEGENDARNI!!...ProStreet je pros***... u PS mi se samo sviđa "wheelie competition"...sve ostalo PREJADNO...a UnderCover nisam igro...imam ga ali neradi mi zbog slabe konfe...=(....i da nedostaje mi split-screen...da se može u 2 igrat....PoZzZ svim FANOVIMA NFS-a....=)=)=)

Hajduk živi vječno!
17 godina
PoToKTM kaže...

No da ne duljim htio bih Vas pitati i cuti (ne samo ja vec i drugi) vasa misljenja, primjedbe i pohvale o novijim izdanjima NFS-a.. Te kako bi vas NFS trebo biti... Za mene osobno taj NFS bi trebao biti mjeavina ( LOL koja rijec) Undergrouna 2 i Carbona... Kad bi to EA napravila onda bi bio siguran best buy! Da cujemo misljenja...

Meni su do sada najbolji bili Underground i vjerovali ili ne, Pro Street. Underground jer je uveo tuning (prvenstveno vizualni), Pro Street jer se vozi na stazama, a ne po gradu i jer nema policije koju ne volim u NFS-u.

Najgori je Undercover i to ne zbog same igre nego zbog očajnih sijena koje jednostavno nisam mogao trpiti i raznih pretjeranih bloom efekata zbog kojih sam morao smanjivati graf. postavke kako bi se nekako isključili.

Moj savršeni NFS bi bio slićan Gran Turismu.

Puno staza, preko 250 automobila (raznih marki, slabijih i jačih, starijih i još koncepata, već tuniranih i obićnih, svega), tuning, odličan balans između prave simulacije i arkade, osjećaj kod vožnje, reklame koje stvaraju ugođaj, a ne one koje ga ubijaju (vezane za automobilizam), više raznih kategorija (rally, početničke utke, profesionalne utrke, endurance utrke...), racing modifikacije (kao u GT i GT2) povezane sa ovim ispod napisanim

+

što realnija oštećenja automobila, veći izbor dijelova za tuning, pogotovo vizalni, da nema samo 4-5 osnovnih tipova dijelova i njihovih varijacija nego barem 30ak različitih dijelova i još barem 10ak widebody modifikacija (kao u MW) samo da se još mogu modificirati.

Ja stvarno ne shvaćam zašto netko ne pokuša napraviti klon GT-a za PC, bio bi to pravi hit.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Najbolji NFS
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice