Nije valjda da si ga dobio u Car prize pack-u ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PRvi put sam dobio golf mk1 kada se dijelio prize pack... sad se bojim otvoriti ovaj drugi...
ja jos nista :(
ja ionako nemogu otvoriti mail svoj na kojem sam regan, a promjeniti ga - ni bog sam nemoze...
Ja sam dobio McLarena
nije valjda da sam ovdje jedini koji nije dobio kod :( aaaaa
nije valjda da sam ovdje jedini koji nije dobio kod :( aaaaa
Poklonim ti ja svoj kod ako želiš?
hvala,ako ga vec nisi poklonio nekome
hvala,ako ga vec nisi poklonio nekome
Poslano na PP.
Car prize me ovaj put jako razveselio
Car prize me ovaj put jako razveselio
Napokon da se i tebi nekaj lijepo desi.
evo zahvaljujem kolegi x18x05x na poklon car prize codu,iako se nisam razveselio,dobio sam BMW M1 pro car white,ovaj sto je sad u igc rotaciji stock
evo zahvaljujem kolegi x18x05x na poklon car prize codu,iako se nisam razveselio,dobio sam BMW M1 pro car white,ovaj sto je sad u igc rotaciji stock
Mogao si dobit neki Nissan i to stock, ovo je još i dobro.
da tocno to sto kazes al svejedno taj bmw je sad u igc rotaciji
Ja nista ne dobih
Ni ja nista jos uvijek, ni na glavnom, ni na drugom profilu
Ja nista ne dobih
Imaš PP.
Ni ja nista jos uvijek, ni na glavnom, ni na drugom profilu
Pogledaj u neželjenoj pošti, možda je tamo.
Nije, gledao sam i Spam, valjda će doći do ujutro
Ne razumijem zbog čega tolika potražnja za car packom, kad vas ionako nema online
Ne razumijem zbog čega tolika potražnja za car packom, kad vas ionako nema online
Nema ni tebe.
ja sam online navecer, drugi kod mi donio r32 gtr-a
Mene je bilo jednom dnevno, kada pokupim TH, ali sam jedan dan ofulao i sada čekam free TH obnovu...
Još uvijek nema emaila, mislim da meni neće nikako ni dati kod
Posto nisam dobio ni na 1 od 3 maila koja imam registrirana, ima tko mozda viska key? :)
Nista ni u mene jos uvijek, ni na jednom, ni na drugom mailu. Ja mislim da nece ni dati, ma i ne moraju, ionako je ova igrica blizu propasti :D
da li je zagarantirao da cemo to svi dobit? dobivaju svi registrirani nfsw igraci?
da li je zagarantirao da cemo to svi dobit? dobivaju svi registrirani nfsw igraci?
ja sam na 3 maila(1moj, 1bio moj wot acc bivši gore i 1 acc sam dao frendu a mail je kod mene) dobio po kod na svakom i acci su bili prije nekih mjesec dana aktivni, normalno su kodovi došli i rade
Sad pročitao na njihovom Faceu da će kodove dobiti samo oni koji su bili pretplaćeni na njihov News.
To bi kao trebalo biti uključeno po defaultu, ali meni nije ni na jednom account. Na Originu na postavkama za privacy.
Ajde pls netko od vas ko je dobio da provjeri je li to fakat istina da vam je uključeno.