Renault, opaaa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brz je, ufff. Ima moćan zvuk motora.
nije neka brzina...kupi si megana i sredi njega, meni ima oko 740, sa svim najboljim dijelovima, pa vidi kako ces prati porsee, lambote, mclarene i slicno i zvat cete cheaterom, a ni sami neznaju kako taj auto moze ic :D
nisam mislio da trosis lovu, ja sam svojedobno kupio megana za 950000
ugl ovaj body kit je odvratan :D
Ma neisplati se uopste trosit vrijeme na tu igru vise,zao mi je potrosenih sati igrajuci tu igru...potrosenih zivaca radi cheatera,ma nezelim se uopste niti sjecat tih vremena...:D... a da nekazem koliko SB je utroseno na profil...:D
Meni je lijepi.
Ma neisplati se uopste trosit vrijeme na tu igru vise,zao mi je potrosenih sati igrajuci tu igru...potrosenih zivaca radi cheatera,ma nezelim se uopste niti sjecat tih vremena...:D... a da nekazem koliko SB je utroseno na profil...:D
Valjda će WOS biti bolji i bez cheatera.
disconnected from server game will be shut down el jos tko ovo dobivo danas,meni barem 20 puta (ako ne i vise) to izbacilo
Meni je lijepi.
jbg onda zivis jos u 2007 u doba fnf, to je danas vec prosla stvar...ali dobro nismo svi isti...OEM je najljepsi tuning, meni
Kupio Lambu i Renaulta i stavio ih u C klasu, za njih dosta. Sad bih trebao farmati za 8 Renaulta do izvršm achivment
@x18x05x :tesko da ce bit bez citera,citera je bilo dok je bila stara ekipa tako da ni za ovu igru nemam bas neke velike nade.....di rusi upetljaju svoje prste nije dobro...nemojte me krivo shvatit neprozivam nikog nit vrijedjam ali 90% krivice za za bilo koji cheat koji se pojavio su rusi + 10% onih koji su te iste rasirili po netu...igram online igre vec dost godina,ajmo rec nekih 10-11 god u tih 11 god nisam naletio na igru s toliko cheatera..zalosno ali istinito...
@Remzi :renault je zvijer kad je maxan moze se donekle i mjerit sa MR-om..u B klasi
sta nikome nije jucer bacalo disconected from server game will shut down? valjda je onda bilo do mene
sta nikome nije jucer bacalo disconected from server game will shut down? valjda je onda bilo do mene
zna se desit da je do neta meni kad je stekal net znalo me je bacat van igre....
meni evo jucer i danas isto nemogu igrat duze od 5 min svaki put me izbaci
meni evo jucer i danas isto nemogu igrat duze od 5 min svaki put me izbaci
izmjeri brzinu neta i provjeri kabal ako si spojen zicno a ako si wirelesom spojen onda ti i zato puca,probaj skinut i instalirat novi klient igre...
ma sve sam to provjerio,ne puca mi net brzina normalna,ostale online igre mi rade bez greske,niti jedna me ne izbacuje,samo nfs world
EDIT: nevezano za problem,danas uspio doc do 3k drivers pointsa i dobijem u car prize packu sugavi bmw z4 :(
molim kad saznate za besplatno obnavljanje dijamanata, da napisete :)
BMW M1 procar u rotaciji za 2 milijuna
Jeli dobar šta taj auto za race?
hitam po njega! jos koji drugi u rotaciji?
kad ce free obnavljanje? frendu treba da mu 400+ dana ne propadnu
evo upravo kupljeni M1 i ZR1 :) prodani R8 i Evora
hitam po njega! jos koji drugi u rotaciji?
kad ce free obnavljanje
pogledaj na službenom forumu
Svi bi trebali dobiti kod za Car prize pack na email, ja još ništa nisam dobio, valjda dobijem ubrzo
di si to procito ? ja evo bas sad isao provjerit inbox ali nista,a dobivo prije boost tak da valdja ce doc :D
He he, dobio sam lamborđini galardo crni, i dvije nisan silvije cop...
Svi bi trebali dobiti kod za Car prize pack na email, ja još ništa nisam dobio, valjda dobijem ubrzo
Zasto se to dobija? Kada, gdje? :D
Objavili na facebooku, evo ss.
Ni u mene još uvijek ništa
Kažu da su kodovi unikatni, za sada ih je vrlo malo dobilo kod na email
Pošto se slabo vidi pročitati, evo ovako