jeste našli koji fali?
Miura SV?
jeste našli koji fali?
Miura SV?
jeste našli koji fali?
Miura SV?
da, klasična
Da li ima kakvih novih informacija u vezi ASAP-a?
Oni ASAP maknuli aute na rasprodaji...
Prije nekoliko dana je bila slika na twitteru od nfsw. Kao novi izgled igre. Puno je ljepsi od sadasnjeg. Nesto tipa rivals i most wanted.
https://twitter.com/NFSworld/status/425564778283552769/photo/1
Cini mi se da sam i na facebooku vidio taj ss ranije.
I evo vidim da jesam, 21.01. na facebooku objavili i ja mislio da ovako izgleda igrica adminima kada oni igraju, lol, jesam fulao :D
Znači šabani rade na izgledu igre?! Pa ako im izgled uspije, svakako ću otić ponovno provozati GT-R-a malo. Jednim djelom me i izgled igre odbio, jer mi je sve izgledalo onako, pre limeno, ne znam kako bih opisao. Nije mi stalo previše do izgleda, ali ovo je bilo katastrofa. I fizika je isto bila malo jača strana.
Meni se stari izgled sviđa. Funkcionalan i nenametljiv, bez previše boja. Na ovoj novoj slici sve što vidiš je preširoki gornji dio.
Što se tiče gornjeg djela gdje piše Aventador, to da, s tobom se slažem da ne bi trebali to mijenjati. Ali ostale fore i izgled ne bi bilo loše malo promijeniti, št se tiče grada i auta. Ostale ne dirati. Bar po meni.
Treba mijenjati, dodje do zasićenja.
Čisto da se vidi da se nešto događa...
Obnova TH je besplatna danas... Barem je noćas bila
I ovo postam samo da bi vidio nekog od vas online
Čini mi se da je napokon stigla nova igc rotacija (stara)...
edit:
Sb cars new:hummer alpha h1 red jaggernaunt
New igc car:Aston martin dbs
Cobalt ss
Porsche gt3 rs - što me čudi, jer je već bio prije nepuna dva tjedna...
edit 2:
Golf 1 gti za igc također...
Čini mi se da je napokon stigla nova igc rotacija (stara)...
edit:
Sb cars new:hummer alpha h1 red jaggernaunt
Nemoj me šokirati ovako
Mislio sam da je za igc
New igc car:Aston martin dbs
Moja ljubav je napokon stigla
A proper car: http://imgur.com/gallery/C2faq/new
U koju klasu da svrstam golfa 1 i cobalta?
molim pomozite u kojoj je klasi mitsubishi lancer evolution x najbolji? ja sam ga složio za C klasu ali činimi se da nije on za C klasu
molim pomozite u kojoj je klasi mitsubishi lancer evolution x najbolji? ja sam ga složio za C klasu ali činimi se da nije on za C klasu
Taj ti auto nije nizašta...
Dobro koji f*ck... Ako nisam kupovao boostse nemogu se loginati da obnovim propusteni TH na frendovom acc-u kojeg odrzavam sa TH streakom od 143 dana... I te navale na servere kad imam vremena za nabaciti TH :/
"We are happy to announce that we successfully managed to bring a couple of cash cars into IGC. Once again we apologies for the delays, we have been hit with some misfortune in the form of technical difficulties and thus were unable to bring the cars we promised you.
We are currently reevaluating our new IGC plan to make sure that we are able to deliver on all cars that we announce. Please allow us some time, for now here is the list of all the cars that went into the IGC onJanuary 28th.
Lamborghini Murciélago LP 640
Aston Martin DBS
Nissan GT-R (R35)
BMW M6 Coupe
Toyota Supra
Chevrolet Cobalt SS
Volkswagen Golf MK1 GTI"
Izvor: FB stranica, Need For Speed
Znam da je već netko objavio, ali ovo je apdejtana lista.
A prije tjedan dana sam kupio GT-R SpecV i spušio (doslovno) milju i 700, ili koliko već.
Jel jos free TH?
Za šta je dobar ovaj IGC Aston Martin ?
Treba mi samo jedan TE u S klasi i imati ću dovoljno za njeg
Za šta je dobar ovaj IGC Aston Martin ?
Treba mi samo jedan TE u S klasi i imati ću dovoljno za njeg
Ovaj DBS nizašta, dok je Vintage odličan za TE...
Nek me Bumbilek ispravi ako griješim...
Pozdrav svima, nije me bilo 3 i po meseca sigurno... Jel ima neki besplatan kod za neki auto itd?
Prodajem nalog na APEX-US, level 60, zainteresovani neka mi se jave radi cene i ostalih informacija
pozdrav Dragi moji ljudi :D
imam jedan problem ..imam volan canyon i ja nemogu igrat nfs w na volan pa me zanima kako to napravit..uopce nemam postavke da naštelam volan ..gas , kocnica i te stvari..pa ako zna neko neka mi pomogne..
pozdrav Dragi moji ljudi :D
imam jedan problem ..imam volan canyon i ja nemogu igrat nfs w na volan pa me zanima kako to napravit..uopce nemam postavke da naštelam volan ..gas , kocnica i te stvari..pa ako zna neko neka mi pomogne..
Pa gdje ti piše throttle ili što već onda pritisni na pedalu...
ja uopce tog nemam pod postavkama da stavljam gas , kocnica i te stvari..ne postoji to