Soundtrack je dobio ocijenu 2/10. Užas doslovni.
Od koga to?
Meni nije užas... Radi se o indie-rock sceni, glazba baš paše uz igru.
Soundtrack je dobio ocijenu 2/10. Užas doslovni.
Od koga to?
Meni nije užas... Radi se o indie-rock sceni, glazba baš paše uz igru.
Da i meni je igra preodlična kada nema onih tenkova od protivnika.Igra je super dok se nepočneš utrkivat s onim preblesavim protivnicima koji imaju nadnaravne moći!Zabi se bočno u njega i privlačit će te kao da je auto napravljen od magneta.
zasto veyron ima u igru 6 brzina, kad ima 7 u stvarnosti??? oh my god!
Ista stvar je bila u jedinici..I ne samo to, nego se nije niti mogla postići njegova maksimalna brzina zbog nedostatka zadnje brzine.
Pa u jedinici je imao 7...
Ista stvar je bila u jedinici..I ne samo to, nego se nije niti mogla postići njegova maksimalna brzina zbog nedostatka zadnje brzine.
Ja kolko se sjećam je imao 7.
Može netko stavit saved game..gdje ima i taj veron..da ga probam..:-)...hvala
Može netko stavit saved game..gdje ima i taj veron..da ga probam..:-)...hvala
IGRAJ PA GA KUPI.. nebudi gotovan
ma to je on za sebe vjerojatno rekao.
Kad sam ja prvi put upalio igru, pa cuo Biffy Clyra - Mountains odmah sam se najezio, njih vec dugo slusam, i stvarno im je to jedna od najljepših pjesama po meni. Također tu je i Rise Against, isto genijalni, pa STP da malo grungea dovedu u igru, stvarno genijalan soundtrack i bolji od proslih techno smeće djira , doduse i HP-ov je soundtrack bio odlican, bar neke pjesme... tipa Bad Religiona i Penduluma.
Ako ne izade uskoro nekakv update di budu popravili assist kod drifranja,igra ide na uninstall.
Zabi se bočno u njega i privlačit će te kao da je auto napravljen od magneta.
Ovo i mene iritira, isto tako samo ako ga dodirneš u stražnji kraj...gotovo ti je, izvrtiš se. Jednostavno se zalijepiš za njega.
Isto tako mi se znalo dogodit da se ja prednjim krajem zabijem u bok auta koji se izvrtio i stoji na stazi...i ja stanem (tako zabijen u njegov bok), frajer krene unazad i povuče mene za sobom!
Inače mi je igra super. -dok ne dodirujem magnetne tenkove. :)
Pa u jedinici je imao 7...
ja sam pricao za S2...nenzam kako je u jedinici, posto nisam ni dosao do njega, zbog onih bugova i blokiranja igre redovno...
ma to je on za sebe vjerojatno rekao.
Kad sam ja prvi put upalio igru, pa cuo Biffy Clyra - Mountains odmah sam se najezio, njih vec dugo slusam, i stvarno im je to jedna od najljepših pjesama po meni. Također tu je i Rise Against, isto genijalni, pa STP da malo grungea dovedu u igru, stvarno genijalan soundtrack i bolji od proslih techno smeće djira , doduse i HP-ov je soundtrack bio odlican, bar neke pjesme... tipa Bad Religiona i Penduluma.
HVALA TI NA NASLOVU PJESME...savrsena je (doduse jos bolja mi je ova verzija u igri - jel znas mozda koja je tocno? djeluje neka akusticna)
i drago mi je da nema pjesama dok vozis, sta me iritiralo u proslim nfs-ima, u kojima bi redovno iskljucivao muziku tijekom utrka
O pa ovo nisam znao. Hvala za info! Zanimljiva je ta stvar sila.
Ali ček, ok, a što ako držim (nemam još volan pa pitam ove koji imaju) volan mirno, dali u igri svejedno on ispravlja? Jer to je onda opet bezveze... Ja držim volan mirno, a on mota u drugu stranu npr... Onda bi i feedback trebao meni istrgnuti volan u drugu stranu, ne? Jel može netko sa volanom ovo potvrditi?
U mapi : Moji dokumenti/SHIFT 2 UNLEASHED/profiles, postoji samo jedna datoteka a zove se "default", da njoj promjenim ime u "MATIJA" npr. ili ?? , nebi htio nešt zeznut pa da ponovo instaliram igru. Misliš da će onda na početku igre ponudit dva profila, postojeći koji se sada zove "MATIJA" i jedan novi sa još nedodjeljenim imenom?
Promijeni ime foldera "profiles" u "profilesMATIJA". Kad poslije toga opet pokrenes shift2, igra ce stvoriti novi "profiles" folder koji ce ti sluziti za drugi profil. Njega isto mozes preimenovati ako ti treba i treci profil. Kad zelis igrati sa nekim profilom, postojeci "profiles" folder preimenuj u nesto drugo, a onaj koji ti treba preimenuj nazad u "profiles". To je trik s kojim rade sve igre, bilo da je rijec o profilima, save gameovima ili postavkama igre. Ako nesto zeznes, neces morati ponovno instalirati igru, "samo" ces izgubiti profil i napredovanje u igri (mozes si napraviti i backup cijelog "shift 2 unleased" foldera za svaki slucaj). Na opisani nacin igra *nece* pokazati sve profile, jer mislim da nije niti napravljena da tako radi, ali mogao bi probati napraviti copy-paste default filea ("copy of default"), pa vidit dal igra ponudi dva profila. Bilo bi lakse da sam doma, jer ne mogu sad to isprobati, ali ako se ne zelis s tim zezati, mogu ja probati pa javim predvecer.
Hvala na odgovoru, ovo sa stvaranjem novih profila je dobar trik, to ću svakako koristiti. Ali daj svakako probaj i ovo što si naveo: (ali mogao bi probati napraviti copy-paste default filea ("copy of default")), pa javi postupak i rezultat, (Ak nije problem, onako detaljno kao što si opisao prvi dio, na nas "informatičare").
..igra nije losa preso sam nekih 35%,ali brate jeb**o tesko jos kad se ovi skucaju u tebe nemos mrdnit i odma restart to me malo zivcira,i kad ja u njih lupim ja isto naje**m..jako je tesko za vozit na tipkovnici pokido sam tipke jbt kolko moram tiskat..sve u svemu igra ce se prec zato sto je NFS,a najvise od voznji volim njihove igre..
Ova igra mi je predobra ... šta reć ... po mom mišljenju najrealnija mi je od svih NFS serijala i najviše mi se sviđa što su ubacili i neke legendarne automobile ( poput golf 1 , dodge charger 67' , Shelby Cobra itd....).Uzmem golfa 1 , iskljucim sav HUD , stavim Nurburgring Nordschleife , zavalim se u stolac , uzmem gamepad i vozim time attack (poptuno sam na stazi).Po meni ova igra je pun pogodak :)
A slusaj trebao bi, ali ocigledno nije to jos na tolikoj razini
Na opisani nacin igra *nece* pokazati sve profile, jer mislim da nije niti napravljena da tako radi, ali mogao bi probati napraviti copy-paste default filea ("copy of default"), pa vidit dal igra ponudi dva profila. Bilo bi lakse da sam doma, jer ne mogu sad to isprobati, ali ako se ne zelis s tim zezati, mogu ja probati pa javim predvecer.
Hvala na odgovoru, ovo sa stvaranjem novih profila je dobar trik, to ću svakako koristiti. Ali daj svakako probaj i ovo što si naveo: (ali mogao bi probati napraviti copy-paste default filea ("copy of default")), pa javi postupak i rezultat, (Ak nije problem, onako detaljno kao što si opisao prvi dio, na nas "informatičare").
Probao sam napraviti kopiju filea, al igra ne trza. Jednostavno nije napravljena da se moze imati vise profila. Radi samo sa kopijom foldera. Gnjavaza znam, al bitno da radi...
Ova igra mi je predobra ... šta reć ... po mom mišljenju najrealnija mi je od svih NFS serijala i najviše mi se sviđa što su ubacili i neke legendarne automobile ( poput golf 1 , dodge charger 67' , Shelby Cobra itd....).Uzmem golfa 1 , iskljucim sav HUD , stavim Nurburgring Nordschleife , zavalim se u stolac , uzmem gamepad i vozim time attack (poptuno sam na stazi).Po meni ova igra je pun pogodak :)
Da dobra je dok si sam na stazi! :)
Da dobra je dok si sam na stazi! :)
Sada sam ja odvozio Classic utrku na Nurburgringu sa Deltom i nisam imao nikakvih problema sa AIem. Naguravali smo se i to je to. Niti su me nabijali. A i dosta je teško šta je dobar izazov. Stavit ću snimku utkre kada se uploada...
da, ja sam vozio ravno a auto je skretao blago...to govorim za prvi drift, u kojem se vrtis u krug, za staze neznam
Da i meni je igra preodlična kada nema onih tenkova od protivnika.Igra je super dok se nepočneš utrkivat s onim preblesavim protivnicima koji imaju nadnaravne moći!Zabi se bočno u njega i privlačit će te kao da je auto napravljen od magneta.
haha pa nemoj se zabivat lol , istina vuku te ko magnet
o tome sam ja prije pričo, svatko ko je zaprav probo driftati mu to nije cudno...volan se sam vrača i okrece prilikom drifta... ;)
nisam na volanu nego na gamepad-u, ali mislim da bi ti trebalo u driftu također vracati volan u kontru sam od sebe, e a sad je ovisno koliki ti je FF da ga mozes zadrzati...
da, ja sam vozio ravno a auto je skretao blago...to govorim za prvi drift, u kojem se vrtis u krug, za staze neznam
na stazama je puno laksi drift nego na onom prvom poligonu...bar sam ja skuzil da je...ljepo ga se da drzati pod određenim kutem i peglaj...optimalne brzine za drift su vam treča i četvrta, a na nekim stazama je moguča čak i peta...
Konačno sam uspio složit volan,sad nema ni malo lagga...
ajd javi kako si sredio lag
e dal netko od vas koristi xbox360 controller emulator, jer ja kad stavim to, igra ga pročita, mogu po izborniku sa kontrolerom, tipke i sve radi, al imam problem da na ne mogu auto pokrenut
znači dajem gas, auto urla, ubacim u prvu, nikud, druga nikud, tako i ostale brzine, skretat mogu al se ne krećem
sve funkcionira al auto ne ide nikud, ko da je ručna potegnuta stalno
također kad idem da biram šta koja tipka da radi u opcijama, kad kilknem assing (F) piše mi multiple devices connected, neznam zašto
u dirtu mi ovaj emulator super radi, dok u shiftu nikako (i u prvom mi nije radio kako treba, probao i sa novim profilom al ništa)
dal ima netko tako problem??
Evo da se i ja malo osvrnem na S2U. Nisam jedan od onih koji nakon 10 minuta igranja briše igru i veli da je sranje ako mu se ne dopadne odmah. Na početku baš i nisam bio oduševljen ali nakon prijeđenih 20% karijere mogu reći da je vrlo dobra. AI mi je odličan, dosta agresivan i nije glup ko u jedinici jedino kaj se izvrtiš kad ga dotakneš od iza ali to nema veze s AI. Dosta sam s dugo mučio sa slaganjem volana i uspio složiti ali nisam potpuno zadovoljan jer je prisutan mali lag ali koliko čitam po netu nisam jedini i znam da će moderi sve probleme srediti. Igram na hard težini i elite handling i do sad nisam još naišao na neki veći izazov, vjerojatno će kasnije biti teže. To se tiče utrka, drift je potpuno druga stvar da ne velim koma. Nisam ga ni puno igrao ali koliko sam isprobao samo na onom poligonu bilo mi je nemoguće napraviti drift od 4-5 metara, preosjetljiv je gas kako god ga složiš, samo se izvrti. Vidim da neki tu pričaju o assistu kod drifta, ja ga nisam primjetio. Grafika super koliko mogu navući na mojoj konfiguraciji (medium). Auti su zbilja napravljeni fenomenalno, svaki detalj se vidi, zvukovi...bajka. Nisam ih isprobao puno ali najbolji su mi oni stari (190E, Golf 1...), užitak ih je voziti. Tuning dosta detaljan i napredniji nego u jedinici. Ovoj igri treba dati priliku makar se na početku čini da je ne zavređuje! I još k tome.... MODOVI
Ocjena: 8/10
I da, netko je pitao da li može motor riknuti. Jučer sam namjerno iz 5. prebacio u 1. i pisalo mi disqualified, blown engine ili nešt tak.