Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
kach kaže...

Meni su kontrole savrsene,nikakv dilej,a skinuo sam clone dvd i stavio od skidrowa crack.Sad kad dodem doma cu skunut reloaded verziju,mozda se nesto tamo promjeni kaj se driftanja tice.

psssssssssssssst!

15 godina
neaktivan
SpaceNinja kaže...

i pogledaj si malo po drugim forumima sve je puno ljudi kaj seru po shiftu2

Opet, svi redom s krekanim igrama. Mogo si probat i 10 krekova, ne znači da su dobri. Dok se ne uvjerim sam, ovo mi ništa ne znači, a evo, igra mi se skida laganini pa budem i neki video snimio baš da vidimo...

Samo nastojim biti objektivan, a ako je ovo što kažeš istina, biti ću jako razočaran. Makar već do sada što sam vidio ne ide u prilog tvojim tvrdnjama.

kach kaže...

Nebitno kaj imas,bitno je samo da vidis na njemu kad ti nista ne radis dali on sam skrece ili ne.Ne kuzim kak to nitko jos nije primjetio,ocito je svima super kaj vam sam auto sam upravlja kod driftanja.:/

OK, probam pa javim. Ili još bolje, snimim FRAPS-om. S tim da, jesi li uzeo u obzir da je za tipkovnicu možda automatski uključen asist i da ga neću niti moći ugasiti?

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 21:09 (Minoza).
15 godina
neaktivan

Da,stavljeno je na elite i sve je na off i on dalje skrece,budes vidio.tj dao bog da tebi radi normallno,jer neda mi se skidat bezveze sad reloadeda ak ce i na njemu isti problem bit.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
Dodge_167 kaže...

Vec 2 i po sata postavljam volan, popi*dio sam, ne mogu vise... Igrao sam malo sa polunamjestenim volanom i igra je za mene jako losa, ovaj Nissan GT-R mlatara po stazi i njiše se ko da je Chevrolet Spark a kada sam kupio Megane imao sam osjecaj kao da sam u nekoj kočiji sa dobrim amortizerima, nista vise haha...

Neznam, puno vise sam ocekivao od ove igre, pogotovo zbog Shifta 1, jer sam njega igrao svaki dan sa volanom i bilo je odlicno, dok na dvojci je horor, pomaknem malo volan (isto se tako pomakne u igri) a auto ode na travu, a kada ga pokusam maknut odleti pa-pa.

Grafika je isto tako jako losa, tj. nije losa nego sam samo vise ocekivao, na razini Shifta 1, nikakve razlike...   :/

Probat cu preko vikenda se malo zezati sa tim volanom, i namjestavati postavke, pa cu vidjeti. A za sada ovo je moje misljenje.

I dobro mišljenje. Ja igru još imam na kompu, ali sam je deinstalirao nakon uzastopnih pokušaja da odvozim dva kruga bez da izletim s staze, i to s volanom i s tipkovnicom..I s jednim i drugim mi je bilo nemoguće voziti. U shiftu jedinici bilo je dosta tih tehničkih pomagala, pa se još auto nekako mogao držati na pravilnoj liniji, ali kod ovoga samo jedan pomak volana odnese me u krivu stranu, i uz to, proklizi mi rep, izvrtim se i gotovo. Auti se NE ponašaju tako, posebice ne ovi koji su prezentirani u igri. Grafika po danu apsolutno nije nešto posebnije nego u prvom dijelu, a onu vožnju po noći nisam isprobao jer nisam imao živaca doći do nje. Ne znam zašto ne mogu napraviti igru koja će se slagati s volanom kao što je to učinjeno u F1 2010. Bez ikakvih dodatnih postavki, volan je radio kako i treba.

Upravo to...

I jos jedna nerealnost koju sam primjetio. Auti nakon malog udarca se zanose i krivudaju cestom, ili mi se penju na haubu pa lete po svuda...

16 godina
neaktivan
maherDP kaže...
matija656 kaže...

evo ekipa

uploadano na zippy share pa skidajte do mile volje

{#}

mod za handling - klik

mod za cockpit cameru - klik

gdje zaljepit te extraktane datoteke

i mene zanima gdje to extraktirat 

14 godina
protjeran
kach kaže...

Meni su kontrole savrsene,nikakv dilej,a skinuo sam clone dvd i stavio od skidrowa crack.Sad kad dodem doma cu skunut reloaded verziju,mozda se nesto tamo promjeni kaj se driftanja tice.

kak ti imas od skidrowa kad jos nije dosel, daj mi plz linkna pm posalji da vidim wtf je to

evo minoza pogledaj si video orginal igra a isto ima delay, samo kaj je meni 3 put veci na tastaturi

neznam kak je vama kaj niste nikad vozili pravi auto al mene ovaj delay ubija, ko da vozim fucking space shutle

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 21:31 (SpaceNinja).
17 godina
neaktivan

Ma..idem ja instalirati igru još jednom...Nedavno mi se slična stvar dogodila i s Crysisom 2...Počeo sam je igrati, nije mi se svidjela i maknuo sam je. Nakon nekog vremena, odlučio sam je drugi put zaigrati, i gle, počela mi je biti zabavna, prešao sam je i zadovoljan sam učinjenim. Dakle, dao sam joj drugu šansu. A to ću napraviti i s ovom igrom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja ju picim sve u 16.

Jedina stvar je taj glupi  ai tj okretanje pri svakom dodiru. Mnoge trke se voze po uskim ulicama i onda je to kaos. A ako se okreneš teško ih je više stići jer su trke kratke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

gore navedeni mod za handling zaljepit u folder Pakfiles

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 21:38 (Domido).
15 godina
neaktivan

čini mi se igra predobra.....

al zašto volan kasni?

ne mogu ga nikako narihtati da radi dobro (ko na GTR-u npr)

zna tko kako to riješiti? stvarno me živcira....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

kaj ovo bi trebalo biti sve na max??

moze neko plz uploadat screen tocno na tom mjestu u onoj prvoj utrki da usporedim

sve max i antialiasing

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 22:03 (SpaceNinja).

0 3 hvala 0
15 godina

Nije mi jasno šta se bunite oko grafike.Igram na full i izgleda maestralno

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ja isto ne kužim zašto se bunite na grafiku{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e  ekipa može mala pomoć kako da naštimam da mi auto u zavoju ne proklizava toliko npr.neki blagi zavoj ne mogu proći sa 70 km/h jednostavno prokliže i završim u šljunku što u prevodu znači da sam do kraja utrke zadnji, dali se to nariktati da bolje drži cestu jer ovo mi nema smisla jer u stvarnosti takav zavoj svladam se 100 km/h  sa svojom kantom od bmw koja ima ćelave gume ili je to igra tako napravljena 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj pustit gas.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da, meni nema nikakvih crtica, igram sve na max, samo bez aa ukljucenoga, a i to cu mozda ukljuciti.

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pirat, par postova prije mogao sam pročitati da si riješio problem s korištenjem volana? Zanimalo bi me kako si to uspio? tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo jedan brzi review..

1 grafika je odlicna.. sve je puno detalja..sitnica koje zivot znace.. (60fpsa-lock) hdreza ,mblur na med-iso mi na jetru :))

2 zvuk u igri je fenomenalno dobar i zbilja imate osijecaj koda se vozite u trkacem automobili(znaju oni koji su probali)

3 ponasanje auta je odlicno kolko za ovakav tip igre moze biti.. u nekim segmentima vrlo blizu u nekima i isto ko u gt5..

4 ai je opet malo naporan ali nije strasno ko u shiftu1

5 igra sa xbox360 kontrolerom radi savrseno i pravi je gust igrati..(tast nisam ni probo) za volan ko stvoreno(ko ima problema vjerujem da ce brzo patch.. tek je izasla igra, pa malo strpljenja..)

6 ostecenja su odlicna -malo jaci udarac u zid -totalka

7 uvijek sto meni fali su pranje po zepu iza utrke.. steta.. bilo bi odlicno kad bi sami morali popravljat auto iza trke.. pa bi 2 puta razmislio oces proc zavoj ili zavrsit u zidu..   pa recimo pranje auta, mjenjanje ulja ko u gt5 i sl..

8 hrpa opcija za tuning i namjestanje setupa auta od downforcea do pritiska u gumama i sl..

9 ko se buni na drift stvarno nema razloga jel je izveden odlicno.. ja savladao u 5 min +-

edit: na onaj kokpit helmet cam nikako da se naviknem ali trudim se..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 22:46 (dokly).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

@dokly ovo sto si naveo,u potpunosti se slazem.Isto igram sa xbox 360 controllerom i daj mi molim te reci po 500 put vec ovdje pitam haha vec sam sam sebi naporan,dali ti je sterring assist ukljucen(ne tvojom voljom)prilikom driftanja?Meni je na elite namjesteno i dalje me zeza...Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SpaceNinja kaže...

kaj ovo bi trebalo biti sve na max??

moze neko plz uploadat screen tocno na tom mjestu u onoj prvoj utrki da usporedim

sve max i antialiasing

Eto vidiš da ti je do kreka... Igra uopće ne bi tako trebala izgledati na max... Al bitno da si popljuvao, a da nisi niti provjerio koju stranicu ranije gdje piratica ima isti problem...

Stavit ću gameplay video čim se skine i čim zaigram...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 23:03 (Minoza).
16 godina
Ja sam sad malo igrao one hotlapove sa onim Lotusom i ostalim rwd điđama i slucajno mi je ostao upljen steering assist jer sam isprobavao za drift nekaj i jos meni cudno ono kako nista auto ne klizi i jos sam prvi.Kasnije sam skuzio da je to zbog steering assista, uglavnom probajte, nije to bas tako napravljeno da vi samo drzite gas nego vas samo malo ispravlja, uglavnom tek sada mi je normalno za igrati.Ha uostalom neznam mozda se s vremenom i priviknem na ono suludo proklizavanje i letenje po zidovima.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

@dokly ovo sto si naveo,u potpunosti se slazem.Isto igram sa xbox 360 controllerom i daj mi molim te reci po 500 put vec ovdje pitam haha vec sam sam sebi naporan,dali ti je sterring assist ukljucen(ne tvojom voljom)prilikom driftanja?Meni je na elite namjesteno i dalje me zeza...Hvala

Kakav je taj xbox kontroler? Jel se problem naviknut s obzirom na položaj lijeve gljive.

Neki spominju force feedback pa me zanima kako to funkcionira

15 godina

neznam decki, ja sam danas trebao igrat - ali nemam volje! neznam igra me nije odusevila...da je jedva bi cekao doc doma sa faxa i rokat sa volanom...ovako kako je sad - neznam...

valjda cu probat sutra i probat staviti onaj mod za handling...

suzdrzan sam...ni dobro ni lose...bo

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kakav je taj xbox kontroler? Jel se problem naviknut s obzirom na položaj lijeve gljive.

Neki spominju force feedback pa me zanima kako to funkcionira

Prvo sam mislio da ce bit problem,ali kad sam krenuo igrati jednostavno nesto predobro,puno vecu kontrolu imas kad vozis nego na tastaturi,pogotovo to kaj si mozes dodavat kolko oces gasa i kocnicu.Kaj se tice vibracije,najnormalnije vibrira ko na ps controlleru.

15 godina

evo sad sam uhvatio poštenih sat vremena za igranje a imao sam i prilike provozat neka poštene autiće pa : igra me oduševljava , naime zna bit jako iritantna jer je brutalno realna al to je u jednu ruku dobro , npr treba se klonit auta s zadnjim pogonom ili ih stvarno treba naućit vozit jer ih je užasno teško kontrolirat , okuka , malo više gasa nego sto bi trebalo, izvrti me , mrvicu zaplešeš , gotovo okrenulo te , inaće razbijanje je zakon , osjećaj brzine je apsolutno fenomenalan , ( ako se ne gleda iz kokpita lol ) , već kod nekih 250km/h osjećaj postaje fenomenalan , a još se i jako dobro osjeća brutalna slaga nabrijanih mašina tako da u ovoj igri ću itekako uživati , modifikacije su awsome , driftanje je nekako teško ali je također awsome , malo sam se naučio sad i počeo sam pownati , samo treba lagano s gasom , iako neznam zasto ovoliko kompliciraju , npr toca race driver grid mi je izgledala u driftingu totalno realna a nije bila ovako teška , i da , pogled iz kabine mi se još uvjek ne dopada , je da je sve lijepo sređeno unutra ali ides 250km/h i prebacis na kameru iz vana i osjećaj brzine je nebo i zemlja , preveviše se gubi na osjećaju da bi ga ja žrtovao radi pogleda iz kabine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
perkoxcar kaže...
Ja sam sad malo igrao one hotlapove sa onim Lotusom i ostalim rwd điđama i slucajno mi je ostao upljen steering assist jer sam isprobavao za drift nekaj i jos meni cudno ono kako nista auto ne klizi i jos sam prvi.Kasnije sam skuzio da je to zbog steering assista, uglavnom probajte, nije to bas tako napravljeno da vi samo drzite gas nego vas samo malo ispravlja, uglavnom tek sada mi je normalno za igrati.Ha uostalom neznam mozda se s vremenom i priviknem na ono suludo proklizavanje i letenje po zidovima.

možda probam sa steering assistom , inaće me iritira kad auto skreće za mene ali ove bebe sa zadnjim pogonom stvarno treba znat vozit.

16 godina
neaktivan

ODUSTAJEM,NEMOGU VIŠE!!!!!!! ovi protivnici s tenkovima me ubijaju u pojam > UNINSTALL!!!! AAAAAA!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina

igrao sam tri utrke sad posto sam stavio onaj handling mod...nisam vidio razlike...auto plese, btw. alfa 8C to je RWD, a auto bjezi preko nosa kao da je FWD...nerealno...ali ajde, samo treba malo igrat se volanom (kad si raspolozen za to - jel?) posto mi se nije dalo igrati, sam dosta i trulo vozio, probao sam onaj lotus u suzuki, nije los, ali ono...auto ima EBENO ubrzanje, na startu odmah dodem prvi...

drift - nema promjene - nemogu ga smisliti, ni nakon modanja...

neznam jos uvijek - suzdrzan

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kmica1985 kaže...

ODUSTAJEM,NEMOGU VIŠE!!!!!!! ovi protivnici s tenkovima me ubijaju u pojam > UNINSTALL!!!! AAAAAA!!!!!

imam rjesenje za tebe - pazi malo kod pretjecanja - nemoj iz prve ic, cekaj drugi zavoj, procjeni mu putanju i probaj ic oko njega, mozda i sa pol auta po travi...samo skuzi na kojoj stazi i gdje se smije sijec...imas par mjesta gdje dobijes dosta ako malo pokosis travu...i tako izbjegnes lupanje protivnika...

bilo bi steta da ne potrudis se malo otkriti detalje takve nego da uninstalas

15 godina

e btw. u onom driftanju prvom, u krug...skuzio sam i meni auto sam skrece, evo davam gas i ne okrecem volan, a auto skrece blago na lijevo...uzas! mislim prije nisam ni primjetio, jer ne smeta toliko u krug kad ides, ali na nekoj stazi bi smetalo sigurno vise

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice